Zürich SC Lions 2008-09

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Zürich SC Lions 2008-09

ViestiKirjoittaja Legenda » 22.12.2008 19:24

Ari "Super" Sulander on tehnyt vuoden jatkon ZSC Lionsin kanssa.
http://www.zsc-lions.ch/news/081222-2.cfm
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Hank

Re: Zürich SC Lions 2008-09

ViestiKirjoittaja Hank » 29.01.2009 16:21

Onnea Zürichille ensimmäisen Champions Hockey Leaguen voitosta!

Tällä hetkellä Sveitsin Nationalliga A:ssa (NLA) joukkueen tehokkaimmat pelaajat ovat Ryan Gardner, 41 ottelua, 47 pistettä, Peter Sejna 34 ottelua, 38 pistettä, Adrian Wischer 36 ottelua ja saman verran pisteitä. Muita kovia tehoja paukutelleita ovat CLn pistepörssin voittanut Jean-Guy Trudel! CLn pörssin kakkonen Domenico Pittis sekä puolustajista paras Severin Blindenbacher.

Lions on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, edellään Kloten Flyers ja SC Bern.

Hank

Re: Zürich SC Lions 2008-09

ViestiKirjoittaja Hank » 30.01.2009 23:32

Zürich jälleen aktiivisena siirtomarkkinoina. Joukkue vahvistaa puolustustaan 150 DEL ottelua,225 AHL ottelua,2 sm-liiga ottelua,161 ECHL ottelua pelanneella kanukkipuolustaja Harlan Prattilla. Pratt siirtyy Lionsiin DEL joukkue Kölner Haiesta. Iso kokoinen, rightin puolelta ampuva NHL varauksen omaava puolustaja.. Mites, TPSn vahvuudessa 03-04 2 ottelua, nyt en itse muista, oliko joku verotus systeemin takia vain noin pienellä visiitillä vai mikä oli homman nimi. TPStä matka jatkui Italiaan, josta reitti kulki AHLään, Itävaltaa, Saksaan.. ja nyt Sveitsiin.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Zürich SC Lions 2008-09

ViestiKirjoittaja Legenda » 31.01.2009 00:06

Hank kirjoitti:Mites, TPSn vahvuudessa 03-04 2 ottelua, nyt en itse muista, oliko joku verotus systeemin takia vain noin pienellä visiitillä vai mikä oli homman nimi.

Visiitti TPS'ssä meni niinkin hyvin, että nykyään tämän kyseisen pelaajan nimi on TPS'n sisässä kirosana. Sysipaska puolustaja ja en voi kuin ihmetellä mitä jotkut näkevät hänessä.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Zürich SC Lions 2008-09

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 03.03.2009 11:41

Puolivälieräsarjassa Fribourgia vastaan 0-2 tappiolle ja selkä seinää vasten (Rücken zur Wand) joutunut Zürich lähtee tänään kolmanteen otteluun hieman radikaalimmalla muutoksella. Ulkomaalaispelaajien kierrätyksessä on Ari Sulander siirretty katsomoon, ja maalilla pelaa 20-vuotias lähes koko kauden vaihtoaitiota kuluttanut Lukas Flüeler.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Zürich SC Lions 2008-09

ViestiKirjoittaja InFlames » 04.08.2009 19:01

Kausi ennakko 09-10

Kuva

Tuoko hurja hyökkäyskalusto mestaruuden?

Viime kausi
Hallitsevan mestarin viime kausi oli pannukakku. 2007-08 kaudella mestaruuden vienyt joukkue pelasi runkosarjassa odotetulla tasolla ja sijoittui heti mahtiseura SC Bernin jälkeen toiseksi. Pleijareissa vastaan tuli seitsemänneksi sijoittunut Fribourg-Gotteron, joka tyrmäsi leijonat 4-0! Zurich onnistui tekemään tuossa vähämaalisessa sarjassa yhteensä vain neljä maalia, jolla ei kyllä ole koskaan asiaa jatkoon. Kauden voi laittaa pakettiin yhdellä sanalla.... Katastrofi

Tulleet ja lähteneet
Zurichin suunnalla on ollut aika hiljaista, kun joukkueet alkavat olla suht valmiita. Suurta pelaaja liikennettä ei ole ollut. Pari kovaa pelaajaa kumminkin poistui joukkueesta, kun 26-vuotias tehopakki Severin Blindenbacher lähti seurasta. Viime kaudella Blindenbacher nakutti 44pelissä tehot 13+22=35 ollen joukkueen sisäisen pistepörssin kuudes. Blindebacherin tasoinen menetys oli myös maajoukkuetason pakin Beat Forsterin siirtyminen hallitsevaan mestarijoukkue Davosiin(siirtyi jo viime kauden lopulla). Forster on kiekollisesti taitava ja vahva. YV-osaamista katosi myös hänen poistumisensa myötä. Muut pois lähteneet ovat helposti korvattavissa.
Tulleitakin on, kun Bernistä saatiin 24-vuotias maajoukkuetason hyökkääjä Patrik Bärtschi. Viime kauden tehot olivat 33pelissä 12+11=23. Bärtschi edusti viimeiset kolme vuotta SC Bernia, jossa oli jatkuvasti tärkeässä roolissa pistelinkona. Pakistoon tuli pari täydennyspelaajaa, kun Fribourgista tullut vahva puolustaja Alain Reist liittyi joukkueeseen. Ei paikkaa Forsterin aukkoa, mutta täydentää puollustusta. Toinen on divarista GCK Lionsista tullut 21-vuotias Claudio Cadoneau. Materiaali on pysynyt lähes viime kauden tasolla, vaikkakaan Blindenbacherin ja Forsterin jättämää aukkoa ei tulokkaat pysty täyttämään.

Hyökkääjät
Pääkaupunkilaisten hyökkäyskalusto on ehkä koko liigan kovin. Joukkueessa on paljon kanukkeja, jotka omaavat myös Sveitsin lisenssin. Joukkue saa hurjat kaksi ensimmäistä ketjua kasaan ja pelimiehiä riittää vielä myös kolmosketjuun. Zurichissa ei ole viime kauden pistepörssin kärkinimiä, mutta on monta pelaajaa jotka paukuttivat yli 35pistettä viime kaudella. Kuumin nimi heistä on ehkä 31-vuotias kanadalainen sentteri Ryan Gardner, joka oli viime kauden pistepörssin kymppi. Hän sai aikaan 50 pelissä tehot 25+18=53. Kanukki omaa myös Sveitsin lisenssin. Gardner on iso, voimakas, omaa erinomaisen tarkan rannarin, loistavan ulottuvuuden(mitat 196cm ja 105kg) ja osaa sijoittua loistavasti ja aistii loistavasti syöttöpaikat. Suuren kokonsa ansiosta Gardneria on erittäin vaikea horjuttaa. Gardner voi pelata myös laidassa. Ykkösketjun voi koota pelkistä kanukeista, jos Gardner laitetaan laidalle ja sentterin rooliin hyppää 35-vuotias klassinen pelintekijä Domenico Pittis. Pittis takoi viime kaudella 42pelissä tehot 15+21=36. Jäällä hän on agressiivinen johtaja ja osaa myös ärsyttää vastustajan pelaajia. Lisäksi hänellä riittää taisteluvoimaa ja omaa laadukkaat syötöt, joista laiturit pääsevät nauttimaan. Toiseen laitaan on heittää myös erittäin kokenut kaveri eli 34-vuotias kanukki Jean-Guy Trudel. Trudel on alati vaarallinen hyökkääjä, joka on myös urallaan pelannut viisi NHL peliä. Sveitsiin hän tuli vuonna 2003-04 pikkuseura Ambri-Piottaan, jossa hän pelasi neljä kautta ja tehoja tuli 68, 57, 59 ja viimeisellä kaudella 2006-07 53 pistettä. 2007-08 kausi meni AHL:ssä myös samaa rataa. Trudelilla on pehmeät kädet ja hyvä laukaus. Viime kaudella hän takoi 42pelissä tehot 16+24=40.

Näiden kolmen kanukin jälkeenkin hyökkäyksestä löytyy laatupelaajia Sveitsin liigaan. Oma suosikkipelaaja liigasta ja yksi parhaita Sveitsiläisiä hyökkääjiä pelaa Zurichissa. Nimi on Adrian Wichser. Viime kaudella 29-vuotias Wichser nakutti 44pelissä tehot 7+31=38. Viime kevään pleijarien aikaan hän oli loukkaantuneena. Wichser on erinomainen pelintekijä, erittäin nopea, omaa hurjan rannevedon, laadukas tekniikka, erittäin ovela pelaaja ja voittaa hyvällä prosentilla 1 vs 1 tilanteet, koska kikka valikoimaa löytyy. Tuleva kausi on viides leijonissa. Zurichissa pelaa myös taitava slovakki hyökkääjä Peter Sejna. Ikää Sejnalla on 29vuotta. Viime kaudella maaliahne hyökkääjä sai kasaan 41pelissä tehot 16+26=42. Wichser ja Sejna molemmat ovat 1-2 ketjun pelaajia. Vielä hyökkäysestä löytyy yksi kanukki, jolla myös Sveitsin lisenssi. Joukkueen toiseksi vanhin pelaaja 40-vuotias Sentteri Jan Alston. Alstonille tuleva kausi on jo yhdeksäs Zurichissa. Hän on tekninen, hyvä syöttäjä, omaa erittäin laadukkaan vedon ja mies on tärkeä pelaaja ylivoimalla. Välillä Alston pelaa liian lepsusti, mutta kaveri on vielä 40vuotiaanakin loistava pelimies, mistä kertoo viime kauden tehotkin 50pelissä 14+20=34. SC Bernistä tuli 24-vuotias Patrik Bärtschi . Bärtschi kuuluu jo Sveitsin maajoukkuerinkiin. Hän omaa kovan ja laadukkaan laukauksen, räjähtävän luonteen, johtaja ominaisuudet ja Bärtschi toimittaa kiekkoa maalille sekä ajaa sinne Pohjois-amerikkalaiseen tyyliin. Viime kaudella syntyi 33pelissä tehot 12+11=23. Mainio hankinta Zurichilta! Maajoukkuetason pelaajia löytyy vielä yksi ja hän on 27-vuotias Thibaut Monnet. Monnet on erittäin arvokas pelaaja joukkueelleen. Hän on yksi monipuolisimpia hyökkääjiä liigassa. Monnet on suoraviivainen laituri, omaa hyvän pelikäsityksen, älykäs, kylmäverinen maalintekijä jolla ei kädet jäädy, omaa nopean ja kovan vedon ja hakee hyvin paikkaa hyökkäyksessä. Tehot 50pelissä 14+21=35 viime kaudelta eivät kerro tästä hyökkääjästä kaikkea. Monnet on niin monipuolinen kaveri.

Joukkueessa pelaa myös yksi erittäin mielenkiintoinnen venäläinen.Fribourgissa pelasi Slawa Bykowin poika Andrej ja Zurichissa pelaa puolestaan legendaarisen Vladimir Krutovin poika Alexei Krutov. 25-vuotias Alexei ei ole läheskään isänsä tasoinen pelimies eikä edes oman joukkueensa parhaita pelaajia. Alexein paras puoli on virtuoosimainen mailatekniikka ja pelikäsitys. Viime kaudella syntyi 46pelissä vain tehot 10+5=15. Hän omaa myös Sveitsin lisenssin. Zurichin hyökkäys on niin kovatasoinen ja laaja ettei Krutovilla ole asiaa 3-ketjua korkeammalle. 4-sentteriksikin on heittää vielä ihan hyvä pelaaja. Tämän paikan tulee varmaan ottamaan 30-vuotias Oliver Kamber. Hän on klassinen pelintekijä jolla on nopeat jalat ja hyvät kädet. Lisäksi Kamber on loistava syöttäjä. Tehot 37pelissä viime kaudella olivat 2+11=13 ja hän pelasi suht pienessä roolissa kolmosen keskellä. Sitten on vielä neljä duunaripelaajaa. 28-vuotias Mark Bastl on voimalaituri, jonka peli nojaa intenssiivisyyteen. Bastlilla on myös hyvät kädet. 25-vuotias Cyrill Buhler on pelaaja, jonka valmentaja haluaa joukkueeseen. Buhler on armoton työntekijä, joka pelaa aina joukkueen eteen. Samanikäinen kuin Buhler on myös Lukas Grauwiler. Yritteliäästi ja kurinalaisesti pelaava Grauwiler puollustaa hyvin,omaa hyvän pelikäsityksen ja nopeus on kohdallaan. Lisäksi rosterista löytyy vielä 20-vuotias Patrick Schommer.

Puollustus
Hyökkäys on erinomainen ellei koko liigan paras, mutta mitenkä on puolustajien laita kun Blindenbacher ja Forster vaihtoivat maisemaa? Katsotaan.... Joukkueen ykköspakkipari ainakin on kovaa luokkaa, kun 33-vuotias Slovakian lahja Radoslav Suchy jatkaa seurassa neljättä kauttaan. Suchylla on ihan mukiinmenevä urakin ollut NHL:n puolella. Suchy aloitti pelaamisen 18-vuotiaana rapakon takana QMJHL:stä joka on vissiin joku kanadalainen junioriliiga. Siellä hän pelasi kaudet 1994-97. Seuraava kausi meni IHL:ssä Las Vegas Thunderissa. IHL on käsittääkseni tavallaan NHL:n farmin farmi, jossa on vain Usalaisia joukkueita. Pahoittelut tiedon puutteesta QMJHL:n ja IHL:n kohdalla. 1999-2004 vuosina hän pelasi neljä täyttä kautta Phoenix Coyotesin takalinjoilla. Siellä Suchy oli enemmän puollustava pakki, kuin nykyään. 2004-05 kausi meni kotimaan sarjassa(työsulkukausi.) 2005-06 meni Columbusissa, jonka jälkeen siirto tuli Zurichiin. Lyhyt kertaus liigan huippupakin uran vaiheista. Viime kaudella tuli myös pisteitä 48pelissä 6+25=31. Suchy on yksi liigan vahvimpia pakkeja, ovela ja voittaa lähes kaikki 1 vs 1 tilanteet puolustuspäässä. Suchyn pariksi on heittää, vaikka laadukas sveitsiläinen kiekollinen puolustaja 31-vuotias Mathias Seger. Seger on todellinen Zurich ikoni, sillä tuleva kausi on jo 11:sta kausi Zurichissa. Seger omaa lähes kaikki pakille tarvittavat ominaisuudet. Hän on fyysisesti vahva, suht taitava kiekon kanssa, omaa loistavan laukauksen, nerokas ja joukkueen kapteeni itseoikeutetusti. Erittäin arvokas pelaaja joukkueelle. Pystyy ratkaisuihin myös hyökkäyksessä. Viime kauden tehot olivat 45pelissä 4+22=26. Tärkeintä kuitenkin Seger hoitaa puolustajan tärkeimmän velvollisuuden puollustamisen todella hyvin.

Seuraavan parin voisi täyttää kahdella puollustavalla pakilla, jotka hoitavat sen homman hyvin. Sveitsiläisduo Daniel Schnyder ja Andri Stoffel ovat molemmat hyviä puollustavia pakkeja. 24-vuotias Schnyder(178cm, 79kg) pyöri viime kaudella 2-3 pakkiparin välillä. Kaveri on erittäin ikävä pelaaja vastustajan kannalta sillä hän on vahva, peloton ja iskeytyy vastustajan iholle kovaa kiinni. Lisäksi hän on hyvä kiekonkäsittelijä ja röyhkeä pelaaja. Stoffel on myös 24-vuotias, erittäin vahva, sijoittuu hyvin ja esiintyy yleensä erinomaisesti joten tasaisuutta löytyy. Stoffel hoitaa puollustus velvoitteen hyvin ja tunnollisesti. Molemmat kaverit ovat hyviä pakkeja liigatasolle, mutta heiltä ei apuja hyökkäyspäässä hirveästi löydy. Fribourgista hankittu 29-vuotias Alain Reist on hyvä lisä puollustukseen, mutta hänen tasoisiaan pakkeja on liigassa paljon. Reist on peruspakki, kova, voimakas ja omaa kovan vedon joten voi tarvittaessa käyttää YV:llä. Varmaan 2-ylivoimassa onkin käyttöä. Kolmospakkipariin saattaa jo nousta viime kauden lopussa kokoonpanoon murtautunut vasta 19-vuotias Patrick Geering. Geering pelasi jo pleijaritkin viime kaudella osin toki loukkaantumistenkin takia. Geering on hyvä sveitsiläislupaus. Loput kolme pakkia ovat Pascal Muller, Philippe Schelling ja Claudio Cadonau. Puollustus on hyvä, muttei erinomainen. Liigatasolla pakkipuoli on kumminkin hyvässä kunnossa ja ei monelta seuralta löydy parempaa pakistoa.

Maalivahdit
Zurichilla on hallussaan liigan parhaimpiin veskareihin lukeutuva suomalainen Ari Sulander. Suomen maajoukkueessakin aikoinaan pelannut sulo on edelleen 40 vuotiaana liigan eliittiä. Hän ei tee maalilla ylimääräisiä liikkeitä ja tuo rauhallisuutta myös puollustajien työhön. Lisäksi Sulanderilla on hyvä tekniikka. Kakkosveskari on Lukas Flueler. 20-vuotias Flueler ei varmaan pääse juuri pelaamaan, jos sulo on kunnossa. Ihan ok keepperi silti. Maalivahtipeliin ei joukkue tule kaatumaan, kun se on aivan liigan terävintä kärkeä.

Lyhyt yhteenveto
Liigan kärki on tasainen tänä vuonna ja Zurichin materiaali on sellaisella tasolla, että sillä taistellaan mestaruudesta. Hyökkäysvoima on ehkä liigan kovin kokonaisuudessaan. Gardner-Pittis-Trudel loisivat upean ykkösvitjan ja kakkonen voisi olla muotoa Wichser-Alston-Sejna. Nämä kuusi pelaajaa loisivat hurjat kaksi ensimmäistä ketjua. Alempiin ketjuihin jäisi vielä pari laatupelaajaa eli Bärtschi ja Monnet. Lisäksi duunariosasto on kunnossa ja ei pidä unohtaa Alexei Krutovia. Puollustus näyttää myös hyvältä ja on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Suchy johtaa puollustusorkesteria mestarin ottein. Seger on toinen erittäin laadukas pakki joukkueessa. Hyviä Puollustavia pakkeja löytyy muihin ketjuihin... Stoffel, Schnyder ja Reist. Reistiltä tosin löytyy myös tulivoimaa. Geering on mielenkiintoinen kaveri myös. Itellä on erittäin heikko käsitys kaverin pelitaidoista, mutta raporttien mukaan pelasi ihan kelvollisesti viime kauden lopulla. Maalivahteihin ei homma myöskään kaadu siitä pitää huolta Suomen ylpeys Ari Sulander, joka on liigan ehdotonta eliittiä. Runkosarjassa Zurich on varmasti neljän joukossa ja siitä eteenpäin kaikki on mahdollista.

Avatar
Viestit: 3153
Liittynyt: 18.02.2008 18:53
Paikkakunta: Seinäjoki
Suosikkijoukkue: Vaasan Sport & Real Madrid

Re: Zürich SC Lions 2008-09

ViestiKirjoittaja Toivis » 13.08.2009 15:39

Zürich Head Coach: Sean Simpson

Tulleet pelaajat:

H Patrick Bärtchsi (Bern)
P Alain Reist (Fribourg)
P Claudio Cadenau (junnu)


Lähteneet pelaajat:

Severin Blindebacher
Beat Forster (Davos)


Lopullinen pelaajarinki:

MV Ari Sulander 89kg, 187cm, left
Lukas Flueler 98kg, 193cm left

P Alain Reist 91kg, 184cm
Radoslav Suchy 93kg, 188cm, left
Claudio Cadenau 90kg, 185cm, right
Patrik Geering 80kg, 180cm, left
Dani Schnyder 77kg, 178cm, left
Mathias Seger 84kg, 181cm, left
Andri Stoffel 80kg, 186cm, right
Pascal Muller 85kg, 182cm, left
Philippe Schelling 81kg, 187cm

H Jan Alston 83kg, 179cm, right
Mark Bastl 88kg, 188cm, left
Ryan Gardner 105kg, 196cm, right
Patrick Bärtschi 86kg, 178cm, right
Lukas Grauwiler 74kg, 176cm, right
Cyrill Buhler 86kg, 181cm, left
Domenico Pittis 90kg, 180cm, left
Alexej Krutov 90kg, 184cm, left
Peter Sejna 80kg, 180cm, left
Thibaut Monnet 85kg, 182cm, left
Oliver Kamber 80kg, 180cm, left
Adrian Wichser 85kg, 180cm, left
Jean-Guy Tradel 92kg, 185cm, left
Patrick Schommer 84kg, 179cm, left
Liity mukaan NBA-voittojahtiin - Facebookissa!
Liigagurun mestari kaudella 2007-2008 sekä pronssia kaudella 2010-2011!
Mestisgurun mestari kaudella 2008-2009 sekä runkosarjan voitto & hopeaa kaudella 2010-2011!
NHL-Gurun hopeaa kaudella 2009-2010!
Historian ensimmäisen HaxBall- turnauksen mestaruus feat Crick!

Avatar
Viestit: 2890
Liittynyt: 21.04.2008 17:16
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Teppo Numminen

Re: Zürich SC Lions 2008-09

ViestiKirjoittaja Kaappari » 26.12.2009 18:13

Arvon Honkanen tai muut modet voinevat muuttaa otsikon kauden ajankohtaiseksi?


Sitten asiaan: Maalivahtilegenda Ari Sulander on sopinut Zürich Lionsin kanssa vuoden jatkopestistä! Pelihommien lisäksi Sulo toimii joukkueen toisen maalivahdin Lukas Flüelerin valmennusporukassa yhdessä Jukka Ropposen ja Markus Peterin kanssa. Jokerikasvatti Sulander siirtyi Sveitsiin ja Zürichiin kauden 97-98 päätteeksi, ja on menneiden vuosien aikana muodostunut yhdeksi seuran legendoista ja arvostetuimmista pelaajista.

Ilmeisesti tuleva kausi on viimeinen kaukaloissa, mutta mitä ilmeisemmin jatkaa jollain tavalla seuran toiminnassa tulevaisuudessa, ehkäpä juuri maalivahtivalmentajana. Suomeen Sulolla ja muulla perheellä ei ole aikeita palata ainakaan lähivuosina, vaikka perheen omistaakin edelleen hienon omakotitalon Vantaalta, melkeinpä Aravirran naapurista. ;)

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2009122610839444_jk.shtml
http://www.zsclions.ch/nc/home/aktuell/news/news/article/vertragsverlaengerungen-kopie-1/61.html
KIITOS TEPPO!
----------------------------
- Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa