Kassel Huskies

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Hank

Kassel Huskies

ViestiKirjoittaja Hank » 22.01.2009 22:02

Kuva

http://www.huskies-online.de/
http://en.wikipedia.org/wiki/Kassel_Huskies

Kokoonpano 08-09:

Maalivahdit
Kuva Adam Hauser
Kuva Sebastian Staudt

Puolustus
Kuva Dominic Auger
Kuva Drew Bannister
Kuva Brad Burym
Kuva Ryan Gaucher
Kuva Semen Glusanok
Kuva Alexander Heinrich
Kuva Mike Pellegrims
Kuva Bryan Schmidt
Kuva Dustin Wood

Hyökkäys
Kuva Martin Bartek
Kuva Hugo Boisvert
Kuva Kevin Estrada
Kuva Alex Leavitt
Kuva Sean Tallaire
Kuva Michael Christ
Kuva Robert Francz
Kuva Manuel Klinge
Kuva Mark Kosick
Kuva Thorben Saggau
Kuva Jacek Plachta
Kuva Philipp Schlager
Kuva Ryan Kraft

Valmennus

Kuva Stephane Richer
Kuva Fabian Dahlem

Huskies ilmoitti tänään solmineensa uuden sopimuksen viimeksi Tanskassa Herlevissä pelanneen Kevin Estradan kanssa. Ennen Herlev pestiä Estrada on pelannut muun muassa AHLssä ja ECHLssä. Asiasta uutisoitiin Herlevin sivuilla.

Sen sijaan Huskiesin maalivahti Adam Hauser tuomittiin 21.1 pelatussa ottelussa yhden pelin pelikieltoon. Hauser lensi ulos ottelusa lyötyään mailalla Metro Starsin pelaajaa.

Huskies on sarjassa 13/16 joukkueesta.
Viimeksi muokannut Hank päivämäärä 23.01.2009 18:23, muokattu yhteensä 1 kerran

Hank

Re: Kassel Huskies

ViestiKirjoittaja Hank » 23.01.2009 18:22

Kevin Estradan saavuttua Huskiesin vahvuuteen, Shawn McNeil ei enää jatka Huskien paidassa. McNeil pelasi Huskiesin vahvuudessa 36 ottelua, tehden 5+19=24 tehopistettä. Siirron lähde.

Tänään Huskies kohtaa Sinupret Ice Tigersin. Kevin Estrada mukana ja Hauser pelikiellossa.

Hank

Re: Kassel Huskies

ViestiKirjoittaja Hank » 28.01.2009 16:10

Huskies ilmoitti solmineensa kaksi uutta sopimusta.

Joukkueen mukaan tällä kaudella liittyy Nolan McDonald joka on pelipaikaltaan maalivahti. McDonald on pelannut aiemmin viime kaudella, 2 Bundesligassa (Huskies myös pelasi viime kaudella sarjatasoa alempana) ES Weibwasserin riveissä. Tuolloin ainakaan tilastot eivät ainakaan mairitelleet, PMK 2.90.

Lisäksi joukkue ilmoitti tehneensä sopimuksen ensi kautta koskevan sopimuksen saksalaisen Thomas Holzmannin kanssa. Holzmann edusti kauden alussa Hannover Scorpionssia, mutta on sittemmin pelannut REV Bremerhaven'in riveissä 2. Bundesligassa.

Hank

Re: Kassel Huskies

ViestiKirjoittaja Hank » 28.01.2009 20:10

Huskiesin riveissä tällä hetkellä ovet käy siihen tahtiin että heikompaa hirvittää. Nyt lähtijänä vuorossa belgialainen, Mike Pellegrims. Kokenut 40-vuotias on pelannut yli 500 ottelua DEL liigassa, ja lisäksi Hollannissa sekä Ranskassa 90-luvulla. Pellegrims edusti viimeisen kerran Belgian maajoukkuetta 03-04 kaudella. 2Bundesligassa 06-07 Pellegrims heitti hurjat tehot puolustajan paikalta, 49 ottelua ja 50 pistettä, varsin mukiin menevä saavutus puolustajalta, eikös. Tuolloin Huskiesin maalilla torjui muuan Markus Hätinen. Saksan DELlin mestaruus belgialaisella on takataskussaan 96-97,97-98 ja 98-99 kausilta, eli se oli tuota aikaa kun Adler Mannheim jyräsi. Nyt kuitenkin kokeneen kehäketun uusi seura on Itävallan Klagenfurter AC.

Lähde

Hank

Re: Kassel Huskies

ViestiKirjoittaja Hank » 29.01.2009 16:06

Ilmeisesti myös 29-vuotias saksalainen sentteri Mark Kosick, NHL varauksenkin ('98) omaava pelaaja on jättämässä Huskiesia. Uudeksi seuraksi epäillään vahvasti joukkuettaan vahvistavaa Herner ESV'tä.

Avatar
Viestit: 2890
Liittynyt: 21.04.2008 17:16
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Teppo Numminen

Re: Kassel Huskies

ViestiKirjoittaja Kaappari » 30.01.2009 13:26

Kassel Huskies on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Philipp Schlagerin sekä puolustaja Alexander Heinrichin kanssa.

Heinrichin sopimus on kaksivuotinen ja Schlagerin yksivuotinen.

http://www.huskies-online.de/aktuell/presse/presse.cfm?suche=1372
KIITOS TEPPO!
----------------------------
- Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Kassel Huskies

ViestiKirjoittaja InFlames » 08.02.2010 18:31

Kassel Huskiesin materiaali ja sarjasijoitus

Huskies on tehnyt 15 joukkueen sarjassa toiseksi vähiten maaleja Straubing Tigersin jälkeen ja päästänyt eniten. Tällä hetkellä Huskies onkin sarjan viimeinen. Eroa on 14:sta olevaan Hamburg Freezersiin neljä pistettä, mutta pleijarit saa Kassel fanit unohtaa tältä kaudelta. Peli ei toimi, niin ei toimi. Viimeisimmässä pelissä toki hieno kotivoitto omasta suosikkujoukkueesta Krefeld Pinguinesta lukemin 6-2. Krefeldinkin kausi on ollut heikko, joten tälläiset tasaiset pelit Kasselin pitääkin voittaa, jos joukkue mielii pois sarjan pohjilta.

Materiaali on Kasselilla valovuoden heikompi mitä sarjan kärkiporukoilla ja varsinkin sarjaa dominoivalla Eisbären Berlinillä. Joukkueen johtavat hyökkääjät ovat Ässissä käväissyt Derek Damon, kanadalainen Josh Soares, Manuel Klinge ja kanadalainen Pierre-Luc Sleigher. Soares ja Damon luovat joukkueen selkeän ykköstutkarin, mutta se ei riitä sillä joukkueen materiaali on todella kapea ja vahvistukset nimettömiä. Pakkipuolen kärkinimet ovat amerikkalainen Bryan Schmidt ja kaksoiskansalaisuuden omaava 23-vuotias Mike Card. Schmidt olisi elintärkeä palanen ylivoimaa, mutta on ollut sivussa viimeisestä yhdeksästä pelistä. Schmidt on sivussa koko loppukauden myös, sillä kaverin polvi on paskana. Tälläisiä menetyksiä joukkue ei yksinkertaisesti kestä, kun materiaali on muutenkin todella kapea ja heikko. Joukkueella on ihan hyvä ykkösvahti, kun kiekkoja pysäyttelee 29-vuotias jenkkivahti Adam Hauser. Tällä kaudella torjuntaprosentti on 90.3% Hauser on torjunut joukkueelle paljon pisteitä, sillä puolustus on varsin heikko. Hyökkäyksestäkään ei Soaresin ja Damonin lisäksi löydy tarpeeksi tulivoimaa. Toki Sleigheria pidän kohtuu hyvänä sentterinä, mutta verrattuna muiden materiaaleihin ei Kasselin materiaali ole edes keskinkertainen.

Kassel tulee sijoittumaan runkosarjassa sijoille 14-15, sillä mikään ei viittaa siihen, että sijoitus paranisi merkittävästi varsinkin, kun joukkueen ykköspakkikin on loppukauden sivussa.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa