Yleisesti kotimaan sarjoista

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Yleisesti kotimaan sarjoista

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 05.03.2009 16:06

En oikein löytänyt sopivaa ketjua, joten avasin uuden. Eli tähän ketjuun otsikon mukaisia asioita, jotka eivät olennaisesti liity mihinkään olemassaolevaan sarjaketjuun.

Sitten asiaan. Jääkiekkoliitto on julkistanut muutokset kilpailu- ja juniorikiekkosääntöihin koskien kautta 2009-10. Tiedot löytyvät kokonaisuudessaan täältä, mutta tässä merkittävimpiä uudistuksia:

- Pelaajamäärä on kaikissa liiton sarjoissa 18 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia
(Eli kun tuo sääntö on myös SM-liigassa ensi kaudella, on tilanne noin kaikissa maan sarjoissa.)

- Lyöntilaukauskielto poistuu kokonaan kaikista juniori-ikäluokista

- Joukkueen joka pääsee/joutuu karsintoihin minkä tahansa sarjatasojen välillä, on osallistuttava karsintoihin, tai se menettää mahdollisuuden pelata kummallakaan sarjatasolla seuraavalla kaudella
(Eli jos haluaa pudota tai ei halua nousta, niin pitää käydä ensin häviämässä karsinnat. Voi tietysti aiheuttaa mielenkiintoisia pelejä jos vastakkain on joukkue joka haluaa pudota ja toinen joka ei halua nousta.)

- Vakuutuspakko poistuu Suomi-Sarjaa alemmilta miesten sarjoilta ja naisten sarjoista (siis naisten, ei tyttöjen), ja vakuutuksen ottaminen/ottamatta jättäminen jää pelaajan omalle vastuulle

- Tytöt voivat vastaisuudessa pelata poikien sarjoissa itseään kaksi vuotta nuorempien poiken kanssa
(Tällä hetkellä on mahdollisuus pelata vuotta nuorempien kanssa.)
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 2890
Liittynyt: 21.04.2008 17:16
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Teppo Numminen

Re: Yleisesti kotimaan sarjoista

ViestiKirjoittaja Kaappari » 28.10.2009 23:43

36602 Su 25.10.2009 12:00 Helsinki 2 Karhu-Kissat Roihu 15-0

Sarjatasona miesten eteläisen alueen V-divisioonan (5. divari) alkusarjaottelu, jossa KaKi löi "paikallisvastustaja" Roihun 15-0. Ottelu keskeytettiin, kun ensimmäistä erää oli pelattu vaivaiset 17 minuuttia. Sarjassa siis pätee tämä junnusääntö, että 15 maalin erossa peli vihelletään poikki.

Asiaan. KaKin maaleista yhdeksän viimeisteli Jokerilegenda #23, Petri Varis. Kahdeksassa maalissa syöttäjänä toimi Ässälegenda Jari Korpisalo. :)

Vanhat konnat käy vähän jäähdyttelemässä! :peukkuylös:
KIITOS TEPPO!
----------------------------
- Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Yleisesti kotimaan sarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 07.02.2010 15:20

Hah. Tepsi näytti jälleen mahtavuutensa juniorijääkiekossa ja otti sitten B2-Nuorten I-divarissa kevyesti turpaan KKP:ltä lukemin 39-1. Ottelussa jaettiin maalien lisäksi lähestulkoon 200 rangaistusminuuttia joten todellisesti kiekkospektaakkelista on ollut kyse. Huomattavaa on myös, että KKP iski ottelussa peräti 25 ylivoimamaalia ja osuipa tuo vielä neljästi alivoimallakin. Alla vain parit tehot pelaajistosta:

Ari-Pekka Häyrynen 3+8
Aleksi Kelloniemi 4+5
Johannes Leinonen 0+6
Aleksi Mäkelä 3+3
Juha-Matti Vanhala 3+2


Taisi KKP:stä reippaasti jokainen päästä pisteille tuossa kamppailussa. Niin ja todettakoon, että KKP ei ole edes sarjakärki B2-Nuorten I-divarin II-lohkossa :D

Tuolta tarkemmat statsit matsista: http://79.125.2.198/mpublic/index.php?c ... 5869cbd108
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Yleisesti kotimaan sarjoista

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 19.06.2011 22:03

JYPissä ja viimeksi Saipassa kaudella 2008-2009 Sm-liigaa pelannut Valtteri Tenkanen tekee paluun jäälle 2-vuoden tauon jälkeen kasvattajaseurassaan Jämsän Kiekko-Susissa, joka viime kauden päätteeksi putosi II-Divisioonasta III-Divisioonaan. Joukkueeseen siirtyy myös maalivahti Marko Korhonen JYPin B-junnuista.

Tenkanen palaa kotijäälle

Tenkanen palaa 2 vuoden tauon jälkeen jäälle Jämsän Kiekko-Susissa. Jämsäläislähtöinen hyökkääjä lähti aikoinaan C-juniori-ikäisenä JYP:in ja nousi pelaamaan SM-liigaan kaudella 2003-04. Hän ehti pelata joukkueessa 4 kautta, joita kuitenkin loukkaantumiset varjostivat.

Viimeisellä kaudellaan JYP:ssä Tenkanen jäi pienempään rooliin joukkueessa. Hän siirtyikin kutsusta paikkausapuun loukkantumisista kärsineeseen Saipa:n. Tenkanen pelasi joukkueessa 2 kautta ennen lopettamistaan.

Nyt Tenkanen palaa jääkiekon pariin Kiekko-Susissa.
- Olen kyllä koko ajan tiennyt, että tulen vielä pelaamaan. Halusin kuitenkin pitää täydellisen tauon lajista, sillä pelaaminen oli minulle koko uran ajan vaikeaa looukkaantumisten takia. Nyt oli aika palata, Tenkanen sanoo.
Tenkanen kertoo lopettaneensa juuri loukkaantumisten takia. Hän ei ehtinyt pelata aikuisten sarjassa yhtään ehjää kautta. Tenkasen mukaan loukkaantumiset söivöt myös innostusta.
- Motivaatio laski, eikä SM-liigassa kannata pelata, jos ei ole täysillä mukana.


(Lähde: www.jämsänseutu.fi ja kursivoitu kopioitu paperiversiosta)

Varmasti Tenkanen on joukkueessa yksi tärkeimpiä lenkkejä :Thumb up:, kun seura lähtee tavoitelemaan takaisin II-Divisioonaan. On kuitenkin pelannut ammattimaisesti useamman kauden Sm-liigaa, toki vaihtelevalla menestyksellä, joten tuo varmasti sitä tekemisen meininkiä, yrittämistä ja asennetta joukkueeseen ja koko hommaan. Paluu II-Divisionaan voi siis alkaa :tuoppi:
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Yleisesti kotimaan sarjoista

ViestiKirjoittaja Multi » 19.06.2011 22:13

Keskisuomalaisen 07-08 JYP- pelaajaesittely kertoo kaiken oleellisen Tenkasesta ja hänen urastaan:
Keskisuomalainen kirjoitti:#22 Valtteri Tenkanen

Analyysi: Loukkaantumisia, loukkaantumisia ja lisää loukkaantumisia. Tenkasella voisi olla tilillään jo pari sataa liigaottelua, mutta vuosia jatkuneen vammakierteen vuoksi niitä on vain reilut sata. Jo 18-vuotiaana liigassa debytoinut Tenkanen lienee lahjakkain 1980-luvulla syntyneistä JYP-junnuista, mutta voi olla, ettei Jämsän paronin todellinen potentiaali koskaan realisoidu. Niin paljon mies on joutunut antamaan tasoitusta harjoittelussa. Sitkeä Tenkanen silti on, moni olisi Voden housuissa lyönyt jo putket naulaan. Pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa.

Kauden tämän jälkeen vielä siis pelasi, mutta sitten kypsyi omaan loukkaantumiskierteesensä. Tenkasesta todella odotettiin JYPissä ja koko kiekkoilevassa keski-suomessa uutta todella kovaa pelimiestä. Kaikki olivat yhtämieltä siitä, että Tenkanen tulee ja valloittaa ensin Sm-liiga kaukalot ja sitten jotain enemmän. Loukkaantumiset estivät kuitenkin tämän kuten tiedetään.

Nyt hän siis aloittaa uudelleen, eihän hän enään päässe samalle tasolle mitä joskus oli, tai pysty potentiaaliaan lunastamaan, mutta toivottavasti pystyy nyt pelaamaan ilman vammoja ja pitämään hauskaa. Kaikkea hyvää Tenkasen uudelle startille. :tuoppi:
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 11.07.2008 18:31
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: Edmonton Oilers

Re: Yleisesti kotimaan sarjoista

ViestiKirjoittaja kesäesa » 20.01.2012 22:05

Kai se tähän ketjuun kuuluu. Muik Hockey sai ihan "kelpo" vahvistuksen, sillä 4 MM-ottelua ja 23 NHL-ottelua pelannut latvialaispuolustaja Kaspars Astasenko liittyy joukkueen vahvuuteen. Sopimuksen yksityiskohdista ei ole minulla tietoa, mutta eikö esim. Mestiksestä olisi ottajia löytynyt?
"- Mulla on sen verran kielitaitoa ja kontaktipintaa, että voisin koutsata jossain päin maailmaa jo huomenna. Ja ihmiset tulisivat sivistyneesti sanomaan, että herra Tamminen, great to fucking see you."

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Yleisesti kotimaan sarjoista

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 10.02.2015 12:11

III divisioonassa 11 kuukauden pelikielto – ”Haistakaa huilu”

Huvitti tuo pelaajan ensimmäinen vastine.

Haistakaa ny huilu. Kusipää luisteli tahalleen takaperin mun päälle ja kaatu. Muka lievä aivotärähdys. Hah. Pää ei tosiaankaan kolahtanu mihinkään. Aivan sama mulle mitä sinne laitatte. Oon jo myyny varusteet. Koko urani aikana en oo ikinä törmänny vastaavanlaiseen kusettavaan ja sairaaseen tuomarin paskiaseen. Eipä mulla muuta.


:)
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa