Tommi Kivistö

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Tommi Kivistö

ViestiKirjoittaja Salama » 11.04.2009 19:15

Avataan hyvälle nuorelle puolustaja lupaukselle ketju.

Kuva

Pelipaikka puolustaja
Maila vasen
Pituus 186 cm
Paino 89 kg
Nykyinen seura Red Deer Rebels
Entiset seurat Jokereiden eri juniorijoukkueet
Kansallisuus Suomi
Syntymäaika 7. kesäkuuta 1991, Vantaa
Pääsarjaura

Kivistö oli jossain vaiheessa Hockey´s Futuren "lupauslistoilla" "putoamassa", vaikka kausi minusta Kivistöllä meni hyvin. Kivistöhän merkkautti tililleen 1 maalin ja 21 maalisyöttöä 65:ssa runkosarjan ottelussa ja säväytti U20 MM-kisoissa ja pääsi käynnissä oleviin U18 MM-kisoihin. Toivon ja uskon, että Kivistö varataan, joko ensimmäisellä tai toisella kierroksella. Siitä huolimatta Kivistö todennäköisesti jatkaa ensi kauden Kanadan juniorisarjoissa tai tulee Eurooppaan takaisin. NHL:ään Kivistöllä ei ole minusta vielä yhtään asiaa.
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Tommi Kivistö

ViestiKirjoittaja Jyri » 11.04.2009 19:38

Mielestäni Kivistön pelillisiä vahvuuksia ovat laukaus ja liike. Fysiikaltaan hän on ikäisekseen todella vahva.

Jääkiekkolehti teki "Tuleva tähti" jutun Kivistöstä, jossa Kivistö mainitsi, että tolppa kilisi kauden aikana ainakin 20 kertaa. Lisäksi Kivistö sanoi, että U18 MM-kisojen jälkeen hän päättää jatkaako pelaamista Pohjois-Amerikassa vai Suomessa.

Jos realistia ollaan NHL Draftin suhteen, niin hänet varattaneen 2. kierroksella tai sen jälkeen. Mutta Draftiin on vielä aikaa yli kaksi kuukautta.

Todellakin, kuten Jääkiekkolehti mainitsi, Kivistöllä on varmasti hyvä ja pitkä peli-ura edessä.

Hank

Re: Tommi Kivistö

ViestiKirjoittaja Hank » 11.04.2009 19:45

En saa tähän hätään kaivettua sitä media lähdettä jossa kieltämättä oli huomattu mukava pointti Kivistöstä. En edes lukuja tässä vaiheessa muista, mutta joka tapauksessa Kivistö painoi Amerikkaan lähtiessä selvästi vähemmän kuin nykyisen mukavat 90 kiloa. Kovasti tuolloin epäilivät että poika olisi syönyt jotain muutakin kuin kaurapuuroa..tiedä sitten miten on asianlaita. :mrgreen:

Tuohon Salaman mainitsemaan U20 kisojen väläytykseen Kivistön taholta, niin tiedä sitten mitä tuolla säväytyksellä tarkoitat, mutta mielestäni Kivistö oli tuolloin enintään keskinkertainen. Herra pelasi kyllä kisat koko Suomen puolustuksen kanssa aivan tyystin penkinalle, taisipa herra ajautua jossain vaiheessa ihan koirankoppiinkin peluutuksen suhteen.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Tommi Kivistö

ViestiKirjoittaja Jyri » 21.11.2010 17:23

Ajattelinpa pistää tänne, vaikka ketju onkin muiden kiekkoliigojen puolella ja Kivistö pelaa SM-liigassa. Osaisiko joku enemmän SM-liigaa seuraava kertoa, miten Kivistö on pelannut tällä kaudella? Vain yhden pelin olen häneltä livenä nähnyt tällä kaudella. Viime kausi oli ilmeisesti ihan hyvä, sen verran mitä pelasi liigaa, mutta käsittääkseni nyt tämän kauden alku oli hänelle vaikea. Se on kyllä aika selvää, että hän tulee pelaamaan U20 kisoissa Suomen joukkueessa (pelannut jo kaksissa edellisissä), mutta onko kehitystä tapahtunut?

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Tommi Kivistö

ViestiKirjoittaja Jyri » 20.06.2011 12:24

Laitetaan tähän ketjuun, että Tommi Kivistölle tulokassopimus Carolinaan

Täällä lisää tekstiä Kivistön sekä Mattias Lindströmin sopimuksista: http://hurricanes.nhl.com/club/news.htm?id=564450

“In Red Deer, he went through the adjustment of being in a new country and a new league and didn’t play as well as expected, and we ended up drafting him in the seventh round when, at the beginning of the year, he was supposed to be a first-rounder,” said Karmanos. “He went back home, and really it wasn’t until this season that he really, in our opinion, started to progress pretty dramatically. By the end of the year he was playing a solid role at the elite level.”

“He opened some eyes at the conditioning camp because he was an extremely fit athlete and clearly showed that he was committed to being a player,” said Karmanos.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa