HC Lugano

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Hank

HC Lugano

ViestiKirjoittaja Hank » 21.04.2009 12:42

Kuva

HC Lugano hankki tässä taannoin lisää järeätä tulivoimaa pakistoonsa, Johan Åkermanin muodossa.

Nyt varsinkin Luganon puolustus on todella vahva. Åkerman pystyy vielä loistavaan hyökkäyspeliinkin, ja on ehdottomasti kova puolustaja Euroopan tasolla, mikäs siinä kun puolustuksessa on myös yksi Euroopan parhaista ellei paras puolustaja, Petu Nummelin. Hyvää komppausta näiden herrojen takana toimittavat esimerkiksi entinen NHL mies Timo Helbling, myös NHLää pelannut Juelin Vauclair ja Svetsin maajoukkuettakin edustanu Steve Hirschi. Vielä löytyy todella järeä 30v puolustaja, Andreas Hänni sekä myös lähes satakiloinen rightin puolustaja, 87-syntynyt Alessandro Chiesa. Näiden herrojen takana pelaa ison statuksen mies, David Aebischer ja häntä kirittää vasta 19-vuotias USHLssäkin siipiään kokeillut Pasquale Terrazzano.

Hyökkäys (ainakin toistaiseksi) on kovin sveitsiläis painotteinen. Hankintoja voi kuitenkin olla vielä luvassa. Itse asiassa ne ovat lähes välttämättömiä, ja etenkin Patrick Thoresenin sopimus kuin myös Randy Robitaillen ja Brady Murrayn sopparit olisivat enemmän kuin elintärkeitä. Kovaa joukkuetta Lugano kuitenkin taas kokoaa, CHLssä etenkin joukkueella on jälleen yllätyksen aika.

Avatar
Viestit: 2890
Liittynyt: 21.04.2008 17:16
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Teppo Numminen

Re: HC Lugano

ViestiKirjoittaja Kaappari » 15.06.2009 12:31

Eliteprospects kertoo, että Lugano olisi Rem Murrayn perässä. HIFK:ssa kaksi kautta pelannut Murray pelasi viime kauden HC Innsbruckin riveissä Itävallan liigaa, jossa 60. ottelussa kertyi tehot 21+34=55.

Tässä vielä linkki.
KIITOS TEPPO!
----------------------------
- Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa