Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

Keskustelua muista kiekkoliigoista.

Mestarisuosikkisi?

APV
0
Ei ääniä
Blues
8
44%
Cats
1
6%
HPK
1
6%
Ilves
5
28%
Kärpät
2
11%
LoKV
0
Ei ääniä
Salo HT
1
6%
 
Ääniä yhteensä : 18
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 11.09.2009 13:30

Tänään lähtee sitten sarja käyntiin kello 18.30 Alavudella, kun sarjatulokas APV mittaa Oulun Kärppien taidot. APV nousi mukaan SM-sarjaan loppukeväästä, kun helsinkiläinen IHK joutui luopumaan sarjapaikastaan. APV on tietysti mielenkiintoinen uusi tulokas sarjassa, mutta saa nähdä mihin asti taidot riittävät.

Hallitsevana mestarina kauteen lähtee tälläkin kertaa Espoon Blues. Joukkue on kuitenkin menettänyt mm. maalivahti Noora Rädyn, sekä hyökkääjistä Michelle Karvisen ja Annina Rajahuhdan, joten nyt ei voida puhua enää varmasta mestarijoukkueesta. Yksi vahvoista mestariehdokkaista espoolaisjoukkue kuitenkin edelleen on.

Tampereen Ilves antaa kuitenkin kovan haasteen. Joukkue on vahvistunut Bluesista tulleella Rajahuhdalla, sekä Venäjältä paluun kotimaahan tehneellä puolustaja Jenni Hiirikoskella. Kokeneempaa kaartia edustava Vilja Lipsonen pitää sitten tarvittaessa huolen siitä ettei kaukalossa tarvitse pelätä.

Oulun Kärpät on menettänyt voimapuolustaja Mira Jalosuon, ja Saija Sirviön rooli puolustuksen ykkösnaisena vahvistuu. Kokonaisuutena Kärppien joukkue on hieman tasapaksu, ja uskon sen taistelevan himmeimmistä mitaleista.

HPK voi taas kerran väläytellä. Ja jos peli kulkee kovaa keväällä, niin joukkue voidaan palkita mitalilla. Paikka kuuden joukossa pitäisi irrota rutiinisuorituksellakin.

Sarjatulokas APV:n lisäksi, lohjalaisella LoKV:llä, Salo HT:lla ja Jyväskylän Catsillä realistinen tavoite on selvitä kuuden joukkueen jatkosarjaan.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 11.09.2009 14:05

Mielenkiintoinen kausi on tulossa myös naisten SM-sarjassa(en mikään kovin aktiivinen seuraaja ole, mutta kyllä ny kärkiketjun pelaajat on tuttuja ainakin parhaista joukkueista).

Suosikki: Blues
Hallitsevan mestarin Bluesin menetykset ovat todella kovia. Michelle Karvisen kaikki naislätkän ystävät muistavat viime MM-kisoista. Erittäin taitava pelaaja! Noora Räty taas on maajoukkuetason maalivahti. Onhan toi materiaali silti hyvä ja Blues on mestariehdokas numero 1 edelleen omissa arvioissa.

Haastajat: Ilves, Kärpät ja HPK
Ilves sai hyvän vahvistuksen niin kuin Hijo sanoikin jo. Annina Rajahuhta on Ilvekselle loistava vahvistus. Jenni Hiirikoski on myös maajoukkuetason pakki. Materiaali on hyvä ja Ilveksellä on täydet saumat mestaruuteen.

Oma suosikki Kärpät on myös ihan hyvällä joukkueella liikenteessä. Pakit Saija Sirviö ja Satu Kiipeli tuovat takalinjoille varmuutta. Mielenkiintoinen pelaaja on 23-vuotias Slovakki Michaela Matejova, joka vahvistaa myös pakkipuolta. Hyökkäys on joukkueen heikoin alue. Aika tasapaksu. Taistelee ainakin mitalista.

HPK:han otti viime kevään pronssimitalit ja ainakin siihen tällä joukkueella on mahdollisuudet. Maalissa on maajoukkuetasoa oleva Maija Hassinen. Puolustuksen johtohahmo on Kati Kovalainen. Korvaamaton pelaaja. Kovat hyökkääjät Anne Tuomanen ja Elisa Rytkönen ovat myös laadukkaita pelaajia. Heidän ympärilleen on muutenkin rakennettu hyvä hyökkäys. Finaaleihin selviäminen olis yllätys.

Loput seurat: Cats (Jyväskylä), Salo HT (Salo), LoKV (Lohja), APV (Alavus)

Lopuilla seuroilla ei ilman ihmeitä ole asiaa mitaleille. Pohjanmaan ylpeys Alavus tuo lisää mielenkiintoa sarjaa kohtaan. Vaikea on povata APV:tä silti edes kuuden joukkoon.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 11.09.2009 20:43

InFlames kirjoitti:Pohjanmaan ylpeys Alavus tuo lisää mielenkiintoa sarjaa kohtaan. Vaikea on povata APV:tä silti edes kuuden joukkoon.

APV otti sitten tänään Kärpiltä turpaansa 0-14. APV:n maalivahti Kaisa Löytynoja sai suorittaa ihan kohtalaisen iltapuhteen. Vaikka 14 maalia meni omiin, silti tuli tehtyä myös 92 torjuntaa. APV:lle oli matkassa vain kaksi ketjullista hyökkääjiä. Tällä hetkellä vaikuttaisi realistiselta toiveelta että APV kestäisi alkusarjan loppuun, eikä luovuttaisi kesken.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 11.09.2009 22:25

HijoDelViento kirjoitti: APV otti sitten tänään Kärpiltä turpaansa 0-14. APV:n maalivahti Kaisa Löytynoja sai suorittaa ihan kohtalaisen iltapuhteen. Vaikka 14 maalia meni omiin, silti tuli tehtyä myös 92 torjuntaa. APV:lle oli matkassa vain kaksi ketjullista hyökkääjiä.Ihan hyvä avauspeli APV:ltä. meni itse asiassa odotettua paremmin :laugh: Kenties toi pelaajien vähyys johtui työesteistä? APV kyllä kotonaan haastaa ainakin nämä heikommat joukkueet, mutta pitkille vieras reissuille ei saa aina kaikkia naisia mukaan. Pääasia oli, että Kärpät avasi heti kauden upealla voitolla. Olisihan se ollu älytön pommi, jos APV olisi pystynyt yllättämään Kärpät. Tästä on Kärppäfanina hyvä jatkaa.

Avatar
Viestit: 3620
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 12.09.2009 11:52

Uutinen liittyen tähän Naisten sarjaan:

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/20090 ... 8_jk.shtml

Elikkäs japanilainen Yuka Hirano siirtyy Salo HT:n riveihin. Ihan mielenkiintoinen vahvistus ja piristys tähän kotimaiseen naisten liigaan.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 12.09.2009 15:06

Tapaus APV ja päivän pelit

Tänään sitten suurimpiin mestariehdokkaisiin kuulunut Ilves lyttäsi APV:n maanrakoon. Lukemat olivat APV:n naisten kannalta erittäin murheelliset. Ilves nimittäin voitti pelin 19-0!

HPK - Salo päättyi juuri lukemiin 8-1. Yllätyksiä ei siis tänään olla vielä nähty.

klo.15.50 alkoi päivän mielenkiintoisin peli, kun Oulun Kärpät matkustaa hallitsevan Suomenmestarin vieraaksi Espooseen. Blues toki lähtee otteluun suosikkina, mutta ei mitenkään täysin ylivoimaisena. Kärpillä on maalintekoharjoittelu APV:tä vastaan pohjalla. Tilanne nyt 0-0

Lohjalla kotijoukkue loKV kohtaa Jyväskylän ylpeyden Jypin. Molemmille kauden avauspeli. Tässä molemmilla on on mahdollisuus voittoon, mutta heittäisin rahani Jypin puolesta. Kumpikin kuuluu sarjan heikomman puolen joukkueisiin eli ei neljän parhaan joukkoon materiaalilta.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 12.09.2009 17:49

InFlames kirjoitti:
klo.15.50 alkoi päivän mielenkiintoisin peli, kun Oulun Kärpät matkustaa hallitsevan Suomenmestarin vieraaksi Espooseen. Blues toki lähtee otteluun suosikkina, mutta ei mitenkään täysin ylivoimaisena. Kärpillä on maalintekoharjoittelu APV:tä vastaan pohjalla.
Lohjalla kotijoukkue loKV kohtaa Jyväskylän ylpeyden Jypin.


Yeaaaaaahhhhhhhh! Se tuli sieltä! Kärpät kaatoi hallitsevan mestarin Bluesin upeasti vieraissa rankkareilla 2-3. Tämä oli kyllä hieno uutinen. Toivottavasti miesten joukkue kaataa myös Espoossa Bluesin. Huomenna matkustetaan sitten HPK:n vieraaksi. Todella paha peli, mutta voittoon uskon Kärppänaisten yltävän. Todella tasainen peli ennakkoon. Toivotaan ettei HPK:n vahdille Maija Hassiselle tule mitään huippupeliä. Tänään aiemmin HPK pieksi Salon 8-1.

Lohjalla peli on 55 minuutin kohdalla tasan 3-3. Avaisiko Lohja kauden voitolla?

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 12.09.2009 20:48

Niin, tuossa alkuperäisessä viestissäni oli pieni virhe, sillä Jyväskylän Cats pelaa nykyään JYP:n nimellä naisten SM-sarjaa. Näin ollen mikäli se sijoittuu neljän parhaan joukkoon, niin JYP saa myös pisteitä vertailussa Kivilinna-palkinnosta. En lähde kuitenkaan enää tuota äänestystä muuttamaan, koska silloin äänet menevät uusiksi.

KilleriPilleri kirjoitti:Elikkäs japanilainen Yuka Hirano siirtyy Salo HT:n riveihin. Ihan mielenkiintoinen vahvistus ja piristys tähän kotimaiseen naisten liigaan.

Yuka Hirano (tai Yaka, kuten se Jääkiekkoliiton papereissa on) pelasi tänään jo vierasottelussa HPK:ta vastaan, mutta ei saanut tilastomerkintöjä.

InFlames kirjoitti:Tänään sitten suurimpiin mestariehdokkaisiin kuulunut Ilves lyttäsi APV:n maanrakoon. Lukemat olivat APV:n naisten kannalta erittäin murheelliset. Ilves nimittäin voitti pelin 19-0!

Pistepörssissä parhaiten sijoittunut muu kuin Kärppä- tai Ilves-pelaaja on sijalta 14 löytyvä HPK:n Elisa Rytkönen. Eli näkee kyllä ketkä ovat pelanneet APV:ta vastaan.

Kärppien joukkueessa mielenkiintoinen pelaaja on nuori Tytti Lintula. Näkyy hyvin ottaneen paikkansa joukkueesta.

Itse asiassa tuota tapaus APV:ta huolestuttavampi seikka tuntuu olevan pelaajien vähyys tällä hetkellä. Tässä lukumäärät minkä verran pelaajia joukkueilla oli kokoonpanoissaan tänään:

Ilves 20
HPK 18
Blues 17
LoKV 17
Salo HT 17
Kärpät 16
JYP 14
APV 12

Onhan tuo nyt aika heikkoa kun jokaisella joukkueella on saada jalkeille vain kaksi pakkiparia ja kolme hyökkäysketjua, tai toisinpäin. Pitäisi nyt oikeasti kehitellä jotakin toimenpiteitä Jääkiekkoliitossa. Muuten tässä käy kohta niin että koko naisten jääkiekko katoaa Suomesta. Noissakin luvuissa oli joukko ulkomaalaisia jotka pelaavat täällä omalla kustannuksellaan.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 14.09.2009 19:33

Eiliset pelit (13.9)

HPK 4 - 3 Kärpät (rl)
Ilves 16 - 0 LoKV
Salo HT 3 - 2 Jyp

Kommentti:

Salo voiton jälkeen HPK:n kova joukkue otti Kärpistä voiton rankkareilla. Piste onneksi tästäkin Kärpille ja Kärppien viikonlopun saldo oli kahdesta pelistä kolme pistettä. Aika odotettu saalis. Ajattelin kyllä, että Bluesille oltaisi hävitty ja HPK voitettu vieraissa. Menikin toisinpäin ja molemmat todella tiukkoja vääntöjä. HPK kohtaa keskiviikkona Bluesin vieraissa, joka on huippupeli. Kärpät jatkaa kauttaan vasta lauantaina kotipelillä Salo HT:tä vastaan. Pitäisi olla Kärppänaisille helppo peli, mutta eihän pisteitä etukäteen jaeta.

Ilves kaatoi lauantaina APV:n 19-0 ja nyt kaatui kautensa voitolla avannut LoKV murskaavasti 16-0. LoKV:lle oli kyllä todella arvokas lauantain Jyp voitto. Ite laitoin Ilveksen mestarisuosikiksi numero yksi ja kova on ote ollut kauden alussa, vaikka mittarit ovatkin olleet häntäpään joukkueita. Oma maali puhtaana vielä kahden pelin jälkeen on kuitenkin hyvä saavutus. Lauantaina Ilves matkustaa Jypin vieraaksi. Helppo voitto sieltä tulossa ja LoKV kohtaa APV:n. Tässä pelissä nähdään APV:n mahdollisuudet sarjassa. Peli ei voi päättyä hirveän suurella erolla LoKV:n hyväksi tai muuten joukkue on kyllä todennäköisesti täydellinen heittopussi jokaiselle joukkueelle. Voiko APV voittaa tuon pelin? Ite todellakin toivon niin, mutta pahalta näyttää. Lohjalaiset kuitenkin kaatoivat Jypin jo 4-3 ekalla kierroksella. APV on kahden pelin jälkeen saanut urakalla selkäänsä tekemättä maaliakaan.

Salon ja Jypin peli oli tasainen, mutta kääntyi maalilla Salon hyväksi 3-2. Salohan otti kuokkaan vieraissa ekassa pelissä HPK:lta lukemin 8-1. Jypille viikonlopun vieraspelit toivat kaksi kirvelevää maalin tappiota. Lauantaina LoKV voitti Jypin 4-3 viime hetken maalilla. Molemmat ovat Jypin päävastustajia joten harmilliset tappiot. Salo yrittää tehdä kiusaa lauantaina Kärpille ja Jyp saa ensimmäiseen kotipeliinsä vieraaksi todella kovan Ilveksen.


Toi pelaajien vähyys on kyllä todella ikävä koko sarjan kannalta. Eikö niitä ny ees kolmea ketjua saa kasaan joka joukkueeseen? Todellakin ikävä asia naiskiekkoilun kannalta.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 16.09.2009 21:15

InFlames kirjoitti:HPK kohtaa keskiviikkona Bluesin vieraissa, joka on huippupeli.

Ja meni tämä peli aina voittomaalikilpailuun asti tilanteessa 2-2, jossa Emma Laaksonen maalasi sitten Bluesille lisäpisteen. Anna Vanhatalo Bluesin maalissa sai torjua peräti 41 kertaa, joten ne ajat jolloin Bluesin maalivahti luki maalin edessä Dostojevskia ja joi punaviiniä samaan aikaan kun toisessa päässä pelattiin ovat nyt kyllä ohi.

Tästä on tulossa vielä hieno kausi Bluesin, Kärppien, HPK:n ja Ilveksen osalta. Valitettavasti näitä huippujoukkueita on vain nämä neljä, saisi olla vähän enemmän, niin saataisiin myös kunnon liiga aikaan.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 16.09.2009 21:27

HijoDelViento kirjoitti:
Tästä on tulossa vielä hieno kausi Bluesin, Kärppien, HPK:n ja Ilveksen osalta. Valitettavasti näitä huippujoukkueita on vain nämä neljä, saisi olla vähän enemmän, niin saataisiin myös kunnon liiga aikaan.


Tämä on täysin totta. Sarjahan on jakautunut vähän kahtia. Jypilla, Salo HT:llä, LoKV:lla ja APV:llä ei ole runkosarjassa asiaa muuta kuin sijoille 5-8 ellei jotain mullistavaa tapahdu. Sen verran on materiaaleissa eroa ja jopa pelaaja määrissä. Onneksi edes neljä joukkuetta on suhteellisen tasaväkisiä kärkipeleissä ja näitä pelejä ei ole helppo ennustaa etukäteen.

HPK laittoi hienosti hallitsevalle mestarille Bluesille kampoihin, mutta sai vain yhden pisteen. HPK näyttää alkukauden perusteella olevan valmis taistelemaan jopa mestaruudesta. Blues on heikentynyt, joten Ilves, HPK ja Kärpät omaavat nyt sauman voittoon asti. Tosin Kärppien mestaruus varsinkin olisi kova yllätys.

Viikonloppuna sitten seuraavat pelit. APV:n avausmaali odotettavissa? Ilves päästää ensimmäisen maalinsa? Kärpät murjoo Salon kotonaan. Tässä muutama pähkinä viikonlopulle

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 19.09.2009 20:18

Tänään sitten nähtiin kolme epätasaista ottelua. APV avasi kauden maalitilinsä Noora Mäkirannan voimin, mutta LoKV oli kuitenkin parempi luvuin 1-11. Lohjalaiset ovat kyllä saaneet kokea tuulet ja tuiskut jo kauden tässä vaiheessa; kolmesta pelistä kuusi pistettä, ja maaliero 15-20. Sarjassa on kolmen kerroksen väkeä, ja LoKV kuuluu keskikerrokseen. APV on pohjakerroksessa yksin. Ottelussa nähtiin myös kauden ensimmäinen suihkukomennus sen jälkeen kun APV-puolustaja Karoliina Mäenpänen kävi ajelemassa LoKV:n Heidi Hurskaista.

Ilves teki saman kuin joukkueen miesjoukkuekin tänään, eli otti voiton JYP:stä. Mutta vierasjoukkueena pelannut Ilves joutui kuitenkin päästämään kauden ensimmäisen maalinsa omiin. Voitto tuli kuitenkin selkein 1-7 numeroin. Kolmannessa pelissä tänään Kärpät löi Salo HT:n 5-0.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 20.09.2009 20:22

Tänään sitten pelattiin taas täysi kierros. Kärpät vei kotonaan LoKV:tä 6-0, ja Anne Helin oli todella liekeissä tehden neljä maalia. Rankkarista pääsi yrittämään vielä yhtä lisämaaliakin, mutta ei siinä kuitenkaan onnistunut. Helin on iskenyt nyt viidessä pelissä 14 maalia, joten pyssy on kunnossa.

Kiinnostavassa kärkiottelussa Ilves otti 5-3 -kotivoiton Bluesista. Ilves vaihtoi pelissä myös maalivahtia toisella erätauolla, mutta tietoa vaihdon syystä en löytänyt. Tuliko ykkösvahti Linda Selkeelle mahdollisesti joku loukkaantuminen?

Alavudella vierailija Salo HT vei pisteet APV:ltä luvuin 1-5. Salolaisista maalin makuun pääsi tänään myös japanilaisvahvistus Yaka Hirano. Päivän neljännessä ottelussa JYP hävisi kotonaan HPK:lle 0-5.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 20.09.2009 23:30

Hijo on tässä jo hyvin paketoinutkin viikonlopun pelit, mutta heitän nyt vielä omat mausteet sekaan.

Lauantain pelit (19.9)

Kärpät 5-0 Salo HT
APV 1-11 LoKV
JYP 1-7 Ilves

Sunnuntain pelit (20.9)

Kärpät 6-0 LoKV
Ilves 5-3 Blues
APV 1-5 Salo HT
JYP 0-5 HPK

Sarjataulukko ja yhteenveto

Koodi: Valitse kaikki
Ilves 4 4 0 0 0 47 - 4 12p
Kärpät 5 3 1 1 0 31 - 6 12p
HPK 4 2 1 1 0 19 - 7  9p
Salo HT 4 2 0 0 2 9 - 16 6p
LoKV 4 2 0 0 2 15 - 26 6p
Blues 3 0 1 1 1 8 - 10 3p
JYP 4 0 0 0 4 6 - 19 0p
APV 4 0 0 0 4 2 - 49 0p


Kärppien esitys oli vakuuttava. Heikoimman puolen joukkueisiin kuuluvat jengit kaatuivat helposti niinkuin pitikin. Kausi alkanut odotetunlaisesti. Blues voitto kauden helmenä, mutta HPK:lle tuli tappio. Suoraa tappiota varsinaisella peliajalle ei vielä ole. Perjantaina Kärpät matkaa Ilveksen vieraaksi, josta pistekin olisi kova juttu. Ilves on omissa papereissa suurin mestarisuosikki.

Ilvekseltä myös kaudelle upea aloitus. Nyt kaatui Jyp helposti ja hallitseva mestari Blues viikonlopun huippuottelussa Tampereella 5-3. Ilves johtaa sarjaa neljällä puhtaalla voitolla. Seuraavaksi ei ole helppo peli luvassa, kun nälkäinen kärppälauma saapuu Oulusta perjantain Ilveksen vieraaksi.

Hallitseva mestari Blues pelasi vain yhden ottelun ja hävisi sen huikeassa pelissä Ilvekselle 3-5 vieraissa. Sarjataulukko ei kerro kaikkea Bluesin alusta, mutta kertoo se sen, että tappiot ovat tulleet niin Kärpille kuin Ilveksellekkin ja jatkoaika voitto vaarallisesta HPK:sta. Lauantaina Bluesin vieraaksi saapuu heittopussi APV.

HPK:llakin oli vain yksi peli, josta tuli kyllä upeasti 0-5 vierasvoitto, kun Jyp kaatui helposti Jyväskylässä. HPK on lauantaina Ilveksen vieraana yllätysvalmis, sillä Ilveksellä on peli myös perjantaina ja HPK saa "levätä" koko viikon.

Jyp sai selkäsaunat niin Ilvekseltä kuin HPK:ltakin. Molemmat pelit olivat vielä Jyväskylässä. Jyp ei saanut kuin yhden maalin aikaan noissa peleissä. Ens lauantaina JYPillä on tärkeä kotipeli Salo HT:tä vastaan. Tasainen peli etukäteen ja Jypillä onkin mahdollisuus avata kauden pistetili.

Salo HT hävisi Kärpille selvästi, mutta otti APV:stä vierasvoiton 1-5. Salo onkin voittanut päävastustajansa Jypin ja APV, mutta hävinny sarjan kovimpiin kuuluville HPK:lle ja Kärpille. Salo matkustaa Jypin vieraaksi lauantaina. Salossa Salo HT oli parempi luvuin 3-2 ja tasainen peli on taas tulossa.

LoKV murskasi APV:n mutta hävisi selvästi Kärpille. Kärpille ei joukkue voinut mitään. Lohjalaiset kuitenkin ovat ottaneet voitot APV:stä ja Jypistä. Tappiot ovat tulleet koville Ilvekselle ja Kärpille. Launtaina LoKV kohtaa kotonaan Kärpät josta tulee hyvin todennäköisesti nessuun.

APV on sarjajumbo ja maalisuhde neljästä pelistä karmea. Tappiot päävastustajille Lohjalle ja Salolle tuli nyt viikonloppuna. Lohja vei APV:n vieraana joukkuetta 1-11. Salon kanssa oli vähän tiukempaa, kun APV hävisi sen kotonaan vain 1-5. Seuraava peli on launtaina Bluesin vieraan ja jos lukemat ovat pienemmät kuin 10-0 voi APV oll tyytyväinen.


Jatketaan taas ensi viikonloppuna kauden seuraamista. Kärpät toivottavasti tekee ihmeen ja kaataa Ilveksen vieraissa perjantain. Sitä odotellessa.

Avatar
Viestit: 1837
Liittynyt: 07.02.2009 17:31
Suosikkijoukkue: ...

Re: Naisten SM-sarja kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja TheMuumio » 21.09.2009 09:29

No näyttäisi APV parempi olevan kuin parin kauden takainen naisten Tappara :mrgreen: :peukkuylös: .
Missä sarjassa muuten kyseinen joukkue nykyään pelaa?
"What kind of man kills because of ideology?
What kind of god justifies violence?"

Stratovarius - Elements

Seuraava

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa