Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 12.09.2009 11:35

Eilen se kesän kestänyt odotus sitten päättyi, kun Zurich Lions kohtasi hallitsevan mestarin Davosin. Ensimmäiseksi peliksi taso oli ihan ok.

Maali maalilta

(5.15) Daniel Widing vie Johannes Salomonssonin syötöstä joukkueen 0-1 johtoon. Tämä maali jäi näkemättä.
(7.45) Italian liigan ystävät muistavat varmasti Jonathan Pittisin sieltä. Hänen veljensä Dominic tasoitti pelin 1-1:een.
Tämänkin maalin missasin. ( kymmenenneltä minuutilta aloin vasta kattoo peliä)


2-erä

(24.02) Widing karkaa alivoimalla läpi. Patrick Bärtschin veivattua Davos pakkia ja kaaduttua iskee Davos salamannopesti. Widing ampuu kiekon melko helpon näköisesti turhan syvällä pelanneen maalivahti Lukas Fluerelin längistä sisään. 1-2 Davosille

(29.22) Jäähyilevän Davosin sikailu kostautuu, kun tähtihyökkääjä Ryan Gardner pistää riparin sisään Jean-Guy Trudelin ampumasta kiekosta. Tilanne 2-2.

(33.52) Uuden Davos hankinnan Rene Backin siniviivalta toiselle syöttö tavoittaa taitavan Josef Marhan lavan, jonka on helppo työ nostaa aivan liian syvällä pelanneen Fluerelin ohi kiekko. Tilanne 2-3.

3-erä

(46.08) Sveitsin maajoukkuepakki Matthias Seger vapauttaa Mark Bastl 1 vs 1 tilanteeseen. Bastl leikka laidasta keskelle ja käyttää pakkia maskina. Veto uppoaa turhan helposti ranteella verkon perille. Peli oli jälleen tasan 3-3.

(58.08) Rikkonainen loppu erä saa ratkaisun ylivoimalla, kun Zurich pelaaja Jan Alstonin typerä jäähy kostaustuu. Superhankinnalta vaikuttava Johan Salomonsson löytää etutolpalta takatolpalla olevan toisen ruotsalaisen Widingin, joka saa latoa kiekon tyhjiin. Upea syöttö ja Widing tekee hattutempun. 3-4 Davosille

(59.44) Tsekki Petr Taticek kaunistelee numeroita tyhjiin 3-5.


Tilastot tarkemmin:

5:15 (0-1) Daniel Widing
(Johannes Salmonsson, Tim Ramholt)

7:45 (1-1) Domenico Pittis
(Jean-Guy Trudel, Patrik Bärtschi)

24:02 (1-2) Daniel Widing
(Reto Von Arx, Jan Von Arx)

29:22 (2-2) Ryan Gardner
(Jean-Guy Trudel, Mark Bastl)

33:58 (2-3) Josef Marha
(Rene Back, Tim Ramholt)

46:08 (3-3) Mark Bastl
(Mathias Seger, Radoslav Suchy)

58:08 (3-4) Daniel Widing
(Johannes Salmonsson, Reto Von Arx)

59:44 (3-5) Petr Taticek

Enemmän kuin yhden pisteen miehet

Widing (Davos) 3+0
Salomonsson (Davos) 0+2
R. Von Arx (Davos) 0+2

Bastl (Zurich) 1+1
Trudel (Zurich) 1+1

Omat huomiot ja mielipiteet pelistä

Davos

-Davosin uudet ruotsalaiset Widing - Salomonsson vakuuttivat. Nopea Widing ja haastoi vastustajan pakkeja jatkuvasti. Salomonssonin pelisilmästä saatiin myös paljon hyviä näytteitä. Tsekki Marha näytti heti mikä on miehiään. Upeaa kiekon suojausta ja koskaan kaverilla ei näytä tulevan kiire kiekon kanssa. Kuka muistaa Petr Tenkratin Kärpistä? Samanlaisella lähtönopeudella on siunattu Sveitsin liigan parhaisiin pelaajiin kuuluva Peter Guggisberg. Kädet käy ja maisema vaihtuu. Loistava pelaaja. Ei ihan ollut eilen parhaimmillaan, mutta ok peli. Maalivahti Genonin piikkiin meni kolmas maali. Muuten luotettavaa työskentelyä huippuvahdilta.

Zurich

- Pakki Matthias Segerin avauspeliä on aina yhtä ilo katsella. Mitä syöttöjä ja nytkin tohon kolmanteen Bastlin maaliin loistava passi. Slovakian tähtipuolustaja Suchy oli kyllä puolustuspäässä yllättävissä vaikeuksissa. Olisi voinut estää Marhan kolmannen maalin nostamalla kaverin mailaa sillä oli ihan iholla takana kiinni. Patrick Bärtschin pari hienoa harhautusta olivat myös pelin kermaa. Sulanderin oltua loukkaantuneena kakkosveskari Flueler pelasi huonon pelin. Flueler pelaa aivan liian syvällä maalissa monissa tilanteissa ja muutenkin helpotkin laukaukset pomppii.

Peli

-Tasainen ja rikkonainen peli. Ruotsalaiskaksikko Widing -Salomonsson oli avainasemassa tässä voitossa. Zurich veskari Flueler ei ainakaan auttanut joukkuetta. Kaksi suurta vastakkain ja tälläinen peli oli odotettua. Ihan kivassa kuosissa oli molempien peli jo kauden alla. Ens perjantaina olisi Lugano vs. Langnau TV-pelinä. Tiistai olis kyllä olllu parempi pelipäivä.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 18.09.2009 15:56

Pieni ennakko illan TV-peliin

Otteluhan on Nummelinin Lugano vastaan Setzingerin tähdittämä SCL Tigers. Tässä on materiaalilla selvä etu Luganolle. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kuitenkin kautensa vaisusti. Lugano on voittanut vain juuri SCL Tigersin kotonaat huikeassa pelissä 6-5 rankkareilla. Tiikerit johtivat tuota peliä ekan erän jälkeen jo 1-4, mutta Lugano nousi rinnalle ja ohi. Lugano on hävinnyt molemmat vieraspelinsä kahdella maalilla. Ensin pikkuseura Ambri-Piottalle ja sitten hallitsevalle mestarille Davosille. Kolmesta pelistä Lugano on saalistanut vain kaksi pistettä. Ei hyvin yhdelle mestarisuosikeista. Lugano onkin sarjataulukossa sijalla 11.

SCL Tigersien pelit ovat ainakin maalien muodossa olleet yleisöystävällisiä. Ekassa pelissä joukkue hävisi kotonaan Doug Sheddenin valmentamalle Zugille 4-5. Kauden toinen peli oli juuri tuo 1-4 johdon menettäminen Luganolle, mutta pisteen joukkue kuitenkin sai. Tiikerit hävisivät myös sarjan heikoimmaksi monissa lähteissä povatulle Bielille 4-5 jatkoajan jälkeen. Tämäkin oli tiikerien kotipeli. Tiikerit ovat saalistaneet myös kolmesta pelistä kaksi pistettä. Sarjataulukossa joukkue löytyy sijalta 10.

Ratkaisutekijät

1. Maalivahtien taistelu. Luganon David Aebischer on selvästi parempi kuin Langnaun Matthias Schroder. Tällä osa-alueella on etukäteen selvä etu Luganolla

2. Luganon kotietu tuo varmasti lisää virtaa joukkueelle.

3. SCL Tiikerien puolustus on vuotanut kuin seula. Nyt on aika skarpata tai taululla voi olla rumat lukemat.

4. Luganon ylivoima on tappavan kova paperilla ja viivalle on heittää Julien Vauclair, Petteri Nummelin ja Johan Åkerman. Tiikereillä ei ole lähellekkään samantasoista ylivoimaa.

5. Luganon tahtotila. Lugano on aloittanut kautensa tahmeasti, mutta nyt on paikka näyttää kotiyleisön edessä. Tiikerit eivät voi mitään, jos Lugano pelaa tasollaan

6. Avausmaalin merkitys on tärkeä ainakin, jos sen tekee Lugano. Tiikerien selkäranka saattaa katketa yllättävänkin helposti

Siinä muutamia pointteja.

Seuraa heitä

David Aebischer (Lugano)
- Luganolla on nyt NHL-tasoinen vahti, jonka alkukauden otteet eivät kyllä ole vakuuttaneet. Pystyykö pelaamaan omalla tasollaan vai pomppivatko kiekot vieläkin?

Johan Åkerman (Lugano)
- Täksi kaudeksi tullut Ruotsalainen superpakki on loistava kiekollinen puolustaja ja mielenkiintoista onkin seurata hänen otteitaan heti kauden alussa.

Jeff Hamilton (Lugano)
- Potentiaalia on liigan pistepörssin voittajaksi tällä uudella vahvistuksella. Maalintekijä!

Oliver Setzinger (Langnau)
- Tiikerien tärkeimpiä pelaajia. Tämä SM-liigassakin esiintynyt Itävallan maajoukkuepelaaja omaa hyvät kädet ja nopeat jalat.


Tälläinen matsi illalla. Kattokaa ketkä voi. Mielenkiintoinen peli tulossa :tuoppi:

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 20.09.2009 20:08

18.9 pelatun Lugano - Langnau pelin jälkipyykki

Maali maalilta

(0.21) Heti ottelun alkuun, kun vain seitsemän sekuntia oli pelattu, otti Langnau jäähyn. Kauaa ei ehditty ylivoimaa pelata, kun Luganon ykkösnyrkki iskee kiekon reppuun. Hnat Domenichelli jakaa maalin takaa maalin eteen ja Randy Robitaille(Domenichelli, Julien Vauclair) ampuu kiekon vasempaan yläkulmaan. Upea maali heti alkuun. Tilanne 1-0.

(0.48) Langnau ei ehdi toipua edellisestä, kun 27 sekuntia myöhemmin tilanne on jo 2-0. Hirveä hässäkkä maalin edessä ja Langnau vahti Marc Kern oli hukassa. Maalin edusta ruuhkasta kiekko lipuu Sveitsin maajoukkuepelaaja Kevin Romylle. Romy(Brady Murray) saa laittaa laatan tyhjiin.

(6.18) Salama-alusta toipunut Langnau iskee kavennuksen 2-1:een. Laidalta Setzinger ampui ja David Aebischerin patja torjunnasta kiekko suoraan Michael Zeiterin (Setzinger,Naumenko) lapaan, joka laittaa kiekon reppuun.

(8.54) Luganon ote kirposi ja Langnau tasoittaa ansaitusti 2-2:een. Simon Moser (Nicholas Naumenko, Sven Helfenstein) ottaa viivalta maalia kohti laidan läheltä tyhjät pois ja ampuu kiekon ilman maskia ohi Aebischerin takakulmaan. Laukaus oli kova, mutta Aebischerin piikkiin menee. Langnau otti alun katastrofin jälkeen pelistä otetta.

(13.56) Lugano menee todella helpolla maalilla 3-2 johtoon. Puolustaja Timo Helbling (Raffaele Sannitz) nousee laidalta ja ampuu siniviivan jälkeen kiekon etuyläkulmasta sisään! OMG... 20-vuotias Mack Kern saa ottaa osuman täysin omaan piikkiinsä. Muutenkin kiekot pomppinu todella pahasti. Kern on lähtökohtaisesti joukkueen kakkosveskari, mutta Matthias Schroder oli lipsautellut aiemmissa peleissa ja jotain oli tehtävä. Kern vaihettiin Schroderiin ekalla erätauolla.

2-erä

(24.18) Onnekas maali Luganolle 4-2:een. Robitaille tavoittelee hyökkäyspäässä laidalta syötöllään maalin etukulmalla olevaa Domenichellia (Robitaille, Steve Hirschi). Syöttö hidastuu pakin suojuksista ja tulee selin maaliin olevalla Domenichellille, joka ampuu rystypuolelta takakulmaan. Maaliin tullut Matthias Schroder oli voimaton.

(24.58) Lugano iskee lukemat 5-2:een vain 40 sekuntia edellisestä maalista. Romy ampui siniviivalta ja NHL:stä tullut vahvistus Jeff Hamilton (Romy, Nummelin) laittoi riparin sisään.

(31.58) Teurastus jatkuu. Lugano siirtyy ylivoimalla 6-2 johtoon. Robitaille tarjoaa maalin eteen hiipivälle Domenichellille (Robitaille,Hamilton), joka latoo kiekon aivan maalin edestä sisään. Pakit eivät pidä miestä.

(34.11) Andreas Camenzind karkasi harhasyötöstä alivoimalla yksin läpi. Nummelin koukkaa kuitenkin miehen kumoon ennen kuin Camenzind ehtii laukoa. Tuomio oli rankkari. Camenzind heittää kroppa harhautuksella Aebischerin jäihin ja leikkaa vasemmalla ja nostaa kiekon vasempaan ylämummoon. Hieno maali ei voi muuta sanoa. Tilanne 6-3.

(34.46) 35 sekuntia myöhemmin lukemat ovat kuitenkin 7-3. Luganon superpakki Johan Åkerman tulittaa viivalta ylivoimalla ja Schroder sylkee kiekon eteensä. Brady Murray (Åkerman, Romy) kiittää ja nostaa kiekon rystypuolelta häkkiin.

(39.04) Romy iskee illan toisensa ja loppulukemiksi numerot 8-3. Lugano pyöritti ja Hamilton syöttää etutolpalta takatolpalle. Romy (Hamilton, Murray) saa laittaa kiekon tyhjiin.


3-erä

Täydellistä pelailua. Luganolla ei ollut halua nöyryyttää jo löytyä Langnauta enempää.


Omat huomiot pelistä

Lugano

- Uusista hankinnoista kuumimpana loisti amerikkalainen Jeff Hamilton. Vakuutti allekirjoittaneen peliälyllää ja taidollaan, vaikka toki kaverin taidot oli tiedossa tuttujen NHL:n ja AHL:n kautta. Sveitsin liigaan kuitenkin todella loistava pelaaja. Hieno mies ja varmasti kova panemaan (en tiiä keneltä ensimmäisenä täällä vaihtoaitiossa lähti seuraava heitto, mutta lainasin sitä silti ;) ) Suurin huomio kiinnittyi kuitenkin tappavaan ylivoimaan ja mikä ketju joukkueella onkaan siihen kasassa. Hyökkäystriona oli Hamilton - Robitaille - Domenichelli. Jokainen on liigaan todellinen tähtipelaaja. Robitaillen peliäly varsinkin on todella loistava. Se miten kaveri näkee pelikentän ja joukkuekaverit on ihailtavaa. Pakkeina hääri Åkermania, Vauclairia ja Nummelinia. Åkermanilta ihan hyvä peli. Ei tosin loistanut niin kuin olisin odottanut, mutta virheitäkään ei syntynyt. Perusvarmaa ja hyvää kiekollista peliä. Nummelin ei onnistunut täysin, vaikka tuki toki hyökkäyksiä hyvin. Puolustuspäässä muutama virhe.
Nostetaan tapetille vielä pari hyvin esiintynyttä hyökkääjää. 1+2 tehot kerännyt Kanadan pitkäaikaisen päävalmentaja Andy Murrayn poika Brady. Brady Murray on alati vaarallinen hyökkääjä, joka laittaa kiekon reppuun jos paikka tulee. Ehkä hieman pimennossa tänään. Ei aivan omalla tasollaan. Kausi on kuitenkin vasta alussa ja kaverista on vielä tulevaisuudessa paljon iloa. Sveitsin maajoukkuehyökkääjä Kevin Romy rohmusi tehot 2+2. Arvokas pelaaja, joka paiskii hyvällä asenteella töitä. Taitoakin riittää, kuten pelissä nähtiin. Pari hienoa veiviä.
Haluan nostaa tarkastelun alle suuren hehkutuksen saattelemana tulleen David Aebischerin. Aebischer pelasikin pääosin hyvin, mutta Moserin lämäri ilman maskia oli täysin torjuttavissa. Vielä tarvii nähdä ja kuulla lisää raportteja kaverin peliesityksistä. Kausi kuitenkin tätä peliä lukuunottamatta on ollut vaisu vielä. Helppoja on uponnut ja kiekot välillä pomppinut tällä huippuveskarilla.


Langnau (SCL Tigers)

- Mitä kaikki pelit kaudella hävinneen joukkueen otteista voisi sanoa, jonka puolustus on vuotanut aiemminkin kuin seula. Positiivistä oli puolustuksen kannalta, että tänään aloittaneen veskarin Marc Kernin niskaan voi kaataa ison lastin paskaa. Surkea peli nuorelta veskarilta. Schroder on pomputellut aiemmissa peleissä, joten joukkueen tilanne on tärkeimmältä alueelta heikossa kunnossa. Oliko tänään sitten mitään positiivistä. Kyllä oli ainakin omaan mieleen muutama juttu. Schroderilta oli viidestä päästetystä maalista huolimatta ihan hyvä peli nyt. Hyökkäyspeli toimi alussa, mutta ehkä sekin kaatui epävarmaan puolustuspeliin ja surkeaan maalivahtityöskentelyyn alussa. Hyvä hyökkääjä Sven Helfenstein näytti vaarallisuutensa pariin kertaan oivalla peliälyllä ja harhautuksilla. Claudio Moggi ja Simon Moser ansaitsevat myös kohtalaiset paperit pelistä. Muuta positiivistä oli vaikea löytää. Niin ja selkäranka ei katkennut kahteen salamamaaliin niinkuin ennakossa arvioin. Puolustus ja maalivahtipeli eivät ole kunnossa. Jotain täytyy tehdä tai muuten Biel ja Ambri Piottakin pyörittävät joukkuetta kuin litran mittaa. Hyökkäys on kelvollinen, mutta ei joukkue voi millään voittaa pelejä, jos aina menee vähintään neljä maalia omiin.

Peli

- Salama-alusta toipunut Langnau pysyi vain ekassa erässä Luganon vauhdissa. Toisessa erässä Lugano taidollinen ylivoima tuli esiin eikä Langnaulla ole silloin mahdollisuuksia, jos Lugano pelaa omalla tasollaan. Kolmas erä oli pelkkää pelailua. Kaiken kaikkiaan hyväpeli ja ainakin tapahtumarikas. Pelin taso ei ehkä vielä ollut parhaimmillaan, mutta kelpo viihdettä. Luganon peli oli parhaimmillaan varsinkin ihailtavan upeaa. Langnau väläytti myös muutaman kerran, mutta heille on helppo povata ilman vahvistuksia vaikeaa kautta. Joukkuetta ei nähdä pleijareissa ellei ihmeitä tapahdu.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 07.10.2009 16:36

Ennakkopaketti perjantain peliin Rapperswil - Lugano

Urheilukanavalta tulee todella mielenkiintoinen peli perjantaina. Raimo Summasen valmentama Rapperswil kohtaa Nummelinin Luganon. Luganon puolustus kusee tällä hetkellä todella pahasti, eikä mestarisuosikkeihin lukeutunut jengi ole ollenkaan sillä tasolla mitä joukkueen materiaali edellyttää.
Summanen puolestaan on saanut Rappeswilin lentoon sen jälkeen, kun alkukaudesta Summanen nöyryytti pelaajia haukkumalla kaikki julkisesti. Nyt joukkue puhaltaa yhteen hiileen ja ruotsalainen tutkapari Christian Berglund - Niklas Nordgren on alati vaarallinen duo. Suomalainen Niki Siren pelaa myös Rappeswilissä. Rapperswil toki hävisi tiistaina Langnaulle vieraissa 3-2.

7. Rapperswil 10 peliä, 15p
10. Lugano 11 peliä, 10p

Ratkaisutekijät

1. Luganon puolustuspelaaminen on ollut järkyttävää. Joukkue onkin päästänyt toiseksi eniten maaleja koko sarjassa. Kiekollisesti taitava pakisto on ollut omassa päässä vaikeuksissa.

2. Maalivahtien taistelu. Rapperswilin maalilla on aina luotettava Daniel Manzato. Luganon maalilla on epävarmasti esiintynyt David Aebischer. Aebischerin pitäisi olla liigan eliittiä, mutta sitä hän ei ole ollut.

3. Rapperswilin tutkapari Niklas Nordgren - Christian Berglund on todella kova duo. Kaverit ovat paukutelleet pisteitä hyvään tahtiin ja Luganon vuotava puolustus tulee olemaan ongelmissa näiden velikultien kanssa.

4. Kotietu Rapperswililla. Kotietu tekee Rapperswilistä suosikin, sillä Luganon peli on aivan sekaisin.

5. Luganon materiaali. Se on parempi mitä Rapperswilillä, mutta joukkueen on löydettävä pelijuonesta kiinni.


Seuraa heitä

Michel Riesen (Rapperswil)
- 3+7 tehot nakuttanut Riesen on todella älykäs ja taitava pelaaja. Rapperswilin avainhyökkääjiä, joka on myös sveitsiläisen kiekkoilun helmiä.

Niki Siren (Rapperswil)
- Rapperswilin ainut suomalaispelaaja. 33-vuotias KooKoon kasvatti on iskenyt kahdeksassa pelissä tehot 3+2. Nähdäänkö lisää maaleja perjantaina?

Thomas Pöck (Rapperswil)
- Viime kaudella New York Islandersissa pelannut Itävaltaispakki on joukkueen alakerran liideri. 59 peliä Isladersissa toivat tilille tehot 1+2. Pöck on kuitenkin kiekollisesti hyvä pelaaja NLA:han. Kymmenessä pelissä on syntynyt tehot 3+3.

Kevin Romy (Lugano)
- Loistava sveitsiläinen sentteri on tasainen joka osa-alueella ja kiekollisena vaarallinen pelaaja. Maajoukkue kamaa.

Flavien Conne (Lugano)
- yksi liigan parhaita puolustavia senttereitä, joka voi pelata myös laidalla.

David Aebischer (Lugano)
- Viime tv-pelissä Aebischer oli hyvä, mutta viime aikoina on uponnut liikaa helppoja. Osuuko huippupeli perjantaille?

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 11.10.2009 18:51

Kauden toinen TV peli 9.10.09

Rapperswil 3 - 2 Lugano

Ennakko onkin tossa yläpuolella.

Mitenkä sitten pelissä kävi se selviää seuraavassa.

Maali maalilta

1-0 (4:26) Kauaa ei peli ehtinyt vanheta ennen kuin Luganon surkeasti viime peleissä pelannut puolustus aukeaa. Rapperswilin kakkossentteri Loic Burkhalter (Sebastien Reuille, Thomas Pöck) ajaa laidalta maalille vahvasti ja 19-vuotias pakki Leandro Profico heittäytyy väärä aikaisesti ja tyhmästi yrittäen estää Burkhalterin reitin. Burkhalterilla on kuitenkin helppo väistäää Profico ja heittää rystyltä kiekon reppuun. Rapperswil johtoon 1-0.

1-1 (24:58) Lugano tulee tasoihin. Jeff Hamilton syöttää laidan läheltä P-pisteiden väliin ja Kevin Romyn (Hamilton, Romano Lemm) rannari viuhuu Rapperswil veskari Daniel Manzaton kainalosta sisään. Tilanne tasan 1-1.

1-2 (32.44) Loistava kahdensuunnan sentteri Flavien Conne vie Luganon 1-2 vierasjohtoon. Tilanne on nopea vastahyökkäys. Mauro Jörg ajaa laidalta etutolpalle ja jakaa syötön maalindessä olleelle Connelle. Conne nostaa kiekon reppuun. Niki Siren ei pitänyt Connen mailaa, vaikka oli iholla kiinni. Tilanne 1-2.

2-2 (44.37) Sebastien Reuille (Michel Riesen, Burkhalter) tuo kotijoukkueen tasoihin nostamalla läheltä yläpesään. Tilanne 2-2.

3-2 (51.46) Jenkkihyökkääjä Stacy Roest (Paterlini, Christian Berglund) tekee ottelun voittomaalin, kun Thierry Paterlinin lämärin Luganovahti Pasquele Terrezano torjuu eteensä ja Roest saa latoa kiekon tyhjään pömpeliin. Rapperswil voittaa 3-2

Tästä näette ottelun maalit Sveitsin liigan virallisilta kotisivuilta. Saattaa pätkiä vähä.

Otteluanalyysi

Eka erä oli tasainen, mutta omaan silmään pisti muutama asia. Ensinnäkin Luganon puolustukselta nähtiin jällee pahoja virheitä. 19-vuotiaan Leandro Proficon vähintäänkin tyhmä heittäytyminen ekassa maalissa kuvaa hyvin Luganon puolustuksen tilaa. Muutenkin Rapperswil puhkoi yllättävän helposti Luganon puolustulinjaa. Erän ensimmäsellä viidellä minuutilla Lugano selvisi vain yhdellä takaiskulla lähinnä tässä ottelussa ensimmäistä kertaa Luganon maalilla esiintyneen Pasquele Terrazanon hyvien torjuntojen ansiosta. Rapperswilin Michel Riesenin (10:57) jäähyn aikana Luganon ylivoima pyöri mallikkaasti ja vetoja sateli. Daniel Manzato piti kuitenkin Rapperswil maalin puhtaana. 17 minuutilla Lugano vahti Terrazano torjuu upeasti 2 vs 1 hyökkäyksen ja suoraa syötöstä vedon. Profico oli kyllä täysi lapanen Luganon takalinjoilla.

Toiseen erän alkuun ajassa 22:26 Lugano pakki Timo Helbling lähti boksiin, mutta Rapperswil ei saanut ylivoimaa pyörimään. 9-10 minuutin kohdalta mieleen jäi NHL:stä New York Islandersista tulleen Rapperswilin itävaltalaisen tähtipakki Thomas Pöckin loistava puijaus. Ujutti pakin vasemmalta puolen kiekon yhdellä kädellä ja meni ite oikealta ohi. Tilanne ei kuitenkaan päättynyt vaan jatkui hetken Luganón päässä ja Pöck ajoi alueen keskelle ja veti ranteella hyvän vedon, jonka Terrazano kuitenkin nappasi helposti. 24.58 Romyhan tasoitti pelin ja tuosta lähtien Lugano hallitsi peliä aina seuraavaan joukkueen jäähyyn asti. 33:23 Steve Hirschi lähtee boksiin. En muista tuota yv:tä sen tarkemmin. Lugano kuitenkin iskee alivoimalla YV:n aikana ja siirtyy 1-2 johtoon. 36:36 Matteo Nodari lähti boksiin ja Rapperswil pyöritti hyvin, mutta ilman tulosta. Erän lopun viisi minuuttia olivatkin kovaa Rapperswilin myllytystä.
Toinen erä oli tasainen ja Luganon puolustuskin tiivistyi selvästi. Molemmat veskarit esittivät hyviä otteita. Tuli vielä mieleen yksi hieno torjunta 16-17 minuutilla, kun Lugano vahti Terrezzano torjuu maalin takaa tuleen syötän maalin eteen hanskallaan Roestin ampuessa yläpesää kohti. Terrezzano kaatui jo torjuessaan eteenpäin, mutta sai hanskaan kiekon.


Kolmas erä oli Rapperswilin ja se myös palkittiin. Tasoitus 2-2:een ajassa 44:37. Ottelun ratkaisukohta on Lugano sentteri Flavien Connen jäähy ajassa 50:50. Rapperswil ratkaisee pelin tuolla ylivoimalla Stacy Roestin toimesta. Rapperswil dominoi peliä johtoasemassa ja erän lopussa Lugano ei saanut edes kunnon loppukiriä, kun Rapperswil piti kiekkoa.

Pelaajat

Stacy Roest ( Rapperswil)
- Jenkkihyökkääjä yritti kovaa ja käytti kovaa laukaustaan. Ottelun voittomaali palkitsi omasta mielestä ottelun parhaan
pelaajan.

Flavien Conne (Rapperswil)
- Hyvää peliä kahteen suuntaan ja yksi maali. Conne näytti, että nopeuttakin löytyy.

Thomas Pöck (Rapperswil)
- Tähtipakilta yksi upea harhautus ja muutenkin hyvää kiekollista ja fyysistä peliä. Rappeswilin puolustuksen tukipilari.

Danie Manzato (Rapperswil)
- Rapperswilin maalivahdilta hyvä peli, mutta Romyn kainalosta ampuma kiekko olisi ollut torjuttavissa.

Hnat Domenichelli (Lugano)
- Upeita syöttöjä, ja erinomaista peliä muutenkin. Luganon toiseksi paras pelaaja Terrazzanon jälkeen.

Kevin Romy (Lugano)
- Aika näkymätön esitys Romylta. Parempaa odotin, mutta nyt ei Romy ollut parhaimmillaan.

Leandro Profico (Lugano)
- 19-vuotias puolustaja teki virheitä läpi pelin, jos joku seurasi tarkasti niin varmasti on samaa mieltä.

Pasquele Terrezzano (Lugano)
- Kauden avauspeli sujui, niin hyvin että Aebischer saattaa huilata seuraavankin pelin. Hienoja koppeja ja perusvarmaa peliä.


Päivän leijona

Stacy Roest (Rapperswil)

Päivän lammas

Leandro Profico (Lugano)

Aika sekava päivitys, mutta koitan parantaa seuraavaan peliin.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 26.10.2009 16:49

23.10 HC Davos 1 - 4 Zurich Lions

Tämä peli jokaisen NLA:n ystävän oli pakko nähdä. Hallitseva mestari Davos kohtasi CHL:n ja Victoria Cupin voittaneen Zurich Lionsin. Molemmat olivat aloittaneet kautensa erinomaisesti ja keikkuivat neljän joukossa. Ottelu olikin todella hyvätasoinen niin kuin odottaa sopikin ja viimeisellä kympillä tunteet kävivät todella kuumana. Mennään sitten lyhyesti ottelutapahtumiin.

The Game

1-erä

Eka kymppi oli tasainen, mutta hyvätasoinen. Molemmilla oli paikkansa, mutta Leonardo Genoni Davos maalilla ja Zurichin maalilla ollut Lukas Flueler pitivät pintansa. Sulander ei siis ollut Zurichin maalilla. 14 minuutin kohdalla Davos pyörityksen päätteeksi Reto Von Arx löytää takatolpalta Leonardo Sciaronin, joka rystyveto osuu kuitenkin vain tolppaan.
Ottelun avausmaali näkee päivän valonsa ajassa 15.46. Jean-Guy Trudel jättää kiekon P-pisteen siniviivan puoleiselle kaarelle ja loistava kanukki Ryan Gardener laittaa ranteet lukkoon ja kiekon linnunpönttöön, aivan oikeaan yläkulmaan. Upea laukaus Gardenerilta ja vaikkakin veto tuli ilman maskia, niin oli se niin kova ja tarkka ettei Genoni voinut mitään, tilanne 0-1 vieraiden hyväksi. Minuutti edellisestä ja Zurich siirtyy 0-2 johtoon. Puolustaja Patrick Geehringin avauksesta Zurich pääsi 2 vs 1 hyökkäykseen. Laidalta polkenut Bärtschi imi Davospakin itseensä ja syötti sitten P-pisteiden väliin Thibaut Monnetille, joka puijasi Genonin jäihin ja heitti rystyltä sisään. Upea viimeistely ja Geehringiltä erinomainen avaus. Erän toinen kymppi oli lievästi Zurichin.
Molemmilla oli erässä huippupaikkoja, mutta vain Zurich käytti niitä hyödyksi. Vauhdikas ja tasainen erä.

2-erä

Toisen erän eka kymppi oli lievästi Davosin. 25 minuutin kohdalla Davos valmentaja Arno Del Curto otti aikalisän. En tiiä mikä syy oli, kun joukkueen alku oli ihan hyvä toiseen erään. Ajassa 32.21 Davos kaventaa pelin 1-2:een. Davos pääsi 2 vs 1 hyökkäykseen ja laidalta polkenut duunari Gianni Donati teki oman ratkaisunsa ja ruoska heilahti ja kiekko upposi etuyläkulmaan. Maalin jälkeen Davos piristyi entisestään ja yleisökin alkasi kannustamaan joukkuetta taas raivoisasti. Paikkoja Davos sai maalin jälkeen, mutta tasoitus jäi tekemättä. Ajassa 37.31 Zurich iskee, kun Davos ei käyttänyt paikkoja hyväksi. Alexei Krutovin rannari menee pakin kautta maaliin, tilanne 1-3. Davos sai erän loppuun vielä ylivoiman, mutta maalia joukkue ei saanut aikaan. Ottelun taso pysyi hyvänä myöskin toisessa erässä, jota Davos lievästi hallitsi. Kolmanteen erään joukkue lähti kuitenkin taas kahden maalin takaa.

3-erä

Ensimmäiset minuutit täydellistä Davos hallintaa, mutta ilman tulosta. Ajassa 44.28 Davos painostuksen jälkeen Zurich saa erän ekan paikan, kun kiekko pyörii Davos puolustuspäässä laidan läheltä, josta se menee viivalla olleelle Trudelille. Trudel ottaa pari potkua P-pisteiden väliin ja laittaa ranteet lukkoon ja kiekon yläkulmaan, tilanne 1-4. Maalin jälkeen Davos pelaajista pata kiehuu yli ainakin tähtipakki Beat Forsterilla ja Marc Wieserillä, kun Guggisberg taklattiin pelikyvyttömäksi. Forster sekoili ittensä kuitenkin 48 minuutin kohdalla boksiin. Zurich ylivoima ei kuitenkaan toiminut. Heti kun Forster pääsi jäähyltä otti hän toisen aivan typerän jäähyn perään. Sandro Rizzi lähti myös boksiin koukittuaan. Suut käy kavereilla ja asiaa näytti olevan. 5-3 ylivoimallakaan Zurich ei saanut lisämaaleja enää. 54 minuutin kohdalla Davos pääsi ylivoimalle ja Rizzi kilauttikin yläputkeen, mutta maalia ei tullut kovasta pyöristyksestä huolimatta. Forsteri sikaili jokaisessa vaihdossa viimesellä kympillä. Koukki, huitoi ja aukoi päätään. 58 minuutin kohdalla Forster sai pientä myllynpoikasta aikaan Mark Bastlin kanssa, mutta tuomarit tulivat nopeasti väliin.
Todella kuuma ja hyvätasoinen peli kaikenkaikkiaan. Zurich ansaitsi voittonsa ja joukkue pelasikin erinomaisen pelin puolustussuuntaan.

Tilastot

0-1 15:46 Ryan Gardner (Jean-Guy Trudel, Mathias Seger)
0-2 16:43 Thibaut Monnet (Patrik Bärtschi, Patrick Geering)

1-2 32:21 Gianni Donati (Robin Grossmann)
1-3 37:31 Alexei Krutov (Andri Stoffel, Oliver Kamber)
1-4 44:28 Jean-Guy Trudel (Adrian Wichser, Ryan Gardner)Pelaajat

Peter Guggisberg (Davos)
- Hyvää peliä ja haastamista siihen asti kunnes loukkaantui. Mikähän on sairausloman pituus?

Sandro Rizzi (Davos)
- Sveitsin maajoukkuesentterilläkin kiehui ottelun lopussa. Muutenkaan ei kovin hyvä peli.

Beat Forster (Davos)
- Sikaili ja pelasi todella tyhmästi vikan erän. Forsteria ei muuten nähdä olympialaisissa perheenlisäyksen takia!

Lukas Flueler (Zurich)
- Erinomainen peli ja monta hyvää torjuntaa. Sulanderin poissa ollessa Flueler pystyy myös kantamaan vastuuta.

Peter Sejna (Zurich)
- Ottelun paras pelaaja, vaikka tilastoissa ei näykkään. Taisteli läpi pelin ja haastoi jatkuvasti.

Thibaut Monnet (Zurich)
- Erinomainen peli maajoukkuepelaajalta. 0-2 maali oli taidonnäyte Monnetin maltista ja vaarallisuudesta.

Ryan Gardener (Zurich)
- Hyvä ottelu liigan tähtiin kuuluvalta kanukilta. 0-1 maali oli näytös Gardenerin erinomaisesta rannarista.

Patrik Bärtschi (Zurich)
- Liigan viihdyttävimpiin pelaajiin kuuluva sveitsiläinen taituroi jälleen ja yritystä riitti.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 08.01.2010 23:00

SCL Tigers (Langnau) 0 - 5 Geneve-Servette (8.1.2010)

Heitän lyhyesti vähän kommenttia tämän illan pelistä, joka oli kyllä suuri pettymys pelillisesti ja joukkueiden välinen tasoero tuli esiin siitäkin huolimatta, että Geneven tähdet Salmelainen, Deruns, Toms, Kolnik jne, jotka eivät tänään esittäneet aivan parastaan. Kolnik väläytti muutáman kerran, mutta painaako vielä se, että jäi yllättäen Slovakian maajoukkueen ulkopuolelle? Vierasjoukkue Geneve on pelannut viime aikoina todella loistavasti ja voittoja on tullut voiton perään. Tämä oli ainakin neljäs voitto putkeen. En muista kauemmas, enkä jaksa alkaa kaivelemaan niitä. Langnaulle tappio oli puolestaa ainakin neljäs perättäinen, enkä ihmettele yhtään. Joukkue meni myymään suurimman kultakimpaleensa itävaltalaishyökkääjä Oliver Setzingerin Davosiin. Geneve oli ennen peliä toisena ja Langnau 11:sta. Materiaali ero on aivan valtava. Langnaun materiaali on todella rajallinen tällä hetkellä liigaan. Genevellä puolestaan on hyökkäyksessä nimiä kuten Juraj Kolnik, Tony Salmelainen, Jeff Toms, Thomas Deruns ja Paul Saravy. Pakkipuolen suurimmat nimet ovat Goran Bezina ja NHL:ssäkin vajaa 700 ottelua pelannut tsekkipakki Marek Malik, jolta löytyy youtubesta yksi hienoimpia rankkarimaaleja mitä NHL:ssä on tällä vuosituhannella tehty.

Poiminnat illan pelistä:

Langnau

- Luokaton esitys. Materiaalin kärki maalintekoon on todella heppoinen.
- Mathias Schroder ei pystynyt kantamaan joukkuetta maalinsuulla.
- Ei ketään mainittavaa pelaajaa positiivisessä mielessä.
- Joukkue on kuuden pisteen päässä pudotuspeli viivasta, mutta ei sinne tule pääsemään. Raportit kertovat luokattomista esityksistä ja nyt päästiin sitä todistamaan TV:stäkin. Alkukaudella joukkueen pelit päättyivät monesti tyyliin 5-6, mutta nyt vain vastustaja kurittaa joukkuetta.
- Sven Helfenstain oli huono tänään, vaikka kaveri on joukkueen avainhyökkääjiä.
- Häpeällinen esitys kotiyleisön edessä :thumb_down:

Geneve

- Salmelainen ja Kolnik olivat pirteitä ajoittain, mutta eivät omalla tasollaan.
- Sveitsin maajoukkueeseen valittu huippuvahti Tobias Stephan oli jälleen kerran aivan loistava. Rauhallista ja eleetöntä maalivahtityöskentelyä.
- Hiljattain joukkueeseen liittynyt Marek Malik pelasi varsin hyvän pelin, joskaan ei loistanut.
- Kokonaisuutena Genevekään ei ollut parhaimmillaan ja 0-1 maalin jälkeen peli alkoi vasta jotenkin rullata.
- Geneve on kyllä erinomaisesti kootun pelaajamateriaalin turvin tullut jopa hieman yllättäen sarjankärkitaistoon.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja Nestori » 08.01.2010 23:36

Enpäs katsonut peliä tänään(kään), mutta pakko näin suomalaisittain kehua, että Tony Salmelainen saalisti kuitenkin ajottaisissa väläytyksissään 0+2 tehot! Pistepörssin nelonen tekee pisteitä hyvällä tahdilla! :peukkuylös:

Kaupan päälle laitetaan vielä Niki Sirenin 0+1 Rapperswilin ja Davosin kohdatessa toisensa tänään. Davos voitti lopulta 3-4 rankkareitten jälkeen. Sori OT, kun tää jälkimmäinen ei näkynyt töllöstä!
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 22.01.2010 23:34

EV Zug 3 - 2 SC Bern

Muuten tylsään perjantaihin tämä ottelu tarjosi viihdykettä. Ei pitäny alunperin jäädä tätä kattomaan, mutta eipä tässä ny muutakaan menoa ole. Oli kyllä ehdottomasti hieno peli. Sarjaa johtava Bern ja sarjanelonen Zug tarjosivat todellisen trillerin. Paljon viihdyttävämpi peli mitä SM-liigassa yleensä. Todella hienoa haastamista molemmilta joukkueilta ja ennen kaikkea vauhtia riitti läpi pelin. Toki nyt olikin hyvä ja todella hyvä joukkue materiaalilta vastakkain. Ennen ottelua joukkueiden välinen piste-ero oli 10 pistettä, mutta Zugin ottaessa nyt kotivoiton, niin ero kaventui enää seitsemään pisteeseen.
Eka maali meni vähän ohi, mutta sen teki Bernin Neunschwander. Zugin tasoitus ekassa erässä oli Holdenin taidonnäyte. Holden veivasi väkisin läpi Zugin puolustuksen ja hirveen hässäkän keskeltä kiekko pomppi hieman onnekkaasti maaliin. Eka erä oli muutenkin pelillisesti todella tasainen ja viihdyttävä. Toisessa erässä Bernin kanukkivahvistus Brett McLean kiskaisee kiekon hienosti etuyläpesään. Sveitsin olympiajoukkueeseenkin valittu Raphael Diaz tasoittaa pelin vielä toisessa erässä, mutta voittomaali tulee saman erän lopulla Zugin kovan paineen päätteeksi Holden jakaa kulmasta maalinedustalle erinomaisesti paikan hakeneelle sensaatiohyökkääjä Damien Brunnerille, joka ampuu suoraan syötöstä ottelun voittolukemat. Tasainen erä toinenkin oli. Aivan erän lopussa Bernin Philipp Furrerillä keittää yli ja hän iskee jotain Zugin pelaajaa poikittaisella naamaan ja lentää suihkuun. Kolmas erä alkoi Zugin 5 minuutin ylivoimalla, mutta hyvästä pyörityksestä huolimatta kiekkoa ei saatu maaliin. Heti tuon jäähyn perään tuli vielä Bernille kakkonen, mutta tätäkään Zug ei pystynyt hyödyntämään. Bern sai vielä viimeisellä viidelle minuutille hyvän kirin, mutta voittoon se ei riittänyt.

Ottelun maalintekijät (Syöttäjiä ei ole vielä tullut)

0-1 Caryl Neuenschwander
1-1 Josh Holden
1-2 Brett McLean
2-2 Raphael Diaz
3-2 Damien BrunnerPoiminnat illan pelistä:

EV Zug
- Todella vahva esitys kotijoukkueelta. Paketti pysyi kasassa koko ottelun ajan.
- Zugin ykkönen oli todella hyvällä pelipäällä, Fabien Schnyder - Josh Holden - Damien Brunner. Taitavia hyökkääjiä.
- Schnyder kyllä veti pari kertaan todella hienosti Bern pakin kahville ja luistelunopeus on kaverilla erinomainen.
- Holden oli Zugin paras pelaaja Jussi Markkasen kanssa tänään.
- Dale McTavish hukkasi kaksi avopaikkaa mikä on 18 maalia iskeneelle kokeneelle pelaajalle harvinaista.
- Sveitsin olympiajoukkueen pakki Raphael Diaz haparoi kyllä muutaman kerran omassa päässä vaarallisesti
- Hieno voitto Sheddenille ja Immoselle!

Bern
- Bern ei ollut matkassa ihan täydellä miehityksellä. Ainakin Roman Josi ja Simon Gamache puuttuivat.
- Josef Boumedienneä ei valitettavasti nähty, sillä nyt hän oli vuorossa katsomokomennuksessa, koska vain neljä ulkomaalaista saa olla samaan aikaan kentällä.
- Brett McLean pelasi hyvän pelin. Hienoa kiekon suojausta ja syöttöjä. Upea maali myös.
- Maalivahti Marco Buehrerin piikkiin ei voi Zugin maaleja laittaa.
- Philipp Furreriltä sikamainen temppu lyödä poikittaisella naamaan.
- Tapparassa muutaman pelin pelannut Lee Goren hukkasi kaksi huippupaikkaa, mutta muuten oli varsin pirteällä pelipäällä.
- Hieno peli molemmilta joukkueilta. Näitä lisää :peukkuylös:

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Sveitsin liigan TV-pelit( myös muut otteluraportit)

ViestiKirjoittaja InFlames » 18.03.2010 19:36

Nelonen sport esittää tänään NLA:n puolivälierä ottelun numero viisi. Voisiko olla parempaa peliä, kuin Davos - Kloten, joka tänään tulee :peukkuylös:

Davos - Kloten sarjan kaikki pelit ovat olleet todella tiukkoja lukuunottamatta Klotenin kotivoittoa lukemin 7-4 sarjan toisessa pelissä. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kotipelinsä. Nyt Kimmo Rintasen ja Tommi Santalan tähdittämä Kloten janoaa voittoa ja 2-3 johtoa ottelusarjaan. Nämä joukkueethan kohtasivat viime kauden huikeissa finaaleissa, joissa Davos oli lopulta parempi voitoin 4-3. Viimeinenkin peli päättyi maalinerolla ja nyt joukkueet kohtaavat jo puolivälierissä ja vain toisella on mahdollisuuksia mestaruuteen tämän sarjan jälkeen.

Peli alkaa 20.45 Nelonen sportilta

Seuraa heitä:

Josef Marha (CZE, Davos) - Rauhallinen tsekkisentteri pelaa dieselillä, mutta jakelee oivaltavia syöttöjä. Hyvä kahdensuunnan sentteri. Kokenut sotaratsu, joka pelaa aina joukkueen eteen.

Oliver Setzinger (AUT, Davos) - Langnaun tähtihyökkääjä siirtyi kesken kauden Davosiin. Sähäkkä Setzinger on yksi Itävallan parhaista pelaajista. Pelasi juniorina SM-liigassakin.

Daniel Widing (SWE, Davos) - Tuulennopea ruotsalainen on pelannut Tepsissäkin. Hyvä 1 vs 1 pelaaja ja haastaa puolustajia. Miten saa tilaa pleijari karkeloissa?

Sandro Rizzi (Davos) - Erinomainen puolustava sentteri. Tekee helvetisti näkymätöntä työtä mitä ei tilastoissa aina näy. Erittäin arvostettu pelaaja joukkueen sisällä. Sveitsin maajoukkue mies.

Beat Forster (Davos) - Johtava puolustaja, jolla on hyvä laukaus.
------------

Mark Bell (CAN, Kloten) - San Josesta tullut isokoinen hyökkääjä ei kaihda fyysistäkään peliä ja osaa maalinteon.

Roman Wick (Kloten) - 24-vuotias Wick oli yksi Sveitsin parhaita hyökkääjiä Olympialaisissa. Haastoi jatkuvasti jenkki ja kanukkipakkeja. Todella vaarallinen 1 vs 1 tilanteissa. Hyvä laukaus.

Marcel Jenni (Kloten) - Erittäin kokenut hyökkääjä on edelleen hyvä maalintekijä. Tuo kokemusta joukkueeseen ja valtavasti taitoa.

Radek Hamr (CZE, Kloten) - Johtavia kiekollisia pakkeja. Erittäin hyvä ylivoimalla.

Justin Forrest (USA, Kloten) - Kärpistä Sveitsiin siirtynyt jenkkipakki on varsin mielenkiintoista nähdä tänään.

Maalissa vastakkain ovat nuori Davosvahti Leonardo Genoni ja kokenut Ronnie Rueger on todennäköisesti Klotenin maalilla.


Tunnin päästä päästään seuraamaan huippulätkää.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa