Emisfero Ipermercati Asiago Hockey

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Emisfero Ipermercati Asiago Hockey

ViestiKirjoittaja InFlames » 03.09.2009 16:32

Michael Henrich Asiagoon

Erinomainen hankinta Asiagolta! 29-vuotias sentteri siirtyy seuraan DEL liigaan Wolfsburgista. Henrich tulee suoraan ykköseen Pegoraron tilalle. Kaverin tasoa jos vähän teille selvittäisi, niin hän on AHL-tasollakin suht hyvä pelaaja. Viime kauden DEL-liigan tehot 56 pelissä olivat lupaavat 16+15=31. DEL-liigahan on huomattavasti kovempi sarja kuin Italian liiga.

Henrichin oma kommentti:
- I chose to come to Asiago because it enjoys a good reputation and seems a great place to play hockey and also to live, I was also a banquet by the fact that the Italian league is very competitive and the level of the team is very good. ” I hope to become one of the rolls of training and to compete for a good result in the league. " (käännetty google kääntäjällä)

Huvittava kommentti oli, että joukkueen taso on erittäin hyvä. Sitähän se ei nimittäin ole :laugh: Tietääköhän Heinrich mihin oikeasti on menossa. Pakkipuoli ei ole kunnossa, eikä maalivahti tilanne. Ainakin yksi syy on, että Asiagossa on kuulemma hyvä asua. Asiago ei ole ainakaan tällä hetkellä viiden parhaan seuran joukossa. Joukkueitahan liigassa on yhdeksän.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Italian Serie A kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 04.09.2009 17:47

Layne Ulmer myös Asiagon haaviin!

InFlames kirjoitti: Huvittava kommentti oli, että joukkueen taso on erittäin hyvä. Sitähän se ei nimittäin ole :laugh: Tietääköhän Heinrich mihin oikeasti on menossa. Pakkipuoli ei ole kunnossa, eikä maalivahti tilanne.

Heinrich näytti sittenkin tietävän paremmin seuran suunnitelmat. Pakkipuoli on ainut osa-alue enää, joka ei pärjää vertailussa parhaille!

Asiago näyttääkin rakentavan kovaa joukkuetta ja oman kausi ennakon arvosano ei päde enää ollenkaan(muokkaan vasta kauden alussa), kun kanadalainen laatuveskari Bellissimo tullut maaliin ja muutenkin joukkue vahvistunut. Eliteprospect näyttää nyt myös, että Mika Lehtisellä on soppari tulevalle kaudelle. Ennakon aikaan ei ollu nimeä edes seuran kotisivuilla. Asiagohan on kohta niin kova materiaalilta, että seura taistelee muiden suurien kanssa kärkipaikoista.

Uusin hankinta on todella kovan luokan sentteri! 28-vuotias Layne Ulmer nimittäin on TPS:stä tuttu kaudelta 2006-07. Tuolla kaudella kaveri oli todella kova vahvistus tehden 54 pelissä tehot 17+19=46. Hän oli SM-liigan pistepörssin 17:sta! Huikea pelaaja liigaan. Tälläisiä nimiä Italian liiga kaipaa ja varsinkin Asiago, joka ei ollut viime kaudella lähelläkään kärjen vauhtia. Ulmer tai Heinrich pelaa varmaan kauden alkaessa laidalla, sillä joukkueessa on kakkoseenkin laatusentteri. Molemmat ovat ykkösketjun miehiä ja Ulmer liigan viiden parhaan pelaajan joukossa! Honkasella on varmaan Ulmerista TPS:n kannattajana parhaimmat tiedot ja hän voi lisätä tähän enemmän juttua kaverista, jos haluaa???


(lähteet:eliteprospects ja Asiagon kotisivut)

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Italian Serie A kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja Legenda » 04.09.2009 18:03

Kyllähän Asiago tosiaan kokoaa tulevaksi kaudeksi todella kovaa joukkuetta ja seura tekikin aikamoisen tukun jatkosopimuksia ja hankki vielä Layne Ulmerin lisäksi muitakin ulkomaalaisia. 15 henkilöä sai kaikenkaikkiaan jatkosopimuksen ja nimeikkäimpinä näistä maalivahti Bellissimo, puolustajat DeMarchi, Lehtinen ja Plastino sekä hyökkääjistä Borrelli ja Parco. Uusia pelaajia on Ulmerin ja Henrichin lisäksi muunmuassa Italialaisveteraani Carter Travesani sekä NHL:stäkin kokemusta omaava kokenut Ralph Intranuovo.

Layne Ulmerista riittäisi kyllä sanottavaa ja kerrottavaa. Ehdottomasti tulee olemaan pistepörssin kärkinimiä tulevalla kaudella Italiassa, sitä ei tarvitse epäillä. Ulmerin hyökkäyspeliä ollaan hehkutettu estoitta liigasta toiseen eikä sitäkään ihan syyttä. Onhan Ulmer uransa aikana ollut muunmuassa WHL:n maalipörssin toisella sijalla 61 maalilla, TPS-kaudella hän oli joukkueen sisäisen pistepörssin kärkinimi ja koko liigan pörssissä sijalla 17. Ulmer omaa hyvät kädet joilla isketään maaleja ja sen lisäksi hänen pelisilmänsä riittäisi vaikka NHL-peleihin asti. Ainoa ongelma hänen pelissään on hieman vajaavainen luistelu sekä hienoinen motivaation puute oman pään suojelusta puhuttaessa. Nämä asiat tuskin kuitenkaan niin paljon vaikuttavat tasollisesti heikommassa Italiassa jossa Ulmer on siis, kuten jo sanoinkin, ehdottomasti tähti.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Italian Serie A kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 04.09.2009 20:21

Maalivahti Daniel Bellisimosta voisi vähän kertoa. Maalivahtihan tuli seuraan vuonna 2007 NCAA-yliopistosarjasta. Tuleva kausi on kolmas Asiagon riveissä ja viime kaudella Bellissimo torjui joukkueelle yksinkin paljon pisteitä, kun pakit surffasivat välillä ties missä. Bellissimon torjuntaprosentti 91.0 oli paras liigan ykkösveskareista. Todella tärkeä palanen tulevallakin kaudella ja varsinkin tässä, ehkä liigan mielenkiintoisimmassa joukkueessa uusien sopparien ja hankintojen jälkeen.

Saa nähdä onko pakkipuolellekkin tulossa vielä vahvistusta. Sinne jos joukkue saa 1-2 kovaa nimeä taistelee Asiago jopa mestaruudesta! Rosteri on parantunut paljon ja vielä voi olla joku tulossakin. Hyökkäykseenkin pitää vielä tulla laajuutta sillä soppareita puuttuu siltä osin vielä.

Asiago on omaan mieleen nyt liigan kiinnostavin jengi Bolzanon ohella. Sarjanousija Vallpellice Bulldogsin eka pääsarjakausi voi olla vaikea, mutta joukkueessa on mielenkiintoisia nimiä. Varsinkin Viron maajoukkuehyökkääjä Aleksandr Petrov ja taitava kanadalainen sentteri Daniel Sisca.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Italian Serie A kaudella 2009-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 22.01.2010 19:42

Kalpasta tuttu Vince Bellissimo siirtyy Asiagoon!

Näin on Kalpassakin viime kaudella flopanneen Bellissimon tiet vieneet Italian liigan sarjaneloseen, jolla on kova joukkue kasassa. Ehdottomasti liigan mielenkiintoisimpia jengejä. Kalpasta lähtöpassit saanut Bellissimo loisti viime kaudella Itävallan pääsarjassa Innsbruckissa tehden 35 pelissä 41 pistettä. Tämä kausi oli mennyt siirtoon asti Saksan DEL-liigassa, jossa 27 peliä toivat 14 pistettä. Joukkue oli Saksan liigan kärkikamppailussa oleva ERC Ingolstadt.
Asiagossa Vince pääsee pelaamaan 25-vuotiaan pikkuveljensä Daniel Bellissimon kanssa. Daniel pelaa Asiagossa kolmatta kauttaa ja on liigan ehdottomia tähtivahteja! Joukkueen hyökkäyspään nimilista on kovaa luokkaa ja kanadalainen Michael Henrich on ykkösnimi hyökkäyksessä, mutta Tepsissäkin pelannut Layne Ulmer on ollut pettymys. 30 peliä on tuonut Ulmerille vain 23 pistettä, kun Heinrich on nakuttanut 50 pistettä. Ulmer näyttääkin nauttivan ihan jostain muusta kuin lätkän pelaamisesta. Pakkipuolelta löytyy Mika Lehtinen, joka on yksi liigan parhaista pakeista. Vince Bellisimo on kova nimi liigaa joka on selkeästi Itävallan pääsarjaa huonompi! Bellissimo saattaa tehdä todella hurjaa jälkeä ja johdattaaa jopa Asiagon mestaruuteen asti. Nyt joukkue nojaa tämän Bellissimon veljesparin varaan. Toinen pitää oman maalin puhtaana ja toinen latoo kiekkoja vastustajan häkkiin minkä kerkeää. Mielenkiintoista on kyllä seurata Vincen pelejä Asiagon riveissä. Samanlaista jälkeä on etukäteen odotettavissa, kun jos Esa Pirnes laitettaisi pelaamaan K-Vantaalle.

http://www.lihg.it/ (etusivulla sarjatilanne Italian liigasta. Huomaatte ettei suuri ja mahtava Bolzano johda sarjaa).

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa