Eindhoven Kemphanen Ijshockey

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Eindhoven Kemphanen Ijshockey

ViestiKirjoittaja InFlames » 14.09.2009 22:17

Luchinkin lähti Eindhovenista

InFlames kirjoitti:
En tiiä mistä hollantilaisseuroilla on varaa hankkia liigaan näitä todella kovia nimiä. KHL:stä tuli venäläinen sentteri 32-vuotias laitahyökkääjä Sergei Luchinkin. Viime kaudella laitahyökkääjä nakutti Khimikissä 45 pelissä tehot 12+12=24. Luchinkin tulee olemaan Selivanovin kanssa liigan kuumimpia ja mielenkiintoisimpia nimiä.Se siitä sitten. Eindhoven menetti ykkössentteriksi hankitun Luchinkinin. Luchinkin olisi ollut liigan ehdottomasti kirkkaimpiin tähtiin kuulunut pelaaja, mutta purki sopimuksensa. Sopimuksessa oli purkuehto, että sen voi Luchinkin purkaa, jos saa ennen kauden alkua paremman sopparin muualta. Tuleva seura löytynee Venäjältä? Noi tehot KHL:ssä kertoo jo minkä tason pelaaja olisi ollut kyseessä. Olisi taistellut varmasti pistepörssin voitosta.
Luchinkinin tilalle ollaan hakemassa myös mahdollisimman hyvää korvaajaa. Mielenkiinnolla odotan nimen julkaisua. Veikkaisin, että ECHL:stä tulee joku siellä kovia tehoja nakutellut pelaaja tai sitten olisiko mahdollista saada KHL:ssä hyvin pelannut pelaaja? Harmi liigan kannalta, että kesällä suuria juttuja nostattanut Luchinkin ei sitten pelaakkaan yhtään peliä.

Pari uutta pelaajaa on tullut Eindhoveniin myös. Valko-Venäläinen pienikokoinen pakki Yuri Kuzmenkov liittyi seuraan. Viime kausi meni Valko-Venäjän pääsarjassa, josta itellä ei ole kyllä mitään käsitystä. Uran tehot kertovat, että kiekolliset taidot ovat rajalliset. Toinen vahvistus oli samasta maasta ja liigasta oleva hyökääjä Sergei Chernyansky. Kumpikaan ei varmaankaan ole mitenkään ihmeellinen vahvistus. Floppausvaara on molempien kohdalla melko suuri. Tilastot kaverien kohdalla ei lupaa hyvää edes Hollannin liigaan.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Hollannin liiga

ViestiKirjoittaja InFlames » 15.09.2009 16:50

Luchinkinille löytyi korvaaja, kun tsekki Robin Kovar liittyi Eindhoveniin

Voiko tämä 25-vuotias sentteri paikata Luchinkinin jättämän aukon? Yksinkertainen vastaus on, että ei todellakaan. Miehet eivät ole lähelläkään samaa tasoa. Eindhoveniin Kovar hankittiin kuitenkin ykkössentteriksi. Tämä pelaaja on nimeltä tuttu, mutta muuten en kaverin urasta ole perillä. Turvaudutaan siis tilastoihin.
Kaverin mitat ovat 186 cm ja 89 kg, kätisyys right, 2002 vuonna Edmonton varasi hänet numerolla 123. Rapakon takana Kovar ei kuitenkaan ole pelannut kuin junioriliiga WHL:ssä 142 peliä, joissa syntyi 75 pistettä. Tsekin pääsarjatasollakin pelejä on kertynyt 106 kappaletta tehoin 9+6. Rooli on ollut pieni, joten pisteistä ei näe kaikkea. Pääosin ura on kuitenkin kulunut Tsekin ykkösdivarissa. 2007-08 kaudella pelit kulkivat HC Sumberkissa kohtalaisesti, kun 29 pelissä Kovar iski tehot 12+8=20. Viime kauden esitykset Slovakian pääsarjassa HK 32 Liptovsky Mikulasissa varmasti herättivät Eindhovenin mielenkiinnon. Kovar iski 51 pelissä tehot 15+16=31. Ei sillä pistepörssin kärkisijoja tavoiteltu lähimainkaan, mutta Kovar osoitti pärjäävänsä Slovakian liigassa, joka on parempi tasoinen kuin Hollannin liiga.
Kovar on erilähteiden mukaan hyvä mailankäsittelijä ja omaa erinomaisen pelikäsityksen(Hollanin liigan tasolle). Mielenkiinnolla odotan miten Kovar aloittaa kautensa Hollannissa. Hollannin maajoukkuepelaaja pelasi viime kaudella Nijmegen Devilsissä. 26 pelissä syntyi Devilsissä tehot 11+16=27.Kuva Eindhoven Kemphanen kaudelle 2009-10

1.ketju

Tyler Hilbert (CAN) - Robert Kovar (CZE) - Ivy Van Den Heuvel
Rob Dmytruk (CAN) - Jeff Winchester (CAN)


- 25-vuotias Kovar on tuore hankinta Slovakian pääsarjasta, josta tulikin yllä kerrottua kaikki oleellinen. Ykkössentterin tontti ei ole varma, jos kausi ei lähde kulkemaan, mutta viime kausi oli hyvä Slovakiassa. Odotukset ovat ainakin kovat. 25-vuotias kanadalainen vikkelä laitahyökkääjä Tyler Hilbert on joukkueen snaipperi. Viime kaudella hän oli joukkueen toiseksi paras pistemies tehoin 20+30=50. Hilbert tuli seuraan NCAA-yliopistosarjasta. Siellä tehot eivät ollet mitenkään kummoiset, mutta viime kausi osoitti, että Hollannissa peli kulkee. Toiselle laidalla voisi heittää Hollannin maajoukkueeseen murtautuneen 21-vuotiaan lupauksen Van Den Heuvelin. Viime kausi meni Hollannin pääsarjassa Amsterdamin tiikereissä, jossa syntyi 40 pelissä tehot 8+25=33. Mielenkiintoinen hankinta Eindhovenilta. Kovaa vauhtia urallaan ylöspäin menossa oleva laituri saattaa pelata ykkösen laidalla.
Pakkipari Dmytruk - Winchester. Dmytruk on pienikokoinen CHL:stä saapunut pelaaja. Ei mikään huippukiekollinen pakki siellä, mutta Eindhovenissa edellytyksiä on ottaa kärkipakin paikka. Suuri arvoitus. Winchester puolestaan luutii kaikki ylimääräiset lihanpalat maalin edestä pois. Pituutta on 191 cm ja painoa 100 kg. Hän tuli SPHL liigasta, mutta pelannut myös CHL:ssä.


2.ketju

Akim Ramoul - Bob Teunissen - Sergei Chernyavsky (BLR)
Yuri Kuzmenkov (BLR) - Reinier Staats


- Teunissen taistelee ykkössentterinkin paikasta. Hän on Hollannin maajoukkueen vakiokalustoa. 27-vuotias Teunissen saapui Tilburg Trappersista, jossa hän takoi viime kaudella 39 pelissä tehot 14+26=40. Valko-Venäläinen Chernyasky on arvoitus. 35-vuotias laitahyökkääjä on pelannut enimmäkseen Valko-Venäjän omassa sarjassa viime vuodet. Viime kauden hän oli kokonaan pelaamatta, mutta rohkeasti Eindhoven tarjosi kaverille sopimusta. Tilastot ovat todella vaisut uralta. Vain yksi hyvä Itävallan kausi löytyy. Valko-Venäjän sarjassakaan kaveri ei ole ollut kummoinen pelaaja. 23-vuotias Akim Ramoul tulee olemaan arvokas palanen joukkuetta. Ramoulilla on potentiaalia myös parempaan mitä on nähty. Loukkaantumiset ovat hidastaneet vähän urakehitystä.
Pakkipari on Kuzmenkov - Staats. Todella mielenkiintoinen yhdistelmä. Kokenut Kuzmenkov pelasi viime kaudella Keramin Minskissä Valko-Venäjän pääsarjaa. Tehoja syntyi 25 pelissä 0+4. Kuzmenkovilta on turha hirveästi tehoja odottaa, sillä hän on peruspakki. Hänen kaverinsa Chernyansky tuli myös seuraan, joka on tärkeä asia ettei koti-ikävä iske heti. Staats on vasta 19-vuotias, mutta pelasi jo viime kaudella Hollannin maajoukkueessa 1-divarin MM-kisoja. Hän pelasi jo seurassa viime kaudella. Lupaavan pakin kiekolliset taidot ovat hyvällä tasolla. Fyysisessä pelissä eniten puutteita.


3-ketju

Diederick Hagemeijer - Eric Hoogvliets - Robbert Maas
Dennis Donders - Nick Verbruggen


- Tämä ketju on jo täysin Hollantilainen samoin kuin loputkin pelaajat. Eindhovenilla ei ole varaa hankkia kovia nimiä montaa. 25-vuotias sentteri Hoogvliets on puolustava sentteri. Tehoja häneltä turhaa paljoa odottaa, mutta työmyyrän hommat hoituvat. Hagemeijer on yksi Hollantilaisen kiekkoilun suurimpia talentteja. Hän on pelannut Hollannin maajoukkuessa nuoresta iästään huolimatta kolmet viime arvokisat! Viime kausi meni pääosin rapakon takana USHL:ssa, mutta hän pelasi jo viime kaudella seitsemän peliä Eindhovenissa tehoin 0+2. Kokemusta on siis kovista juniorisarjoista rapakon takana. Mielenkiinnolla odotan tämän prospektin kehitystä. 25-vuotias Maas on työmyyrä joka iskee maalin silloin tällöin.
Pakit ovat Donders - Verbruggen. 23-vuotias Donders tuli Tilburg Trappersista, jossa pelit menivät heikosti. 25-vuotias Verbruggen puolestaan on kiekollinen pakki. Viime kaudella 36 pelissä syntyi tehot 3+12=15.


Maalivahdit:

Matt Anthony (CAN), Yordan Van Hoegee

Anthony loisti viime kaudella Eindhovenissa ja saa nyt ansaitusti jatkosopparin. Selkeä ykkösveskari. 26-vuotias Hoegee tuuraa vain silloin tällöin.

Loput hyökkääjät:

Daan Martin (25v), Jeffrey Melissant (19v), Dennis Unk (25v) ja Dave Van Mol (19v)

-Eindhovenin materiaali ei ole varsinkaan nyt, kun Luchinkin ei jäänytkään seuraan kovin kummoinen, mutta sarjapaikan uusiminen on täysin mahdollista. Mitaleista ei kuitenkaan tällä rosterilla taistella.

Lisää ennakkoja on tulossa. Hollannissa on vielä kuukauden päivät kauden alkuun.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa