Klagenfurter AC

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Klagenfurter AC

ViestiKirjoittaja Legenda » 29.10.2009 10:21

Eipä tullut Shawn Bates takaisin kotoiseen liigaamme vaan herran matka jatkuu Itävallassa ja Klagenfurterin riveissä. NHL:ssä yli 450 ottelua urallaan ja menneellä kaudella HIFK:n riveissä SM-Liigaa pelannut Bates onkin ihan tervetullut lisä Klagenfurteriin sillä joukkue on menettänyt sairastuvalle tärkeimpiä pelaajiansa kuten puolustajat Sean Brownin ja Johannes Reichelin sekä hyökkääjistä Christoph Brandnerin ja Andrew Schneiderin.

Batesin sopimus kattaa kuluvan kauden ja asiasta kertoilee KAC kotisivuillaan: http://www.kac.at/kac/
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Klagenfurter AC

ViestiKirjoittaja InFlames » 30.10.2009 18:02

Shawn Bates ja Klagenfurter AC

Täytyy sanoa, että erittäin kovan luokan hankinta hallitsevalta mestarilta. Bates pelasi vielä kaudet 2001-2007 osana Islandersin vakiokokoonpanoa NHL:ssä ja viime kaudellahan mies vieraili HIFK:ssä. Tuo visiitti ei ollut huono, vaan 34-vuotias hyökkääjä nakutti 20 ottelussa tehot 5+16=21. Bates on liigaan supertähti ja onkin erittäin mielenkiintoista seurata kaverin otteita hallitsevan mestarin riveissä.

Klagenfurter kärsii avainpelaajien loukkaantumisista, niin kuin Honkanen jo kertoikin. Todellakin jokainen poissaolija on todella merkittävä pelaaja joukkueelleen. Brandnerin ja Schneiderin poissaolot hyökkäyksestä eivät voi olla näkymättä. Joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Klagenfurter on sarjassa sijalla kuusi, kun 1/3 osa kaudesta on pelattu. Vaikea on uskoa joukkueen uusivan mestaruutensa, vaikka materiaali on kova. Maalivahtipuoli eli tärkein ei ole muiden suurten tasoa. Itävaltalaiskaksikko Hannes Enzenhofer (28v) ja Rene Swette (21v) ei pärjää vertailussa liigan parhaille duoille.

Teen jossain välissä kattavan raportin Itävallan pääsarjan tilanteesta ja joukkueiden otteista.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Klagenfurter AC

ViestiKirjoittaja InFlames » 01.12.2009 17:36

Shawn Bates poistuu seurasta kuukauden jälkeen

Molemmat osapuolet purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä. Bates oli kieltämättä heikko kuudessa pelaamassaan ottelussa, tehot vain 0+3. Ei hallitseva mestari tarvi riveihinsä Batesia, joka pelaa puolivaloilla. 465 NHL-pelin statuksella HIFK:stä tullut Bates ei ollut läheskään samaa tasoa mitä hän oli SM-liigassa. Edellisessä jutussa tässä ketjussa hehkutin Batesia, mutta asenne ei tainnut olla ihan kohdallaan. SM-liiga peleistä on kuitenkin melkoinen pudotus EBHL:n peleihin. Klagenfurthia ei edes kirpaise Batesin lähtö, kun pelaajia alannut palata sairastuvalta. Onnistuessaan Bates olisi ollut liigan viiden parhaan hyökkääjän joukossa, mutta floppasi. Eiköhän Klagenfurth hommaa kuitenkin jonkun kovan nimen Batesin poistuttua.

Nyt kysymys kuuluukin. Tarviiko HIFK Batesia? Olisiko mahdoton ajatus, että Bates palaisi SM-liigaan ja HIFK:n riveihin taistelemaan mestaruudesta? Itävallan tehoista ei kannata vetää mitään muita johtopäätöksiä kuin, että kaveria ei vain napannut EBHL:n pelit. Mielenkiinnolla odotetaan mihin liigaan Bates suuntaa?

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Klagenfurter AC

ViestiKirjoittaja InFlames » 07.01.2011 23:54

Sarjaa johtava seura on kriisissä?

Nimimiehiä vilisevä Klagenfurt johtaa edelleen sarjaa huolimatta nöyryyttävästä 0-4 vierastappiosta Medvescak Zagrebia vastaan. Salzburg hengittää kuitenkin jo kolmen pisteen päässä ja Salzburgin peli kulkee tällä hetkellä. Klagenfurtilla on nyt takana peräti viisi peräkkäistä tappiota ja tämän päivän nöyryyttävä 4-0 tappio kruunasi kaiken. Ei voinut HPK:ssa ja Kärpissäkin pelannut veskari Andy Chiodo mitään. Chiodohan on todella kova nimi tähän liigaan. Joukkueessa on muutenkin Dieter Kaltin ja Christoph Brandnerin kaltaisia tähtiä. Jonkun verran Klagenfurt kärsii tällä hetkellä loukkaantumisista hyökkäyspuolella, silti tuo materiaali on, niin kova, että ei sillä tälläisiin tappioputkiin pitäisi päätyä. En tiiä sitten onko takana jotain muutakin, mutta viisi tappiota putkeen kärkiseuralle on harvinaista sarjassa, jossa tasoerot ovat kuitenkin melko suuret. Loppuun vielä Klagenfurthin viisi viimeistä peliä.

7.1 Medvescak Zagreb - Klagenfurt 4-0
4.1 Klagenfurt - Graz 99ers 3-4
2.1 Klagenfuth - Acronice Jesenice 4-6
1.1 Vienna Capitals - Klagenfurt 2-1
30.12 Olimpija Ljubljana - Klagenfurth 3-2

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa