Salolainen jääkiekko

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 1837
Liittynyt: 07.02.2009 17:31
Suosikkijoukkue: ...

Salolainen jääkiekko

ViestiKirjoittaja TheMuumio » 06.11.2009 16:24

Edit: tätä muokkaillaan myöhemmin, alla aivan paska aloitusviesti.

Salossa oli pitkään vain yksi joukkue - Salo HT - joka sai haastajan, kun Salon Kiekkohait perustettiin HT:n sisäisten erimielisyyksien johdosta. Kiekkohait koostuu melkein kokonaan HT:n viime kauden joukkueesta ja tämä johtikin siihen, että HT joutui kasaamaan ison osan joukkueestaan uusiksi.

Salo HT:stä on ihmisillä erilaista sanottavaa: monopoliasema Salossa ja siitä johtunut asenne on aiheuttanut antipatioita seuraa kohtaan, mutta toisaalta seura on tehnyt arvokasta työtä pitääkseen jääkiekon harrastusmahdollisuuksia yllä Salossa - myös luistelukoulut ovat olleet osana tärkeää työtä salolaisen kiekkoilun ja muun urheilun eteen.

Salon Kiekkohait on uudeksi seuraksi saanut jo nyt yliotteen Salo HT:sta - ainakin mikäli katsojamääriä seurataan:
Kiekkohaiden keskiarvo pyörii 150 paremmalla puolella ja parhaimmillaan ottelussa ollut yli 200 katsojaa, kun taas HT:n miesten edustusjoukkueen keskiarvo kotiotteluissa on ollut 68. Erosta täytyy myös ottaa huomioon, että Kiekkohait pelaa kolmosdivisioonaa HT:n pelatessa kakkosta.
HT:n naisten alkusarjan katsojakeskiarvo oli 92 - joukkueen pelatessa naisten SM-sarjaa.

Viime kauden kärkijoukkueisiin omassa lohkossaan kuulunut Salo HT:n miesten edustus on selvästi kärsinyt pelaajien vaihtuvuudesta ja onkin täten seitsemäntenä vain neljä pistettä edellä karsintaviivaa.
Kiekkohait - jouduttuaan uutena joukkueena aloittamaan kolmosesta - on esittänyt vakuuttavia tuloksia ja oletankin joukkueen kykenevän pian nousemaan ylemmälle sarjatasolle.Alla siis Kiekkohaiden otteluiden tulokset.
(Voittaja kursivoituna)

Kiekkohait - LuKi-82 9-4
RNK-Team - Kiekkohait 2-12
Kiekkohait - KK-V 38-1
HC Mean Machine - Kiekkohait 2-7
Kiekkohait - VT-HT Breakers 12-2

5-0-0 +67 (78-11)

Kiekkohait myös voitti kauden alla järjestetyn turnauksen jossa se kohtasi Rocketsin, Kiekko-67:an ja TaRu-Hockeyn.Linkkejä:
Salon Kiekkohait
Salo HT

Tulen kirjoittelemaan lisää tavaraa myöhemmin.

Viimeksi muokannut TheMuumio päivämäärä 12.03.2011 21:48, muokattu yhteensä 2 kertaa
"What kind of man kills because of ideology?
What kind of god justifies violence?"

Stratovarius - Elements

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Salolainen jääkiekko

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 10.10.2010 16:10

Onko Salo HT:n miesten joukkue kadonnut kokonaan kartalta? Ainakaan ihan helposti en sitä Jääkiekkoliiton sivuilta löydä, vain Kiekkohait. Kiekkohaiden riveissä pelaa muuten ainakin muutaman ottelun ajan myös entinen SM-liigahyökkääjä Tomi Sykkö.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 1837
Liittynyt: 07.02.2009 17:31
Suosikkijoukkue: ...

Re: Salolainen jääkiekko

ViestiKirjoittaja TheMuumio » 10.10.2010 16:28

HijoDelViento kirjoitti:Onko Salo HT:n miesten joukkue kadonnut kokonaan kartalta? Ainakaan ihan helposti en sitä Jääkiekkoliiton sivuilta löydä, vain Kiekkohait. Kiekkohaiden riveissä pelaa muuten ainakin muutaman ottelun ajan myös entinen SM-liigahyökkääjä Tomi Sykkö.


Kyllä, Salo HT:n miesten joukkue lopetti toimintansa viime kauden jälkeen ja seura päätti painostaa naiskiekkoon, samalla osa HT:n pelaajista siirtyi Kiekkohaihin kuten myös juniorit. HT:lla siis nykyään naisten edustusjoukkue pääsarjassa ja tyttöjen juniorijoukkueet. Kiekkohailla miesten kakkosessa edustus ja juniorijoukkueet mielestäni kaikkiin ikäluokkiin. Surullistahan tuo on että HT päätti luovuttaa, sillä paikallismatsit olisivat piristäneet sarjaa - esimerkkiä voidaan hakea vaikkapa sarjakarsinnoissa jolloin halli oli kerran täynnä (katsojia yli tuhat) ja toisellakin kerralla huomattavasti väkeä.
Kiekkohailla tavoitteena nousta Suomi-sarjaan ja nostaa junioritoiminnan tasoa. Kuitenkin joukkueen johto on päättänyt että edetään verkkaisesti ja varmasti.

Kiekkohaissa tosiaan pelaa vielä ainakin pari peliä Tomi Sykkö. Myös esimerkiksi Juhamatti Yli-Junnila harjoitteli joukkueen kanssa ja Kiekkohait pyrkikin saamaan miestä riveihinsä mutta tämä päättikin keskittyä opiskeluihinsa. Jotain juttua oli ilmeisesti Nielikäisen Pasinkin kansa, mutta en tiedä mihin se sitten tyssäsi.

Edit: Huomasin juuri millaista paskaa tuo avausviestini on ollut.
:thumb_down: :laugh:
"What kind of man kills because of ideology?
What kind of god justifies violence?"

Stratovarius - Elements

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa