HC Valpellice Arce

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

HC Valpellice Arce

ViestiKirjoittaja InFlames » 30.11.2009 17:26

Kari Haakana sarjajumbo Valpellicen takalinjoille!

Klotenissa loukkaantuneita lähinnä muutaman pelin tuuraillut Kari Haakana on löytänyt itselleen uuden seuran Serie A:n uudesta tuttavuudesta Valpellice Bulldogsista. Kuka olisi odottanut, että Haakana lähtee juuri Italiaan ja Valpelliceen, jonka palkan maksukyky on yksi Italian heikoimmista(näkee jo materiaalistakin?

Sarjajumboksi jämähtänyt Valpellice kaipasi juuri Haakanan kaltaista hyvää puolustavaa puolustajaa, joka on hyvä fyysisessä pelissä. Haakana on hyvin todennäköisesti ykkösparissa 26-vuotiaan kanadalaisen Francis Turdelin kanssa, jonka tehot kauden 14 ottelussa ovat 3+9. Trudel on joukkueen johtava kiekollinen puolustaja, mutta olen saanut eri jutuista käsityksen, että Trudel on ollut omassa päässä välillä vaikeuksissa. Haakana tasapainottaisi ykkösparin erinomaisesti. Trudelista vielä sen verran, että teki lähes piste per peli tahtia viime kaudella Norjan pääsarjassa.
En tiiä auttaako Haakanankaan hankinta joukkuetta jumbosijalta pois, mutta toivoa se ainakin antaa Bulldoggien fanien keskuudessa paremmasta huomisesta.

Materiaalista pitää muuten sanoa sen verran, että vaikka Valpellice on sarjassa viimeisenä löytyy joukkueelta pistepörssin sijoilta neljä ja kahdeksan pelaajat. Kolmantena on Serie A:ssa Asiagon riveissä hurjia tehoja viime kaudella paukutellut 24-vuotias Luciano Aquino. Aquinon tehot 14 pelissä ovat 10+19=29. Aquino on luonut erinomaisen tutkaparin 26-vuotiaan kanukkisentterin Daniel Siscan (7+16=23) kanssa. Sisca on ihan liigan eliittisenttereitä ja tehnyt urallaan kovaa jälkeä ECHL:ssä.

Onnea vaan Haakanalle Italiaan :peukkuylös:

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa