Slovenian liiga

Keskustelua muista kiekkoliigoista.

Millä joukkueella on hienoin logo?

Äänestys päättyi 17.01.2010 22:54

1. Triglav Kranj
2
15%
2. HK Maribor
0
Ei ääniä
3. HK Acronice Jesenice II
0
Ei ääniä
4. HK Partizan Belgrad
0
Ei ääniä
5. Olimpijana Ljubljana II
7
54%
6. HK Bled
1
8%
7. KHL Medvescak Zagreb II
3
23%
8. Slavija Ljubljana
0
Ei ääniä
9. Graz 99ers II
0
Ei ääniä
10. KHL Mladost Zagreb
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä : 13
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Slovenian liiga

ViestiKirjoittaja InFlames » 18.12.2009 22:54

Pieni katsaus Slovenian pääsarjaan

Tämäkin on ihan mielenkiintoinen liiga, joka tosin jää suurten sarjojen seurannan alle ja uskallankin väittää, että Suomesta ei juuri kukaan osaisi edes luetella ulkomuistista joukkueita sarjassa. Sloveniasta on kuitenkin tullut paljon hyviä kiekkolijoita, joista suurin tähti on NHL:ssä jo supertähti statuksen omaava Anze Kopitar. Suurin osa slovenialaisista pelaa kuitenkin tässä kotoisessa sarjassa tai sitten Itävallan pääsarjassa, jossa muun muassa Rodmanin veljekset ja Tomaz Razingar kiekkoilevat. Tässä ei kuitenkaan ole tarkoitus höpistä muiden maiden liigojen slovenialaisista pelaajista, vaan keskittyä Slovenian pääsarjaan, joka on toki periaatteessa Itävallan pääsarjan "farmiliiga," sillä siinä pelaa Itävallan pääsarjan "kakkosjoukkueita muutama."

Sarjataulukko (18 peliä kaikilla takana)

1. Triglav Kranj - 45p
2. HK Maribor - 38p
3. HK Acronice Jesenice II - 37
4. HK Partizan Belgrad - 36p
5. Olimpijana Ljubljana II - 33p
6. HK Bled - 26p
7. KHL Medvescak Zagreb II - 23p
8. Slavija Ljubljana - 14p
9. Graz 99ers II - 12p
10. KHL Mladost Zagreb - 6p


Infoa joukkueista ja muusta:

Slovenian pääsarjassa on siis joukkueita saman verran kuin Itävallan pääsarjassa, jossa pelaa myös kaksi slovenialaista joukkuetta, HK Acronice Jesenice ja Olimpijana Ljubljana. Näiden "farmiseurat" löytyy tästä Slovenian pääsarjasta. Samoin löytyy itävaltalaisen Graz 99ers:in toinen joukkue ja kroatialaisen Medvescak Zagrebin toinen joukkue. Loput kuusi joukkuetta eivät ole suoraan minkään Itävallan pääsarjan farmiseuroja.
Pisteitä liigassa saa voitosta kolme ja muutenkin pisteytys on niin kuin kotoisessa SM-liigassa.

Analyysiä sarjatilanteesta (sen verran kerron, kun osaan :) )

Tässä ei sinällään ole mitää kovin suuria yllätyksiä ainakaan itelle. Ehkä Graz99ers II:sen sija ja pistemäärä ovat jonkin verran pienemmät mitä olisin odottanut. Triglav Kranj on aika odotetusti kärjessä. Joukkueen materialista löytyy kuitenkin melkoisia helmiä tähän sarjaan. Muuta yllättävää ei taulukossa juuri ole. Teen pienen katsauksen jokaisen joukkueen tilanteeseen.

1. Triglav Kranj - 45p Kuva

Voisi sanoa, että ei ole mitenkään yllättävää, että Triglav Kranj keikkuu sarjan kärjessä, sillä joukkue on täynnä Slovenialaisen kiekkoilun helmiä. 25-vuotias jättiläishyökkääjä Tim Jurajevcic (197cm, 101kg) on ollut joukkueen paras pistemiestehoilla 9+11=20, mikä ei sinällänsä yllätä. Pistemäärä on kyllä yllättävänkin pieni "Slovenian Marko Anttilalla." Joukkueessa on paljon hyviä slovenialaisia hyökkääjiä joten joukkue on aika selkeä suosikki liigaan. Haluaisin myös tuoda pari junioria esiin, jotka ovat olleet tärkeässä roolissa tähän mennessä. 19-vuotias todella pienikokoinen laitahyökkääjä Gasper Jordan on iskenyt tehot 4+10=14. Jordanin kohdalla on nähtävissä valoisa tulevaisuus. Mahdollisesti tuleva maajoukkuepelaaja huolimatta siitä, että pituutta on vain 170cm. Käsiä löytyy ja Jordanin pelisilmä on kuulemma hyvä. Suurin lupaus on kuitenkin joukkueen ykkös- ja kakkossentterinä pyörinyt 19-vuotias Miha Mulej (9+7=16.) Jordanin kohdalla koko saattaa rajoittaa hyvää tulevaisuutta, mutta kolme senttiä pidempi Mulej on todella lupaava pelaaja. Kenties tuleva Slovenian Fredrik Bremberg? Syöttötaito on kohdallaa ja kaverilla on hyvä laukaus ja pituus ei rajoita, kun ominaisuudet ovat kohdallaan.
Yllätys olisi, jos joukkue ei voittaisi runkosarjaa.

2. HK Maribor - 38p Kuva

Ai ai mikä helmi löytyy slovenialaisen Mariborin hyökkäyksestä. 26-vuotias Denis Kadic (16+12=28) on pistepörssin kakkonen. Snaipperi vailla vertaa liigassa. Kadicin ketjukaveri ykkösestä. 24-vuotias Marko Ferlez on ylöspäin urallaan menossa oleva hyökkääjä. Tällä kaudella 21 pistettä iskenyt hyökkääjä muodostaa Kadicin kanssa yhden liigan pelätyimmistä tutkapareista.

Pakkipuoli on joukkueella myös nimilistan perusteella ihan hyvännäköinen. Ykkösveskarina on 22-vuotias isokokoinen Jure Verlic. En näe kuitenkaan, että Slovenian maajoukkueeseen olisi koskaan asiaa. Taidot eivät kuitenkaan taida aivan riittää. Toki kehitystä on tapahtunut ainakin omien lähteiden mukaan.
Tämän kauden materiaali on, kun nimilistoja vertailee niin sijoilla 3-4, eli jopa yllättävän hyvin on Maribor pelannut. En usko, että Maribor pystyy pitämään sijaansa, sillä takaa tulee sellaisia jengejä kuten Olimpijana Ljubljana II ja HK Jesenice II. Kadic-Ferlez parista saatttaa kuitenkin löytyä jopa pistepörssin voittaja.

3. HK Jesenice II - 37 Kuva

Vain pisteen Mariboria perässä oleva Itävallan pääsarjajoukkue HK Jesenicen farmiseura on yksi liigan suurimpia suosikkeja. HK Jesenice II poikkeaa kärjessä olevista seuroista siinä, että joukkue on hyvin junioripitoinen. Joukkueessa on tasan yksi yli 22-vuotias pelaaja. Nämä juniorit ovat kuitenkin matkalla Itävallan pääsarjan HK Jeseniceen tai ainakin parhaimmat heistä. Tästä seurasta onkin itellä eniten tietoa sen takia, kun joukkue on farmiseura Itävallan liigan Jesenicelle, josta tiedän lähes jokaisen pelaajan. Vasta 20-vuotias Andrej Zidan (15pel, 12+13=25) on joukkueen kirkkaimpia tähtiä. Kaveri on jo lähes liian hyvä Slovenian kotoiseen liigaan ja uskonkin, että ellei ensi kesänä niin viimeistään seuraavan kesänä kaveri pelaa jo Itävallan pääsarjassa. Todella taitava ja älykäs pelaaja. Muutenkin joukkueen hyökkäysarsenaali on kova ja uskon, että ainakin kakkoseksi joukkueella on mahdollista nousta runkosarjassa, jossa pelataan muistaakseni 34 tai 36 peliä
Jos hyökkäyspuolella on lupaava pelaaja niin sitä on myös puolustaja Matevz Erman (8+17=25). Zidan on pistepörssissä neljäs ja Erman viides. Ermanilla on kova lämäri ja muutenkin kiekollisena on erittäin laadukas pelaaja. Oman pään pelistä ei oo kovin paljon käsitystä itellä.

Seuraava kaveri on todellinen talentti yleiseen tasoon verrattuna Sloveniassa. Vasta 16-vuotias Luca Gracnar pelasi jo 15 vuotiaana U20-MM kisoja 1-divarissa. Tällä kaudella kiekot on pysähtynyt erinomaisesti ja lahjakkaalla Gracnarilla on edessään hyvä tulevaisuus ainakin Itävallan pääsarjaan asti, mutta pois ei voi sulkea myöskään suurimpia Eurooppalaisia sarjoja tai AHL:ää!
Jesenicen nuori pelaajamateriaali on liigan kirkkainta kärkeä ja joukkueessa on monta lahjakasta junioria. Triglav Kranj:lle joukkue ei varmaan voi mitään, mutta taistelee tosissaan kakkospaikasta.

4. HK Partizan Belgrad - 36p Kuva

Tuttu seura nimeltään varmasti kaikille jalkapallon ystäville. Tämä seura on korkein ei slovenialainen seura sarjassa. Belgrad on Serbialainen seura, jossa pelaa maan parhaat pelaajat. Marko Milanovic (11+9=20) on joukkueen se suurin tähti ja samalla 20-vuotias hyökkääjä on yksi serbialaisen kiekkoilun lahjakkaimpia pelaajia. Viime keväänä Milanovic pelasi 2-divarin MM-kisoissa viisi peliä saalistaen yhden syöttöpisteen. Isokokoinen hyökkääjä on suhteellisen nopea kokoonsa nähden ja omaa hyvän laukauksen. Belgradissa pelaa myös harvinainen slovakialainen hyökkääjä. Slovakkeja ei tunnetusti heikossa Slovenian pääsarjassa juurikaan nähdä. 28-vuotias Ivan Racek on iskenyt 10 pelissä tehot 5+5=10. Racek on selkeä vahvistus joukkueelle, vaikkakin kaverin ura on pitkälti mennyt Slovakian 1-divarissa, niin on hän pari vuotta sitten pelannut ihan hyvä tasoista Slovakian pääsarjaakin. Hyökkäys on kokonaisuudessaan kuitenkin kovin heppoinen verrattuna yllä oleviin joukkueisiin.

Puolustuspään mielenkiintoisin nimi on 30-vuotias kanadalainen Michael Walling. Viime kaudella vielä Sami Heinosen seurakaverina ja Niko Suoraniemen pakkiparina Hollannin pääsarjassa Eaters Geleenin riveissä kiekkoillut puolustaja on laadukas nimi Slovenian pääsarjaan. 17 peliä on tuottanut tehot 5+11=16. Puolustus on muutenkin joukkueen vahvin osa-alue.
Maalissa ykkösveskarin vastuun kantaa ehkä liigan paras maalivahti Martin Surek. 22-vuotias slovakki on pienestä koostaan huolimatta kova nimi liigaan. Surekilla sähäkkä ja näyttävä torjuntatyyli. Viime kaudella Surek torjui vielä kakkosveskarin roolissa HK Nitrassa Slovakian pääsarjassa. Maalivahtipeli on se suurin tekijä, että joukkue on neljän joukossa.
Uskoisin, että Serbian ylpeys löytyy sijoilta 4-5 runkosarjan päätyttyä.

5. Olimpijana Ljubljana II - 33p Kuva

HK Jesenice II:sen tapaan myös tämä seura on Itävallan liigassa pelaavan samannimisen joukkueen farmiseura. Lähtökohtaisesti pidän Ljubljanan materiaalia Triglav Kranjin jälkeen toiseksi tai kolmanneksi parhaana, mutta joukkue ei ole pelannut aivan omalla tasollaan, vaikka toki toiseen sijaan on vain viiden pisteen ero. Pistepörssin sijalta kolme löytyy 19-vuotias David Sefic. Sefic on pelannut, niin hyvin, että on päässyt nousemaan ylös Olimpijan Ljubljanan joukkueeseen Itävallan pääsarjaan kolmen pelin ajaksi, mutta noissa ei tehoja ole tullut. Sefic on nopea ja hyvä mailankäsittelijä, mutta taidot eivät aivan vielä riitä Itävallan pääsarjan kärkiketjuihin. Seficin kanssa liigan omasta mielestä parhaan ykkösketjun muodostaa 18-vuotiaat Erik Pance (10+11=21) ja Ken Ograjensek (10+12=22.) Ketjun kemiat näyttävät toimivan ja lahjakkaat pelaajat saavat pelata isossa roolissa Slovenian pääsarjassa.
Pakkipuolesta sen verran, että se on liigan keskitasoa. 22-vuotias Ales Sila olisi joukkueen ykkäsvahti, mutta hän pelaa "ylhäällä" Itävallan pääsarjassa pääsääntoisesti. Ykkösveskarin vastuu onkin 20-vuotiaalla Matija Pintaricilla, jolla on kokemusta myös 1-divarin U20 MM-kisoista. Pintaric on liigan parhaita vahteja ja Sala, kun käy välillä tuuraamassa, niin parivaljakkona joukkueella on ehkä liigan paras kaksikko.
Kovalla materiaalilla pelaava joukkue noussee sijoille 2-4.

Jälkimmäisen puoliskon jengeistä kirjotan vain lyhyemmin

6. HK Bled - 26p Kuva

Bled on viidentänä olevaa Olimpijan Ljubljana II:sta perässä seitsemän pistettä ja sarja alkaakin vähän jakautua kahtia mikä ei ole yllätys, mutta Bled kuuluisi vielä ylempään porukkaan vahvasti mukaan. 21-vuotias hyökkääjä Martin Potocnik on pistepörssin kutonen tehoilla 9+15=24. Joukkueella on myös pistepörssin johtaja ja Potocnikin tutkapari riveissään. 20-vuotias Jaka Ankarest johtaa koko liigan pistepörssiä tehoilla 13+16=29. Ankarest loisti viime kesänä 1-divarin U20 MM-kisoissa keräten neljässä pelissä tehot 3+1. Ehdottomasti slovenian lupaavimpia junioreita, mutta ei toki mitään Anze Kopitar tasoa.
Pakkipuoli on joukkueella heikohko ja siihen näyttää kaatuneen vähän paketti tällä kaudella. Ykkösveskarina olevalla Grega Kavcikilla on vaikea tehtävä, sillä kaveri ei itekkää ole mikään erikoinen vahti.
Bleidin uskon löytyvän sijoilta 5-6 runkosarjan päätyttyä.

7. KHL Medvecak Zagreb II - 23p Kuva

Tämä kroatialaisjoukkue on myös itävallassa pelaavan samannimisen joukkueen farmiseura. Zagreb ei kuitenkaan ole lähellekkään niitä parhaita joukkueita Slovenian pääsarjassa mitä se ei myöskään ole Itävallan pääsarjassa. Kuka tietää yhtään kroatialaishyökkääjää edes nimeltä? Niinpä ei peruslätkä seuraajia varmasti kiinnosta, mutta pistäkää kuitenkin seuraava nimi ylös, jos Kroatia joskus pelaa MM-kisoissa. 12 pelissä tehot 9+6=15 iskenyt Mislav Blagus on vasta 18-vuotias, mutta tehnyt erinomaista työtä 1-divarin U20 MM-kisoissa jo monena vuotena.
Puolustajista en osaa valitettavasti sano mitään mikä ei olisi täyttä paskaa. Itävaltaisesta tutustakaan ei ollut tässä paljon apua. Maalivahtipuolella on viisi veskaria rosterissa ja hyvää ykkösvahtia ei joukkueessa kuitenkaan ole.
Joukkue tulee sijoittumaan sijoille 7-8.

8. Slavija Ljubljana - 14p Kuva

Ljubljanan kolmosseura ei ole edes lähellekkään edes Olimpijan Ljubljanan farmijoukkueen tasoa. Materiaaleissa on selvä ero ja suurin ero on varsinkin hyökkäyksessä ja maalivahtipelissä. Joukkueessa ei edes ole mainitsemisen arvoisia pelaajia toisin sanoen joukkue on täynnä rivimiehiä. 23-vuotias Luka Simunovic (4+9=13) on ihan kelpo hyökkääjä, mutta joukkueen taso on varsin rajallinen tähän sarjaan.
Puolustus on ok tasoa, mutta maalivahtipelissä joukkue antaa tasoitusta parhaille. 22-vuotias ykkösveskari Uros Pus on keskitason vahti, jolle kuluva kausi on ollut yllättävänkin vaikea.
Slavija Ljubljana on runkosarjan päätyttyä sijoilla 8-9.

9. Graz 99ers II - 12p Kuva

Ensimmäistä kauttaan Slovenian pääsarjassa pelaava Graz 99ers:in farmijoukkue on ollut todella isoissa ongelmissa. Materiaali ei Grazin farmiseurassa ole kovin kummoinen, vaikka nopeasti ajateltunahan itävaltalaisen farmiseuran pitäisi olla parempi kuin slovenialaisen joukkueen.Mainisemisen arvoisia ovat 19-vuotias Kevin Moderer (4+10) ja samanikäinen Slovenialaispakki Ziga Grahut. Grahut on pelannut vasta kuusi peliä joukkueessa tehoin 1+5. Farmikomennus on tullut hieman yllättäen, sillä Grahutilla oli ainakin omasta mielestä jo kaikki potentiaali onnistua kovassa Grazin joukkueessa Itävallan pääsarjassa. Tähän sarjaan Grahut on ehdottomasti Graz II:sen paras puolustaja.
Graz sijoittunee runkosarjan päätyttyä sijoille 8-9.

10. KHL Mladost Zagreb - 6p Kuva

Zagrebin kolmosjoukkue jää Medvecak Zagrebin farmijoukkueenkin jalkoihin. Kuusi pistettä kauden 18 pelistä on surkea suoritus, mutta voisiko joukkueelta enempää odottaakkaan? Vastaus on ei, sillä joukkue on täynnä kroatilaisia kiekkoilijoita, jotka tunnetusti ovat vielä Slovenialaisiakin perässä. Yhtään nimimiestä en tuosta rosterista löydä ja kaikki on tasaista massaa ja joukkueesta puuttuu kovat nimet kokonaan.
Sarjan viimeinen kauden päätyttyä, piste.


Slovenian jääkiekkoilun kotisivut google kääntäjällä englanniksi


Loppuspiikki

Kiitos Felixille (itävaltalainen mesekaveri) joidenkin kärkipelaajien ominaisuuksien selvittämisessä. Ite kyllä seuraan myös pelejä, mutta Felix on katellu paikanpäältä Grazin farmijoukkueen pelejä, joten on nähnyt vierailevat jengit livenä toisin kuin ite seuraan netin kautta sarjaa varsin vähän eri lähteistä. Tosin mielenkiinto on herännyt tähän sarjaan tälle kaudelle. Tarkoituksella tein vain pintapuoliset perustelut, että edes osa jaksaa lukea tuon loppuun.

Äänestys

Tein myös logoista tähän äänestyksen, jossa saatte äänestää hienointa logoa. Slovenian liigan logot eivät niitä hienoimpia ole, mutta omasta mielestä joukossa on muutama varsin hieno tekele. Logot ovat joukkueiden perässä.

Logoja kommentoikaa tähän ketjuun, jos haluatte tai muuta Slovenian pääsarjasta

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Slovenian liiga

ViestiKirjoittaja InFlames » 18.12.2009 23:08

Oma ääni meni HK Bledille, jossa tuo irvistävä ankka toimii maila kädessään. Vitosessa myös Olympijan Ljubljanalla on tyylikäs hyvin yksinkertainen logo. Medvescak Zagrebin logo on myös todella hieno tuolla Karhunpäällä varustettuna.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Slovenian liiga

ViestiKirjoittaja Nestori » 18.12.2009 23:30

Medvescak Zagrebin logo on myös todella hieno tuolla Karhunpäällä varustettuna. InFlames

Itse valitsin tuon! Miksiköhän?

Vaikka Kopitar onkin slovenialainen, niin ei se mun mielenkiintoa maan liigaa kohtaan lisää yhtään. Oiskohan maan liiga jotain Mestiksen ja Suomi-sarjan välimaastoa? Yhtään peliä en ole ikinä nähnyt (muuta kuin maajoukkueen), joten olen tietenkin aivan höveli arvostelemaankaan mitään? Oletusarvot ovat vain niin alhaalla. Sama kuin seurais jotain fuckin' Grönlannin tai Vatikaanin liigaa? Tiedän, että näistäkin liigoista nousee joskus helmiä, mutta jos suhdeluku on jotain 1: 1000000, niin aivan sama! Sinällään tuo InFlamesin teksti on taas kerran asiantuntevaa!

Vanha Marmattaja innostui taas kommentoimaan jotain, mistä itsellä ei ole mitään hajua?! Vaikka itse Liigaa kohtaan ei ole mitään mielenkiintoa, niin näitä yhteenvetoja on kuitenkin mukava lukea! Olisin itsekin varmaan aktiivisempi, jos YLEn tulospalvelussa seurattais myös maalintekijöitä! Hyvä INKKU!
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Slovenian liiga

ViestiKirjoittaja InFlames » 18.12.2009 23:45

En myöskään ite seuraa sarjaa kovin tarkasti ja helvetin vaikea seurata edes netin välityksellä, joten pahoittelen jos joku pelaaja ei omaakkaan sitä ominaisuutta mitä tuossa lukee. Tää itävaltalainen Felix on kuitenkin melkoinen kiekkofriikki myös, joten uskon siihen mitä kaveri kertoi. Osan parhaiden pelaajien omainsuuksista tiesin toki myös ite.

Voin sanoa, että käyttämäni aika sarjaan on todella vähäinen ja niitä sarjoja mitä vähiten seuraan. Nestorin heitto on kyllä osuva. Miks vitussa kukaan seuraisi jotain Slovenian sarjaa, joka ei muuten Nestori ole edes Mestiksen ja Suomisarjan väliltä tasoltaan, vaan enemmänkin korkeintaan Suomi-sarjaan voisi verrata suoraan kärkijoukkueiden osalta. Tuo sarjajumbo kuuluisi Islannin pääsarjaan, jossa pelaa kolme joukkuetta :) Sais sinnekkin kunnon pleijarit.

Ite en kuitenkaan seuraa sarjoja sen perusteella minkä tasoisia ne on vaan joihinkin sarjoihin on tullut jotain kautta aina mielenkiinnon kipinä. Tähän juuri mesekaveri Felixin kautta. En usko, että Grönlannissa ja Vatikaanissa on muuten omaa sarjaa, heh. Islannista kyllä löytyy kivenkova sarja ja samoin Uudesta-Seelannista, mutta ehkä niistä voisi tehä myöhemmin juttua.

Tiesin jo tehdessäni tätä, että ketään ei kiinnosta kyseinen liiga, mutta kiva näistä eksoottisemmistakin sarjoista on välillä kirjotella.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Slovenian liiga

ViestiKirjoittaja Nestori » 19.12.2009 00:15

InFlames kirjoitti:Tiesin jo tehdessäni tätä, että ketään ei kiinnosta kyseinen liiga, mutta kiva näistä eksoottisemmistakin sarjoista on välillä kirjotella.

Missing my point, joka oli varmaan piilotettu tuonne kauas netin syövereihin! Näitä on mukava lukea, ja sillä saattaa välttää eräänlaisen burnoutin, koskien NHL ja SadoMaso ja Mestaus -liigoja kohtaan! Näitä liigoja tulee kuitenkin seurattua eniten! Maailma ei pyöri todellakaan meidän SM-liigan ympärillä! Kiitos sulle ja kaupan päälle Hyvän Joulun toivotukset! Ja ennenkuin kysyn, että "alakko mua?", niin lähden jäähylle/nukkumaan! :D
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Slovenian liiga

ViestiKirjoittaja InFlames » 07.05.2010 03:09

Mestari joukkueessa melkoista meininkiä!

HK Jesenice II voitti Slovenian mestaruuden, mutta uutinen ei koske sitä. Tää on jo kuukauden vanha, mutta laitetaan silti.

Kuusi pelaajaa hakkasi valmentaja Mike Posman kostona kauden aikana tapahtuneesta jutusta, jossa kännissä olleet Posma ja toinen pelaaja suostuttelivat 19-vuotiaan kakkosvahdin Aleksand Petrovin ajamaan autolla heidät kotia. Petrov oli myös kunnolla jurrissa. Petrovin jätettyä kaverit koteihinsa, niin hän ajoi kolarin, mutta ei loukkaantunut vakavasti. Mielenkiintoista, että joukkue voitti mestaruuden, vaikka joukkuehenki tuskin on ollut paras mahdollinen.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa