DEL - Playoffs

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

DEL - Playoffs

ViestiKirjoittaja InFlames » 25.03.2010 17:27

Saksassakin on saatu runkosarja päätökseen ja parit säälipleijari pelitkin on pelattu. Niistä alempana, mutta otetaan tähän ensin sarjataulukko esille ja playoffs parit. Joukkueiden perässä joukkueen paras pistemies.

Lopullinen sarjataulukko (56 peliä ja sama pisteytys kuin SM-liigassa)

1. Eisbären Berlin - 123p (Denis Pederson, CAN, 19+33=52)
2. Frankfurt Lions - 98p (Jeff Ulmer, CAN, 37+37=74, Pistepörssin voittaja!)
3. Grizzly Adams Wolfsburg - 97p (John Laliberte, USA, 28+29=57)
4. Hannover Scorpions - 94p (Tore Vikingstad, NOR, 14+50=64)
5. Thomas Sabo Ice Tigers - 91p (Andre Savage, CAN, 17+27=44)
6. DEG Metro Stars - 90p (Daniel Kreutzer, GER, 19+34=53)
--------------------------------- (Sääleihin)
7. ERC Ingolstadt - 89p (Thomas Greilinger, GER, 38+35=73)
8. Augsburger Panther - 87p (Darin Olver, GER, 26+34=60)
9. Adler Mannheim - 84p (Scott King, CAN, 23+22=45)
10. Kölner Haie - 77p (Ivan Ciernik, SVK, 28+30=58)
--------------------------------- (jäivät ulos poffeista)
11. Iserlohn Roosters - 74p (Robert Hock, GER, 17+42=59)
12. Krefeld Pinguine - 72p (Herberts Vasiljevs, LAT, 22+36=58)
13. Straubing Tigers - 70p (Ryan Ramsay, CAN, 13+27=40)
14. Hamburg Freezers - 61p (Francois Fortier, CAN, 23+30=53)
15. Kassel Huskies - 56p (Josh Soares, CAN, 16+40=56)

Playoff parit

Säälit:
(7.) ERC Ingolstadt - Kölner Haie (10.)
(8.) Augsburger Panther - Adler Mannheim (9.)

Puolivälierät:
(1.) Eisbären Berlin - Heikoin säälijoukkue
(2.) Frankfurt Lions - Toiseksi heikoin säälijoukkue
(3.) Grizzly Adams Wolfsburg - DEG Metro Stars (6.)
(4.) Hannover Scorpion - Thomas Sabo Tigers (5.)


Säälipleijarien ensimmäiset pelit (kahdella voitolla jatkoon)

(7.) ERC Ingolstadt 1 - 6 Kölner Haie (10.) (voitot 0-1)
- Tätä tulosta voidaan pitää hienoisena yllätyksenä tämän kauden esitysten perusteella. Inglostadt oli pitkään taistelemassa jopa kotiedusta, mutta sääleihin jääminen oli varmasti lopulta pettymys. Toista se oli Kölner Haiella, joka nipin napin pääsi viimeisenä pleijareihin mukaan. Ingolstad joutuu kaatamaan Kölner Haien vieraissa, jos mielii vielä jatkaa pelejä. Miten jengi toipuu tälläisestä teurastuksesta, joka tuli vielä kotipelissä? Itellä riittää vielä uskoa Ingolstadiin.

(8.) Augsburger Panther 4 - 1 Adler Mannheim (9.) (voitot 1-0)
- Tämä pari oli todella tasainen etukäteen. Augsburger Panther hoiti kotipelinsä ja seuraavaksi pelataan Mannheimissa, jossa sarja saattaa tasoittua 1-1:ee. Saa nähdä kumpi jatkaa arpajaisista puolivälieriin.


Tarkemmin kautta voisi pohtia sitten pleijarien jälkeen. Omalle suosikkijengille Krefeldille kausi oli yhtä suossa juoksua. Dusan Milon loukkaantuminen kauden ensimmäisissä peleissä teki joukkueen pakistoon todella syvän loven. Janne Grönvalla oli hätähankinta ja ei alkuunkaan sellainen kiekollinen pelote mitä oltaisi tarvittu. Grönvall ei saanut maaliakaan 45 pelissä (tehot 0+7). Milo paukuttaa yleensä piste per peli tahtia joten melkoinen menetys oli. Eihän joukkueen johto oikeasti luullut, että Grönvall pystyisi korvaanmaan Milon kaltaisen tähden. Tässä on tulos, kun kausi meni aivan vihkoon. 12 sija lopulta eikä edes sääleihin päästy :thumb_down:

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: DEL - Playoffs

ViestiKirjoittaja InFlames » 28.03.2010 19:12

Säälipleijareista jatkajat selvillä

(7.) ERC Ingolstadt - Kölner Haie (10.) (voitot 2-1, Ingolstadt jatkoon)
- Niinhän siinä kävi mihin uskoinkin, eli huolimatta avauspelin 1-6 kotitappiosta Ingolstadt voitti kaksi seuraavaa ja eteni puolivälieriin. Olisihan tuo ollut pienoinen yllätys, jos Köln olisi jatkanut tästä.

(8.) Augsburger Panther 4 - 1 Adler Mannheim (9.) (voitot 2-0)
- Augsburger jatkaa tästä puolivälieriin runkosarjan ylivoimaisesti voittanutta Eisbären Berliniä vastaan.

Puolivälierät

(1.) Eisbären Berlin - Augsburger Panther (8.)
- Suuri ja mahtava Eisbären Berlin saa vastaansä puolivälierissä sääleistä jatkoon päässeen Augsburger Pantherin. Tämä sarja on kyllä etukäteen, niin selvä kuin olla ja voi. Augsburgher voi yhden voiton saada jostain kotipelistä, mutta sekin on epätodennäköistä. Materiaali ero on sen verran suuri. Eisbären Berlin jatkoon voitoin 3-0.

(2.) Frankfurt Lions - ERC Ingolstadt (7.)
- Miten kestää Ingolstadt puolustus sellaisten tähtien rymistyksen kuten Joey Tenute, Matt Hussey ja Jeff Ulmer? Vaikka Ingolstadt jäi sääleihin on joukkueessa silti potentiaalia paljon enemmän. Ingolstadt taisteli pitkään kotiedusta ja heikko runkosarjan loppu pudotti joukkueen sääleihin. Niistäkin Ingolstadt selvisi vaikeuksien kautta jatkoon. Maalilla Ingolstadilla seisoo kuitenkin liigaan eliittiin kuuluva Saksan maajoukkueveskari Dimitri Pätzold. Hyökkäyksessä on pistepörssin kakkonen Thomas Greilinger, joka hävisi sen skaban vain pisteellä ennen vastustajan riveissä olevaa Jeff Ulmeria. Pakkipuolikin on kunnossa sellaisten tähtien sitä liidatessa kuin Ben Clymer ja Jakub Ficenek.
Frankfurt on lievä suosikki, mutta ei selkeä. Frankfurt jatkoon voitoin 3-2.

(3.) Grizzly Adams Wolfsburg - DEG Metro Stars (6.)
- Tässä on omasta mielestä puolivälierien mielenkiintoisin pari. Wolfsburg saa vastaan viime kaudella Eisbären Berlinin finaaleissa kaataneen hallitsevan mestarin DEG Metro Starsin. Todella tasainen pari. Wolfsburgista löytyy tulivoimaa joista kovimmat nimet ovat Peter Sarno, John Laliberte, Kai Hospelt ja Norm Lilley. Pakkipuolen johtaja on Jan-Axel Alavaara. DEG ei paperilla näitä pelejä ainakaan häviä, sillä hallitsevan mestarin riveistä löytyy Daniel Kreutzerin ja Rob Collinsin kaltaisia helmiä. Maalilla seisoo NHL:ssä pelannut Jean-Sebastien Aubin, joka onkin suurin syy siihen, että DEG menee jatkoon tästä parista. DEG välieriin voitoin 2-3.

(4.) Hannover Scorpions - Thomas Sabo Ice Tigers (5.)
- Tore Vikingstad johdattaa scorpparit jäätiikerien kimppuun tässä parissa. Hannover kyllä tulee viemään tämän parin. Siitä on vahva kutina. Ice Tigers on aika HMV-jengi eikä toivon mukaan jatkoon parista pääse. Tasapaksu joukkue, mutta toki sillä on silti jonkinlaiset mahdollisuudet jatkoon. Runkosarja meni yllättävän hyvin, mutta tässä scorpparit pudottaa jäätiikerit maanpinnalle. Hannover jatkoon voitoin 3-2.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: DEL - Playoffs

ViestiKirjoittaja InFlames » 22.04.2010 15:41

Puolivälierät

(1.) Eisbären Berlin - Augsburg Panther (8.) (2-3, Augsburg Panther välieriin :o )
- Mitä tästä sarjasta voisi sanoa. Augsburg Panther pudotti runkosarjaa dominoineen mahtiseura Eisbären Berlinin ulos jo puolivälierissä. Vielä kovemmaksi tempun tekee, että Augsburg tuli säälien kautta poffeihin mukaan. Itävallassa runkosarjan voittaja Graz putosi Medvescak Zagrebille, mutta tässä nähtiin tämän kevään suurin yllätys eurosarjoissa!!! Viime kaudella Eisbären Berlin sai vain hopeaa, mutta nyt ei tule edes mitalia. Berlin on aika selkeä ykkösseura Saksassa ja tälläistä kompurointia ei saisi sattua. Tässä kuitenkin nähdään, että jos asenne ei ole täysin kunnossa ja luullaan, että kävellään vastustajan yli, niin tälläisiä yllätyksiä voi sattua.
Sarjan tulokset
1. EBB 2-AUG 1
2. AUG 2-EBB 1
3. EBB 3-AUG 5
4. AUG 3-EBB 5
5. EBB 2-AUG 6


(2.) Frankfurt Lions - ERC Ingolstadt (7.) (1-3, ERC Ingolstad välieriin)
- Tässä parissa nähtiin myös pienoinen yllätys Ingolstadin edetessä välieriin, mutta puolivälieriä ennakoidessani totesin näin, "vaikka Ingolstadt jäi sääleihin on joukkueessa silti potentiaalia paljon nähtyä enemmän." Näkeehän sen nyt kuka tahansa liigaa seuraava, että jos maalilla on Saksan maajoukkueveskari Dmitri Pätzold, hyökkäyksessä pistepörssin kakkonen Thomas Greilinger ja pakkipuolella erittäin kovat puolustajat Jakub Ficenek ja Ben Clymer, niin tuollaisilla nimillä päästään jo pitkälle. Pätzold on parhaimmillaan liigan paras veskari.
Frankfurtille kausi oli ehdottomasti pettymys, vaikka runkosarja meni ehkä paremmin kuin odotettiin, niin puolivälierissä putoaminen on silti materiaaliin nähden pettymys, vaikka vastaan tulikin vuoristorata joukkue ERC Ingolstad. Frankfurtin tähdet Joey Tenute, Matt Hussey, Jeff Ulmer ja kumppanit saavat valmistautua jo seuraavaan kauteen.
Sarjan tulokset
1. FRA 3-ING 0
2. ING 2-FRA 0
3. FRA 1-ING 4
4. ING 3-FRA 2 OT


(3.) Grizzly Adams Wolfsburg - DEG Metro Stars (6.) (3-0, Grizzly Adams Wolfsburg välieriin)
- Tässä parissa ei varsinaisesta yllätyksestä voida puhua, olihan Wolfsburg runkosarjassakin korkeammalla, mutta hallitseva mestari DEG Metro Stars veti kyllä kauden aivan vihkoon. Kyllä oli tolla rosterilla mahdollisuuksia uusia mestaruus, mutta tällä kertaa potku ei riittänyt puolivälieriä pitemmälle. Mielenkiintoista kyllä nähdä millainen joukkue Dusseldorfissa nähdään ensi kaudella. Varmaan ulkomaalaisten osalta putsataan pöytää. Wolfsburgilta hieno esitys kyllä ja puhdas 3-0 voitto ei jätä selittelyille sijaa. Wolfsburg kokosi hyvän jengin tälle kaudelle ja se näkyy nimilistaakin kattomalla. Peter Sarno, Norm Lilley, John Laliberte, Kai Hospelt, ja Mike Green hyökkäyksessä loivat hyvän pohjan Wolfsburgin hyvälle menestykselle runkosarjassa ja se kantoi hedelmää myös puolivälierissä. Puolustuksen johtohahmot olivat Jan-Axel Alavaara, Christoph Fischer ja Arvids Rekis. Maalivahti Jochen Reimer pelasi myös hyvät puolivälierät.
Sarjan tulokset
1. WOB 4-DEG 2
2. DEG 3-WOB 6
3. WOB 3-DEG 1

(4.) Hannover Scorpions - Thomas Sabo Ice Tigers (5.) (3-2, Hannover Scorpions välieriin)
- Norjalaisen Tore Vikingstadin tähdittämä Hannover eteni kuin etenikin tästä ennakkoon tasaisesta parista jatkoon. Sarja oli äärimmäisen tiukka ja Hannover johti sarjaa jo 2-0, mutta jäätiikerit tulivat vielä rinnalle, mutta Hannover pysty viimeisessä pelissä kotiareenallaan ottamaan 4-3 voiton.
Sarjan tulokset
1. HAN 3-NUR 2 (3OT)
2. NUR 3-HAN 4
3. HAN 2-NUR 5
4. NUR 4-HAN 1
5. HAN 4-NUR 3

Välierät

(3.) Grizzly Adams Wolfsburg - Augsburg Panther (8.) (1-3, Augsburg Panther finaaliin!)
- Puolivälierissä eurosarjojen suurimman yllätyksen tehnyt Augsburg jatkoi huikeaa peliään myös välierissä, kun 3-0 DEG Metro Starsin puolivälierissä pudottanut Wolfsburg lähti kesälomille! Sääleistä finaaliin vei Augsburgin tie ja vastustajat olivat aivan liigan kärkipään seuroja! Augsburgin materiaali on, niin nimetön, että ei voi käsittää miten tuolla porukalla päästiin finaaliin. Vähä samanlainen hurmos taitaa jengissä olla mitä Tepsillä SM-liigassa. Joukkueen suurimmat tähdet ovat hyökkääjät Tyler Beechey ja Chris Collins. Maalilla on myös erinomaisesti poffeissa pelannut Dennis Endras, joka saattaa ottaa paikan sakujen MM-koneestakin. Ainakin ansaitsisi sen. 24-vuotias veskari on esittänyt erinomaisia otteita läpi poffien ja torjuntaprosentti on 94.1.
Sarjan tulokset
1. WOB 2-AUG 3 (OT)
2. AUG 1-WOB 0
3. WOB 6-AUG 1
4. AUG 3-WOB 2

(4.) Hannover Scorpions - ERC Ingolstad (7.) (3-0, Hannover Scorpions finaaliin!)
- Tässä sentään toinen säälijoukkue pysähtyi, vaikka paperilla sarjan lähtökohdat olivat melko tasaiset. Loppuiko Ingolstadin paukut vai mitä, mutta aika helposti Hannover finaaliin eteni. Sarja puhtaasti 3-0 ja kaksi ensimmäistä peliä selvin numeroin Hannoverille.
Sarjan tulokset
1. HAN 6-ING 0
2. ING 1-HAN 4
3. HAN 5-ING 4 (OT)FINAALI

(4.) Hannover Scorpions - Augsburg Panther (8.)

1. Finaali, 3-1 Hannover voitti kotonaan.
1-0 Hannover Scorpions - Matt Dzieduszycki (Chris Herperger, Adam Mitchell) 37:26
2-0 Hannover Scorpions - Martin Hlinka (Nikolaus Mondt, Aris Brimanis) 50:15
2-1 Augsburger Panther - Connor James (Benedikt Kohl, Dennis Endras) 52:16
3-1 Hannover Scorpions - Chris Herperger (Empty Net) (Tino Boos, Aris Brimanis) 59:53

Torjunnat:
Travis Scott (Hannover) 24/25
Dennis Endras (Augsburg) 32/34

Jäähyt:
Hannover 1x2min
Augsburg 4x2min & 10 min käytösrangaistus

Eniten laukonut pelaaja:
Connor James (Augsburg) 7 laukausta

Del.org sivun mukaan kolme tähteä:
STAR: Hlinka, Martin (HAN)
STAR: Endras, Dennis (AUG)
STAR: Olver, Darin (AUG)

Yleisöä: 7596 (Ihan kivasti mahtuu porukkaa Hannoverinkin halliin :peukkuylös: )

Seuraava finaali on perjantaina Augsburgin kotikaukalossa.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: DEL - Playoffs

ViestiKirjoittaja InFlames » 23.03.2011 23:51

Tämä ketjuhan käy hyvin tämänkin vuoden poffien tilastoimiseen ja jutusteluun, joten kirjoitetaan tänne. Saksan pääsarjassa on siis Suomen SM-liigan ja Tsekin Extraliigan tavoin samanlainen pudotuspelikaavio. Saksassa on nuo säälipleijarit pelattu jo ja tänään pelattiin ensimmäiset puolivälierät, joissa oma suosikki Krefeld Pinguine kukisti heti hallitsevan mestarin Hannoverin. Myös mahtiseura Eisbären Berlin aloitti sarjansa 5-3 voitolla ERC Ingolstadia vastaan. Joukkue oli peliä 2-3 häviölläkin, mutta nyt Berliinissä ei haluta kokea viime kauden katastrofia, joka on tämän ketjun aiemmista viesteistä luettavissa. Ennen poffien päivitystä, niin laitetaan sarjataulukko esille.

Lopullinen sarjatilanne (52 peliä)

1. Wolfsburg 96
2. DEG Metro Stars 93
3. Eisbären Berlin 90
4. Kfefeld 86

5. Hannover 81
6. Ingolstadt 79 (+10)

----------------
7. Mannheim 79 (-6)
8. EHC Munchen 76
9. Kölner Haie 73
10. Nurnberg 72

-----------------
11. Hamburg 69
12. Iserlohn 68
13. Starubing 67
14. Augsburg 63


Sarjataulukosta muutama sana. Viime kauden hopeajoukkue Augsburg Panther oli koko sarjan viimeinen ja teki Tepsit. Toki rehellisyyden nimissä on sanottava, että eihän viime kaudellakaan joukkueen materiaali ollut kovin kummoinen ennen kautta. Dennis Endras kuitenkin torjui joukkueen hopealle ja jokainen muistaa kuka valittiin viime MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi. Kyllä, Endras se oli. Hannover onnistui hilaamaan itsensä kuuden joukkoon hallitsevan mestarina. Joukkue majaili pitkään sijoilla 7-10. Suurseura Eisbären Berlin ei tällä kaudella dominoinut runkosarjaa, vaan sijoittui vasta kolmanneksi. Oma suosikki Krefeld ylitti kaikki odotukseni ja oli runkosarjan nelonen.

Säälipleijarit

Kuva 2 : 0 Kuva
Adler Mannheim (7.) - Nurnberg Ice Tigers (10.)

Game 1: Mannheim - Nurnberg 3-2
Game 2: Nurnberg - Mannheim 2-3
Adler Mannheim puolivälieriin!

Kuva 0 : 2 Kuva
EHC Munchen (8.) - Kölner Haie (9.)

Game 1: Munchen - Köln 3-4 (3. JA, 110min)
Game 2: Köln - Munchen 4-3
Kölner Haie puolivälieriin!
Puolivälierät (kolmella voitolla välieriin)

Kuva 1 : 0 Kuva
Grizzly Adams Wolfsburg (1.) - Kölner Haie (9.)

Game 1: Wolfsburg - Köln 4-1


Kuva 0 : 1 Kuva
DEG Metro Stars (2.) - Adler Mannheim (7.)

Game 1: DEG - Mannheim 2-7


Kuva 1 : 0 Kuva
Eisbären Berlin (3.) - ERC Ingosltadt (6.)

Game 1: Eisbären - Ingolstadt 5-3


Kuva 1 : 0 Kuva
Krefeld Pinguine (4.) - Hannover Scorpions (5.)

Game 1: Krefeld - Hannover 6-4

Avauskierroksella ei varsinaisia yllätyksiä nähty. Adlerin iskukyky on ollut tiedossa ja joukkuehan hankki kesken kauden NHL:ssä pelanneen Steven Reinprechtin. Adler on yllätysvalmis porukka, vaikka runkosarja ei nappiin mennytkään.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: DEL - Playoffs

ViestiKirjoittaja InFlames » 25.03.2011 16:18

Tänään jatkuu DEL liigan pleijarit... Kolmella voitolla välieriin.

2. Puolivälierät

Kölner Haie - Grizzly Adams Wolfsburg (voitot 0-1)
Adler Mannheim - DEG Metro Stars (voitot 1-0)
ERC Ingostadt - Eisbären Berlin (voitot 0-1)
Hannover Scorpions - Krefeld Pinguine (voitot 0-1)

Kölnin ja Wolfsburgin välinen peli ei ole, niin selvä etukäteen mitä runkosarjan sijat kertoivat. Wolfsburg voitti runkosarjan ja Köln oli yhdeksäs. Ensimmäistä peliä Wolfsburg on hienoisesti hallinnut tilastojen perusteella, mutta vieraskentällä voi tulla vaikeaa. Köln on materiaalilta suht kova. Hyökkäyspuolelta löytyy viime keväänä Slovakiaa MM-kisoissa edustanut Ivan Ciernik ja muutamia Saksan maajoukkuemiehiä. Sarja voi tänään tasoittua, tasainen peli ainakin odotettavissa.

Adler Mannheim löi sarjakakkosen DEG Metro Starsin 7-2 vieraissa. Tässä parissa on entisten NHL-vahtien yhteenotto, kun Mannheimin maalia vartioi 39-vuotias Fred Brathwaite, jonka ite muistan Edmontonista. DEGin maalia vartioin entinen Pittsburgh vahti Jean-Sebastian Aubin. Adler on suuria seuroja DELissä, mutta runkosarjan seitsemäs sija oli pettymys. Mannheimilla on hurja tutkapari ykkösketjussa, kun vielä viime kaudella NHL:ssä pelannut Steven Reinprecht ruokkii tutkapariaan Niko Dimitrakosta. Dimitrakosin tehot edellisessä pelissä olivat 1+2, mutta Reinprecht jäi nollille. DEG Metro Stars lähtee kapteensinsa Daniel Kreuzerin johdolla hakemaan sarjan tasoitusta. Tämä pari menee jälleen Mannheimille.

Ingolstadt - Eisbären peli on äärimmäisen mielenkiintoinen. Eisbären onnistui kääntämään edellisessä pelissä 2-3 tappioaseman 5-3 voitoksi, mutta pystyykö joukkue voittamaan vieraissa Peter Schaeferin ja Thomas Greilingerin tähdittämän Ingolstadin? Ite uskon, että Eisbären vyöryy laajalla materiaalillaan yli Ingolstadin, jonka terävin kärki on tosin todella kova. Eisbären voittaa vieraissakin ja menee sarjassa 2-0 johtoon.

Hannover - Krefeld on itelle ylivoimaisesti kiinnostavin peli, sillä onhan Krefeldiä kannatettu sellainen 10-vuotta. Yksi mestaruuskin on siihen mahtunut Ensimmäinen peli oli Krefeldin juhlaa, kun kotiyleisön tukiessa joukkuetta erinomaisesti, niin pystyi Krefeld voittoon hallitsevista mestareista. Krefeld johti peliä jo 5-1, mutta Tore Vikingstadin ketjun avustuksella Hannover nousi maalin päähän, mutta voittoon asti ei potku riittänyt. Tänään pahaa pelkään, että Hannover jatkaa siitä mihin viime pelissä jäi ja Krefeld ei saa Vikingstadin ketjua kuriin. Scott Langkowin pitää pystyä Krefeldin maalilla tänään huippupeliin!

Tästä Krefeld - Hannover pelin maalikoosteeseen. Siinä vihreällä pohjalla oleva Krefeld - Hannover pelin lisäksi koosteet ovat ainakin Eisbärenin ja Wolfsburgin peleistä samalla rivillä. Huomioikaa tunnelma Krefeldin kotihallissa.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: DEL - Playoffs

ViestiKirjoittaja InFlames » 27.03.2011 12:05

Puolivälierät (kolmella voitolla välieriin)

Kuva 2 : 0 Kuva
Grizzly Adams Wolfsburg (1.) - Kölner Haie (9.)

Game 1: Wolfsburg - Köln 4-1
Game 2: Köln - Wolfsburg 1-5


Kuva 1 : 1 Kuva
DEG Metro Stars (2.) - Adler Mannheim (7.)

Game 1: DEG - Mannheim 2-7
Game 2: Mannheim - DEG 2-3


Kuva 2 : 0 Kuva
Eisbären Berlin (3.) - ERC Ingosltadt (6.)

Game 1: Eisbären - Ingolstadt 5-3
Game 2: Ingolstadt - Eisbären 3-4


Kuva 1 : 1 Kuva
Krefeld Pinguine (4.) - Hannover Scorpions (5.)

Game 1: Krefeld - Hannover 6-4
Game 2: Hannover - Krefeld 5-3Perjantaina pelattiin puolivälierien toinen kierros ja kuten ennustinkin edellisen pelin lopun perusteella, että Hannover kaataa Krefeldin, niin se ennustus osui oikeaan. Hallitsevat mestarit ovat vielä sarjassa täysin mukana. Kolmella voitolla mennään puolivälieriin, joten tänään on todella tärkeä peli, joka pelataan Krefeldissä.

Runkosarjan voittaja Wolfsburg on ollut todella vakuuttava Kölniä vastaan ja kahden pelin maalisuhde on peräti 9-2. Tänään joukkueella on jo katkonpaikka kotiyleisönsä edessä ja kyllä kölniläisten evätt on syöty tässä sarjassa. Wolfsburg paketoi sarjan tänään.

Runkosarjan kakkonen DEG Metro Stars kokosi itsensä avauspelissä tulleen murskatappion jälkeen ja kävi hakemassa Mannheimista 3-2 vierasvoiton ja tasoitti sarjan 1-1. Tänään pelataan Dusseldorfissa, eli DEGin kotihallissa. Vaikea lähteä ennustamaan kumpi vie, sillä todella tasainen peli on varmasti tulossa.

Eisbären Berlin ei koe viime kevään pettymystä, jolloin näytöstyyliin runkosarjan voittanut seura putosi heti puolivälierissä Augsburgille. Tänään Eisbären paketoi sarjan suoraan kolmessa pelissä, vaikka Ingolstadt on ollut hyvin peleissä mukana.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: DEL - Playoffs

ViestiKirjoittaja InFlames » 27.03.2011 18:53

Päivän tulokset:

Wolfsburg - Köln 4-2

1-0 (9.45) Ken Magowan (Toni Dahlman, Christoph Fischer)
2-0 (16.44) Magowan (Norm Lilley, John Laliberte)

2-1 (32.11) Mike Card (Christoph Ullmann, Philip Gogulla)
3-1 (46.27) Magowan (Kai Hospelt, Christopher Schmidt)
3-2 (58.13) John Tripp (Jason Jaspers, Johan Åkerman)
4-2 (58.55) Magowan (Jason Ulmer, David Sulkovsky) EN

Magowanilla oli perus neljän maalin ilta. Ei vaan Kölnin materiaali riittänyt runkosarjan voittajaa vastaan ja näin Wolfsburg menee tästä parista 3-0 voitoin välieriin. Viime vuonna tie tyssäsi juuri välierissä, joten saa nähdä miten käy tänä vuonna. Nelosketjussa pelaava Toni Dahlman on joukkueessa mukana, jossa SM-liigassa useasti flopannut pelaaja voi voittaa mestaruuden. Tänään Dahlmanin tehot 0+1.

DEG Metro Stars - Adler Mannheim 1-0

1-0 (27.30) Connor James (Evan Kauffman, Tyler Beechey)

DEG Metro Stars siirtyi tämän pelin voiton myötä 2-1 sarjassa johtoon ja sarja on katkolla Mannheimissa. Mielenkiintoista sinällään, että Adler voitti ensimmäisen pelin vieraissa 7-2, mutta on nyt hävinnyt maalilla kaksi seuraavaa. Vieläkö Niko Dimitrakosin ja Steven Reinprechtin tähdittämä seura nousee parista jatkoon? Se vaatii kahta voittoa putkeen.

Eisbären Berlin - ERC Ingolstadt 2-3

0-1 (8.16) Richard Girard (Bob Wren, Joe Motzko)
1-1 (11.37) Richie Regehr (Travis Mulock, Steve Walker)
2-1 (16.52) Andre Rankel (Stefan Ustorf, T. Mulock)
2-2 (30.12) Peter Schaefer (Christoph Gawlik)
2-3 (59.03) Thomas Greilinger (Gawlik)

Thomas Greilinger piti Ingolstadin kauden vielä elossa. Viime kauden pistepörssin kakkonen teki voittomaalin, vain 57 sekuntia ennen pelin loppua ja sarja on jälleen uusi. Pari voittoa tarvii Ingolstadt, enkä kyllä tuohon usko, mutta en uskonut viime vuonnakaan, että Eisbären Berlin voisi pudota puolivälierissä. Eisbären johtaa sarjaa 2-1.


Krefeld - Hannover 3-4 (JA)

0-1 (15.40) David Wolf (Sachar Blank, Paul Manning)
1-1 (22.33) Andreas Driendl (Michael Endras, Duncan Milroy)
2-1 (27.01) Herberts Vasiljevs (Boris Blank, Richard Pavlikovsky)
3-1 (44.15) Boris Blank (Pavlikovsky, Dusan Milo)
3-2 (49.19) Tore Vikingstad (Patrick Köppchen, Nikolaus Mondt)
3-3 (52.13) Aris Brimanis (Sachar Blank, Matt Dzieduszycki)
3-4 (60.53) Brimanis (Mondt)

Ei taida Krefeldin potku riittää lyömään viime kauden mestareita. Tore Vikingstad johdattaa väkisin Hannoverin välieriin. Karmea ryssiminen tänään kolmannessa erässä, kun johdettiin jo 3-1 :| Hannover johtaa nyt sarjaa 2-1.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa