Adler Mannheim

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Adler Mannheim

ViestiKirjoittaja InFlames » 24.06.2010 15:37

Tehdään seuralla pysyvä ketju kaudesta toiseen, kun tuskin saadaan kovin paljon kirjoituksia per vuosi näihin pienempien liigojen ketjuihin.

Dennis Endras ja Christoph Schubert

Adler Mannheim näyttää olevan rahoissaan ja olihan joukkue se toinen joukkue Saksasta joka oli ilmoittanut kiinnostuksensa tuota Euroliigaa kohden. Joukkueella on jo hyvin soppareita kasassa ja huhut ovat tuomassa seuraan Augsburg Pantherin säälipleijareista aina finaaliin asti torjunutta Dennis Endrasta. Endras pelasi sensaatiomaiset kisat Saksan maalilla kevään MM-kisoissa ja hänet valittiin lopulta kisojen parhaaksi maalivahdiksi. Toisaalta veskarin perässä on vissiin 4-5 NHL seuraa ja ite en kyllä usko, että Endras jää Saksaan vaikka Mannheimilla onkin ihan hyvä palkanmaksukyky.

Toinen huhu on tuomassa Atlantan Christoph Schubertia mahdollisesti Mannheimiin, jos mitään ei tapahdu seuraavan kahden viikon aikana. Schubert vielä odottaa, jos paikka löytyisi NHL:stä, mutta on ilmoittanut kiinnostuksensa Mannheimia kohtaan. Schubert olisi aivan järjettömän kova hankinta puolustukseen ja tuntuu kyllä vielä epärealistisemmalta kuin Endrasin tulo. Katellaan...

Loppuun voisi heittää vähän ketjulottoa (millaiset ketjut saa kasaan jo sopparin omaavista pelaajista).

Hyökkäys

Nathan Robinson (CAN, 28v) - Justin Papineau (CAN, 30v) - Scott King (CAN, 33v)

Yannic Seidenberg (26v) - Craig McDonald (CAN, 33v) - Ronny Arendt (29v)

Markus Kink (25v) - Francois Methot (CAN, 32v) - Toni Ritter (20v)

Frank Mauer (22v) - Marc El-Sayed (19v) - Matthias Plachta (19v)

Puolustus

Sven Butenschön (34v) - Jame Pollock (CAN, 31v)

Mario Scalzo (25v, CAN/ITA) - Robert Dietrich (23v)

Denis Reul (20v) - XXX

Maalivahdit

Fred Brathwaite (CAN, 37v)
Lukas Lang (23v)
Felix Bruckmann (19v)

Hyökkäyskalusto näyttää kovalta. Scott Kingin ja Nathan Robinsonin kaltaiset maaliahneet laiturit pitävät huolen maalinteosta. Joukkueella on kolme todella hyvää sentteriä ja saattaa olla, että joko Methot tai McDonald pelaa laidassa. Eiköhän Mannhaim yhden hyvän laiturin vielä hanki kärkiketjuihin.

Puolustuskalustossa kanukit Pollock ja Scalzo ovat erinomaisia kiekollisia pakkeja, Pollock on myös hyvä omanpään luuta. Butenschön on pakkipuolen johtaja ja tuo varmuutta takalinjoille. Pakkipuolella varmaan nostetaan omista junnuista pari rinkiin vielä mukaan, mutta kyllä sinne yksi hyvä puolustava puolustajakin olisi saada, jos Mannheim meinaa kärkisijoista taistella. Schubertin hankinta todennäköisesti jäänee vain huhuasteelle...

Maalivahtiosastolla on kokenut Brathwaite, joka on pienikokoinen (172cm) veskari, mutta on sähäkkä maalivahti. Brathwaite on harvinainen veskari, sillä kaveri on tummaihoinen ja on kuitenkin pelannut urallaan useita kausia NHL:ssä. Siellä ei kuitenkaan selkeää ykkösveskarin paikkaa ikinä löytynyt vaan Brathwaite oli monesti tuuraava veskari. Muistan Brathwaiten parhaiten Edmontonin kausilta 93-95. Tuolloin keräiltiin ahkerasti kiekkokortteja ja vieläkin taitaa olla jossain kaapin perukoilla Brathwaitesta muutama kortti. Oli viime kaudella selkeä ykkösveskari, mutta jos Endras tulisi, niin kyllä Brathwaite pitäisi kaupata muualle, kun 23-vuotias Lang on riittävän hyvä kakkosveskari.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Adler Mannheim

ViestiKirjoittaja InFlames » 01.07.2010 21:10

Ajattelin tehdä katsauksen eri joukkueiden tilanteisiin ja milllaiseksi näyttää rosteri muodostuvan tulevalle kaudelle. Tässä käydään tilastojakin aika tarkasti läpi, jotta porukka saa käsitystä minkätasoisia pelaajia DELissä pelaa. Koitan tehdä tässä kesän aikana joka joukkueesta tämän tyylisen arvion mitä tein Mannheimista.

Joukkueen perässä suluissa on viime kauden runkosarjan sijoitus ja miten poffeissa meni.

Kuva
Adler Mannheim (Runkosarjan 9./ Putosi heti säälipleijareissa Augsburger Pantheria vastaan)

Sopimustilanne
20 sopimusta tällä hetkellä

Veskarit
Kuva Fred Brathwaite (37v)
Kuva Felix Bruckmann (19v)
Kuva Lukas Lang (23v)


Puolustajat
Kuva Sven Butenschön (34v)
Kuva Robert Dietrich (23v, AHL)
Kuva Jame Pollock (31v)
Kuva Denis Reul (21v)
Kuva Mario Scalzo (25v)

Hyökkääjät
Kuva Ronny Arendt (29v)
Kuva Marc El-Sayed (19v)
Kuva Scott King (33v)
Kuva Markus Kink (25v)
Kuva Craig McDonald (33v, DEG Metro Stars)
Kuva Frank Mauer (22v)
Kuva Francois Methot (32v)
Kuva Justin Papineau (30v)
Kuva Matthias Plachta (19v)
Kuva Toni Ritter (20v)
Kuva Nathan Robinson (28v)
Kuva Yannic Seidenberg (26v)Maalivahdit
Ykkösveskarina on näillä näkymin aloittamassa 37-vuotias Fred Brathwaite. Vain 172cm pitkällä kanukkiveskarilla on kokemusta NHL:stäkin noin 200 peliä. Viime kaudella Brathwaite oli yksi liigan parhaita vahteja ja tuleva kausi on hänelle kolmas Mannheimissa. Kakkosveskari on 23-vuotias Lukas Lang, joka oli myös viime kaudella jo joukkueessa. Otteluita Brathwaiten takana kertyi vain 12, mutta torjuntaprosentti (91.2%) oli hyvä ja ei Lang muutenkaan mikään keltanokka ole, sillä aiemmin urallaan hän on pelannut sarjasta jo poistuneessa Duisburgissa kaksi kautta vuosina 07-09. Ekalla kaudella pelejä kertyi 23 ja toisella 29, mutta heikon puolustuksen takana torjuntaprosentitkin jäivät melko vaatimattomiksi. Lang osoitti kuitenkin viime kaudella, että hän pystyy olemaan hyvä kakkosveskari, mutta tuskin kehitystä on kesän aikana, niin paljon tapahtunut, että pystyisi tosissaan haastamaan liigan laatuvahteihin kuuluvan Brathwaiten taisteluun ykkösveskarin paikasta. Joukkueella on sopimus kolmannenkin veskarin kanssa. 19-vuotias Felix Bruckmann on mielenkiintoinen tuttavuus ja itelle melko outo lintu, sillä pelejä ei ole vielä pääsarjassa kertynyt, mutta on ollut kakkosvahdin roolissa, niin U18 1-divarin MM-kisoissakin kuin U20 vastaavissa kisoissa. Bruckmann pelannee kauden jälleen lainalla 1-divarin Heilbronner Falkenissa. Saattaa olla kovakin tekijä tulevaisuudessa, mutta peliaikaa ei Adler Mannheimin tasoisessa hyvässä seurassa tule.
Maalivahtipeli on hyvillä kantimilla ja Brathwaite kuuluu liigan parhaisiin maalivahteihin. Lang tuuraa 10-20 peliä ja pystyy kantamaan joukkuetta jopa ykkösveskarina, jos Brathwaite loukkaantuu. Ite uskon Langiin viime kauden väläytysten takia.

Puolustus
Jos maalivahtiosasto on hyvillä kantimilla, niin sitä on myös puolustus. Joukkueella on tällä hetkellä viisi sopimusta pakeille sorvattuna ensi kaudesta. Varmasti suurelle yleisölle tunnetuin nimi on 34-vuotias maajoukkuepuolustaja Sven Butenschön, jolla on urallaan 140 peliä NHL:ssä. Viimmeisimmät NHL pelit ovat toki kaudelta 2005-06, kun Butenschön pelasi Vancouverissa. Toki pelejä tuolloin kertyi enää kahdeksan kappaletta ja pääosa kaudesta kului seuran farmissa AHL:ssä. Butenschön ei ole mikään pistenikkari tai varsinaisesti erinomainen kiekollinen pakki, mutta omaa kelpo avaukset ja hoitaa puolustushommat hyvin. Eri arvioissa pelaajasta sanotaan, että tarvisi käyttää kokoaan paremmin hyväkseen, mutta ei DELissä pärjäämiseen tarvi olla mikään pommikone. Erittäin kova nimi joukkueen pakkiosastolle ja tuleva kausi on Butenschönille jo kuudes perättäinen Mannheimissa. Viime kauden tehot 1+13 ovat parhaat Mannheimin kausilla, joten sekin kertoo, että kyseessä ei ole mikään pistenikkari (niitäkin pakistosta löytyy).

Joukkueessa on kaksi erinomaista kiekollista kanukki pakkia, Jame Pollock (31v) ja Mario Scalzo (25v). Isokokoinen Pollock on näistä se kumpi taitaa paremmin myös omanpään pelin. Pollock on kovan laukauksensa ansiosta melkoinen pelote ylivoimalla. Kyseessä ei ole mikään ECHL tasoinen pakki mitä SM-liigaankin välillä eksyy. Pollock on tehnyt kovaa jälkeä KHL:ssä, AHL:ssä ja myös Klotenissa Sveitsin liigassa. Statseja kattomalla nousee esiin kausi 2001-02, kun Pollock paukutti 71 AHL pelissä 66 pistettä! KHL:ssäkin kaudella 2008-09 pisteitä kertyi 44 pelissä HC MVD:n riveissä 24. Viime kaudellakin Pollock pelasi jo Mannheimissa, mutta missasi 10 peliä loukkaantumisen takia, silti 46 pelissä kaveri nakutti 26 pistettä ollen pakkien pistepörssissä sijalla 22. Kuuluu ehdottomasti aivan sarjan parhaisiin puolustajiin!
Scalzo ei ole, niin hyvä puolustussuuntaan pelatessa mitä Pollock, mutta on kiekollisena erinomainen. Scalzo pelasi viime kaudella 45 peliä tehden niissä 28 pistettä. 2005-2008 kaudet menivät AHL:ssä hyvin. Huikea kiekollinen puolustaja ja pienikokoisena liikkuu vikkelästi. Avaa peliä myös todella hyvin. Omanpään pelissä voisi olla parempikin, mutta Scalzo on silti kova nimi liigaan. Mannheimilla on kiekollinen peli kunnossa ja isokokoiset Pollock ja Butenschön hoitavat hyvin myös puolustusvelvoitteet.
Puolustukseen joukkue on hankkinut AHL:ssä hurjaa jälkeä tehneen maajoukkuemies Robert Dietrichin. Viime kaudella 23-vuotias Dietrich iski Milwaukee Admiralissa 77 pelissä tehot 6+37=43. Pienikokoinen (178cm) puolustaja on kiekkollisena varmasti kova nimi liigaan ja pärjää kaksinkamppailuissakin. Dietrich pelasi kevään MM-kisoissa ilman tehoja, mutta kuuluu tähän Saksan uudempaan nousevaan sukupolveen. Pelottavan kovalta näyttää kyllä Mannheimin puolustus. Viides pelaaja, jolla on sopimus tulevalle kaudelle on 21-vuotias kivitalon kokoinen (193cm, 103kg) Denis Reul. Tämä kaveri pelasi jo viime kaudella Mannheimissa. Käynyt myös QJMHL:ssä pelaamassa muutaman kauden rapakon takana. Reul pelaa fyysistä peliä ja on puolustava puolustaja. Täydentää hyvin pakkipuolen.
Joukkueella on jo parin ekan ketjun pakit hankittuna ihan mitalitaisteluakin ajatellen, kun maalissa viimeisenä lukkona on vielä kokenut Brathwaite, niin ei ole Mannheim helppo vastus tulevalla kaudella kenellekkään.

Kuva
Vihu levyksi vai liikkuvat taakse? Pollock on monipuolinen puolustaja.

Hyökkäys
Viime kausi meni joukkueella pipariksi, mutta ainakin puolustus ja maalivahti tilanne on sellainen, että joukkue voi tosissaan taistella ainakin mitalista. Nyt käydään läpi hyökkääjien tilanne. Joukkueen kannalta oli tärkeää, että viime kauden joukkueen sisäisen pistepörssin voittaja Scott King saatiin pidettyä. King nakutti viime kaudella 56 pelissä tehot 23+22=45 ja oli pistepörssissä sijalla 39. 33-vuotias King pelannut Saksassa ennen tulevaa kautta yhdeksän vuotta ja piste-ennätys on kaudelta 2005-06, jolloin syntyi 60 pistettä. Tuonkin jälkeen on monesti tullut yli 50 pisteen kausia. Viime kausi oli heikko koko joukkuelta ja Kingin tehotkin jäivät alle 50 pisteen. Rightilta ampuva King on juonikas laitahyökkääjä, joka taitaa myös maalinteon. Poimin tähän alkuun joukkueen kaikki viis kanadalaista vahvistusta. Joukkueelta löytyy vielä toinenkin kanadalainen laitahyökkääjä nimeltään Nathan Robinson. 28-vuotias pelimies on kolunnut rapakon takana OHL, ECHL, AHL ja NHL sarjat. NHL:n mies ei toki murtautunut koskaan pysyvästi. NHL:ssä pelejä kertyi vain seitsemän kappaletta eikä tummaihoinen hyökkääjä pystynyt niissä pisteiden tekoon. Saksassa Robinson on pelannut kaudesta 2006-07 lähtien ja keskimäärin noin 50 pisteen kausien lisäksi Robinson on voittanut kolme mestaruutta neljällä Saksan kaudellaan. Heti ensimmäisellä kaudella 06-07 juuri nykyinen seura Adler Mannheim voitti mestaruuden. Tuon jälkeen Robinson siirtyi mahtiseura Eisbären Berliinin riveihin ja pelasi siellä kaksi kautta välillä 07-09. Molemmilla kausilla Eisbären Berlin juhli DELin voittoa, mutta mestaruusputki päättyi viime vuonna, kun Robinson palasi 09-10 kaudeksi Mannheimiin, jonka kausi meni vihkoon. Nyt Mannheimilla on kasassa joukkue, jonka ehkä suurimmat ongelmat tulevat olemaan hyökkäyspelin kanssa, mutta jolla on mahdollisuuksia mestaruuteen asti.

Sitten siirrytään joukkueen kolmeen kanukkisentteriin. Sentteri ovat Craig McDonald, Justin Papineau ja Francois Methot. DEG Metro Starsista joukkue hankki 233 pelin NHL-kokemuksen omaavan McDonaldin. 33-vuotias sentteri voi pelata myös laidalla ja esimerkiksi viime kaudella McDonald nähtiin DEGissäkin ajoittain laiturin tontilla. McDonald on pelannut NHL:ssä aina jarruketjuissa ja onkin erinomainen kahdensuunnanhyökkääjä. Hoitaa kiitettävän hyvin puolustushommatkin, tosin Saksassa pisteitäkin tulee, sillä rooli on suuri. DEGissä iski viime kaudella 42 pistettä 56 pelissä. McDonald pelasi muuten vielä kaudella 2008-09 Columbuksessa kahdeksan peliä. Sitä edellisellä kaudella pelejä kertyi Tampa Bayssä 65 kappaletta, joissa kertyi 11 pistettä. McDonald on varmasti hyvä apu joukkueelle pelaa hän sitten ykkös- tai kakkossentterinä. Ehdottomasti hyvä hankinta.
30-vuotias sentteri Papineau omaa myös 81 pelin NHL kokemuksen. Toisin kuin McDonald, niin Papineau pelasi jo viime kaudella joukkueessa, pisteitä tuli 51 pelissä 44 kappaletta. Tuleva kausi on hyökkääjälle kolmas DEL liigassa ja neljäs Euroopassa. Papineaulta löytyy yksi vakuuttava palkintokin, sillä sentteri teki eniten maaleja (38) AHL:ssä kaudella 2001-02. Papineaultakin odotettiin viime kaudella vielä enemmän, mutta Mannheimin kausi oli mitä oli. Kolmas sentteri on sitten 32-vuotias Methot. Methotilla lähtee viides kausi käyntiin Mannheimissa. Viime kausi meni perseelleen ja pisteitä tuli "vain" 38, kun sitä edellisellä kaudella pisteitä tuli peräti 55. QJMHL ja AHL sarjojen kautta DELiin vuonna 2004-05 siirtynyt hyökkääjä voi pelata myös laidassa. Tulevalla kaudella odotetaan paljon parempaa mihin pystyi menneellä kaudella.

Kuva
Scott Kingin kädet käy ja maisema vaihtuu (valkopaitainen pelaaja on king)

Yllä olivat kaikki joukkueen ulkomaalaisvahvistukset. Joukkueessa on myös muutama kova saksalainen hyökkääjä joista tunnetuin lienee 172 senttinen pörriäinen Yannic Seidenberg. Moni tuntee varmasti Yannicin veljen Dennis Seidenbergin paremmin. Yannic on nopea luistelija joka paiskii hartia voimin töitä illasta toiseen. Maajoukkueen mukana viime vuosina, mutta kevään kotikisoihin laitahyökkääjä ei mahtunut. Tuleva kausi on Seidenbergille toinen Mannheimissa, viime kaudella pisteitä 46 pelissä kertyi 22. Kakkos- kolmosketjussa nähdään 29-vuotias liigajyrä Ronny Arendt, joka on myös todella pienikokoinen ja vikkelä laitahyökkääjä Seidenbergin tapaan. Arendt on pelannut Mannheimissa kaudet 2006-10 ja paras pistesaldo on kaudelta 07-08, kun laituri nakutti 24 pistettä. Tukee hyvin kovia kanadalaisia hyökkääjiä. 25-vuotias laitatahyökkääjä Markus Kink tuo fyysisyyttä joukkueeseen ja kuluttaa paljon jäähypenkkiä. Viime kaudella otti pari hyvää myllyä jotka oli nähtävissä DEL.org sivun ottelukoosteista. Taistelija ja tsemppari, joka osaa myös tehtailla pisteitä mistä osoituksena viime kaudella uran parhaat pisteet, kun 53 pelissä KinkY iski 26 pistettä. Voi pelata kakkosenkin laidassa, sillä tasapainottaa parin kovan kanukin ohella ketjun kovalla fyysisellä pelillä.

Loppuun otetaan käsittelyyn vielä joukkueen neljä nuorinta hyökkääjää. Varsin mielenkiintoisia nimiä Mannheimin nuoristakin pelaajista löytyy. 20-vuotias laituri Toni Ritter pelasi viime kaudella kolmessa eri junioriliiga QJMHL:n joukkueessa ja nyt rapakon takana lihaa luidensa päälle kerännyt pelaaja tulee pörräämään Mannheimin alempiin ketjuihin. Ei ole pistelinko, mutta tuo fyysisyyttä joukkueeseen. Kelpo hankinta Mannheimilta. 19-vuotias Matthias Plachta on vuokrattu divariin. Ei ole vielä riittävän hyvä liigaan ja peliaikaa ei olisi joukkueessa tarjolla, kun pelaajia tulee vielä 6-10 sisään. Samaan ikäluokkaan kuuluva sentteri Marc El-Sayed (190cm ja 100kg) on myös vuokrattu Plachtan kanssa samaan joukkueeseen divariin. 22-vuotias laitahyökkääjä Frank Mauer on kolunnut läpi kaikki Saksan juniorijoukkueet, mutta läpimurto liigatasolle odottaa edelleen itseään, joko nyt se tulee? Mauer on taitava hyökkääjä, jonka putki kulkee illasta toiseen. Rooli löytynee 3-4 ketjun laidasta. Viime kaudella iski 46 pelissä 10 pistettä.

Joukkueella on sellainen materiaali jolla pitää pystyä taistelemaan neljän joukkoon pääsystä ja kotiedusta. Viime kausi meni pipariksi, mutta nyt on parit täsmähankinnat (Dietrich ja McDonald) jo hankittu ja huhut tuovat mitä milloinkin joukkueeseen. Saa nähä millainen on joukkueen paketti syksyllä European Trophyn alkaessa.

Tälläinen on Mannheimin joukkue johon on huhuttu myös viime MM-kisojen parasta vahtia Dennis Endrasta ja NHL pelaaja Christoph Schuberttia. Molemmat huhut ovat kyllä omasta mielestä aika kaukaa haettuja.

Teen muistakin joukkueista tälläiset ennakot. Toisista pitemmät ja toisista lyhyemmät. Riippuu vähä sopimustilanteestakin, mutta teen näitä silloin tällöin enkä teekkään kaikkia kerralla johonkin ennakkoon.

Onkohan enää yhtään lukijaa mukana, kun mennään Adler Mannheimin arvostelun viimeistä lausetta? :)

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Adler Mannheim

ViestiKirjoittaja InFlames » 06.01.2011 22:14

Florida Panthersin Steven Reinprecht kriisiseuraan!

Adler Mannheim oli ennen kauden alkua yksi suurista suosikeista ja materiaali on kovaa luokkaa DELiin kuten jokainen voi yläpuolella tekemästäni jutusta lukea. Onko tämä sitten Adler Mannheimin oma Eric Perrin vai Marko Luomala? Sen aika näyttää, mutta eiköhän se Perrin ole. DELin ja Reinprechtin tason tietäen, nyt liigaan saapui ehdottomasti tähtipelaaja. Adlerilla on käsittääkseni rahaa maksaa kovaa palkkaakin ja 34-vuotias hyökkääjä tuskin tulee ilmaiseksi pelaamaan Saksaan. Todella mielenkiintoinen hankinta viiden ottelun tappioputkessa vaeltavalle seuralle. Reinprecht on urallaan pelannut 713 peliä NHL:ssä. Coloradon kannattajat muistavat ainakin Reinprechtin kaudelta 2000-01, jolloin mies voitti seurassa Stanley Cupin. Nyt kanukki putoaa Änäriä valovuoden perässä olevaan sarjaan ja varmasti nakuttaa ykkösnyrkissä yli piste per peli tahtia, jos vain motivaatiota löytyy.

Erittäin harvoin suoraan NHL:stä siirtyy pelaajia DELiin. Yleensä AHL:n kautta tulee, mutta Reinprecht tulee suoraan Floridasta, jossa on iskenyt tällä kaudella 29 pelissä 10 pistettä. Mannheimissa kanukkeja riittää, joten varmasti se helpottaa Reinrechtin sopeutumista seuraan. Tätä kaveria seurataan ja mielenkiinnolla seurataan myös kääntyykö Mannheimin kelkka. Joukkue on nyt sijalla kahdeksan 14 joukkueen sarjassa ja suoraan poffipaikkaan on matkaa seitsemän pistettä. Neljän joukkoon on matkaa jo 14 pistettä ja vaikea nähdä Adlerin enää nousevan neljän joukkoon. Tuskin Mannheim kuitenkaan säälipaikkaa enää menettää.

Sarjataulukko

Siirtouutinen enlanniksi käännettynä googlekääntäjällä Mannheimin kotisivuilta.

Mannheimin joukkue. Niko Dimitrakos on varmasti monille tuttu ja yläpuolella tekemästäni jutusta löytyy monille varmasti tuttuja pelaajia.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Adler Mannheim

ViestiKirjoittaja Lehväs » 25.05.2012 15:09

Nyt se sitten varmistui. Dennis Endras palaa Saksaan, Mannheimin maalille. http://www.eliteprospects.com/transacti ... fer=125529

Kyllä on äärettömän kova menetys IFK:lle. On ehdottomasti parhaita maalivahteja, mitä tässä liigassa on tällä vuosituhannella nähty.
...

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa