Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 19.03.2011 17:13

Eli eli tälläinen ketju pistetään pystyyn juurikin nyt. A-nuorten ketju elää ja voi hyvin tuolla liigapuolella, mutta olisi jotenkin epäloogista mennä sotkemaan sitä ketjua esimerkiksi jorinoilla B- tai C-nuorten SM-sarjoista joten pistetään ketjua pystyyn. Ja koska keskustelu tulenee olemaan aika hiljaista niin tänne ketjuun voidaan sitten kaikki mahdolliset seurannatkin laittaa jos joskus tulee eteen tilanne, että näitä joku muukin sattuu seuraamaan

Tänään sitten TPS:n C-nuoret saavat välieräottelussa vastaansa Bluesin joka hoiti parin ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä jatkoajalla lukemin 5-4. Ensimmäisellä kierroksella TPS näytti mahtinsa ja heitti helpohkosti Kärpät kesälomille, mutta nyt vastus on astetta haastavampi. Hyvin kuitenkin jannut pelasivat ensimmäisessäkin ottelussa ja jaksoivat kahdesti painaa tilanteen tasoihin ja jopa kerran olivat johtoasemassakin. Lopulta kuitenkin Bluesin Waltteri Hopponen iski ratkaisun ajassa 62:30.
TPS lähtee tänään Impivaarassa kaatamaan Bluesia seuraavanlaisin kokoonpanoin:

#1 Saku Sotarauta (VR)
#30 Juuso Moberg (AM)

#2 Jere Karlsson "C"
#7 Akseli Nykänen
#12 Erik Linnemäki "A"
#15 Elmeri Eronen
#16 Jere Jauhiainen
#22 Kalle Valtola

#3 Manu Honkanen
#4 Matias Vilander
#6 Leo-Topias Heinonen
#8 Matias Pulli
#9 Juho Virtanen
#11 Oskari Siiki
#13 Otto Nieminen
#14 Samuli Kanerva "A"
#21 Christian Wallin
#23 Mikko Rantanen


Tappara otti toisen voittonsa omassa ottelusarjassaan Ässiä vastaan. Ensimmäinen ottelu päättyi tyylipuhtaasti Tapparan nimiin lukemin 9-4 ja toisen kirvesrinnat voittivat lukemin 6-4. Kenellekkään ei liene yllätys, että näissä kahdessa (ja toki muissakin Tapparan PO-otteluissa) tahtipuikkoa ovat heiluttaneet Tapparan kaksikko Tanus - Barkov. Tällä hetkellä herroilla itseasiassa onkin koko playoffien pistepörssin kaksoisjohto kun Tepsin ottelua ei vielä ole pelattu:

1. Jonatan Tanus, Tappara 5. 7+9=16, 4 RM
2. Sasha Barkov, Tappara 5. 5+9=14, 2 RM
3. Oskari Siiki, TPS 5. 9+3=12, 4 RM


Ja julkistetaan täälläkin vielä, että TPS eteni finaaleihin B-nuorten SM-sarjassa! Myöhemmin lisää siitä, nyt ottelun TPS C - Blues C pariin sekä kannustamaan Sportia kohti liigaa!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vajaa puolet ottelusta takana ja TPS johtaa ottelua lukemin 3-0. Kaikki maalit syntyivät ensimmäisessä erässä ja alla statistiikat:

01:54 1 - 0 Matias Vilander (Elmeri Eronen, Mikko Rantanen)
08:30 2 - 0 Oskari Siiki (Erik Linnemäki)
13:18 3 - 0 Samuli Kanerva (Matias Pulli)

Juuso Moberg 12 torjuntaa
Christoffer Hernberg 7 torjuntaa
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 20.03.2011 10:20

Niin vain C onnistui sössimään 3-0 johtonsa ja Blues voitti sitten toisenkin ottelunsa lukemin 5-4 jatkoajalla. Toisen erän puolivälissä Blues teki kaksi maalia kolmeen minuuttiin, mutta Tepsillä ei ollut vielä hätää tuossa vaiheessa. Toisen erän lopussa ja kolmannen erän alussa hankitut jäähyt kuitenkin kostautuivat karvaasti ja Blues pääsi rokottamaan ajassa 46:19 kahden miehen ylivoimalla pelin tasoihin. Kolmisen minuuttia myöhemmin Blues niittasi limpun vielä kertaalleen Tepsin häkkiin, mutta aivan lopussa vahvoja pudotuspelejä pelaava Christian Wallin (TPS) toi vielä Tepsin tasoihin. Jatkoajan aluksi kuitenkin Tepsin ote herpaantui taas ja Eetu Koivistoinen (Blues) pääsi niittaamaan limpun häkkiin ajassa 62:32 Kalle Valtolan (TPS) istuessa kaksiminuuttista.

Tänään sitten revanssin paikka taas ja valitettava tosiasia on se, että TPS on itse ajanut itsensä kuilun partaalle. Sarja on tänään katkolla Bluesille ja eipä tässä paljoa selittelyn varoja ole jäljellä. Tepsin onni on toki se, että Bluesin B-nuoret pelaavat tänään joten kokoonpanosta saattaa siirtyä C-nuorista B-nuoriin ainakin pari pelaajaa, eturintamalla ainakin Eetu Koivistoinen sekä Mika Ilvonen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tänään käynnistyy myös B-nuorten SM-sarjan finaali ja jokainen halukas voi arvata ketkä siellä kilpailevat? No TPS ja Blues tietysti. Jaa'a saapa nähdä pystyykö esimerkiksi Tepsin tehoketju Lehkonen - Salo - Kulmala (Näin olen ketjun käsittänyt) pitämään mahtavan tasonsa yllä ja jatkaako muukin joukkue tehoiluaan?
Bluesilla ei todellakaan ole pullat sen huonommin uunissa. -95 Ikäluokkaa oleva Juuso Ikonen on päässyt ilmiliekkeihin ja on pudotuspelien pistepörssissä kolmantena heti Lehkosen ja Kulmalan jälkeen tehopistein. Eikä pidä unohtaa muita vahvaa kevättä pelaavia pelaajia kuten Jonas Elolaa, Samu Öystilää tai Aleksi Järvistä.

Kovat on odotukset meikäläisellä ja vain kulta kelpaa luonnollisesti! Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 22.03.2011 10:07

Kolmas välieräottelu C-nuorissa päättyi sitten Tepsin hyväksi peräti lukemin 8-0! Tepsi todellakin sai koneensa liikkeelle ja kaksi hukattua mahdollisuutta voittoon otettiin nyt sitten melkeinpä kerralla takaisin vaikkakin vieläkin ollaan ns. kuoleman partaalla tänä iltana kun Blues saapuu Impivaaran jäille neljänteen otteluun. Voiton suurimmat sankarit olivat nollapelin pitänyt Juuso Moberg (33 torjuntaa), puolustajat Elmeri Eronen (0+3) & Erik Linnemäki (0+2) sekä hyökkääjät Oskari Siiki (1+2), Matias Vilander (2+0) sekä Juho Virtanen (2+0). Toki muitakin tuplapisteille päässeitä oli, mutta en nyt kaikkia viitsi tähän listata.
Tänään siis neljäs ottelu edessä ja ei voi muuta kuin toivoa, että sieltä se voitto taas kilahtaisi. Tepsin kokoonpanossa ei muutoksia liene luvassa, mutta Blues saanee taasensa käyttöönsä kolmannesta ottelusta puuttuneet pelaajat kuten Mika Ilvosen sekä Eetu Koivistoisen jotka kyllä nostavat seuran osakkeita.

Samaan syssyyn voidaan todeta, että Tappara jatkaa vakuuttavaa liitoaan ja selvitti tiensä finaaliin voittamalla Ässät sarjassa puhtaasti lukemin 3-0. Vakuuttavaa menoa seuralta sillä se on voittanut tänä keväänä kaikki kuusi pudotuspeliotteluansa ja kerännyt samassa huikean tehtyjen ja päästettyjen maalien saldon: Tehtyjä maaleja on 35 (5,83 / ottelua) ja päästettyjä 11 (1,83 / ottelua). Päästettyjen saldoa toki rumentaa pahasti Ässiä vastaan pelatut pari ottelua joissa Ässät sai tehtyä kummassakin neljä maalia Tapparan verkkoon, silti voittamatta ottelua.

C-Nuorten pudotuspelien pistepörssi ennen illan ottelua TPS - Blues

1. Jonatan Tanus (F), Tappara - 6. 8+9=17, 8 RM
2. Oskari Siiki (F), TPS - 7. 11+5=16, 10 RM
3. Sasha Barkov (F), Tappara - 6. 5+10=15, 2 RM
4. Christian Wallin (F), TPS - 7. 4+9=13, 8 RM
5. Juho Virtanen (F), TPS - 7. 5+6=11, 4 RM
6. Kalle Valtola (D), TPS - 7. 0+11=11, 12 RM
7. Niko Ojamäki (F), Ässät - 7. 7+3=10, 2 RM
8. Niklas Lehtimäki (F), Ässät - 7. 7+3=10, 12 RM
9. Kasperi Nuto (F), Ässät - 6. 4+5=9, 4 RM
10. Alex Olkinuora (F), Tappara - 6. 3+6=9, 4 RM


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

B-Nuorten SM-sarjassa TPS hävisi ensimmäisen finaalinsa Bluesia vastaan (3-5), mutta pystyi ottamaan toisessa voiton (4-2). Finaalit ovat olleet juurikin niin tasaiset kuin odottaa on voinut eikä mitään olla annettu ilmaiseksi vastustajalle. Bluesilta esiin ovat nousseet ehdottomasti voitto-ottelussa tehot 0+3 tehnyt Juuso Ikonen (-95 ikäluokan jannu, HUOM!), nuorten maajoukkueessakin vakuuttanut Niklas Tikkinen (voitto-ottelussa tehot 2+0) sekä myöskin kaksikko Samu Öystilä - Robert Rooba on ollut hyvin kärryillä finaaleissa.
Tasatilanteista jatketaan siis eteenpäin ja seuraava finaaliottelu käydään huomenna Impivaarassa. Voittoa toivotaan ja odotetaan!

Ja todettakoon tähänkin nyt sitten vielä lisäykseksi, että Kärpät kukisti Jokerit B-nuorten pronssiottelussa jatkoajalla. Kumpikin oli liikkeellä ainakin lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja esimerkiksi Kärpätkin olivat saaneet hieman extraa mukaan mm. Miikka Salomäen muodossa joka on siis pelannut tällä kaudella jo SM-liigassakin! Pronssiottelu eteni alusta loppuun hyvinkin tasaväkisenä ja kumpikin joukkue pompotteli vuorotellen johtoasemasta tappioasemaan. Heti kolmannen erän alkuun Kärpät pääsi 3-4 johtoon Joona Vareksen osumalla, mutta Jokerit tasoitti vain kahta ja puolta minuuttia myöhemmin Teemu Henritiuksen osumalla. Lopullinen ratkaisu syntyi sitten ajassa 63:42 kun vahvaa kevättä pelannut Kristian Kangas laukoi Kärpille pronssiosuman.

B-Nuorten pudotuspelien pistepörssi

1. Rasmus Kulmala (F), TPS - 10. 2+12=14, 6 RM
2. Juuso Ikonen (F), Blues - 10. 3+9=12, 2 RM
3. Artturi Lehkonen (F), TPS - 10. 7+4=11, 4 RM
4. Niklas Salo (F), TPS - 10. 4+6=10, 0 RM
5. Jonas Elola (F), Blues - 10. 3+7=10, 4 RM
6. Samu Öystilä (F), Blues - 10. 7+2=9, 0 RM
7. Kristian Kangas (F), Kärpät - 9. 7+2=9, 8 RM
8. Rasmus Ristolainen (D), TPS - 10. 5+3=8, 4 RM
9. Tommi Finnilä (D), Jokerit - 9. 5+3=8, 12 RM
10. Hannu Kuru (F), TPS - 10. 4+4=8, 0 RM
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Unknown » 22.03.2011 22:10

TPS tasoitti C-nuorissa voitot 2-2:een Bluesia vastaan komealla 9-3 -voitolla ja ratkaiseva välieräpeli käydään sitten ylihuomenna Espoossa. Sellainen kutina on itsellä, että taitaa tämäkin ikäluokka nyt jyrätä Palloseuralla finaaleihin, sen verran hyvin ovat pystyneet näissä kahdessa viime matsissa pelaamaan. Kaksi ekaa matsia tuli perseiltyä C-nuorten osalta selvien johtojen jälkeen, mutta nyt ei olla selvästikään jätetty enää mitään sattuman varaan ja Blues on jäämässä jalkoihin. Turha kuitenkaan mennä asioiden edelle, mutta omat odotukset finaalipaikan suhteen ovat varsin optimistiset. Tuleva finaalivastus, eli Tappara taitaa tosin olla hiukan kovempaa kaliiberia ennakkoon.

Olisikohan tästä Siikistä TPS:n tulevaksi sniperiksi edustusjoukkueeseen? 8 pelin tehot playoffeissa ovat 12+6=18, joten vakuuttavaa jälkeä hän on tehnyt.

B-junnuissa rullaa myös todella vahvasti, kuten näkyy ja 3. finaali olisi sitten huomenna. Pirun vahva ikäluokka, kuten seuraavat palkinnot tästä kaudesta kertovat:


Jarmo Myllys -palkinto
Paras maalivahti: Niklas Saarinen, TPS

Pekka Marjamäki -palkinto
Paras puolustaja: Mikko Lehtonen, TPS

Esa Peltonen -palkinto
Paras hyökkääjä: Rasmus Kulmala, TPS

Esa Tikkanen -palkinto
Paras pelaaja: Mikko Lehtonen, TPS

+

Pentti Matikainen -palkinto
Paras valmentaja: Juuso Nieminen, TPS
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja FPP » 22.03.2011 22:32

Kovaa jälkeä C:ssä tekee myös puolustaja Kalle Valtola. Runkosarjassa piste per peli ja nyt playoffeissa kahdeksassa pelissä tehot 1+14. Palkittiin myös C-junnujen SM-sarjan parhaana puolustajana. Kenties tämä kiekollinen pakki onnistuu paremmin kuin edellinen "lupaus" Niko-Petteri Kluuskeri?

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 27.03.2011 20:06

Helvetinmoiset onnittelut vain Bluesin nuorille kaikissa ikäluokissa! B-nuoret tekivät tänään sen mihin en heidän uskonut enää pystyvän ja kaatoivat sitten Tepsin ratkaisevassa finaalissa lukemin 4-2. TPS johti sarjaa jo 2-1, mutta niinpä vain Blues tuli takaa tasoihin ja paineli ohitse. Ratkaisevan maalin iski tänään ajassa 35:21 yksi Bluesin lupaavimmista pelaajista: Eetu Koivistoinen. -95 ikäluokan Juuso Ikonen saalisti tehopisteet 0+2, Jonas Elola kirjautti tehot 1+2 ja maalissa Miska Sydänmaa torjui 29 laukausta.
Tehopisteillään Juuso Ikonen nousi jakamaan B-nuorten playoffien pistepörssin kärkipaikan Tepsin Rasmus Kulmalan kanssa. Kummallakin on kasassa 18 tehopistettä 13. ottelussa, mutta Ikonen meni edelle paremmalla maalisaldolla (Ikonen 5+13, Kulmala 3+15).

Pistetään myöhemmin hieman tarkemmin muistakin junnuista. Nopeasti sanottuna kuitenkin todettakoon, että Tappara tasoitti C-nuorten finaalissa voitot yhteen yhteen kun se voitti Bluesin lukemin 5-4.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Jyri » 07.10.2011 14:59

C-nuorten SM-sarjassa pelataan vasta karsintasarjaa, mutta Lohkossa 3 on yksi mielenkiintoinen 1997 syntynyt pelaaja Lukon joukkueessa, joka on toisena kyseisen lohkon pistepörssissä. Kyseessä on Aleksi Saarela, joka on Suomen lupaavimpia pelaajia omassa ikäluokassaan, ellein jopa lupaavin. Neljässä ottelussa tällä kaudella 18 (9+9) pistettä ei ole ollenkaan hassummin. Muistan katsoneeni kerran ottelun, jossa Suomen World Selects(?) -joukkue pelasi Ak Bars Kazanin joukkuetta vastaan. Saarela vaikutti pelaajalta, jolla on erinomainen laukaus ja oli muutenkin kyseisessä turnauksessa pistepörssin selkeä voittaja.

Itselläni olisi tarkoituksena päivitellä aina välillä juttuja Suomen muista juniorisarjoista, riippuen toki miten ehtii.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Lehväs » 07.10.2011 15:18

Aleksi Saarela on Pasi "Laitilan kaurajätti" Saarelan poika. Ei ole omena kauas puusta pudonnut, sillä nuorempikin osaa maaleja tehdä varsin kiitettävästi :mrgreen:
...

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Jyri » 11.10.2011 17:12

B-nuorten toisessa karsintalohkossa pelataan tänään yksi ottelu, Lukko-Sport. Vierasjoukkue johtaa ottelua jo kahdella maalilla, vaikka matsia on ehditty pelata vasta muutama minuutti. Samuli Kytölä on tehnyt kaksi maalia Sportille ja Juuso Haavistolla on kaksi syöttöpistettä. Jarkko Harjula sai kakkossyötön ekaan maaliin. Huomasin muuten vasta nyt, että lupaava 1995 syntynyt hyökkääjä Niklas Lehtimäki on siirtynyt Ässistä Lukkoon.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 20.11.2011 09:55

Ale the Great luistelee jäälle ja Tappara siirtyy heti 1-0 johtoon! Aiemmin Ramirez esti hienolla pelaamisellaan KalPan 2-1 hyökkäyksestä syntymästä maalia. Maalin teki Joona Luoto ja olipahan nätti coast-to-coast pujottelu omalta alueelta KalPan alueelle ja tarkka rannari ylämummoon.

Ja tätä kirjoittaessa Tappara 2-0 johtoon ylivoimalla, Otto Mäkinen tekijänä.

ps. Onpahan muuten loistava myös tuo Tapparan nuori veskari Kulmala. Kopit tarttuvat varmasti räpylään eikä otteissa näy minkäänlaista panikointia missään tilanteessa.

E. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara johtaa 2-0. Alku oli KalPan hallintaa, mutta loppua kohden Tappara pääsi peliin mukaan ja meni johtoon. Kulmalalle ensimmäisessä erässä vaatimattomat 17 torjuntaa!

Ja erätauolla soitetaan 13-vuotiaiden pelissä Petri Nygårdin - Selvä Päivä

E2. KalPa kaventaa heti toisen erän alussa ylivoimalla. Eilenkin loistavasti pelannut Juuso Föhr teki tuon maalin ihan hienolla rystynostolla ohitse Kulmalan.

E3. Tapparan puolustajat lähtevät pahassa paikassa vaihtoon ja KalPa pääsee (taas) 2-0 hyökkäykseen. Noh Kulmala hoitaa homman ja tilanne edelleen 2-1.

E4. KalPa tasoittaa ylivoimalla, mutta vain hetkeä myöhemmin Tappara menee taas johtoon Mäntylän maalilla. KalPan maalintekijää en ehtinyt kuulla.
Oli tuo Tapparan 3-2 johtomaali ihan samanlainen kuin Föhrin tekemä 2-1 kavennus aikaisemmin. Hienosti kiekko haltuun maalinedustalla ja rystyllä ohitse maalivahti Kinnusen.

E5. Tappara lähellä maalia, mutta kiekko suljetaan maaliviivalla ja näinpä tilanteesta tuomitaan rankkari Tapparalle. Vetämään lähti Matias Hakanpää, joka peippaili kyllä Kinnusen aika hyvin maihin ja näytti jo siltä, että satavarma maali sieltä tulee, mutta niin vain Kinnunen sai jäistä vielä torjuttua kiekon hanskallaan.

Torjunnat toisen erän jälkeen Arttu Kulmala (Tappara) 32 - Severi Kinnunen (KalPa) 14. Tilanne Tapparan hyväksi 3-2.

E6. KalPa tasoittaa ottelun hieman ennen ottelun kolmannen erän puoliväliä. Arttu Rautiala pistää ranteet lukkoon laidalla ja Kulmala on komean vedon edessä voimaton. Todella hieno maali eikä kuulemma ole ensimmäinen laatuaan kyseiseltä hepulta. Pitääkin pistää tarkkailuun.

E7. Ja nyt Rautiala veti aivan samanlaisen yrityksen, mutta yläputkeen osui ja Tappara välttyi näin takaiskulta. Aivan huikea rannari jannulla kyllä.

E8. Kolmea minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Kulmalalle sattuu se pelin ensimmäinen ja ainoa kämmi ja Arttu Viitanen pääsi yllättämään etunimikaimansa totaalisesti. Veto toki lähti pakin jaloista ja kimpoili siitä Kulmalan längeistä sisään, mutta mutta.. Noh näitä sattuu.

Erittäin hyvä ottelu ollut. Kumpikin lähtenyt hyökkäämään rohkeasti, mutta siltikään puolustamistakaan ei ole unohdettu. Myös maalivahdit ovat olleet hyvässä vireessä, etenkin Kulmala.

E9. Tappara viimeisellä minuutilla alivoimalle, mutta maalivahti otetaan silti pois. Tappara painosti ja kiekko oltiin jo lyömässä maaliin, mutta olkapäätorjunnalla Kinnunen esti maalin ja KalPan puolustajat hoiti loput.

KalPa voittaa 4-3. Erinomainen matsi!
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 11.07.2008 18:31
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: Edmonton Oilers

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja kesäesa » 25.11.2011 09:24

Legenda kirjoitti:Arttu Rautiala


Onko Legendalla mitään tietoa tuosta Rautialasta? 14-vuotiaana lähes piste per peli tahti B-junioreissa kielii kyllä kovasta kaverista, mutta varsinkin strategiset mitat kiinnostaisi..? Onko perinteinen kuopiolainen 170cm/45kg pygmijuniori vai isokokoisempikin kaveri?
"- Mulla on sen verran kielitaitoa ja kontaktipintaa, että voisin koutsata jossain päin maailmaa jo huomenna. Ja ihmiset tulisivat sivistyneesti sanomaan, että herra Tamminen, great to fucking see you."

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 25.11.2011 09:35

kesäesa kirjoitti:Onko Legendalla mitään tietoa tuosta Rautialasta? 14-vuotiaana lähes piste per peli tahti B-junioreissa kielii kyllä kovasta kaverista, mutta varsinkin strategiset mitat kiinnostaisi..? Onko perinteinen kuopiolainen 170cm/45kg pygmijuniori vai isokokoisempikin kaveri?

Viime kauden alussa ilmoitetut mitat finhockeysta onnistuin löytämään ja tuolloin KK-81 C-SM esikarsintaan osallistuneen Rautialan mitoiksi 162 cm / 55 kg. Tietokoneen näytön kautta on paha sanoa, mutta ei Rautiala mielestäni ihan mikään kentän pienin pygmi kuitenkaan ollut vaikka kokoa ei kerrostalon verran ollutkaan. Saletistihan tuosta mitasta on pituutta ja painoakin tullut lisää, mutta tarkkaa tietoa strategisista mitoista ei ole.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 25.11.2011 13:02

TPS - SaPKo

- TPS pääsee heti ottelun alussa ylivoimalle kun SaPKon pelaaja ottaa jäähyn kiinnipitämisestä. Jäähy ehtii vanheta vain 18 sekuntia kun kiekko löytyy jo SaPKo-vahdin selän takaa, maalintekijänä Miika Nieminen. Syötöt Oliver Impilä & Arttu Luomanen.

- SaPKo pelaaja hölmöilee laidassa ja TPS ylivoimalle toistamiseen.

- Ylivoima ei tuo ratkaisua Palloseuralle, mutta heti alivoiman päätytyttä SaPKon pelaaja pääsee läpiajoon, mutta TPS-vahti Laiho estää hienosti yrityksen. TPS kuitenkin alivoimalle.

- SaPKo-pelaaja Hartikainen heittää Tepsin kulmasta kiekko siniviivalle päin, mutta se kimpoaa TPS-pelaajasta omaan maaliin...

- TPS rakentaa helkkarin hienon hyökkäyksen ja Markus Nurmella olisi ollut helppo paikka viimeistellä täysin tyhjään maaliin, mutta vippasi rystyltä ohitse...

- SaPKo pääsi vielä erän lopulla kokeilemaan ylivoimaa, mutta ylivoimapelaaminen oli luokatonta eikä Palloseuralla ollut vaikeuksia.

- Ensimmäinen erä takana. TPS hallitsi erää paikoittain todella kovasti, mutta SaPKon maalivahti oli hyvällä pelipäällä ja tilanne säilyi yhdessä-yhdessä.

Torjunnat: (TPS) Laiho 7 - (SaPKo) Rautiainen 13
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja Legenda » 25.11.2011 21:06

TPS siis voitti SaPKon lukemin 5-1 ja ottelun hahmona häärivät kapteeni Atte Rimpiläinen (2+0), Markus Nurmi (0+2) sekä Mico Näpänkangas (2+0). Ottelu oli kokonaisuudessaan OK-tasoa ja varsin TPS-painoitteinen. TPS hallitsi kenttätapahtumia poikkeuksetta lähes 60 minuuttia ja lopulta torjunnatkin kertovat selkeää kieltä: Roope Laiho, TPS 14 torjuntaa - Kimmo Rautiainen, SaPKo 53 torjuntaa.

Tällä hetkellä pelataan ottelua TPS - RoKi ja kahden erän jälkeen TPS johtaa ottelu lukemin 4-2. Ottelu on ollut tasaisempi kuin päin ensimmäinen kohtaaminen, mutta ansaitusti TPS on silti johdossa. TPS:llä pirteästi ovat pelanneet jälleen Atte Rimpiläinen (0+2), Markus Nurmi (1+1) sekä puolustaja Eetu Andersson (1+0). Toki myös maalivahti Topias Suomi ansaitsee kehut, 23 torjuntaa so far.

Hienoja asioita -ketjussa kirjoittelin, että päivän (ja viikonlopun) kuumimmat nimet tulevat olemaan Arttu Rautiala (KalPa) sekä TPS-kaksikko Markus Nurmi & Atte Rimpiläinen ja näinhän se on mennyt. Rimpiläinen on tehnyt kahteen peliin tehot 2+2=4 tähän mennessä, Nurmi puolestaan 1+3=4 tähän mennessä.
Rautiala taas herkutteli oikein urakalla kun KalPa kävi voittamassa Ässät lukemin 7-5. Vaatimattomasti Arttu Rautiala oli kentän hahmo ja tehtaili tehopisteet 3+2=5 Ässien verkkoon. Toki myös KalPan Juuso Nevalainen (0+3) ansaitsee kehut pelistään!

Nyt kolmannen erään kimppuun ottelusta TPS - RoKi!

Ja kaksi minuuttia ehdittiin vain kolmatta erää pelaamaan kun Atte Rimpiläinen vie Tepsin jo 5-2 johtoon! Loistavaa tehtailua oli TPS:n ykkösketjulta tilanteessa ja vaikka joukkue hieman vaisusti aloittikin niin nyt näytettiin, että täältä pesee!

Ja TPS tekee kaksi pikamaalia! Ensimmäisen iski Heikki Huhto varkain ja seuraavan veivasi vanhanaikaisella Arttu Luomanen. Markus Koski sai syöttöpisteen Huhton maalin, Rimpiläinen puolestaan Luomasen maaliin. Loistavaa pojat!
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 11.07.2008 18:31
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: Edmonton Oilers

Re: Keskustelut ja seurannat Suomen muista juniorisarjoista

ViestiKirjoittaja kesäesa » 14.01.2012 13:19

A-junioreiden peli KalPa - Pelicans on täällä seurannassa.

18-vuotias Toni Kallela tekee kauden piste nro 56 ja kapteeni Niko Kallela vie KalPan 1-0 johtoon Pelicansia vastaan.

Edit 1. Ensimmäinen erä Lappeenrannassa takana. KalPan Kiviaholla 7 torjuntaa ja Pelicansin Tuomistolla 15 torjuntaa. KalPalla ensimmäisessä erässä yksi rangaistus ja Pelicansilla kuusi rangaistusta.
Edit 2. Kallelat iskevät uudestaan. Toni toimii tällä kertaa kakkossyöttäjänä ja Niko iskee ottelun toisen maalinsa. Syöttöpiste myös Henri Ikoselle, joka sai syötön myös avausmaaliin.
Edit 3. Saku Kinnunen lyö tauluun lukemat 3-0. Maaliin ei merkitty syöttäjiä.
Edit 4. Super-Toni iskee taas nimensä maalitilastoihin. Syötöt ketjukavereille Henri Ikoselle ja Niko Kallelalle.
Edit 5. Henri Kiviaholla toisessa erässä 14 torjuntaa ja Heikki Tuomistolla 5 torjuntaa.
Edit 6. KalPan Aleksi Rossi taklaa ja lentää pihalle laitataklauksesta. Pelicansille heti kolmannen erän alkuun viiden minuutin ylivoima. Kestääkö KalPa ja 94-syntynyt maalivahti Kiviaho?
Edit 7. Vitosen kesti, mutta sitä seurannutta Komulaisen jäähyä ei kestänyt. Pelicans kaventaa 4-1.

1-0 Niko Kallela [29] (Toni Kallela [56], Henri Ikonen [33]) 09.39 YV.
2-0 Niko Kallela [30] (Henri Ikonen [34], Toni Kallela [57]) 28.10 YV.
3-0 Saku Kinnunen [10] 32.42
4-0 Toni Kallela [58] (Henri Ikonen [35], Niko Kallela[30]) 34.08

Suluissa kauden pistemäärät.
"- Mulla on sen verran kielitaitoa ja kontaktipintaa, että voisin koutsata jossain päin maailmaa jo huomenna. Ja ihmiset tulisivat sivistyneesti sanomaan, että herra Tamminen, great to fucking see you."

Seuraava

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa