III-divisioona hämeen lohkot

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Viestit: 6
Liittynyt: 16.01.2011 23:20
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tappara

III-divisioona hämeen lohkot

ViestiKirjoittaja beezer35 » 10.12.2011 02:27

Alkusarjat pelailtu ja kaks joukkuetta nousi kakoseen täksi kaudeksi Ikurin vire ja Jämsänkosken Ilves. Onko kolmosessa muita potentiaalisia nousijoita kakkoseen? HiHo joka niukasti jäi karsinnoissa pihalle hyvän syksyn pelannut JäHi, entäs Tesoma HT. Näistä kolmesta HiHo on jatkanut hyviä otteitaan myös jatkosarjassa sen sijaan JäHi on aloittanut jatkosarjan todella huonosti, kärsien vakavasta pelaaja pulasta... Parantaako JäHi otteitaan vielä ja osallistuu vakavasti taisteluun paikasta auringossa? Tesoma HT täynnä kovia pelimiehiä kolmoseen mutta mistä johtuu ailahtelevat esitykset kaukalossa?

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: III-divisioona hämeen lohkot

ViestiKirjoittaja Beezer » 13.12.2011 19:29

Onhan Tesoma HT puhtaalla pelillä tällä hetkellä jatkosarjassa.. Edellään vain Uplakers huomattavasti paremman maalieronsa ansiosta.. USiKilla on tilillään jo neljä peliä, kun suurimmalla osalla on kolmea peliä ja osalla vasta kaksi.. Kauden alussa Tesoma HT kävi voittamassa USiKin ja joukkue vaikutti melko vahvalta jo silloin.. Jatkosarjan peliä en nähnyt.. Myöskään Uplakersin peliä USiKia vastaan en nähnyt, mutta numerot on melkoisen rumat.. Eiköhän Uplakers ja Tesoma HT ole lohkon kovimmat.. HC Nokian peli USiKia vastaan ei ollut mitenkään erityisen vakuuttavaa.. No, onhan tuossa vielä pelejä jäljellä..

Viestit: 6
Liittynyt: 16.01.2011 23:20
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tappara

Re: III-divisioona hämeen lohkot

ViestiKirjoittaja beezer35 » 17.12.2011 12:45

Totta että Tesoma HT on puhtaalla pelillä toistaiseksi omassa lohkossaan mutta esitykset kaukalossa ei ole olleet kovin hyviä.. Taitaa Uplakers olla joukkue joka karsii kakkosen paikasta keväällä etelän lohkosta..

Mitenkäs UsiKi on tehnyt noin totaalisen romahduksen kakkosesta tippuneena?

Pohjoisen lohkossa näyttäisi tällä hetkellä olevan tilanne että HiHo marssii karsintoihin ilman todellista vastusta.. JäHi kävi viime viikonloppuna jatkamassa heikkoja otteita Tikkakoskella kahden kentällisen voimin ja turpiin tuli taas :wall: .. Joten nousu haaveet saa heittää romukoppaan.. Tänään JäHi kohtaa Kaukajärven hornankattilassa Kiekko-karhut ja koittaa paluuta voittojen tielle kovan kotiyleisön kannustuksen avulla... Tänään JäHi Night III klo 19.30 :tuoppi:

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: III-divisioona hämeen lohkot

ViestiKirjoittaja Beezer » 19.12.2011 19:53

USiKin viime kauden maaleista vastanneista kavereista n.70% siirtyi muualle tai lopetti.. Omia junnuja on mukana ja kokemattomuus kovissa peleissä näkyy.. Kauden mittaankin jätkiä on vielä lopettanut tai siirtynyt muualle.. Melko kapea nippu ja nuoret kokemattomat kaverit niin noin on päässyt käymään.. Pääasia kuitenkin on se, että joukkue on pidetty elossa.. Jos homma olisi loppunut olisi sen uudelleen käynnistely varmaan melkoisen työn takana..

Viestit: 6
Liittynyt: 16.01.2011 23:20
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tappara

Re: III-divisioona hämeen lohkot

ViestiKirjoittaja beezer35 » 14.09.2012 01:33

Kiekkokausi 2012-2013 starttaa viikonloppuna käyntiin. Lohkot ovat taas uusiutuneet isolla kädellä ja nyt niitä on 3.
Mitkä porukat ovat mahdollisesti nousemassa II divariin täksi kaudeksi?

Omat veikkaukset ovat että etelälohkossa noususta kamppailevat vahvasti perinteinen Hiho, Heinolan Tinatuopit ja mustana lampaana ehkä yksi pirkanmaan värikkäimmistä alasarjaseuroista JäHi. Muutama uusi tuttavuus nähdään myös kolmosessa kuin NoPy:n 2 joukkue on lunastanut paikkansa ylemmässä divisioonassa. Ilmeisesti Pyry2:n on mennyt kentällisen verran Pyryn edustuksesta pelaajia ketkä ovat tahkonneet Suomi-sarjaa pidemmän aikaa.

Koillisen lohkon voittajiksi ei ole kuin tarjolla kuin keskisuomen ylpeys Jämsänkosken Ilves ja jälleen kerran porukan kasannut Kisa-Eagles Kangasalalta (tavoitteena Suomi-sarja 2013-2014 kaudella). Muutama uusi tuttavuus nähdään Hämeen lohkoissa kuten LKP ja KoKi. Minkälaisia porukoita mahtaa olla kyseessä?

Luoteisesta lohkosta todennäköisesti Kiekko-Karhut Virroilta hoitavat lohkon voiton helpohkosti ja näin jatkavat kauttansa talvella II-divisioonassa.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa