World Selects -turnaus 2012 (1997 syntyneet)

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

World Selects -turnaus 2012 (1997 syntyneet)

ViestiKirjoittaja Jyri » 05.05.2012 13:25

Espoossa on pelattu tällä viikolla World Selects -turnausta. Se on vuonna 1997 syntyneille tarkoitettu tapahtuma, jossa on joukkueita kahdeksasta eri maasta. Finaalissa kohtaavat ECS ja Moskovan joukkue. Ottelu alkoi klo 14:00. Pari päivää sitten Suomi kohtasi Moskovan joukkueen ja itse olin katsomassa ottelua. Tässä on pieni otteluraportti:

Finland Selects - RUS Moscow 8-2 (4-1, 4-1)

Suomi lähti peliin selvästi paremmin latautuneena ja teki reilussa seitsemässä minuutissa kolme maalia. Sebastian Aho näytti olevansa kovassa iskussa tekemällä ottelussa neljä maalia. Yksi hänen maaleistaan oli hieno yksilösuoritus. Näin usean pelaajan ensimmäistä kertaa livenä ja Aho oli kaikista vakuuttavin pelaaja. Taitava pelaaja, jonka luisteli oli mainiota. Suomen toinen maali oli Julius Nättisen käsialaa. Hän pääsi yksin läpi ja laukoi kiekon varmasti ohi maalivahdin. Venäläisjoukkue kuitenkin kavensi Mikhail Byakinin maalilla. Hän oli yksi joukkueensa parhaita pelaajia. Suomi teki ensimmäisessä erässä vielä yhden häkin, maalintekijänä Topi Piipponen. Erä oli selkeästi Suomen, vaikka vastustaja pääsi peliin paremmin mukaan alun jälkeen.

Toisessa erässä Suomi teki viidennen maalinsa, josta vastasivat HIFK-pelaajat Elias Ulander ja Sami Tavernier. Tavernier antaa nappisyötön Ulanderille, joka laukoo varmasti kiekon maaliin. Moskova saa kuitenkin tehtyä toisen maalinsa ylivoimalla, maalintekijänä Egor Rykov. Jonne Tammela pääsee pian sen jälkeen yksinläpi ja kun vastustaja rikkoo, tulee tilanteesta rangaistuslaukaus. Tammela ei erehdy ja laukoo rauhallisesti kiekon maaliin ja lukemat muuttuvat 6-2:een. Lopussa Aho tekee kaksi lisää ja näin hänen saldokseen ottelussa 4+0. Tämä oli paljon parempi erä Moskovan joukkueelta, mutta maaleja he onnsituivat tekemään vain yhden lisää.

Joukkueiden parhaat pelaajat

Suomi: Sebastian Aho (4+0)
Moskova: Mikhail Vikhrov (1+1)

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa