Pienempien kiekkomaiden keskustelu - maajoukkueet, liigat...

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Pienempien kiekkomaiden keskustelu - maajoukkueet, liigat...

ViestiKirjoittaja Jyri » 28.06.2014 15:28

Tällainen ketju voisi olla hyödyllinen, jossa voi keskustella pienemmistä kiekkomaista, tyyliin Ranskasta, Kroatiasta, Unkarista, Italiasta jne. Itseäni on ruvennut etenkin pienempien kiekkomaiden NHL-lupaukset kiinnostamaan paljonkin. Kesän draftin ykköskierroksellahan varattiin Brendan Perlini, joka on toki kanadalainen, mutta on syntynyt Isossa-Britanniassa. Isosta-Britanniassa syntyneet pelaajat ovat kuitenkin aika harvassa NHL-drafteissa - olkoonkin, että Perlini on saanut kiekko-opistaan paljon Pohjois-Amerikassa.

Itse olen seurannut parilla viime kaudella ranskalaista Bastien Maiaa, joka pelasi kahdella viime kaudella HIFK:n B- ja C-nuorten joukkueissa. Hän on hyvä lupaus, joskaan ei välttämättä NHL-draftissa ensi vuonna ihan kärkivarauksia, mutta potentiaalia on. Vuodessa nuori pelaaja voi kehittyä kuitenkin paljon ja Maia on ollut mukana HIFK:n A-nuorten joukkueessa. Mikäli kiinnostaa lukea hänestä tarkemmin, tässä englanniksi pelaajakortti http://nhldraft2015.blogspot.fi/2014/06/bastien-maia-2015-nhl-draft-prospect.html

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Pienempien kiekkomaiden keskustelu - maajoukkueet, liiga

ViestiKirjoittaja Jyri » 12.07.2014 09:45

CHL Draftissa varattiin varsin paljon pelaajia pienemmistä kiekkomaista.

  • Unkarilainen Tamas Laday meni WHL:n Spokane Chiefsiin numerolla 42. Kaksimetrinen puolustaja pelasi viime kaudella Unkarin ja Itävallan alle 18- sekä 20-vuotiaiden sarjoissa. Laday aloittaa kauden Spokanessa.

  • Valko-Venäläisiä varattiin kaksi. Venäjän pääjuniorisarjassa MHL:ssä todella hyvät tehot tehnyt hyökkääjä Pavel Karnaukhov varattiin WHL:n Calgary Hitmeniin. 19-vuotias hyökkääjä Dmitri Ambrozheichik puolestaan meni QMJHL:n Baie-Comeau Drakkariin.

  • Itävaltalaisia hyökkääjiä varattiin kaksi, kun toisella kierroksella OHL:n Mississauga Steelheads nappasi Lukas Haudumin ja WHL:n Seattle Thunderbirds Florian Baltramin.

  • Lupaavimmat pelaajat varattiin Norjasta sekä Tanskasta. Columbuksen NHL-varaus Markus Söberg meni OHL-joukkue Windsor Spitfiresiin, joka on tunnettu loistavana junioriseurana.

  • Lisäksi tanskalaisia meni kaksi OHL:ään sekä yksi WHL:ään. OHL:n Niagara Ice Dogs varasi lahjakkaan hyökkääjän Mikkel Aagaard Hansenin ja Oshawa Generals taitavan Frölundan puolustajan Sonny Hertzbergin. WHL:n Seattle Thunderbirds varasi vasta 16-vuotiaan sentterin Alexander Truen.

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa