Kärpät CHL:ssä 2014-2015

Täältä löydät vanhoja ketjuja CHL:ään liittyen.
Salming

Kärpät CHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Salming » 21.05.2014 14:26

Tähän ketjuun keskustelu koskien Oulun Kärppien taivalta Champions Hockey Leaguessa. Lohkot arvottiin tänään ja Kärppien seuraksi A-lohkoon tulivat Kölner Haie (GER), Bili Tygri Liberec (CZE) ja HC Kosice (SVK). Lohkovoittajathan etenevät varmuudella jatkoon, joten sikäli saimme erinomaisen lohkon, koska vältimme kovat ruotsalaisniput. Keski-Euroopan kiertue on edessä. Vastustajat itsessään eivät herätä suuria tunteita, mutta jatkoonpääsyn kannalta mainio arpaonni. Uskaltaisin veikata, että tässä lohkossa tullaan näkemään melko paljon ristiinpelaamisia, koska suht tasaisesta lohkosta on kyse.

Salming

Re: Kärpät CHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Salming » 02.06.2014 17:10

Otteluohjelma julkaistiin tänään. Kärpät aloittaa CHL:n vieraskaukalossa 21. elokuuta Liberecin vieraana. Seuraava ottelu on heti lauantaina 23.8, kun vieraskiertue jatkaa matkaansa Kosiceen. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Kärpät pelaa tuplapelit Kölner Haien kanssa. Ensin saksalaiset matkustavat Raksilaan 5.9 ja Kärpät puolestaan Saksaan 7.9. CHL:n alkulohkovaihe huipentuu Kärppien osalta kahteen kotipeliin, jotka pelataan 24.9 (Kosice) ja 8.10 (Liberec).

Champions Hockey Leaguen alkulohkot käynnistyvät 21. elokuuta.
A-lohkossa pelaava Suomen mestari Kärpät pelaa kaikki kolme vieraspeliään ja yhden kotipelin ennen viikolla 37 alkavaa Liigaa.
- Halusimme näin, Liigassa matkustetaan paljon ja on hyvä, että pääsemme CHL:ssä pelaamaan vieraspelit ensin ja saamme eurooppalaiset vastustajamme kotiin syys-lokakuussa, sanoo Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.
Kärppien harjoittelusta päävalmentaja Lauri Marjamäen leijonapestien ajan vastannut valmentaja Mikko Manner odottaa pelejä vesi kielellä.
- Nämä ovat hienoja ja haastavia otteluita. Lohko on urheilullisesti kova ja vastassa perinteikkäitä ja isoja joukkueita sarjoissaan. Me haluamme näyttää osaamistamme, ottaa pisteitä ja jatkaa lohkostamme, sanoo Manner.


Ihan hyvä homma, että saadaan tuo Keski-Euroopan vieraskiertue pois alta ennen Liigan alkua. Samalla pelit toimivat oivana harjoitteluna itse liigakautta varten, vaikka toki pelit tullaan pelaamaan aika lailla ykkösmiehistöllä, koska vain lohkoykkönen jatkaa varmuudella jatkoon. Lohkokakkoseksi ei ole kannattavaa jäädä, koska vain viisi parasta lohkokakkosta etenee pudotuspelivaiheeseen. Toivottavasti tästä CHL:stä saadaan tulevaisuuden menestystarina eurooppalaiseen jääkiekkoiluun.

Salming

Re: Kärpät CHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Salming » 20.08.2014 20:49

Huominen kokoonpano Janne Onnelan twiittaamana:

Pyörälä - Deschamps - Davis
Huml - Komulainen - Mäenalanen
Junttila - Kemppainen - Donskoi
Suoranta - Keränen - Alikoski

Kukkonen - Masuhr
Spang - Glenn
Vallin - Niemelä

Karhunen
Tarkki


Haataja siis sivussa käsivamman vuoksi. Muuten ei mitään ihmeellisyyksiä kokoonpanossa. Parhaat ukot kehissä. Matsi Liberecia vastaan alkaa klo 20.55 ja se näkyy ilmaiseksi MTV Sport 2:lta.

Paluu CHL:n arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa