CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

Täältä löydät vanhoja ketjuja CHL:ään liittyen.

Lohkovoittaja on?

Skellefteå AIK
9
64%
Krefeld Pinguine
3
21%
IFK Helsinki
1
7%
Sønderjyske Vojens
1
7%
 
Ääniä yhteensä : 14
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 19.08.2014 12:29

Lohko J:
Skellefteå AIK - Ruotsi
Helsingin IFK - Suomi
Krefeld Pinguine - Saksa
Sønderjyske Vojens - Tanska

21.8.2014
Krefeld Pinguine - Skellefteå AIK
Sønderjyske Vojens - Helsingin IFK

23.8.2014:
Sønderjyske Vojens - Skellefteå AIK
Krefeld Pinguine - Helsingin IFK

4.9.2014:
Helsingin IFK - Krefeld Pinguine
Skellefteå AIK - Sønderjyske Vojens

6.9.2014:
IFK Helsinki - Sønderjyske Vojens
Skellefteå AIK - Krefeld Pinguine

24.9.2014:
Krefeld Pinguine - Sønderjyske Vojens
Skellefteå AIK - Helsingin IFK

7.10.2014:
Helsingin IFK - Skellefteå AIK
Sønderjyske Vojens - Krefeld Pinguine


Viikon päästä alkaa siis tämäkin hupi. IFK on samassa lohkossa Ruotsin viime vuosien kärkijengin Skellefteå AIK:n, sekä Tanskan sarjaa dominoineen Sønderjyske Vojensin ja Saksalaisen Krefeld Pinguinen kanssa. Lähtökohtaisesti lohkon suurimmat ennakkosuosikit ovat tietysti Skellefteå ja IFK. Krefeld ja Vojens ovat askeleen heikompia joukkueita, mutta pystyvät ihan satavarmasti laittamaan kampoihin, jos näillä kahdella ennakkosuosikilla ei kulje oletettuun tapaan.

Skellefteå on kokenut viimeisen puolen vuoden aikana todella rajuja menetyksiä ja sen joukkuetta on kupattu ihan huolella NHL:ään ja KHL:ään. Eli ihan samanlaista supernippua siellä ei ole kasassa mitä viime vuosina on totuttu näkemään. Joukkueen tunnetuimmat pelaajat ovat ehdottomasti Martin Sevc, Kiril Kabanov, Mikko "Bambi" Lehtonen, Patrick Zackrisson, sekä liigassakin pyörähtäneet Daniel Widing ja John Norman.

Krefeld Pinguine on itselleni lähes täysin tuntematon joukkue. Tietysti viime vuosina on jotain pelejä tullut heiltä nähtyä, kun ovat useasti IFK:ta vastaan pelanneet European Trophyssa. Saksan DEL-Liigassa joukkue ei ole saavuttanut pitkään aikaan sitä kirkkainta pyttyä. Edellinen mestaruus
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Multi » 20.08.2014 15:55

Eikös InFlamesin suosikkijoukkueisiin kuulunut ainakin ennen Krefeld Pinguine? Onko lopettanut sen seurannan, vai voisiko valaista joukkueesta meitä tietämättömimpiä? Itse tulen tätä lohkoa myös seuraamaan yllätys yllätys Helsingin IFK:n takia, jota on tullut jo monta vuotta mieshuorattua. :cool:

Näin nopeesti ajateltuna suosikkeja lohkovoittoon on tasan kaksi, IFK ja AIK ja Krefeld on sitten kiusaamassa. Sønderjyske Vojens sitten taistelee ja yrittää repiä pisteitä sieltä-täältä onnistumatta siinä. Henkilökohtaisesti kiinnostaa kuitenkin myös Sønderjyskeen pelit ja varsinkin sieltä sellainen suurus kuin JYPissä käynyt Cory Quirk

Cory sai JYPissä ollessaan paskaa niskaan heti sopimuksen julkaisusta lähtien, ja loukkaantuminen harjoitusottelussa IFK:ta vastaan ei ainakaan auttanut tilannetta. Oikeastihan Quirk oli taitava ja hyvin peliä lukeva pelaaja, mutta fyysisyys oli ongelma. Kuitenkin uskon että ilman NHL-työsulkua, Quirk olisi vakiinnuttanut paikan JYPin liigamiehistössä ja saattaisi olla yhä täällä pelaamassa. No ei nyt ole, sillä kohtalo päätti toisin.

Toivottavasti Quirk onnistuu näissä CHL-peleissäkin ja saa vielä mahdollisuuden kovemmissa sarjoissa, taitoa ja pelikäsitystä miehellä riittää eikä se nyt niin lapanen fyysisestikään ollut mitä haukuttiin. Oli toki pehmeä, mutta niin on pehmeä myös KHL-Jokereihin siirtynyt Juhamatti Aaltonen. En toki tarkoita että Quirk olisi yhtä hyvä kuin JMA, ei todellakaan mutta ei kaikkien tarvitse olla Jonne Virtasia tai Ilkka Pikkaraisia yms.

Jatkoon kuitenkin menee HIFK ja yllättäjä on toivottavasti Vojens!
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 23.08.2014 09:52

Onko nyt niin, että CHL:n sivuilla ei ole turnauksen sarjataulukkoja? Minä en ainakaan löytänyt.

Tilannehan on käsittääkseni nyt tässä lohkosssa se, että Skellefteå johtaa 3 pisteellä, IFK toisena kahdella, Vojens kolmantena yhdellä ja Krefeld ainoana nollilla. Krefeldillä on tänään oikeastaan todella tärkeä päivä, sillä IFK:lle ei ole oikein varaa enää hävitä. Tai on, mutta silloin hommat menee äärimmäisen vaikeaksi.

Täytyy toivoa että Sonderjyske kiusaa tänään Skellefteåta oikein kunnolla ja olisi aivan nannaa, mikäli saisivat yhden pisteenkin nipistettyä Ruotsalaisilta.
- Olen aina IFK

Salming

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Salming » 23.08.2014 09:57

Dev kirjoitti:Onko nyt niin, että CHL:n sivuilla ei ole turnauksen sarjataulukkoja? Minä en ainakaan löytänyt.
http://www.championshockeyleague.net/page/grouptable/group_J/

Krefeld - HIFK matsi taitaa näkyä ihan noilla MTV Sportin pääkanavilla, joten täytynee katsella, missä kuosissa HIFKin peli on tässä vaiheessa vuotta. Eiköhän Skellefteå ja HIFK ratkaise sitten keskinäisissä peleissään lohkovoittajan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 23.08.2014 10:11

Salming kirjoitti:http://www.championshockeyleague.net/page/grouptable/group_J/

Krefeld - HIFK matsi taitaa näkyä ihan noilla MTV Sportin pääkanavilla, joten täytynee katsella, missä kuosissa HIFKin peli on tässä vaiheessa vuotta. Eiköhän Skellefteå ja HIFK ratkaise sitten keskinäisissä peleissään lohkovoittajan.


Samaa schaibandeeria toi näyttää olevan kuin aikaisempinakin vuosina tähän aikaan. Itseasiassa ton ekan pelin perusteella näytti siltä, että mikään ei ole muuttunut sitten Ramin aikakauden. Noh, ohan tässä vielä aikaa parantaa ja vaikka peli on paskaa, niin silti jengi voittaa koko ajan.

Robert Leino aloittanut ihan mallikkaasti Zabon ja Ramun ketjussa. 1+2 tehot kasassa ja ollut ihan pirteä kentällä.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 23.08.2014 20:35

Skellefteå 6p, IFK 5p, Vojens 1p ja Krefeld 0p.

Ei ole peli edelleenkään häävin näköistä, johtuen pakistosta joka on hirveä, mutta tulosta tulee. Jostain syystä IFK syttyy dieselmäisesti vasta kolmannessa erässä ja tämä on ollut ilmiö lähes jokaisessa pelissä mitä on pelattu tällä kaudella. Tänäänkin selkeästi paras erä viimeinen erä.

Robert Leino ollut todella positiivinen yllätys näissä CHL-peleissä. Kaksi peliä ja 2+2 tehot. Toissapäivänä vielä huikea soolomaali Vojensia vastaan ja tänäänkin melkeinpä kentän paras.

Parin viikon päästä sitten kotona Krefeldin ja Vojensin kaatoon, sen jälkeen tappelemaan Skellefteån kanssa lohkovoitosta.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 05.09.2014 13:44

Jaahas kolme peliä pelattu tässä lohkossa ja se näyttää tämän myötä ratkenneen kahden taistoksi, kuten odotettiinkin. Skellefteå johtaa odotetusti lohkoa 9 pisteellä ja IFK seuraa heti perässä 8 pisteellä. Sonderjyskeltä löytyy 1 pojo ja Krefeld on edelleen nollilla. Täytyy kyllä myöntää, että Saksalaisten heikko pelaaminen on hieman yllättänyt. Ei tuo joukkue kuitenkaan mikään hirveän huono ole ja paperilla lyö esimerkiksi Vojensin aivan pystyyn, toisin kävi kuitenkin kentällä.

Krefeldin suurin heikkous näissä peleissä on selkeästi ollut tuo, että joukkue on aika isokokoinen Saksalaiseen tyyliin ja sitä myöten myös heikko liikkumaan. Se nähtiin jo Saksassa pelatussa IFK-ottelussa, jossa vierailijat olivat pari ekaa erää unessa, mutta kolmannessa lyötiin kone käyntiin ja jalat liikkeelle. Krefeld jäi kuin paska tikkuun. Ja eilen heillä ei sitten ollut yhtään mitään sanomista, vaan IFK vei käytännössä peliä miten halusi, muutamaa sekavaa vaihetta lukuunottamatta. Kovasti on myös puhuttu Sakemannien fyysisyydestä, mutta näissä kahdessa pelissä mitä on pelattu, ei siitä ole ollut tietoakaan. Yritystä siellä toki on ollut myös sillä saralla, mutta ongelmaksi muodostunee tällä osastolla jälleen kerran tuo liike. Kun se ei riitä, niin millä sä kerkiät taklaamaan?

Krefeldin pelaajistosta pakko sanoa myös sen verran, että Tomas Duba on ollut maalilla surkea. Eilenkin kaksi häkkiä olisi pitänyt ehdottomasti ottaa. Blomqvistin ja Ikosen maalit. Ei ne kyllä tulosta olisi muuttanut mihinkään suuntaan, mutta esimerkiksi jos Ikosen maalin olisi saanut kiinni, niin pelin suunta olisi voinut olla eri ja ottelusta muodostua huomattavasti tiukempi. Toinen kuka on ollut suurissa ongelmissa näissä peleissä --> David Fischer. Järkälemäisen jenkkipakin touhuja on joutunut katselemaan vähän hymy suussa. Pyörii edes takas ja ei saa kavereilta kiekkoa pois millään. Taivainen kuvaili eilen miestä kokoisekseen hyvin liikkuvaksi. Varmaan DEL-Liigassa pysyykin vauhdissa mukana, mutta näissä peleissä ei.

Mitä tulee IFK:n eiliseen otteisiin, niin pelaajistosta nostettava seuraavat herrat esille:

- Yohann Auvitu: Ranskalaisen ensimmäinen peli IFK:n paidassa ja olihan sitä heti mukava katsoa. Antoi muutaman erittäin maukkaan poikittaissyötön, joista yhdessä muuten eräs Zaborsky epäonnistui viimeistelyssä. Polki moneen kertaan upealla tavalla itsensä vauhtiin omalta alueelta, kiertäen Krefeldin kärkikarvaajia vasemmalta ja oikealta. Kuten jo kertaalleen sanoin, niin tuli kyllä samantien mieleen Zidlicky. Mikä on taso sitten kun saa itsensä täyteen kuntoon, jos eka peli oli jo noin hyvä? Tehojakin tuli 0+2.

- Mika Partanen: Tätä kaveria onkin jo hehkutettu paljon. Eilen täysin pitelemätön ja Krefeldin pakit tuskailivat miehen kanssa toden teolla. Kehittynyt huimasti joka osa-alueella ja nähtiinhän niitä miehen käsiäkin siellä. Illan toinen maali oli kaunista katseltavaa. Partanen on yksi pääsyistä siihen minkä takia IFK:ssa on jätetty TOP6 hyökkäykseen hommaamatta se yksi sniper. Halutaan katsoa mihin Partasen rahkeet riittää.

- Teemu Ramstedt: En muista onko täällä jo mainittu Lennun kommentteja Ramusta tältä kesältä. Jos on, niin pahoittelen että toistan. Petrell siis sanoi, että Ramstedt ei ole ikinä ollut noin kovassa kunnossa mitä se on tänä kesänä. Sen näkee nyt myös kentällä. Yhdessä Partasen kanssa täysin pitelemätön ja monen monta komeaa syöttöä ketjukavereille. Ramstedt johtaa myös joukkueen sisäistä pistepörssiä 2+6 tehoilla. Ja onko muuten sattumaa, että Robert Leino on tehoillut viime aikoina, kun katsoo kenen kanssa mies on pelannut? Aivan, Ramun kanssa. Nyt se nosti Partasen ja Åsteninkin uudelle tasolle.

- Sebastien Moberg: Aivan lapanen puolustuspäässä ja se Krefeldin ainoa maali syntyi tämän poitsun kämmistä. Mutta, hyökkäyssuuntaan pelatessa Moberg on erittäin vahva! Jos Teppo ei kykene ottamaan rooliaan vakiokokoonpanosta, niin Mobergille peliaikaa ja Honkaheimo viereen turvaamaan selustaan. Mobergin eilinen syöttö Grillforsin maaliin oli upea.

- Tomas Zaborsky: Eilisen pelin perusteella ei sovi yhteen Elkinsin kanssa. Corey ei pysty jakamaan kiekkoa tarvittavalla tavalla miehen lapaan. Zabo itse on myös aika pahasti vielä kesäterässä. Pari onetimer paikkaa pelattiin, mutta ei ollut sihti kohillaan. Itse istuttaisin seuraaviin peleihin Zabon Ramun ketjuun. Ykköseen sitten hyväksi havaittu Elkins - Puustinen kaksikko. Mutta mutta, kun se Zabo tosta kerran osuu tolppien väliin, niin uskon että ketsuppipullo räjähtää sen jälkeen.

- Corey Elkins: Ei ole Jenkkipojankaan pelit lähteneet ihan niin hyvin käyntiin kun voisi. Sama juttu kuin Zabolla, eli ihan selkeästi vielä kesäterässä. Parasta Elkinsiä ei olla nähty.

Sami Blomqvistillakaan ei mun mielestä tehdä yhtään mitään. Vähän sellanen liian hyvä Mestikseen ja ei tarpeeksi hyvä Liigaan kaveri.

Noin muuten IFK:n pelistä:

- Pitkästä aikaa erittäin raikasta lätkää. Törmäsen pelifilosofiaan ei kuulu näköjään ollenkaan mitkään alaspäin pelaamiset, tai jätön jätön jätöt ja sun muut viivelähdöt. Samantien ylöspäin ja kovaa. Erittäin nopeaa suunnanmuutospeliä.

- IFK:n syöttöjen laatu oli parantunut myös edellisistä peleistä noin potenssiin sadalla. Kiekot napsu lapaan, tuli syöttöketjuja paljon ja viisikoiden etäisyydet pysyi hyvin kasassa.

- Ylivoimakuvioissa on vielä hiomista ja paljon. Liikaa jauhetaan kiekkoa ja lopulta tilanteet kuivuu kasaan. Ja ylläri pylläri, IFK:lla eilen selkeitä ongelmia yhden asian kanssa --> Ei ole rightin pakkia joukkueessa. Monta kertaa oltiin tilanteessa, jossa kätisyydet kusi. Silti, ensisijainen hankinta tuohon joukkueeseen on ehdottomasti alakerran isäntä, joka antaa vastustajille kyytiä.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 07.09.2014 00:34

Ei tollasta saatanallista perseraiskausta ollut tänään enää edes kiva katsoa. Tiedä sitten vaikuttiko matkustaminen ja sen semmoset asiat Sonderjysken peliin, mutta kyllähän ne sai turpaan niin että tukka lähti ja etsivät varmaan vieläkin exit kylttiä Nordikselta.

Zaborskysta näki muuten kilometrien päähän, että kyllä teki gutaa ne maalit. Ekan börsän jälkeen oikein huokaisi helpotuksesta. Josko se nyt tuosta sitten aukeaisi, tämä 2+1 tehoilta oli ainakin hyvä aloitus. Niin ja itseasiassa mun mielestä se paukutti kyllä 2+2 tehot, mutta jostain syystä ei ole saanut syöttöä oliko nyt toiseen vai kolmanteen maaliin.

Ei tarvita käytännössä enää kuin yksi voitto Skellefteåsta, tai edes pari pongoa noista kahdesta ottelusta, niin ollaan jatkossa.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Multi » 07.09.2014 15:21

Oliko Cory Quirk pelissä, esiintyikö mitenkään negatiivisesti tai positiiisesti, vai oliko täysin pimennossa?
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Jyri » 07.09.2014 15:56

DrMultihunter kirjoitti:Oliko Cory Quirk pelissä, esiintyikö mitenkään negatiivisesti tai positiiisesti, vai oliko täysin pimennossa?


Quirk kyllä pelasi, muttei erottunut juurikaan SonderjyskEn tasaisen huonosta joukkueesta. Ainoa pelaaja, joka omaan silmään pystyi luomaan jotain vähän vaarallisempaa hyökkäysalueella, oli nuori tanskalaishyökkääjä Thomas Spelling. Erikoista tuossa tanskalaisjoukkueen toiminnassa oli minusta se, että maalivahti Jeff Frazee pelasi koko ottelun. Ei ihme, että turhautui ottelun lopussa ihan silmin nähden. Kakkosmolari kun myös vaikutti odottavan koko ajan, että milloin vaihto tapahtuu...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 07.09.2014 16:10

Olihan se Köörkki siellä, mutta pelasi ihan samalla tavalla kuin ekassa pelissä, eli ei sitä erottanut kentältä juuri ollenkaan. En kyllä usko että kaverista tulee ikinä mitään hyvää pelaajaa Euroopan kärkisarjoihin, ei edes keskitason pelaajaa. Ei riitä mitkään avut siihen hommaan.

Spellingin lisäksi nostaisin myös Sonderjysken jengistä esille juuri tämän maalintekijän Nick Dineenin, joka oli myös yksi pirteimmistä ukoista kentällä. Tosin lopussa alkoi näkymään jo hänenkin kohdalla selkeää turhautumista, kun lukemat olivat mitä oli.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 26.09.2014 12:54

Tulee olemaan muuten ihan täyden työn takana saada lokakuussa se piste tai kaksi Skellefteålta, vaikka pelataan kotona. Oli meinaan tuo ruotsalaisjoukkue toissapäivänä pikkasen liian kovatasoinen nippu meidän jengille. Ihan joka helvetin asiassa oltiin kaksi askelta perässä. En muista ihan heti, koska viimeksi IFK olisi kohdannut noin kovan vastuksen. Touhu meinaan näytti siltä, että siellä on pelattu jo vuosia yhdessä ja äijillä on silmät selässäkin. Joka hyökkäyksessä ja joka vaihdossa, tiesivät missä ne ketjukaverit menee. Siellä oli luettu myös Törmäsen pelikirjaa kuin avointa kirjaa, koska pakistoon annettiin järkyttävä paine heti alusta asti ja se tuotti tulosta.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko J - Skellefteåta haastamaan

ViestiKirjoittaja Dev » 07.10.2014 20:04

Ei se Skellefteå ollutkaan enää niin hyvä kun pelattiin pienemmässä kaukalossa. Ansaittu voitto IFK:lle tänään ja tästä sitten jatkopeleihin. Mikäköhän jengi sieltä nyt sitten astelee vastaan?

Elkins huikee. Ei voi kun rakastaa!
- Olen aina IFK

Paluu CHL:n arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa