CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

Täältä löydät vanhoja ketjuja CHL:ään liittyen.

Lohkovoittaja on?

Red Bull Salzburg
2
17%
Kloten Flyers
3
25%
JYP Jyväskylä
4
33%
HV-71 Jönköping
3
25%
 
Ääniä yhteensä : 12
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Multi » 19.08.2014 12:30

Lohkossa I suomalaisväriä edustaa Jyväskylän JYP, muut kuolemanlohkon edustajat on ruotsalainen HV71, sveitsiläinen Kloten ja itävallan jättiläinen Red Bull Salzburg.

JYPin miehistön kaikki kiekkoa seuraavat tietänevät, mutta lohkossa esiintyviä muita mielenkiintoisia pelaajia ovat esimerkiksi:

Kloten: Martin Gerber, Lukas Frick, Patrick von Gunten, Marcel Jenni, Matthias Bieber ja Tommi Santala
HV71: Erik Ersberg, David Petrasek, Kevin Fiala, Andreas Jämtin ja Mattias Tedenby
Salzburg:
Bernd Brückler, Thomas Raffl, Markus Pöck ja John Hughes

Kuten kaikki huomaa, niin tämä lohko on koko CHL:n kovin lohko näin ennakkoon, jatkoon menijän pitää pelata erittäin hyvää lätkää ja ennakkoon ei voi sanoa mikä joukkue jatkaa ja mikä on jumbo. Pieniin marginaaleihin ratkejaa ja jokainen juokkue on huippujoukkue, katsotaan mitä tapahtuu!

-----------------------------------------------------------------------

Otteluohjelma:
22.08. JYP Jyväskylä vs Red Bull Salzburg
22.08. HV71 Jönköping vs Kloten Flyers
24.08. HV71 Jönköping vs Red Bull Salzburg
24.08. JYP Jyväskylä vs Kloten Flyers
05.09. Red Bull Salzburg vs JYP Jyväskylä
05.09. Kloten Flyers vs HV71 Jönköping
07.09. Kloten Flyers vs JYP Jyväskylä
07.09. Red Bull Salzburg vs HV71 Jönköping
23.09. JYP Jyväskylä vs HV71 Jönköping
23.09. Kloten Flyers vs Red Bull Salzburg
07.10. Red Bull Salzburg vs Kloten Flyers
7.10. HV71 Jönköping vs JYP Jyväskylä
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Dev » 19.08.2014 12:31

JYPillä on kyllä suomalaisjoukkueista huomattavasti eniten tekemistä lohkosta jatkoonpääsyn kanssa. Salzburg pitäisi heikoimpana joukkueena voittaa, eikä sekään mikään heittopussi ole todellakaan. Pärjännyt viime vuosina ihan hyvin ET:ssä, tainut muistaakseni jopa voittaa tuon koko paskan? Ainakin joku vuosi oli finaalissa. Sitten siihen pitäisi vielä päälle ottaa melkeinpä suora voitto Klotenista tai HV-71:sta. Ei tule olemaan helppo tehtävä. Ennakkoon ajateltuna JYP on tämän lohkon kolmanneksi kovin, koska mitä nyt tuossa äkkiseltään katseli noita kokoonpanoja, niin kyllä Ruotsin ja Sveitsin jengit on paperilla pikkasen vahvempia. JYP kun ei kuulu edes liigassa tällä hetkellä kärkiporukkaan.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Multi » 19.08.2014 12:31

Dev kirjoitti:...

Jos en nyt väärin muista, voitti Pasilan SKAn finaalissa, silloin kun PaSKA sinne pääsi.

JYPin onni on kuitenkin, että päästään kotona aloittamaan, se on kuitenkin keskimäärin helpompi pelata eurooppalaisia vastaan kotihallissa, kuin mennä heidän pyhättöön. Kyllä nämä ensimmäiset pelit näyttää suunnan onko JYP tarpeeksi valmis mennäkseen jatkoon. Perjantaina tosiaan alkaa Salzburgia vastaan ja sunnuntaina jatkuu Klotenia vastaan, niistä molemmista voitto ja tilanne on loistava. Molemmista tappio niin käytännössä ollaan jo ulkona, vaikka kyllä vielä teoriassa mahdollisuudet säilyyy. Yksi voitto ja yksi tappio taas olisi sellainen haistapaska tulos, ettei mikään lohkossa oikein muuttuisi.

Ainakin lapsuudenusko on, että JYP molemmat ensi viikon pelit voittaisi.

E: Oli Salzburg se finaali vastus, ja voittikin narrit. :tuoppi: Mikäli joku vielä haluaa ihastella Salzburgin voittoa niin --> click
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Multi » 19.08.2014 12:32

Lohkon ehkäpä se heikoin joukkue, on vahvistanut itseään aika merkittävällä vahvistuksella. NHL:n ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2008 ja jantterin nimihän on Kyle Beach. Ura ei ole oikein lähtenyt menemään, niin miten miehen suunnitelmissa varmasti varauskesänä oli ja nyt uutta vauhtia hakemassa euroopassa. Osahan näistä kokeilusta ei onnistu, mutta lähtökohtaisesti ensimmäisen kierroksen varaukset on joukkueelleen vahvistuksia. Pitääpä katsoa tätäkin jantteria sitten, jos jyväskylässä mukana on.

Suomikiekon uutinen aiheesta, siirtohan oli jo muutaman päivän vanha. En kuitenkaan itsekän tätä tajunnut ennen "kohuotsikkoa" :facepalm:
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Dev » 23.08.2014 10:53

Tuli eilen katsottua tuo JYPinkin peli kokonaisuudessaan ja pitääpi sanoa sen verran, että aika roimasti heittelehtii Jyväskyläläisten taso ottelun aikana, mikä tosin on ihan normaalia näin elokuussa. Välillä loistavaa kiekkoa ja vastustaja ihan köysissä, mutta sitten jos tulee yksi pieni takaisku, ihan vaan vaikka läpiajon muodossa, niin jotenkin tuntuu että koko jengin paletti menee aivan sekaisin ja taso romahtaa täysin. Jännä nähdä jatkuuko tämä sama juttu jatkossakin, koska JYPillä oli mun mielestä havaittavissa tätä jo viime kaudella Virtasen alaisuudessa ja juuri esim. puolivälierissä SaiPaa vastaan.

Suurin syy sille miksi pojot jäivät Jyväskylään on ehdottomasti Tuomas Tarkki, joka voitti virkaveli Bernd Brucklerin pystyyn. Brucksille meni pari helppoa ja Tarkille taas ei. JYPin jengistä pelaajiston osalta nostettava esiin Mikko Salmio, joka oli meikäläisen mielestä kentän paras pelaaja. Sieltä voi pukata tulevalla kaudella läpimurtoa? Huonoudessaan taas silmään paistoi kokenut konkari Mikko Luoma, joka tuntuu vähän ottaneen sen Kalle Koskisen jättämän paikan hsaradipakkina. Tähtipuolustaja Mikko Mäenpää ei hirveästi esittänyt vielä eilisen aikana.

E: Ja sen verran vielä. Itse peli oli yllättävän viihdyttävä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Multi » 23.08.2014 12:05

Dev kirjoitti:Tuli eilen katsottua tuo JYPinkin peli kokonaisuudessaan ja pitääpi sanoa sen verran, että aika roimasti heittelehtii Jyväskyläläisten taso ottelun aikana, mikä tosin on ihan normaalia näin elokuussa. Välillä loistavaa kiekkoa ja vastustaja ihan köysissä, mutta sitten jos tulee yksi pieni takaisku, ihan vaan vaikka läpiajon muodossa, niin jotenkin tuntuu että koko jengin paletti menee aivan sekaisin ja taso romahtaa täysin. Jännä nähdä jatkuuko tämä sama juttu jatkossakin, koska JYPillä oli mun mielestä havaittavissa tätä jo viime kaudella Virtasen alaisuudessa ja juuri esim. puolivälierissä SaiPaa vastaan.

Tämähän tässä juuri pelottaa, Virtasen JYP oli viime kaudella erittäin ailahteleva sakki. Välillä pelattiin todella tyylikästä lätkä ja toisinaan ala-arvoista ja välillä jopa näitä sekaisin samassa ottelussa. Mikko Mäenpää ei muuten ollut mihinkään osa-alueeseen tyytyväinen JYPissä, kokonet pelaaja joka on kriittinen tätä JYP tarvitsee, eikä mitään Veltsun pään nyökyttelijöitä. Hyvä, että pelaajissa on hieman kritiikkiä ja näin mahdollisesti tulee kehitystä peliin, ei homma toki voi olla niinkään että pelaajat määrää mitä tehdään, mutta pelaajilta voi ammentaa kuitenkin havaintoja ja reakoida niiden mukaan. SaiPa sarja olisi kyllä lopulta voitettu, jollei Tuomas Tarkilla olisi ollut paskatautia ja olisi voinut pelata... No se jossittelusta.

Dev kirjoitti:Suurin syy sille miksi pojot jäivät Jyväskylään on ehdottomasti Tuomas Tarkki, joka voitti virkaveli Bernd Brucklerin pystyyn. Brucksille meni pari helppoa ja Tarkille taas ei. JYPin jengistä pelaajiston osalta nostettava esiin Mikko Salmio, joka oli meikäläisen mielestä kentän paras pelaaja. Sieltä voi pukata tulevalla kaudella läpimurtoa? Huonoudessaan taas silmään paistoi kokenut konkari Mikko Luoma, joka tuntuu vähän ottaneen sen Kalle Koskisen jättämän paikan hsaradipakkina. Tähtipuolustaja Mikko Mäenpää ei hirveästi esittänyt vielä eilisen aikana.

En tiedä Salmion läpimurroista, mielestäni on pelannut jo kaksi kautta hyvällä tasolla liigassa ja kun pelaajatyyppi ei ole koskaan ollut mikään pistenikkari, niin sellainen läpimurto olisi suuri yllätys, toki otetaan mieluusti vastaan jos on tullakseen. Tarkki oli hyvä, mutta niin on ollut kokoajan JYP maalin suulla ja kun tiedetään se, että Taake nostaa aina tasoaan pudotuspeleissä kauden tärkeimmillä hetkillä, niin kyllä tässä levollisin mielin voi olla, kunhan Taake vaan pysyy pelikunnossa. Mäenpää ei joo esittänyt ihmeitä, oli viime pelissä parempi Tappara-JYP, mutta pitää muistaa että tämä oli vasta toinen ottelu ja viikon ollut joukkueen mukana virallisesti. Saivarrella voidaan toki, että onhan Mäksä ollut pidempääkin mukana, muttei silloin omannut sopimusta, eikä harjotellut pelinomaisissa treeneissä muuten meni toki joukkueen mukana. Kemiläinen oli yhä minun mielestä hyvä, Saloselle tuli muutama harmittava virhe, kyllä nuoret pelisivat kuitenkin hyvin.

Dev kirjoitti:E: Ja sen verran vielä. Itse peli oli yllättävän viihdyttävä.

Katsoin tämän uudestaan, soneraviihteestä ja pakko myöntää peli oli sitä. Itse en paikan päällä viihtynyt ja se johtui noista rummuista, olisi vaan pitänyt jäädä katsomaan tv:stä tai koneelta peliä, mutta enhän sitä jatkossakaan tee kun kausarin omistan. Paikan päällä ei voinut edes kunnolla seurata peliä, kun tuo monotominen paska pilasi ottelukokemuksen täydellisesti.

Lohkon tilannehan on sitten seuraava ensimmäisen kierroksen jälkeen:
1 1 0 0 3 JYP
1 1 0 0 3 HV71
1 0 1 0 0 Kloten
1 0 1 0 0 Salzburg


Eli JYPin lisäksi HV71 otti kotivoiton, lohkon toisessa ottelussa Klotenia vastaan. Huomenna sitten jatketaan ja otteluina JYP vs Kloten ja HV71 vs Salzburg, jos tässä ennustaja pitäisi olla, niin veikkaan huomisestakin kotivoittoja.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Jyri » 23.08.2014 20:39

Markus Hännikäinen pelasi muuten mielestäni erittäin hyvän matsin eilen. Mulle on jäänyt Jokereiden otteluista hänestä kuva, että menee melkein poikkeuksetta kohti maalia laidan kautta. Kuitenkin kahden JYPin ottelun perusteella näyttäisi, että pystyy myös pitämään kiekkoa enemmän ja luomaan sillä tavalla painetta vastustajan päätyyn. Luistelee todella hyvin ja pystyy pelaamaan fyysisesti, joten edessä voi olla läpimurtokausi.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Multi » 25.08.2014 10:27

Lohkon tilanne:
2 2 0 0 6 5-2 +3 JYP
2 1 1 0 3 7-6 +1 Salzburg
2 1 1 0 3 6-7 -1 HV71
2 0 1 0 0 2-5 -3 Kloten


Eli kuten nähdään hieman yllättävä se on kahden kierroksen jälkeen, mutta tämäkin lohko on vasta alussa kuten kaikki muutkin lohkot, muutoksia varmasti tullaan vielä johonkin suuntaan näkemään. Isoimmat yllätykset on olleet Klotenin pehmeys ja Salzburgin ahnas karvaus ja sen tuomat ongelmat, niin JYPille kuin ilmeisesti HV71:selle. JYPin johtapaikkaa ei voi pitää ainakaan näin seuran kannattajana yllätyksenä, JYP on lähes aina pärjännyt eurooppalaisia joukkueita vastaan ja varsinkin, jos he tulevat tuolta keskisestä euroopasta.

PS: Eilen olisi tullut vähän yli 400€ jos HV olisi kotipelinsä voittanut, ei voittanut ei...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja Multi » 07.09.2014 23:43

Lohkon tilanne:

4 3 1 0 9 14- 7 +7 Salzburg
4 2 1 1 8 8 - 8 +0 JYP
4 2 1 2 6 12-10 +2 HV71
4 0 1 3 1 4 - 13 -9 Kloten


Eli tälläisestä tilanteesta lähdetään jatkamaan, kaikilla joukkueilla se kaksi peliä pelaamatta, JYP ja HV71 kohtaavat toisensa kaksi kertaa ja samoin keskieurooppalaiset Kloten ja Salzburg. Toiveissa olisi Klotenin avausvoitot ja JYPin voitot ruotsalaisista.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 692
Liittynyt: 01.07.2011 01:45
Paikkakunta: Hellsinki
Suosikkijoukkue: JYP (#49) & Caps

Re: CHL: Lohko I - Se kuuluisa kuolemanlohko?

ViestiKirjoittaja InfernalDark » 13.09.2014 05:36

Eikös meidän alunperin pitäny mennä jullien lohkoon niitten tilalle? Oli se arvonta kyllä sellanen farssi.

Lohkovoitto ei oo enää omissa käsissä, taitaa vaatia 4-5 bojoo JYPille Ruotsin vastustajasta että ollaan ylipäätään parhaitten lohkokakkosten joukossa.

Paluu CHL:n arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa