CHL: Lohko B - Isot vastaan pienet

Täältä löydät vanhoja ketjuja CHL:ään liittyen.

Lohkovoittaja on?

ZSC Zurich Lions
7
70%
Färjestad Karlstad
3
30%
Vienna Capitals
0
Ei ääniä
Våleranga Oslo
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä : 10
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

CHL: Lohko B - Isot vastaan pienet

ViestiKirjoittaja Dev » 19.08.2014 12:44

Tekisi mieli sanoa, että lohko B:ssä on käytännössä jo nyt jatkoonmenijät selvät, ellei tapahdu mitään järisyttäviä yllätyksiä. Zurich ja Färjestads lähtevät selkeinä ennakkosuosikkeina lohkoon ja Vienna Capitals, sekä Våleranga ovat puhtaasti haastajan roolissa.

Jos tässä muutaman tutun nimen tuolta ZSC:n jengistä mainitsisi, niin pakistosta löytyy Blindenbacher, Marc-Andre Bergeron, Mathias Seger, Dan Schnyder, Derek Smith ja Tapparastakin tuttu Jan Tabacek. Erittäin vahva puolustuskalusto. Eikä hyökkäys jää yhtään sen heikommaksi, kun sieltä löytyy taitoa Patrik Bärtschin, Ryan Kellerin, Luca Cuntin, Dan Fritschen, Robert Nilssonin, Ryan Shannonin ja Roman Wickin muodossa. ZSC:llä on oikeastaan kaikki mahdollisuudet voittaa jopa koko CHL.

Färjestadin jengistä meikäläinen ei sitten tiedäkkään kovin montaa ukkoa. Veskarit Pogge ja Taylor tuttuja, sekä pakistosta Jensen ja Tollefsen. Hyökkäyksestä löytyy isokokoinen sentteri Richard Wallin, Tshekkitaituri Jakub Klepis, Anton Hedman ja Milan Gulas. Joku jossain sanoi, että Färjestads on jopa yksi ennakkosuosikeista voittamaan koko sarjan, joten kaiketi myös nuo kärkimiehien takana tulevat kaverit ovat suht päteviä jamppoja.

Itävaltalaisjengi Vienna Capitalsin joukosta en tunne kuin tasan yhden pelaajan. Se on Kanukkipakki Brett Carson. Muuten täysin hepreaa koko lista. Oslon joukkueessa taas tuttu nimi on vajaa kymmenen vuoden takaa Morten Ask. Anyways näillä kahdella jengillä ei pitäisi lähtökohtaisesti olla mitään mahiksia, mutta toisaalta, jääkiekko on siitä hieno laji, että aina voi sattua ja tapahtua mitä tahansa.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: CHL: Lohko B - Isot vastaan pienet

ViestiKirjoittaja Jyri » 19.08.2014 12:44

Zürich oli kova joukkue, kun näin viime kaudella ET:ssä, eikä joukkue näytä ainakaan paljoa huonontuneen, vaan päinvastoin. Marc-André Bergeronin tarkkoja syöttöjä ja hyvää luistelua oli hienoa seurata. Sekä hyökkäys että pakisto on erittäin hyvällä tasolla, joten odotan tältä joukkueelta paljon. Färjestadin kanssa tosiaan suosikki ja näiden kahden välisiä otteluita olisi kiva nähdä itsekin.

Itse tosiaan nostin Färjestadin ennakkosuosikiksi SHL:ssä ja olen edelleen samaa mieltä. Joukkue ei ole ehkä yhtä nimekäs kuin joskus aikaisempina kausina, mutta laatua löytyy aivan helvetisti. Juuri Devin mainitsemat Klepis, Gulas, Tollefsen sekä molemmat maalivahdit muun muassa. Lisäksi löytyy työteliäitä pelaajia. Färjestad on siitä hieno joukkue, että se pelaa loistavaa joukkuepeliä ja sillä on hyvät maalivahdit. Luistelee myös hyvin, ja uskon saman trendin jatkuvan myös CHL:ssä.

Paluu CHL:n arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa