CHL: Lohko O - Växjö, ERC Ingolstadt ja Braehead Clan

Täältä löydät vanhoja ketjuja CHL:ään liittyen.

Next Level

Växjö Lakers & Braehead Clan
1
17%
Växjö Lakers & ERC Ingolstadt
4
67%
ERC Ingolstadt & Braehead Clan
1
17%
 
Ääniä yhteensä : 6
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

CHL: Lohko O - Växjö, ERC Ingolstadt ja Braehead Clan

ViestiKirjoittaja Multi » 18.08.2015 12:03

Lohkon O, koostuu ruotsin SHL:n Växjö Lakersista, saksan DEL-liigan ERC Ingolstadista ja skotlantilaisesta Braehead Clanista. Ennakkoasetelmat lienevät selkeät, Växjö suurin suosikkilohkon voittoon ja Ingolstad ottamaan sijan kaksi. Braeheadille jäänee pisteautomaatin rooli, suuri yllätys onkin jos skottilaiset saavat edes pisteen kairattua jommalta kummalta. Hieno kokemus joukkueelle varmasti, mutta mihinkään menestystarinaan heidän osaltaan en usko.


Ville Varakas, yksi suosikkipelaajiani taklaa, liikuttaa kiekkoa ja osaa myös puolustaa. Oli jo KalPassa hyvä, mutta nousi Bluesissa uudelle tasolle. Aloittaa kolmannen kautensa ruotsissa, ei ole ottanut sellaista roolia kuin liigassa, mutta hoitaa minuuttinsa kunnialla, aineksia parempaan.

Cory Murphy, erittäin hyvä pelisilmä ja auttaa hyökkäystä sekä kerää isot pisteet kaudesta toiseen. Murphyä on silti arvosteltu melkeimpä joka joukkueessa, flegmaattisesta pelaamisesta ja siitä ettei mies osaa puolustaa vaikka puolustaja onkin. Ikää mittarissa jo 37- mutta kuuluu yhä Växjön tärkeimpiin pelaajiin. Olkoonkin puolustustaidot rajalliset, niin kyllä tälläisen mielellään omaan joukkueeseen ottaisi. Hurja mies.

Teemu Laakso, ei hirveästi muistikuvia Laakso pelaamisesta. Ilmeisesti hyvä kahdensuunnan puolustaja, menee tarkkaan seurantaan. Ei ilmesesti ole kuitenkaan lunastanut aivan odotuksia, mitä uralle oli ladattu.

Ilkka Heikkinen, voisi sanoa aika pitkälti samat sanat kuin Cory Murphystä ainoa vaan ettei Heikkinen ole niin tehokas kaveri. Heikkistä on aika ajoin haukuttu ylimieliseksi, palaa nyt SHL:ään ja Växjöön missä pelasi huippukauden 2011-12.

Tuomas Kiiskinen, ainoa hyökkääjä jota seuraan tuosta nipusta "suurennuslasilla" KalPassa aikoinaan ihastuttanut pikku väkkärä. On kolkutellut joka kausia maajoukkueen portteja, mutta ei ole oikein kuitenkaan auennut. Käväisi pari kautta KHL:ssä muttei suurempaa menestystä tullut, vaikka ensimmäinen kausi olikin ihan hyvä. Viime kaudella tuli joukkueeseen ja onnistui kelvollisesti, olisi kiva nähdä taas kotoisessa liigassa.


- Liigassa monia hyviä kausia pelannut Salcido lähti sitten DEL-liigaan, olisi luullut että liigassakin olisi ottajia ollut. Ilmeisesti mies kaipasi sitten vaihtelua ja voi olla että DEL-liigasta isomman palkankin kuittaa. Erinomainen puolustaja kuitenkin, ajoittain tekee merkkausvirheitä mutta mielestäni hyvä myös puolustussuuuntaan ja sitten kun katsoo herran pistekeskiarvoa niin on se kova. Olisin pitänyt JYPissä, mutta ilmeisesti silloin oli rahat jo käytetty ja mies palasi SaiPaan. Nyt uusi haaste saksassa. Kubalikista moni KalPa kannattaja sanoi, että mies on heidän Hubacek. Ilmesesti pelasi hyvin ja voitti kannattajat puolelleen, kysymys kuuluukin miksi jätti joukkueen jo yhden kauden jälkeen, olisi voinut luulla että mies halutaan joukkueessa pitää. Eikös joku kaavaillut hänestä kapteenistoonkin jäsentä, tulkaa nyt KalPa- kannattajat itse selittää tämä.

Kuva
Seuraa heitä:
Koko joukkue

- Miltein samanlainen tilanne kuin valko-venäläisellä Neman Grodnolla, ei noita pelaajia liiemmin tunne ja koko joukkueen otteet kiinnostavat. Skoteilla toki joukkueessaan on HPK:n entinen kultakypärä Alex Leavitt ja pari muuta kanukkia, mutta aika tuntematon nippu jota jonkin verran tulee tiirattua.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu CHL:n arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa