CHL: Lohko P - ZSC Lions, Eisbären Berlin & Gap

Täältä löydät vanhoja ketjuja CHL:ään liittyen.

Lohkon parhaat

ZSC Lions & Eisbären Berlin
5
100%
ZSC Lions & Gap
0
Ei ääniä
Gap & Eisbären Berlin
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä : 5
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

CHL: Lohko P - ZSC Lions, Eisbären Berlin & Gap

ViestiKirjoittaja Multi » 18.08.2015 16:56

CHL:n viimeinen lohko on keskiselle euroopalla pyhitetty, kun lohkon muodostavat NLA:n Zürich Lions, DEL-liigan Eisbären Berlin ja Ligue Magnuksen Gap. Sveitsi - Saksa vääntöähän tästä odotellaan Gap voi haastaa ja ryöstää sieltä täältä pisteitä, mutten jatkopaikkaan jaksa heidänkään osalta uskoa.


- Kaksi puolustajaa yksi hyökkääjä, belgialaisia ja muita pikkumaiden kiekkoilijoidet otteita aina hauska nähdä niimpä itse aion seurata belgian kiekkolähettilästä, eli Vadim Gyesbreghsiä. Paljoa en herrasta tiedä, mutta siksipä seurantaan meneekin. On Gapissa tryoutilla ja jos saa sopimuksen, kyseessä on kolmas kausi ranskan pääsarjassa ja ensimmäinen CHL:ssä. Loic Chapelier on 18-vuotias pienikokoinen 171/71 puolustaja, aloittaa toisen kautensa miesten mukana. Pelannut nuorisomaaotteluita ranskan joukkueessa, mutta ei mitään erityisen räyttävää ole esittänyt. Vahvuutena pelirohkeus ja liike, heikkoutena laukaus ja fyysisyys. Hyökkäyksestä aion katsella Bluesista ja TPS:stä tuttua miestä Camilo Miettistä, Cami on vähän hämärä tapaus. Periaatteessa kiekollista taitoa on ja asennetta löytyy todella paljon, mutta jostain on jäänyt tökkimään ja läpimurtoa lopullisesti ei koskaan tullut. Pelasi kelvollisia jopa hyviä kausia liigassa, mutta jotenkin jäi kuva että enempään olisi mahdollisuuksia ollut. Nyt siirtyi ranskaan, hienoja kokemuksia ilmeisesti hakemassa, ura aika jyrkässä laskusuunnassa.


- Petri Vehanen maailmanmestari ja euroopan parhaita maalivahteja? no ei ensimmäinen väite pitää paikkansa, mutta toinen ei ehkä enään. Ei Pete huono maalivahti ole, mutta ei ehkä kuitenkaan ole kyseessä enään euroopan parhaita kassareita, vaikea sanoa DEL-liiga ei tee oikeutta Vehaselle. Ei pystynyt viime kaudella Berliniä hinaamaan pudotuspeleihin CHL:ssä tai DEL-liigassa niissä pitkälle. Mikäli Berlin haluaa CHL:ssä pitkälle maalivahdin pitää olla kunnossa ja eiköhän Vehanen ole. Micki Dupont on edustanut Berliniä aiemmin kolme kautta, kausilla 03-06. Erittäin kovan tason kiekollinen puolustaja joka on pelannut sveitsin NLA:ssa viimeiset seitsämän kautta ja nyt palaa takaisin DEL-liigaan ja Berliiniin. Todella kova hankinta ja eiköhän tämä kanadalainen tule tekemään kovat pisteet ja johtamaan Berlinin puolustusta. Peter Pohl SaiPassa esiintyi vaihtelavasti, aika itsekäs pelaaja lappeerannassa ja veti soolosuorituksia, eikä kiekko irronnut kavereille. Seuraavat vuodet meni tsekissä, missä tulos oli hyvää muttei loistavaa. Sai viime kaudeksi mahdollisuuden saksasta ja Berlinistä, käytti tilaisuutensa erinomaisesti kun 52 otteluun teki 21+24=45 pistettä. En kuitenkaan näe Pohlissa vakituista pistelinkoa, joten vaadin toista onnistunutta DEL/CHL-kautta, että Pohl vakuttaa minut.


- Kaksi junioritähteä ja SM-liigasta tuttu taitoniekka Ryan Keller, nämä pelaajat on varmaan kaikille tutuja. Joten jälleen kerran otan vain muutaman huomion pelaajista, mitkä nopeasti tulee mieleeni.

Auston Matthews, huhuttiin vaikka minne, mutta lopulta matka vei sinne mistä huhumylly alkoi. Eli sveitsin NLA:han ja Zürich Lionsiin. Suurin suosikki seuraavan draftin ykkösvaraukseksi, pystyykö vastaamaan huutoon ja se huuto on todella kova. Nuori pelaaja joutuu todella kovaan myllyyn jos ei onnistu, Lionsin kannattajat odottavat ihmetekoja. Henkilökohtaisesti pitäisin erittäin kovana suorituksena jos pystyisi PPG-tahtiin, mutta en kyllä suoranaisesti usko tuohonkaan. Koko NLA:n ja CHL:n ehkäpä kiinnostavin pelaaja.

Denis Malgin, sveitsiläisvenäläinen taitoniekka joka kiittää, kun Matthews tuli joukkueesen viemään suurimmat paineet pois harteilta. Esiintynyt nuorten maajoukkueessa erittäin vahvasti, miesten tasolla läpimurto vielä tekemättä. Pystyykö "ns" yllättämään puskista, kun Matthews vie suurimman mediahuomion?

Ryan Keller, alkava kausi on kolmas Lionsissa ja neljäs NLA:ssa. Tasaisen laskeva käyrä ollut vaikka miehen pitäisi pelata parhaita pelivuosiaan, mutta joku mättää. Missä on suomessa ja Bluesissa ihastuttanut Keller? Vaikeista vuosista huolimatta, ottaisin miehen erittäin mielelläni takaisin liigaan ja kyllähän Kelleriä ajoittain takaisin on huhuttukin. Kellerissä on kuitenkin yksi erittäin hyvä puoli, on aina pudotuspeleissä parhaimmillaan.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu CHL:n arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa