Risto Dufva Jukureiden päävalmentajana 2016-2019

Kuva
Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Risto Dufva Jukureiden päävalmentajana 2016-2019

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 30.04.2016 14:00

Risto ja Mikkeli. Mikkeli ja Risto. Silti parempi rakkaustarina kuin Twilight. Avataan tällekin nyt oma ketjunsa.

Dufvan päävalmentajapestistä uutisoitiin jo joskus viime syksynä, mikä aiheuttikin sitten aiheellista ja aiheetonta närää Raumalla. Kieltämättä silläkin oli oma vaikutuksensa Lukon kauteen. RD esiintyi jossain Jukureiden asiakastilaisuuksissa ja muissa jo joulun tienoilla. Nyt pääsee Risto keskittymään sataprosenttisesti tähän alkavaan projektiinsa, ja melkoinen savotta onkin edessä.

Nyt kun tuo liigajoukkueen runko on tullut julki, on Ristokin aika mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue on rakenteeltaan ihan erilainen kuin aikaisemmissa projekteissa. Viime kauden Lukon 28 vuoden keski-ikä on pudonnut melkoisesti. Saa nähdä, kuinka hyvin sen robottikiekon saa iskostumaan nuoreen porukkaan. Toki niitä luottoratsujakin löytyy isompi liuta.

Dufvan sopimus Jukureiden kanssa on kolmevuotinen ja kestää kevääseen 2019 saakka. Valmennustiimissä on myös Ville Nieminen, sopimuksella 2+1.
Here comes the yellow and blue.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Risto Dufva Jukureiden päävalmentajana 2016-2019

ViestiKirjoittaja Dev » 01.05.2016 07:19

On tossa Ristolla oikeasti hommaa saada pelaamaan tuo joukkue hänen näköistä kiekkoa. Tuo nykyinen joukkue kun ei muistuta käytännössä ollenkaan sellaista perus RD:n jengiä. Mulla on jotenkin sellanen kutina, että tämä vuosisadan rakkaustarina saattaa jopa päättyä huonosti? Risto on vähän sellanen koutsi, että jos hommat ei mene niin kuin haluaa, niin tuntuu vetävän jotenkin vähän läskiksi touhun. Lisäksi Risto on ehkä liigan pahin "saunakaveri" koutsi. Sillä on ne omat ukot joihin se luottaa kuin vuoreen, vaikka kaikki näkis että vittu metikköön mennään.

Sentään se positiivinen juttu, että Risto saa rauhassa rakentaa tämän ensimmäisen kauden, kun Jukureiden rosteri on selkeästi huonoin liigassa ja odotukset ovat vain siinä jumbopaikassa, kaikki muu plussaa.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2310
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Risto Dufva Jukureiden päävalmentajana 2016-2019

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 01.05.2016 14:53

Johan tosta Jukureitten 1.1 miljoonan pelaajapudjetista suurinosa menee valmentajille ?

Sami Rajaniemiä on hehketettu. Nyt ainakin tulee sinne paljon vetoja ja testataan mihin Rajaniemi pystyy, kun ei ole sarjan parhainta puolustusta peittämässä vetoja. Hikisiä iltoja varmasti on tulossa ja nolla nollaa pelaamista mikäli Jukurit haluaa saada pisteitä kerättyä.

Luuli kumminkin että Jukureihinkin vielä on jotain ukkoja tulossa ???

Jos RD tämän ryhmän vie sääleihin ? Oliko se tämä kausi jona sinne pääsi 12 joukkuetta ? Voin silloin auliisti myöntään vuoden valmentajan tittelin Mikkelin suuntaan.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Paluu Jukurit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa