Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 05.05.2010 12:27

Ville Peltonen on sen verran suuri nimi SM-Liigan tasolla, että päätin tehdä herralle ihan oman ketjun. Tässä on nyt se liideri, jota on tänne huudeltu Raymond Murrayn jälkeen. Kaveri joka luo uskoa jengin nuorempiin pelaajiin ja toimii pukukopissa isähahmona.

Aika monessa paikassa on myös huudeltu, että täysi kehäraaki nykyään ja ei tule pärjäämään. Ihan oikeasti. Peltonen pelasi ainakin minun silmiini hyvin olympialaisissa, oli itseasiassa yksi parhaimmista Suomen pelaajista. Hoiti joka vaihdossa oman roolinsa tunnollisesti ja laittoi itsensä likoon.
Jos Sami Kapanen pärjää vielä tällä tasolla noin hyvin, niin miksi Ville ei pärjäisi? Saman ikäisiä ja suurin piirtein saman tason pelaajia kuitenkin ja Kapanenkin on ajoittain suorastaan dominoinut kentällä vastustajia. Kapasesta puheenollen, jos KalPalla ei olisi Kapasta ollut parina viime kautena, niin mä väitän, että he eivät olisi olleet neljän joukossa. Kapanen on vaikuttanut siellä todella paljon ja toivon/uskon, että Villen ja IFK:n kohdalla käy samalla tavalla.

Mulla on vähän sellanen kutina, että vaikka Kojon alaisuudessa hommat ovat tähän asti menneet päin helvettiä playoffeissa, niin Villen tulo mukaan, auttaa oikeasti meitä myös siellä.
Jalonen sanoi tämän vuoden playoffien jälkeen, että jengiä ei missään nimessä käsketty alkaa peruuttelemaan aina ottelun loppuvaiheilla, noh senhän se teki. Ja kun on noin nuori jengi mitä meillä, niin yleensä siinä käy silleen, että kun valmennusjohto käskee olemaan varovainen ja puolustaa tarkasti, mutta hyökkäämään myös, niin nuori jengi alkaakin vain peruuttelemaan ja olemaan ylivarovainen. Se mitä tässä nyt hain on se, että hyvässä lykyssä Peltonen pystyy juuri tällaisiin asioihin vaikuttamaan omalla panoksellaan.

Tervetuloa kotiin #16!

Riksmanille ja Kousalle saa myös tehdä omat ketjut. Yhdistin tuon äskösen ketjun joukkueen rakennus topiciin.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2890
Liittynyt: 21.04.2008 17:16
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Teppo Numminen

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Kaappari » 05.05.2010 12:54

- Ville Peltonen tuskin esittelyjä kaipaa. Peltosen paluu on IFK:lle ja SM-liigalle merkittävä asia. Päätös palata IFK:hon on nimenomaan Villen päätös, josta olemme riemuissamme. Hän olisi voinut halutessaan jatkaa uraansa ulkomailla. Nyt julkaistu sopimus on itse asiassa solmittu viime jouluna. Sopimuksessa on ollut purkupykäliä, josta syystä sen julkaiseminen ei aiemmin ollut mahdollista. Nyt niillä ei ole merkitystä, 2-vuotinen sopimus on lopullinen, HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas kommentoi sopimusta.
http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/arkistot/jaakiekko/2010/05/1116287


Ihan helvetin mahtava juttu! Harmi kun itsellä menee ensi kausi pitkälti intissä, niin ei pääse väijymään pelejä. Hyvin on pidetty homma salassa, jos kerran jo jouluna on nimet ollut paperissa. Nyt tosiaan Ville pelaa meillä, vaikka Venäjältä tulee mitä tarjouksia tahansa. Jos paikat kestää pelaamisen, on Ville kova sana ensi kaudella! Fanipaitamyynti varmaan nousee kiitettävästi. :peukkuylös:

Tervetuloa kotiin #16!
KIITOS TEPPO!
----------------------------
- Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 05.05.2010 13:16

Kaappari kirjoitti:Ihan helvetin mahtava juttu! Harmi kun itsellä menee ensi kausi pitkälti intissä, niin ei pääse väijymään pelejä. Hyvin on pidetty homma salassa, jos kerran jo jouluna on nimet ollut paperissa. Nyt tosiaan Ville pelaa meillä, vaikka Venäjältä tulee mitä tarjouksia tahansa. Jos paikat kestää pelaamisen, on Ville kova sana ensi kaudella! Fanipaitamyynti varmaan nousee kiitettävästi. :peukkuylös:

Tervetuloa kotiin #16!


Noh hyvin ja hyvin. Tammikuussa taisi vuotaa jo ensimmäiset tiedot, että Peltonen on tehnyt IFK:n kanssa sopimuksen. Kukaan ei vaan tuota uskonut missään suunnassa.

Vähän laimea oli tosiaan tuo tiedotustilaisuus, mutta tämä Peltosen tulo IFK:hon pelastaa kyllä todella paljon. Saatetaan saada ensi kaudelle melkoinen ketju, kun ykkösessä jyllää keskellä Granlund ja passeja pistämässä sisään Peltonen ja Haataja. :peukkuylös: Ei voi kun nostaa hattua Nybondakselle, loistavaa työtä tehnyt tähän asti IFK:n UTJ:na.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Kauppila » 05.05.2010 13:19

Peltosen paluu tekee HIFK:lle todella paljon hyvää, mutta antaa myös väriä hiukan lisää SM-liigaan. Peltoset, Kapaset, Karalahdet ja muut jannut tuo kuitenkin katsojia yksittäisiin peleihin lisää ja muutenkin antaa medianäkyvyyttä liigalle. Hienoa nähdä Suomi-kiekon yksi suuri pelaaja jälleen SM-liigassa ja kasvattajaseurassaan. Peltonen on kova tekijä varmasti näiden kahden kauden ajan ja tuo HIFK:n hyökkäyspeliin täysin uusia ulottuvuuksia. Pukukoppipelaajana varmasti erittäin tärkeä ja hyvä esimerkki seuran nuorille pelaajille ja omille kasvateille.

Hieno sopimus HIFK:lta. :tuoppi:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 05.05.2010 15:28

Ville Peltonen haastattelussa HIFK-TV:ssä

Ei tässä voi todeta kuin, että huhhuh. Kylmät väreet tulee, kun kuuntelee Peltosen puhetta ja katselee tuota upeaa IFK:n paitaa äijän päällä.

"– Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi."

Nämä kommentit vielä. :tuoppi: Voi sanoa, pojat, isäntä on tullut taloon. Syksyllä pitää lähteä kyllä heti ensimmäiseen kotimatsiin katsastamaan Peltosen paluu, todella upea hetki tiedossa. Number #16 palaa petoluolaan näiden kaikkien vuosien jälkeen.

Toivottavasti Villen suuri unelma, eli mestaruus IFK:n paidassa toteutuu.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Multi » 05.05.2010 16:19

Sm-liigan talolle on muuten mahtava hankinta, mutta pienenä riskinä voidaan kysyä riittääkö enään liike. Sm-liiga on kuitenkin kaikessa huonoidessaan yksi euroopan kova intensiivisemmista ja nopeimmista sarjoista, olympialaisissa Villellä tuli vähän kiire mutta pelaajatkin olivat aivan erilaista luokkaa... Luultavasti ja toivottavasti Villen vauhti riittää ja hän tuo oman pelillisen panoksensa lisäksi myös paljon henkistä voimaa IFK-paitaan, sillä sitä tuonne tarvitaan.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 783
Liittynyt: 07.05.2008 21:23
Suosikkijoukkue: HIFK

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Lutur » 06.05.2010 10:50

Voi herranen aika, riittääkö enää liike? Villehän pelasi hyvät olympialaiset ja ei ollut lähellekkään suomen huonoimpia. Viime kaudella kuitenkin 26 pistettä ja kovaa johtamista maailman toiseksi kovimmassa sarjassa. Liigan tärkein yksittäinen pelaaja ja aivan mahtavaa että vihdoin Ville Peltonen IFK:ssa. Tulee tekemään +50 pistettä ensikaudella ja siihen päälle ne loistavat taidot nimenomaan johtaa joukkuetta kentällä ja sen ulkopuolella, siinä onkin pelaaja uran jälkeen meille loistava jätkä valmennuspuolle!

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 06.05.2010 11:05

Niin, eihän tuon Bremberginkään liike Narreissa enää ollut mitään maagista, mutta niin vaan dominoi välillä kentällä ihan miten halusi. Sitä liikettä pystyy paikkaamaan hyvällä peliälyllä ja sitä Peltosella todellakin on. Mitä tulee tuohon Peltosen pukukoppi johtamiseen, niin uskon, että tästä IFK saa ihan oikeasti sellaiden liiderin koppiin jota ei olla nähty sitten moneen vuoteen. Minskin johtajat kehuivat Villeä ainakin kauden aikana maasta taivaisiin ja juttelivat juuri kuinka Ville on ylivoimaisesti tärkein pelaaja pukukopin puolella. Pystyy luomaan uskoa jengiin vaikeinakin hetkinä. Samaa ne höpötteli tuossa kauden päätyttyä.

Lutur kirjoitti:Tulee tekemään +50 pistettä ensikaudella ja siihen päälle ne loistavat taidot nimenomaan johtaa joukkuetta kentällä ja sen ulkopuolella, siinä onkin pelaaja uran jälkeen meille loistava jätkä valmennuspuolle!


Itse en uskalla odottaa +50 pistettä, mutta mahdollista se toki on Granlundin rinnalla. Uskoisin, että 40 pojoa menee ainakin rikki, jos vaan pysyy kauden aikana ehjänä. Tuossa Maikkarin haastattelussa muuten kysyttiin Peltoselta uran jälkeisistä suunitelmista ja minä sain ainakin sellaisen käsityksen, että IFK on tarjonut miehelle hommia myös uran jälkeen. Samantien vaan valmennukseen mukaan?
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja InFlames » 06.05.2010 13:35

Kukaan ei varmaan kiistä sitä, että Peltonen on edelleen erittäin hyvä pelaaja SM-liiga tasolle, vaikka ei varsinaisesti KHL:ssä loistanutkaan. Tehojen valossa katosi täysin massaan KHL:ssä, mutta siitä ei pidä vetää sen kummallisempia johtopäätöksiä. Ura on laskusuunnassa, mutta edelleen Peltonen on SM-liiga tasolle tähtiluokan pelaaja. Ei varmasti tule pistepörssin voitosta taistelemaan enää, mutta on kuitenkin korkealla siinäkin. Villehän ite mainitsi, että nauttii, kun sai palata HIFKiin vielä kun on ihan hyvässä tikissä. Veikkaisin, että Peltonen tekee tollaiset 43-48 pistettä tulevalla kaudella.

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 06.05.2010 17:01

Hieno hankinta Ifk, ei voi muuta sanoa. :peukkuylös: Varmasti on liigan pistepörssin kärkinimiä sekä Ifk:lle tärkeä pelaaja kokonaisuudessaan. Eipä oikeastaan tarvitse hirveästi sanoja tämä hankinta, hienoa!
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Rocket » 07.06.2010 09:00

IFK:ta ajatellen loistava hankinta. Peltonen on Suomi-kiekon kovia, kokeneita nimiä, jotka ovat tottuneet menestymään ja antamaan ison panoksen koko joukkueelle. Peltonen näyttää varmasti esimerkkiä kuin MM-1995 finaalissa konsanaan. Toivotan Villelle hyvää kautta IFK-paidassa ja menestystä ehkä senkin jälkeen jatkuvalle uralle. Hienoa, HIFK!
Viimeksi muokannut Rocket päivämäärä 04.08.2010 11:57, muokattu yhteensä 1 kerran
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 04.08.2010 11:56

Ville Peltosen haastattelu HIFK-TV:ssä

Haastattelusta käy ilmi, että Peltonen ei pelaa perjantaina tai lauantaina Hurrikaani cupissa. Elokuun puolessa välissä on kuntoutusjakso päättynyt ja silloin saa hypätä vasta kaukaloon. Eli näemme numero #16 kentällä vasta European Trophyssa. Hyvä että otetaan rauhallisesti eikä höntyillä sillä peleihin menemisellä. Harkkapelejä nää on vasta! Tärkeintä, että on elämänsä tikissä sitten kun kiekko tippuu 16.9 Nordiksella jäähän ja aloitetaan Jokereiden teurastus.

Niin ja tuo kuulostaa myös hyvältä, että siellä on jätkät heti jo kovassa tikissä ja kaikki on vetäneet omatoimiset jaksot kunnolla läpi. Toisin kuin Kuopiossa, jossa Virta ei ollut tyytyväinen tiettyjen pelaajien kesäharjoitteluun.

Tämän päivän iltalehdessä tai IS:ssä oli juttua Peltosesta, ja jos joku omistaa lehden, niin olisin kiitollinen jos kertoisi vähän tänne mitä siinä sepitettiin.

Millä tavoitteilla lähdet kauteen?

- Täällä ollaan voittamassa mestaruutta. Toivottavasti kukaan ei minkään muun asian takia tuolla kopissa ole.


Oikea asenne. Välillä tuntunut siltä, että osa pelaa vain IFK:ssa fygen ja seuran hienouden takia, eikä sillä mestaruudella ole niin väliä. Toivottavasti Ville muuttaa tämän ajattelutavan.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 24.08.2010 14:45

Ville Peltonen hyppää huomenna kaukaloon ensimmäistä kertaa IFK:n paidassa sitten 15-vuoteen. Asian on vahvistanut jo Koff.net ja HIFK.fi. Mielenkiinnolla odotetaan, että mihin ketjuun se Ville heitetään. Ahtola - Ramu - VVV oli viime pelissä suht koht hyvä, joten sitä tuskin tullaan rikkomaan. Voisin veikata, että siihen Wirtasen ja Kuhdan rinnalle istutetaan Peltonen. Granlund kun palaa kaukaloon, niin Ville siirtyy luonnollisesti varmaankin hänen vierelle.
- Olen aina IFK

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja jurachess » 08.10.2010 02:40

SM-liiga ja Jääkiekkolehti ovat valinneet syyskuun parhaaksi pelaajaksi HIFK:n laitahyökkääjän Ville Peltosen. :peukkuylös:

Tuskin tämä oli yllätys. En myöskään usko, että HIFK häviää kotonaan tällä kaudella. Ehkä kerran tai kaks. eusa_clap
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ville Peltonen palaa HIFK-paitaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 30.10.2010 09:57

Petteri Sihvonen: Missä Ville Peltonen oikein seikkailee?

On se Petteri vaan hieno mies! Vetänyt yhden ottelun perusteella (HIFK-Kärpät) hirveät johtopäätökset. Se on totta, että tuo on toistaiseksi ollut Villen kauden heikoimpia matseja, mutta muuten kaveri on ollut aivan ilmiömäinen ja ainakaan itse en ole havainnut mitään vitun "seitsemän metrin" syöttöjä ja pitkiä välejä, vaan Ville pyrkii aina pelaamaan nimenomaan nopeilla ja lyhyillä syötöillä kiekon vastustajan päähän. Peltonen on ollut se kapellimestari tuossa ykkösketjussa, kun Granlundista ei siihen vielä ole.

Suoraan sanoen hävettää kyllä aikalailla lueskella ja katsoa näitä urheilulehden videoita. Niin karmeeta paskaa siellä suoltavat SM-Liigan osalta, että ei mitään järkeä. Mielestäni tämä tällainen ainainen vastahakoisuus on myös pitkälti tarkoituksellista. Eli kirjoitetaan ja ollaan aina eri mieltä kuin muut ja etsitään kissojen ja koirien kanssa negatiivisia asioita. Esimerkiksi tämä Sihvosen Kekäläis dissaus on myös ihan naurettavaa.
- Olen aina IFK

Seuraava

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa