Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

Kuva
Avatar
Viestit: 783
Liittynyt: 07.05.2008 21:23
Suosikkijoukkue: HIFK

Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Lutur » 12.10.2010 15:19

Hamilton ilmeisesti luistelee vasta tämän kuun lopulla kaukaloon ja kentät näyttää varmaan silloin tältä:

Peltonen - Mikke - Hamilton
Haataja - Ramstedt - Ahtola
Petrell - Wirtanen - Kuhta
Wärn /Nyholm - Töykkälä - Liivik

Vallin-Kousa
Kurvinen-Söderholm
Kankaanperä-Järventie

Hyvältä näyttää! Pakki puolelle odottelisin viellä täydennystä, vaikka Kousa hyvin pelannutkin. Noh katsellaan...

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 12.10.2010 19:14

Miksi hajottaa hyvä Peltonen-Granlund-Petrell? Hamiltonin myötä kolmosketjustakin saarakennettua todella vaarallisen, mutta ei Lennulla :?
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Rocket » 13.10.2010 08:09

Loistava hankinta tuo Hamilton, tuo varmasti lisää maalintekovoimaa noihin kärkiketjuihin. Tässä muodostelmassa hän on heitetty kolmoseen, koska tuulikuumat ketjut Peltonen-MG-Petrell ja Haataja-Ramstedt-Ahtola toimivat niin hyvin. Niitä ei kannata paljon sekoittaa. Neloskenttä on puurtajaosastoa, joka viime peleissä on tehnyt pimennosta maaleja, kun vastustaja on keskittynyt vain kahteen ensimmäiseen kenttään. Huippuvaarallinen ryhmä IFK:llä, jonka monet aliarvioivat.

Peltonen - Granlund - Petrell
Haataja - Ramstedt - Ahtola
Hamilton - Wirtanen - Kuhta
Wärn - Töykkälä - Liivik

Vallin - Kousa
Kankaanperä - Söderholm
Kurvinen - Järventie

Riksman
Lundell
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 783
Liittynyt: 07.05.2008 21:23
Suosikkijoukkue: HIFK

Re: Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Lutur » 13.10.2010 13:15

Metsäkulma kirjoitti:Miksi hajottaa hyvä Peltonen-Granlund-Petrell? Hamiltonin myötä kolmosketjustakin saarakennettua todella vaarallisen, mutta ei Lennulla :?


Kyllä kyllä. Lennu tällä hetkellä nyt on niin liekeissä, että tulosta tulee missä tahansa kentässä ja kaikki roolit käy! Wirtanen kuitenkin enemmän puolustavampi hyökkääjä, vaikka kykeneekin pisteisiin, niin saadaan roolitukset paremmin kokoon.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 12.12.2010 13:13

Tuli tässä mietittyä, että mihinköhän kuosiin toi Jalonen meinaa laittaa ketjut sitten kun saadaan sairastupa tyhjäksi? Tilanne on tällä hetkellä suorastaan harmillinen.

Ville Peltonen - Mikael Granlund - Lennart Petrell
Martti Järventie - Markus Kankaanperä

- Mikael Granlund oli pettymys sentterin paikalla ja olisi parempi peluuttaa kaveria laidassa, mutta tällä hetkellä tilanne on se, että meillä on niin jumalattoman kovat laiturit, että sieltä ei löydy yksinkertaisesti paikkaa. Tai löytyy paikka Mikelle, mutta sillon Haataja lentää katsomoon. Joten itse olisin kallistumassa sen vaihtoehdon puolelle, että Mikke jatkaa paluunsa jälkeen ykkösketjun sentterinä. Vierellään Peltonen ja Petrell. Esittivät alkukaudesta kuitenkin ajoittain maagistakin peliä. Pakkiparina jatkaa Mara ja Kanki.

Jerry Ahtola - Teemu Ramstedt - Juha-Pekka Haataja
Ari Vallin - Mr.X

- Ketju on toistaiseksi ollut suuri pettymys, Ahtola ei ole pelannut tasollaan, eikä ole myöskään Haataja. Silti olisin valmis jatkamaan tällä ketjulla jatkossakin, koska onhan tässä niin paljoa maalintekotaitoa ja pelisilmää, että voi jossain vaiheessa pankki räjähtää ihan huolella. Viime kauden lopussahan tämä ketju oli yksi IFK:n parhaimmista. Joka tapauksessa Ahtolan ja Haatajan on pakko nostaa tasoa. Ramstedt on toistaiseksi pelannut juuri niin kuin kuuluukin. Plussaa vielä siitä, että puolustuspäässä kaveri on parantanut ihan huimasti verrattuna viime kauteen.
Pakistoon tarvitaan sitten Vallinin vierelle joku iso maalinedusta pakki, joka kykenee myös kiekolliseen peliin. Kousa tästä sivuun. Arska Vallin on parantanut huomattavasti otteitaan ja ollut IFK:n parhaimpia puolustajia.

Kimmo Kuhta - Petteri Wirtanen - Jeff Hamilton
Toni Söderholm - Mikko Kurvinen

- Tätä ketjua ei tule rikkoa missään nimessä. Se on suoraan sanoen ollut aivan maaginen Hamiltonin tulon jälkeen ja ehdottomasti yksi liigan parhaista ketjuista. Hamiltonin tulon jälkeen Kuhta ja Wirtanen ovat nousseet vielä yhden pykälän korkeammalle tasolla ja minä en edes uskonut sen olevan mahdollista. Kuhta kantaa jo nyt IFK:n kultakypärää, vaikka Peltonen tulisi sairastuvalta mukaan. Huikea jamppa. Wirtanen on myös noussut täysin uudelle tasolle ja olisikin toivottavaa, että IFK väsäisi hänelle mahdollisimman nopeasti jatkosopimusta kouraan. Hieno pelaaja ja ansaitsi todella tuon maajoukkue komennuksen. Pakistossa jatkaa tuttu ja turvallinen Söde - Kurvi. Hienoa työtä tehneet hekin.

Robert Nyholm - Siim Liivik - Eetu Pöysti
- Alkukauden suurimmat yllättäjät. Voisin oikeastaan jopa sanoa, että rakastan tätä ketjua eniten koko joukkueesta. Pommeja tulee vastustajille aina kun on mahdollisuus ja maaliverkot heiluu myös tiuhaan tahtiin. Näistä voi aina väitellä, mutta IFK:lla on tällä hetkellä varmasti yksi SM-Liigan TOP3 nelosketjuista. Harmillinen tuo Nyholmin loukkaantuminen Jokeri ottelussa. Äijä on ollut hyvässä vireessä, kun katsotaan peliaikoja ja tehtyjä maaleja. Onneksi Tallberg stunttaa Bobbya hyvin nelosessa.

Ylijäämät: Joni Töykkälä, Turo Järvinen, Teemu Tallberg, Mikko Kousa, Ilari Melart
- Aika kova lista ylijäämiä. Töykkälän pitäisi mahtua kokoonpanoon, mutta tilanteen tekee todella vaikeaksi tuo nelosketju. Liivikiä ei voi syrjäyttää sentterin paikalta, koska kaveri on pelannut ihan törkeän hyvin siinä. Nyholm on jo ottanut itselleen vakiokokoonpanosta paikan, ei voi syrjäyttää. Pöysti on ollut parissa viime pelissä erinomainen ja eilenkin käytännössä ratkoi ottelun tuolla hienolla yksilösuorituksella ja Liivik pääsi sitten laukauksesta ohjaamaan kiekon maaliin. Jos joku näistä on heitettävä sivuun, niin sitten se on Pöysti, mutta ei hänenkään palli tällä hetkellä horju.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 21.01.2011 12:34

Päivitellään jälleen näitä kokoonpanokoostumuksia.

Ville Peltonen - Mikael Granlund - Hannes Hyvönen
Martti Järventie - Markus Kankaanperä


Tämä alkaa olemaan aika saletti. Granlund on näyttänyt jo kykenevensä pelaamaan ykkössentterinä ja hän on selvästi tällä hetkellä IFK:n nro 1. keskushyökkääjä. Ketju kärsii kuitenkin aivan liian paljon Juha-Pekka Haatajasta. Kaikella kunnioituksella Haatajaa kohtaan, mutta et sä voi kerrassaan tuhlata noin paljoa maalipaikkoja mitä Ville ja Mikke sulle järjestää. Näin ollen hänen paikkansa ykkösketjusta ottaa Hymy-Hannes. Pakistossa jatkaa tuttu ja turvallinen Järventie - Kankaanperä.

Kimmo Kuhta - Teemu Ramstedt - Jeff Hamilton
Ari Vallin - Mikko Kousa


Kojo prkl! Kokeile nyt ihmeessä tätä ketjua. Ei siinä voi hävitäkkään mitään. Alkanut jo pikkuhiljaa ottamaan päähän se, että Kibe ja Hamilton kärsivät nyt ihan hirveästi siitä, että PW ei pysty tarjoilemaan maalipaikkoja. PW on erinomainen kolmosketjun sentteri ja siinä roolissa häntä tulisi peluuttaa, ei kakkosessa kahden sniperin kanssa. Se on fakta. Eli kakkosen keskelle jatkossa Ramstedt. Luonut koko kauden loistavia maalipaikkoja Jerrylle ja Juha-Pekalle, mutta he eivät ole onnistuneet. Nyt vaan Ramu luomaan niitä Kibelle ja Jeffille. Olen aika varma, että alkaa maaliverkot soimaan. Pakistossa jatkaa Vallin ja Kousa. Molemmat pelaavat tällä hetkellä erittäin hyvin. Etenkin Kousan otteita on hieno katsella. Taklaa aina kun on paikka, laukauksetkin menee nykyään jo maalille ja on sitä ihan kiva katsella, kun kaveri tulee sulalla luistelulla omalta alueelta vastustajan päähän.

Lennart Petrell - Petteri Wirtanen - Juha-Pekka Haataja
Toni Söderholm - Mikko Kurvinen


Ei ole ihan mikään ihanneketju. Meillä on niin paljon kokoonpanossa näitä maalintekijöitä, että Haatajan joutuu laittamaan pelaamaan kahden suunnan sentterin PW:n kanssa. Epäilen että tulosta tulisi hirveästi, mutta ehkäpä tästä voitaisiin raapia sellainen ketju joka rynnistelee väkisin sinne maalille. Saattaisi olla Hadellekin parempi vaihtoehto, kun äijällä on kuitenkin energiaa, mutta ei onnistu tekemään sellaisia maalintekijän maaleja, niin jatkossa sitten survomalla sisään? Pakistossa jatkaa Söde - Kurvi. Aika yllättävää että pakistossa ei ole ollut koko kautena minkäänlaisia ongelmia ja parit on löytyneet käytännössä samantien. Tämäkin kaksikko on erittäin toimiva pari.

Jerry Ahtola - Siim Liivik - Robert Nyholm

Tämä on sitten se meidän tutinaa ja tötinää ketju, joka pystyy myös maalintekoon. Nyholmin tai Ahtolan tilalla voi pistää myös Wärniä ja olisi syytäkin pistää, sillä kaveri on pelannut melkeinpä parhaiten koko joukkueesta. Nyholmille on mielestäni annettava kuitenkin tilaisuus näyttää mihin rahkeet riittää. Kaksi rikkonaista kautta nyt alla, mutta molemmilla kerroilla on ollut sellainen meininki päällä, että yli kymmenen maalia menisi rikki, jopa 15. Peliaikaan nähden oli alkukaudesta IFK:n TOP5 hyökkääjiä.

Katsomo:
Joni Töykkälä
Eetu Pöysti
Max Wärn
Tommi Kovanen
Ilari Melart


Tuota kokoonpanoa kun katselee, niin ei toisaalta voi olla ajattelematta sitä ajatusta, mitä jos meillä olisi vielä yksi hyökkäyspäähän taitava sentteri? Maalintekijöitä on kuitenkin aina neljään ketjuun asti. Kölli Kortelainen oli aamulla jutellut että kärkipään seuroihin tulee vielä vahvistuksia ja että IFK:kin hakisi vielä sentteriä.

Peltonen - Mr.X - Hyvönen
Kuhta - Granlund - Hamilton
Petrell - Ramstedt - Haataja
Ahtola - Wirtanen - Nyholm/Wärn/Liivik/Töykkälä/Pöysti
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 09.03.2011 00:01

Nyt ei ole enää aikaa pyöritellä ketjuja ja eihän tässä voi kun todeta, että vähän heikolta näyttää. HIFK:n sentteriosasto on tällä hetkellä keskitasoa, jopa huonompi. Mikael Granlund ei pysty tätä joukkuetta yksinään kantamaan. Playoffeissa kundi tullaan vielä kaiken lisäksi ottamaan todella tarkasti kiinni. Koko kauden meidän ns. oikeana kakkossentterinä toiminut Teemu Ramstedt on ilmeisesti hyllytetty. Erään toisen kiekkopalstan mukaan Ramulla on jo diili Ilmalaan ensi kaudeksi ja Jalonen ei katsele tällä hetkellä yhtään Ramstedtin menoa. Ihan ymmärrettävää, sillä sen verran surkea herra on viime peleissä ollut. Kuulemma pahoja motivaatio-ongelmia. Syöksykierre alkoi siitä kun Hyvönen tuli joukkueeseen. Joka tapauksessa, ei sitä Ramua voi pitää loputtomiin siellä katsomossa, joten kun poffit starttaa, niin lähtisin niihin seuraavan näköisellä kokoonpanolla:

Peltonen - Granlund - Haataja
Kuhta - Wirtanen - Hamilton
Ahtola - Ramstedt - Petrell
Wärn - Liivik - Pöysti
+ Järvinen, Töykkälä, Nyholm, Piiparinen, Tallberg

Kovanen - Kankaanperä
Vallin - Kousa
Söderholm - Kurvinen
+ Järventie, Melart

Riksman
Lundell

Ahtola, Ramstedt ja Petrell pelasivat sen yhden taivaallisen pelin, joskin vastassa oli vain paska Pelicans, mutta hyvin näytti siinä kulkevan. Toki yksi vaihtoehto voi olla myös se, että tuodaan mukaan sentteri Niko Piiparinen. Kundi pelasi tässä parin viikon sisällä aivan erinomaiset kaksi ottelua ja vakuutti kyllä joka osa-alueella.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 560
Liittynyt: 20.12.2010 14:44
Suosikkijoukkue: Hifk

Re: Ketjukokoonpanot kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja redcat » 09.03.2011 09:07

Dev kirjoitti:Mikael Granlund ei pysty tätä joukkuetta yksinään kantamaanTäydellisesti samaa mieltä.

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa