Mikko Jokela IFK:hon - Kim Hirschovits palaa kotiin

Kuva
Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Mikko Jokela IFK:hon - Kim Hirschovits palaa kotiin

ViestiKirjoittaja Lehväs » 23.05.2011 12:23

Asiasta kertoo Jatkoaika

Kovat hankinnat, aivan liigan kärkipäähän sijoittuvia. IFK taistelee mestaruudesta tosissaan tulevallakin kaudella, kuten rosterista voi päätellä. Peltonen, Granlund, Hirso, Kuhta... Kovaa on sakki. Nybari näytti kyntensä.

Samassa tiedotettiin pitkään totuutena pidetty Petri Matikaisen siirtyminen IFK:n penkin taakse. Ei yllätyksiä tällä rintamalla.
...

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Mikko Jokela IFK:hon - Kim Hirschovits palaa kotiin

ViestiKirjoittaja Friiku » 23.05.2011 13:22

Joo kovaa joukkuetta siellä kasataan, mutta onhan tämä kyllä vähän oksettavaa. Näistä kovista hankinnoista..

- Yksi on kantanut Jokereissa kultakypärää ja ennenkin vaihtanut vihollisen puolelle
- Yksi on sanonut "En halua pelata muualla kuin Jokereissa"
- Yksi on jokerikasvatti

Seurauskollisuudelle " :Thumb up: "

Ens kauden paikallisista ei tule ainakaan tunnetta puuttumaan...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikko Jokela IFK:hon - Kim Hirschovits palaa kotiin

ViestiKirjoittaja Dev » 23.05.2011 14:23

Kimin paluu osa 2. Aivan mahtavaa! Liigan paras kakkosketjun sentteri. Kyllä nosti hymyn suupieliin noi ylelle annetut kommentit. Aivan sama missä roolissa pelaa joukkueessa, kunhan saa auttaa sitä voittamaan ja pelata tässä seurassa. Jokeri-vuodet on mennyttä aikaa. Silloin oli Pena ruorissa ja sehän Hirson sinne ryssikin, kun ei suostunut tarjoamaan kuin nälkäpalkkaa. Onneksi meno on nyt muuttunut seurassa ja Nybari tekee ihan timanttisen kovaa jälkeä. Odotan Kimiltä ensi kaudella 40-70 pisteen kautta.

Mikko "Leksa" Jokela. Mielenkiintoinen hankinta. Ruotsin kaudet menivät päin prinkkalaa, mutta oli viime visiitillään Jokereissa jopa liian hyvä. Liigan paras ja monipuolisin pakki silloin. Toivottavasti saadaan Nordikselle samaa settiä. Sanoisin että onhan tämä jonkin sortin parannus Valliniin, joka oli etenkin runkosarjassa ihan luvattoman paska. Playoffeissa kylläkin yksi parhaimmista, ihan vain näin offina. Leksasta on jäänyt mieleen näiden vuosien aikana myös tuo fyysinen puoli. Hanakasti hakee pommeja ja etenkin avojääpommeja. Kyllä tykkään tästä hankinnasta.

Mitä tulee Friikun kommenteihin, niin Jokelahan sanoi, että mielellään palaisi Jokereihin ulkomaanreissun jälkeen. Keklu ei vaan miestä näyttänyt haluavan.

Mestarisuosikki numero yksi on Helsingin IFK. Joukkue on ihan uskomattoman hyvä. Parani vain viime kaudesta. Milloin viimeksi näin, että mestarijengi olisi parantunut seuraavalle kaudelle?
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Mikko Jokela IFK:hon - Kim Hirschovits palaa kotiin

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 25.05.2011 22:07

Pommin varmoja hankintoja HIFK:ltä kaiken kaikkiaan :tuoppi:. Hirsohan on erittäin juonikas ja älykäs sentteri, joka osaa tehdä paikkoja toisille, mutta tarpeen tullen myös itse ratkaista ja tämä soi suurimmalla todennäköisyydellä. Varmasti mieluinen paluumuuttaja HIFK:oon kannattajille ja luopionviitta on poltettu eusa_clap

Kun rupesin tarkemmin muisteleen, niin Jokelahan ei vedä ensimmäistä kertaa "punanuttua" päällensä :doubt: ... edellisellä mestaruuskaudella 1997-98 ja seuraavalla hän viimeksi edusti HIFK:tä, tosin pieneen rooliin se silloin jäi ja maisema vaihtui, mutta nyt on koettu muutakin kuin "naapurin rysää" ja odotankin herralta fyysistä ja joukkueen eteen pelaamista. Millään ilmiömäisillä käsillähän ei herraa ole siunattu, mutta muistelisin, että laukaus oli ihan mallikelpoinen, joten jokunen pojokin on odotetavissa :tuoppi:
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikko Jokela IFK:hon - Kim Hirschovits palaa kotiin

ViestiKirjoittaja Dev » 27.05.2011 14:16

HIFK.fi - Mikko Jokelan haastattelu

HIFK.fi - Kim Hirschovitsin haastattelu


Aika perus diipadaapaa tulee molemmilta. Hirschovits näki HIFK:n parhaaksi paikaksi kehittyä ja halusi muutenkin palata kotiin. Uskoo että uran parhaat kaudet ovat vasta edessäpäin ja tavoitteena on nousta seuraavan kahden kauden aikana pelaamaan taas maajoukkuepelejä.

Jokela taas kertoilee siinä, että päätös HIFK:hon liittymisestä ei kestänyt kauaa. Hän on kuullut pelkkää hyvää seurasta, asiat on hoidettu kaikinpuolin tip top ja ennen kaikkea täällä tehdään kaikki voittamisen eteen. Jokela aikoo tuoda joukkueeseen omien sanojensa mukaan puolustamista, koska hän on puolustaja, raataa alivoimissa ja allaround pelaamista.

Kyllä nämä hankinnat jaksaa edelleenkin hymyilyttää kannattajaa. Sentteriä ja pakkia kun haettiin, niin väitän että Jokelasta ja Hirsosta ei enää kovin paljoa paremmaksi pääse.
- Olen aina IFK

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa