Jason DeSantis HIFK:n takalinjoille

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Jason DeSantis HIFK:n takalinjoille

ViestiKirjoittaja Dev » 17.06.2013 20:58

Eliteprospects: Jason DeSantis

Tilastoja kun katselee, niin miehellä on yksi hyvä kausi alla, jolloin tuli tuo 43 pistettä AHL:ssä. Sitä ennen heikkoja tuloksia. Viime kaudella todella vähän pelejä, joten otaksuisin että siellä on ollut loukkaantumisia? Tehotilastot huonoja aika monelta kaudelta. Puolustuspäässä ongelmissa?

Luottoa tähän hankintaan ei ole tippaakaan. Piti itseasiassa ihan mielenkiinnosta tarkistaa sellainen asia, että koska viimeksi IFK on onnistunut kun se on hakenut ulkomailta kiekollisen pakin joukkueeseen jolla ei ole näyttöjä SM-Liigasta. Päästiin aina vuoteen 1999 ja Marek Zidlicky. Sen jälkeen on käynyt koittamassa onneaan Eddie Del Grosso, Tom Walsh, Jonathan Zion ja ketä näitä nyt oli. Zidlicky kuitenkin viimeisin onnistunut haku. Eipä ole muutenkaan onnistuttu noissa jenkki hauissa.

Saanee kenkää ennen joulua.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Jason DeSantis HIFK:n takalinjoille

ViestiKirjoittaja Jyri » 18.08.2013 14:49

DeSantisista on vaikea sanoa paljoa Frölunda-ottelun perusteella, mutta muutama huomio tuli tehtyä. Sulava luistelija, pehmeät kädet ja uskalsi pitää kiekkoa lavassaan. Toisinaan juuri piti kiekkoa ehkä liikaa, eikä pistänyt nopeasti liikkeelle. Laukausten tarkkuus olisi voinut olla parempi, ainakin pari yritystä osui ensimmäiseen Frölundan pelaajaan. Kiekkovarmuus oli mielestäni kohtalaista, ei elämää suurempia harhasyöttöjä.

Ensi viikon pelit ZSC Lionsia ja Zugia vastaan kertovat varmaan lisää kaverista.

Viestit: 39
Liittynyt: 22.08.2013 18:15
Suosikkijoukkue: HIFK, Chigago Blackhawks, AIK Hockey

Re: Jason DeSantis HIFK:n takalinjoille

ViestiKirjoittaja Ive » 12.09.2013 07:33

European trophyssa ei ole antanut kunnon näyttöjä lainkaan, toivotaan että liigakaudella väläyttää osaamistaan mielummin tärkeissä peleissä.
H I F K <3

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jason DeSantis HIFK:n takalinjoille

ViestiKirjoittaja Dev » 07.12.2013 11:43

Mä en tiedä näkeekö meikäläisen silmät jotain omiaan, tai sinnepäin, mutta JDS on mielestäni parantanut peliään huomattavasti alkukaudesta. Ei se edelleenkään mikään kiekollinen johtopakki ole tähän sarjaan, mutta ei myöskään enää mies joka on hirveä rasite joukkueelle. Sitä se oli alkukaudesta. Tässä on mielestäni myös suurin syy sille miksi mies vetää vakiokokoonpanossa. IFK ei ole saanut kaupattua miestä muualle, mutta toisaalta ei aiheuta enää niin hirveästi harmaita hiuksiakaan ja tuo silloin tällöin jotain tukea hyökkäyksiin. Esimerkiksi nyt on alkanut syötöt napsumaan hyvin lapaan ja muutamia kertoja antanut ihan oivallisia syöttöjä jengikavereille josta on syntynyt vaarallinen tilanne. Näkee että kyllä sillä pelisilmää on.

Silti, jos IFK löytää jonkun huippupakin, niin laittaisin DeSantiksen kilometritehtaalle. Puolustuspäässä mies on kuitenkin hälyttävän usein ongelmissa ja hyökkäyspääntehot ovat liian vaatimattomat, vaikka esitykset ovatkin parantuneet. Tällä hetkellähän Jason on pelaamaassa sellaista huikeata 14 tehopisteen kautta. Se on liian vähän, kun ilmeisesti hintalappukin on päälle kaksisataa tonttua. Joku jossain mainitsi että tässä kaverissa on paljon samaa Kyle Klubertanzin kanssa. Täytyy allekirjoittaa tuo ja lisätä siihen perään, että JDS on kuitenkin köyhän miehen Klubi ja se taas ei ole yhtään hyvä juttu, koska Klubertanzikaan ei ollut kuitenkaan liigan pakkien tasolla mikään tähtipuolustaja.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jason DeSantis HIFK:n takalinjoille

ViestiKirjoittaja Dev » 19.01.2014 13:04

Dev kirjoitti:Tällä hetkellähän Jason on pelaamaassa sellaista huikeata 14 tehopisteen kautta. Se on liian vähän, kun ilmeisesti hintalappukin on päälle kaksisataa tonttua.


Tällä hetkellä tulossa sellainen vähän yli 20 pisteen kausi. DeSantis parantaa pikkuhiljaa kuin sika juoksuaan ja viikonlopun peleissä tässä oli muuten koko jengin ykköspakki, ihan tilastoilla katsottuna, kuten myös pelillisesti. Kauden maalisaldokin näyttää jo viittä häkkiä, kun hetki sitten oli pyöreä nolla. Kyllä JDS menee nokkimisjärjestyksessä tällä hetkellä selkeästi esim. Forsbergin ja Eklundin ohitse.
- Olen aina IFK

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa