Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

Kuva
Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Jyri » 19.12.2013 10:48

Ilta-Sanomien mukaan HIFK:n ensi kauden päävalmentaja on Antti Törmänen: "Tässä on HIFK:n uusi valmentaja"

En ehdi kommentoida nyt muuta, mutta olisi kyllä loistava valinta päävalmentajaksi! Lisää mietteitä myöhemmin.

Viestit: 29
Liittynyt: 12.12.2013 18:59
Paikkakunta: Helsingfors
Suosikkijoukkue: Ei lajill' väliä, aina IFK

Re: Yleinen IFK höpöttely

ViestiKirjoittaja Jare » 19.12.2013 11:31

Jyri kirjoitti:Ilta-Sanomien mukaan HIFK:n ensi kauden päävalmentaja on Antti Törmänen: "Tässä on HIFK:n uusi valmentaja"

En ehdi kommentoida nyt muuta, mutta olisi kyllä loistava valinta päävalmentajaksi! Lisää mietteitä myöhemmin.Olisin kyllä erittäin tyytyväinen jos Törmänen pestattaisiin IFK:n koutsiksi. Kyseessä on kuitenkin nuori, eteenpäinmenevä, jo menestystä kerännyt ja taktisesti verrattain älykäs valmentaja joka voisi allekirjoittaa vähän pidemmänkin sopparin Stadiin :D

Narritausta on tottakai piiiiiiiiitkä miinus Törmäselle, mutta jos Jatkoajan keskustelupalstan jokerifanit ovat innolla ottamassa Lennun ja Ilari Melartin Narrien ensi kauden nippuun niin voin kyllä hyväksyä Törmäsen hänen taustastaan huolimatta :Thumb up:
Tärkeintä ei ole millaiset kortit saat vaan se, että miten pelaat ne.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Dev » 19.12.2013 17:59

Meikäläinen ei vittu ymmärrä näitä nilittäjiä mitä taas tuolla toisaaltakin löytyy. Tarkoitan siis tätä tapaus Törmästä. Jos hän ei kelpaa IFK:n päävalmentajaksi, koska omaa vahvan narritaustan, niin haluaisin kuulla näiltä Stögön vastustajilta, että ketä otetaan tilalle? Oletetaan myös että Rami ei ole enää tämän kauden jälkeen käytettävissä, kuten ei todennäköisesti myöskään ole.

Pekka Rautakallio
Karri Kivi
Kari Heikkilä

Siinä ne taitaa olla parhaimmat. Ensimmäinen ei ole voittanut ikinä urallaan mitään todella suurta, Kivi haisee niin varmalta flopilta että ei mitään rajaa. Ässissä ehkä onnistui, mutta siellä oli tehty pohjaa todella monta vuotta ja mies itse oli ollut kakkoskoutsin paikalla. Pääsi ns. katettuun pöytään. Ne potkut Ässistä oli muuten ainakin sen kirjan perusteella ihan yhden tappion päässä. Oliko Kapteeni-Uusitalo joka kuitenkin avasi suunsa pukukopissa ja huusi että nyt loppuu tämä paska ja lopulta jengi porskutti aina mestaruuteen. Toisin sanoen, Kivi on varmasti ollut osasyy Ässien mestaruuteen, mutta muuten uskon sen olleen muiden asioiden summa. Äijä vaikuttaa muutenkin aika hiirulaiselta ja viime kauden alussakin jäi useasti kuva miehestä joka seisoskelee vaihtopenkin takana kädet taskussa, vaikka jengi pelaa aivan päin vittua. Kari Heikkilä olisi kuulostanut kolme vuotta sitten hyvältä, ei enää. Valmennusura pahasti laskusuunnassa ja kenkää on tullut suunnasta jos toisesta.

Mä toivotan Stögön enemmän kuin tervetulleeksi. Pelaajien kohdalla voi kiertää nämä narripellejen ukot ja ikonit, mutta fakta on se että valmentajien kohdalla ei voi tehdä samaa, koska laatutavaraa ei todellakaan ole paljoa tarjolla.

Ps. Oksettaa kuinka innolla osa Jokereiden kannattajista on ottamassa ensi kauden KHL-joukkueeseen Petrelliä, Södeä, Melartia ja kumppania. Jos menevät sinne, niin kyllähän se kirpaisee saatanasti, mutta sitten menevät. Meille ei kuitenkaan tarvitse tulla mitään vitun Ritoja ja Tomi Mäkiä. Hyi helvetti.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Jyri » 20.12.2013 10:25

Ensi kauden sopimustilanne on tällä hetkellä sellainen, että Ville Hussolla, Jasse Ikosella ja Toni Leinosella on sopimukset. Lisäksi on myös Matti Kuparisen optio. Tärkeitä pelaajia on kuitenkin sopimuksen alla. Husso pelaa läpimurtokautta ja Ikonen sekä Leinonen ovat nuoria pelaajia, jotka voivat kehittyä vielä todella paljon. Kuparisen tilanne on mielenkiintoinen, sillä hän ei ole pelannut tällä kaudella kuin 11 ottelussa. Käsittääkseni hän on kallis pelaaja. Saa nähdä mitä hänen kohdalla tehdään. Corey Elkins pelaa loistokautta ja on sementoimassa paikkaa joukkueen ykkössentterinä.

Sitten lista sopimuksettomista pelaajista jaettuna kolmeen kategoriaan:

Jatkoa: Daniel Fernholm, Mikko Jokela, Toni Söderholm, Corey Elkins, Iiro Pakarinen, Ville Peltonen, Juuso Puustinen
Loppukausi näyttää: Joakim Lundström, Antti Ore, Oscar Eklund, Mikko Kurvinen, Juuso Salmi, Matti Kuparinen, Arttu Luttinen, Thomas Nykopp, Mika Partanen, Eero Somervuori, Roope Talaja, Ryan Thang
Ei Jatkoa: Jason DeSantis, Henrik Forsberg, Janos Hari, Niko Piiparinen, Janne Öfverström

Fernholm ja Söderholm olisi pakko pitää joukkueessa. Kaksi loistavaa puolustajaa, Söde on hyökkäävämpi ja Fernholm hoitaa puolustamisen. Mielestäni Jokela on pelannut melko hyvin ja on kuitenkin hyvä liigatason pakki, joten pitäisin hänetkin. Elkins, Pakarinen ja Puustinen ovat jokainen pelanneet loistavasti. Hieman kyllä pelottaa, että KHL:ssä ollaan todennäköisesti kiinnostuneita kolmikosta ja huomioitu heidän loistavat pelit. Peltosen näkisin jatkavan joukkueessa, jos hän itse vain niin haluaa. Peltonen pelaa hienoa kautta.

Lundström ei ole pelannut vielä otteluakaan, joten häneltä vaaditaan lisänäyttöjä. Voi toki olla, että hän tähyää takaisin Venäjälle tai Ruotsiin. Ore ei ole toistaiseksi vakuuttanut, mutta annetaan hänelle aikaa näyttää. Eklund on ollut ailahteleva. Kurvisen kohdalla kyse on lähinnä terveystilanteesta, sillä pelikunnossa ollessaan hän on vahva puolustava puolustaja. Salmi on ollut pitkään loukkaantuneena. Mielestäni kaikilta kuudelta hyökkääjältä vaaditaan lisänäyttöjä ennen kuin voi sanoa, kannattaako tehdä sopparia. Kuitenkin olen melko varma, että jos Thang jatkaa tällä tavalla, niin hän kyllä saa sopimuksen. Partasessa on potentiaalia, mutta tasaisuutta on puuttunut. "Ei jatkoa" -kohdassa oleville pelaajille en näe käyttöä ensi kauden joukkueessa. Kukaan ei ole osoittanut syytä jatkosopimukselle.

Valmennuksesta lopuksi, että Jare ja Dev ovat aivan samaa mieltä kuin minä: Törmäselle ehdottomasti vihreää valoa! Todella kovia näyttöjä viime vuosina Sveitsin NLA:ssa, joka ei ole mikään kaljaliiga. Todella tyytyväinen olen, jos Törmänen valmentaa ensi kaudella meillä!

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Dev » 20.12.2013 18:11

Juuso Puustisella on myös diili ensi kaudesta IFK:hon. Se on jo parissa haastattelussa maininnut, että tavoitteena on edelleen NHL, mutta hänellä on kahden vuoden sopimus IFK:hon ja hän tykkää olla täällä, eikä ole mikään kiire mihinkään. Eli sopimukset löytyy Hussolta, Ikoselta, Leinoselta, Puustiselta ja Kuparisen optio.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 560
Liittynyt: 20.12.2010 14:44
Suosikkijoukkue: Hifk

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja redcat » 21.12.2013 16:54

Tänään kuullun huhun mukaan myös Luttinen, Söderholm, Partanen jatkamassa.

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 22.12.2013 17:16

En tiedä, millä tasolla tämä juttu on, mutta Ilveksestä Kai Kantola mahdollisesti liittymässä teidän poppooseen tällä tai ensi kaudella. Ilmeisesti ensi kaudesta vasta kyse. Olen oikeastaan nähnytkin Kaitsun IFK:n paidassa, jos ei Ipassa pelaa, jostain syystä. Ettekös Kaitsua havitelleet jo ennen tätä kautta?

Alempiin kenttiin voisi varmaan mennä. Kahteen ensimmäiseen ei. Taistelee kyllä aivan pirusti, mutta ajoittain kiekollisten taitojen rajat tulevat vastaan kun hakee jotain ihme kynää. Miinuspuolena myös se, että kaatuilee aivan saatanasti! Tsemppaa myös aika kivasti muita. Viime kaudella hyvä, mutta tällä kaudella ollut syystä tai toisesta vaisumpaa. Heittää sellaisia räkämaaleja maalin edestä tai jollain ihme rynnistyksellä, joten mitään hurjia lämäri -tai rannemaaleja on turha odotella. Tai olihan tällä kaudella se KalPa-pelin rannemaali, joka ei maali kuitenkaan ollut. Sellainen 20-25 pisteen mies ja heittää hanskatkin tiskiin tarvittaessa. Harmittaa kyllä hieman, jos lähtee, mutta en nyt jää nesua heiluttamaan ja verta itkemään.

Mitäs HIFK:n leiri? Mitä tuntemuksia herättää? Varmaankin sekä puolesta että vastaan.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Jyri » 22.12.2013 18:24

Ipandeeros kirjoitti:En tiedä, millä tasolla tämä juttu on, mutta Ilveksestä Kai Kantola mahdollisesti liittymässä teidän poppooseen tällä tai ensi kaudella. Ilmeisesti ensi kaudesta vasta kyse. Olen oikeastaan nähnytkin Kaitsun IFK:n paidassa, jos ei Ipassa pelaa, jostain syystä. Ettekös Kaitsua havitelleet jo ennen tätä kautta?

Mitäs HIFK:n leiri? Mitä tuntemuksia herättää? Varmaankin sekä puolesta että vastaan.


Muistaakseni Kantolaa kyllä tosiaan huhuttiin aiemminkin HIFK:hon. Mielestäni Kantola on ihan hyvä pelaaja, joten periaatteessa voisi olla ok hankinta. Mutta nimenomaan alempiin kenttiin, kuten mainitsit. Pelaa aina hyvällä työmäärällä ja pystyy toisinaan tekemään myös pisteen jos toisenkin. Eli siis en näe Kantolaa mitenkään huippuhankintana, mutta kolmos- tai nelosketjussa voisi olla hyvä pelaaja. Tosin tämä kausi ei tosiaan ole ollut mikään menestys, mutta vielä on aikaa parantaa. Rouhijaosaston pitää olla kuitenkin kunnossa ja sinne Kantola voisi sopia.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Dev » 22.12.2013 18:27

Mä olen aina digannut Kantolan pelityylistä. Ihanne 3-4 ketjun pelaaja. Huhuttiin jo viime keväänä IFK:hon ja syväkurkut tiesi kertoa, että Rami halusi miehen tänne, mutta Ilves ei ollut valmis päästämään irti. Jos on nyt saapumassa, niin taisi pelaajalla itselläkin olla hinkua siirtyä tänne viime kaudella.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 560
Liittynyt: 20.12.2010 14:44
Suosikkijoukkue: Hifk

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja redcat » 23.12.2013 14:46

Tänään tuleva euroopan mestarien liiga CHL julkaisi että palkintorahaa tulee jaettavaksi 1,5 miljoonaa €. Riippuen miten jengit suhtautuvat turnaukseen ja jakavat pelaajille menestymisestä bonusta , pystytään ainakin tietyistä pelaajista kilpailemaan paremmin Khlän kanssa. Lisäksi turnaus ei mitenkään järjettömästi rasita pelaajistoa, ja varmasti myös tiettyjä sponsoreita kiinnostaa ulkomailla mainostaminen. Joten toivottavasti Ifk pystyy pitämään kiinni tämän kauden huipuistaan ja pelaajat skulaa stadissa ensi kaudellakin.

Viesti ei varsinaisesti tänne kuulu, mutta en löytänyt euroopan chl sarjasta omaa.

Viestit: 26
Liittynyt: 13.01.2014 18:53
Suosikkijoukkue: HIFK HCK

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja akinaattori » 24.01.2014 11:02

Jatkoajan puolella huhua et Kankaanperä tulos takaasin punapaitaan.

Avatar
Viestit: 560
Liittynyt: 20.12.2010 14:44
Suosikkijoukkue: Hifk

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja redcat » 06.02.2014 11:37

Pakarinen, Puustinen, Ramstedt, Ikonen, Kuparinen, Leinonen, Husso . Siinä tämän hetken varmat sopimukset, huhuja tämän kauden pelaajista jotka jatkaa olen kuullut , Partanen, Luttinen, Söderholm, Nykopp, Salmi, Jokela mutta kyseessä siis huhut ja toiset ovat "varmempia" jotkut voineet lähteä vaan leijailemaan huhu maailmaan.
Eli ihan jopa kohtuulliselta näyttää kun vertaa viime kevääseen :wall:
Itse toivoisin jatkoa myös näille: Peltonen, Elkins, Mäkelä, Fernholm, Hari ja en edes jouluna uskonut mutta pakkohan se on melkein lisää De Santis (kohtuu liksalla).

Huhuissa melko varmana pyörinyt Wärn olisi loistava haku, Lehkonen on joissain huhuissa pyörinyt mutta en ainakaan itse mitään luotettavaa ole kuullut mutta ottaisin. Joonas Järvistä yritettiin jo viime vuonna tulisikohan nyt?

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Dev » 06.02.2014 16:54

Mikko Lehtosta yritetään kuulemma saada kanssa kovasti koukkuun kiinni. Ei siis tämä Kärppien pakki, vaan hyökkääjä Lehtonen joka takoi pari vuotta sitten kovan kauden SHL:ssä ja nyt viime vuodet NLA:ta. Tästä on nyt ollut juttua ainakin jatkoajan keskustelupalstalla, sekä itsekkin kuulin viikko takaperin heebolta joka on suht luotettava lähde.

Jatkoa:
Joakim Lundström - Hyvä veskakaksikko Husson kanssa ja on kehunut ruotsin lehdistölle Helsinkiä maasta taivaisiin. Varmasti haluja jäädä.

Daniel Fernholm - Ei kahta sanaa siitä jatkoako vai ei. Edelleen ykkösprofiilin pakki tähän liigaan. Sieltä saatiin aika pitkälti justiinsa sitä mitä tilattiin.

Mikko Jokela - Vuosi sitten tähän aikaan, olisin toivottanut tervemenoa. Nyt Jokela pelaa fantastisella tasolla ja on pelannut koko kauden.

Tuukka Mäkelä - Pelaa ihan älyttömän hyvin ja on justiinsa se kaveri joka HPK:sta vuosi pari sitten lähti. Maalinedustalla liigan parhaimpia pakkeja.

Juuso Salmi - Tämä kausi täysin plörinäksi tuon vakavan loukkaantumisen takia. Peli on ollut hakusessa, joten antaisin yhden näyttövuoden vielä. Aineksia on.

Toni Söderholm - IFK-ikoni ja liigan paras pakki ties kuinka monetta vuotta putkeen.

Corey Elkins - Taitaa olla mahdotonta saada pidettyä kaveria kolmatta vuotta suomessa? Yksi liigan parhaista senttereistä.

Janos Hari - Taitava kun mikä ja viime peleissä on saanut hyvin tehoja irti itsestään.

Arttu Luttinen - Aika paljon kaveri on fanien kynsissä aika-ajoittain, mikä on vähän naurettavaa. Kukaan ei huomaa sitä kuinka paljon Taikuri tekee kentällä duunia ja raivaa tietä niille ketjukavereille.

Thomas Nykopp - Menee pala palaselta eteenpäin. Parin vuoden sisällä tulee olemaan jo hyvä sentteri liigaan. Nyt jo ok.

Mika Partanen - Sama kuin Nykoppilla. Vahva kuin härkä ja ihan IFK:n näköinen pelaaja.

Ville Peltonen - Tarviiko tähän sanoa mitään? Huikea kausi menossa.

Ehkä jatkoa:

Jason DeSantis - Parantaa ja parantaa peli peliltä. Mätännyt viime aikoina joku 4-5 maalia ja tukee erinomaisesti hyökkäyksiä. Ongelma on vaan siinä, että mies on puolustaja ja ihan vitun huono siinä hommassa.

Mikko Kurvinen - Varapakkina menee. Niin paljon ollut loukkaantumisia, että enää ei voi luvata TOP6 paikkaa kokoonpanosta.

Niko Piiparinen - Sama juttu kuin Kurvilla. Saa nähdä jatkaako enää edes lätkän peluuta? Niin monta kertaa mennyt sama olkapää totaallisen sököksi.

Roope Talaja - Oikeanlaisessa valmennuksessa hyvä täsmäase. Tällä kaudella ollut käytännössä koko kauden paskana ja sitä myöten otteetkin ovat olleet paskoja.

Ei jatkoa:

Oscar Eklund - Ensimmäinen kausi Kärpissä hyvä, sen jälkeen loukkaantuminen ja toinen kausi penkin alle. Nyt tämä kolmas vuosi IFK:ssa on jatkunut samalla tavalla. Naurettavan huono puolustaja joka osa-alueella.

Henrik Forsberg - Mestis mies on Mestis mies.

Eero Somervuori - IFK-visiitti ollut kaikessa kokonaisuudessaan suuri pettymys. Tällä hetkellä täysin turhake ja oli sitä suurimman osan viime kaudestakin. Muuttunut siitä kovasta maalintekijästä vuosien varrella Kimmo Koskenkorva vol 2.

Petr Stloukal - Mestis mies on Mestis mies.

Ryan Thang - Alku oli hyvä, sen jälkeen silkkaa paskaa. Toisaalta, mitä voit odottaa Allsvenskan kaverilta?
- Olen aina IFK

Viestit: 76
Liittynyt: 29.12.2012 20:44
Suosikkijoukkue: SBA

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Zaikka » 08.02.2014 01:16

Dev kirjoitti:
Toni Söderholm - IFK-ikoni ja liigan paras pakki ties kuinka monetta vuotta putkeen.


Taitaa siirtyä siihen Helsingin parempaan joukkueeseen. Viime vuoden puolella jo kuului huhua ja nyt on jo sama asia kuultu monesta eri lähteestä, joten aika varma siirto taitaa jo olla.

Haluaa ilmeisesti pelata vielä kerran Jeren kanssa yhdessä
Viimeksi muokannut Dev päivämäärä 08.02.2014 11:07, muokattu yhteensä 2 kertaa
Syy: Lainausta korjattu.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Helsingin IFK kaudella 2014-2015 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Dev » 08.02.2014 11:12

Toivottavasti ei pidä paikkaansa. Tuskin kummankaan jengin fanit haluaa tuota. Muutenkin pistää vähän jo ällöttämään tuo KHL-Jokerit, kun huhujen mukaan sinne on siirtymässä Söderholm, Melart ja joskus kauden alla oli vahvaa puhetta myös Petrellistä. Eihän toi ole enää mikään Jokerit tuon jälkeen.
- Olen aina IFK

Seuraava

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa