Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja Dev » 03.04.2014 10:14

http://www.hifk.fi/uutiset/antti-toerma ... mentajaksi

Noniin nyt tuli puolisen vuotta tiedossa ollut julkinen salaisuuskin julki, kun IFK tiedotti tehneensä Törmäsen kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajat ovat Pekka Kangasalusta, Joonas Tanska ja Jan Lundell. Lisäksi Ville Peltonen toimii jatkossa nuorten pelaajien valmennuspäälikkönä ja saa hommaan mukaan Toni Lydmanin. Villen vastuulle hyökkääjät ja Toni ottaa puolustajat. Tarkoituksena on, että IFK:n juniorit tulevat saamaan tulevaisuudessa enemmän yksilövalmennusta ja jotta sieltä voidaan hioa niitä timantteja.

Täytyy sanoa, että olen helvetin tyytyväinen tähän hankintaan. Pitkästä aikaa valmennusosaston riskit eivät ole aivan tapissa. Toisin kuin Sopan tai Ramin kanssa. Heidän kanssaan tiesi, että joko päättyy hyvin tai sitten hyvin huonosti. Molemmissa realisoitui se jälkimmäinen vaihtoehto. Toki Törmäsenkin kanssa on riskinsä, hän ei ole koskaan valmentanut liigassa, mutta ne riskit ovat huomattavasti pienemmät ja todellisuudessa, jokaisessa koutsissa on riskinsä. Ei sitä koskaan tiedä onnistuuko, vai epäonnistuuko.

Mutta joo, Törmänen on nuori nouseva valmentaja, joka on vuollut kultaa kaikkialla missä on käynyt. Bluesin junnuissa mestaruus, Vaasassa mestariksi, sieltä yhteen Euroopan suurimpaan seuraan Berniin ja kaksi kertaa finaaleihin, toisella kerralla mestaruus jäi sekuntien päähän, seuraavana vuonna se korjattiin ja ottivat pytyn himaan. Tällä kaudella tuli sitten kenkää samasta mestasta, mikä tosin saattaa oikeasti olla ihan hyvä juttukin koutsille välillä. Pääsee vähän tarkastelemaan, että missä kohtiin mentiin nyt pieleen ja mitä asioita ei tehdä enää uudestaan. Tollanen kullasta kultaan marssiminen ei aina ole hyvä juttu.

Mulla henkilökohtaisesti ei ole hirveästi tietoa siitä minkälaista jääkiekkoa Antti Törmäsen joukkueet yleensä pelaa, mutta ainakin Vaasassa mies peluutti mestaruuskaudellaan erittäin viihdyttävää lätkää. Se mistä myös tykkään Törmäsessä, on tuo nelosen ja muiden kanavien kautta saatu vaikutelma. Ymmärtää pelin päälle paljon ja kuten on monesti sanonut, niin jääkiekko on pelaajien peli, missä pitää luottaa vaistoihinsa. Tietysti valmentajilla on omat hommansa avittaa pelaajia, ja luoda systeemit, mutta pääsääntöisesti, se on pelaajien peli ja näinhän se on.

Tykkään kyllä muutenkin tästä nykymeiningistä liigassa, että vanhat fabut alkaa siirtymään sivuun ja tulee näitä Marjamäkiä, Törmäsiä, Tirkkosia, Lämsiä ja kumppaneita, nuoria valmentajia!
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 29.02.2012 18:12
Suosikkijoukkue: Pelicans,Peliitat, Naski

Antti törmänen Hifk:n päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja helenius123 » 03.04.2014 10:15

Tässä sitten vahvistus asialle. Kolmi vuotisella sopimuksella teille, että jatkuvuutta ainakin on. Onnea täältä veriviholliseltakin. ;)

http://www.hifk.fi/uutiset/antti-toermaenen-ifkn-paeaevalmentajaksi

Törmäsen apureina toimivat Jan Lundell, Pekka Kangasalusta, Joonas Tanska ja Ari Halttunen.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja Dev » 19.08.2014 07:36

http://sporttimobiili.fi/video/1161380

Stögön haastattelua. Sama juttu kuin Zaborskylla, aika ympäripyöreetä settiä. Minua jaksaa kuitenkin joka kerta hymyilyttää tämän miehen haastatteluissa noi "Nooooh, emmä nyt tiiä" tyyliset kommentit. Melkein joka haastattelussa sama juttu.

Jännä nähdä mitä Törmänen nyt saa aikaan IFK:n peräsimessä. Meriitit aikaisemmilta vuosilta ovat kovat, mutta nyt on ikäänkuin ensimmäistä kertaa todella tulessa, kun tulee joutumaan ihan satavarmasti isoon valokeilaan ja lehdistön/fanien hampaisiin jos ei kulje. Toistaiseksi Stögön IFK on kuitenkin aloittanut pelit ihan hyvin ja raapinut kolmesta pelistä kaksi voittoa, heikolla kokoonpanolla.
- Olen aina IFK

Viestit: 7
Liittynyt: 17.08.2014 15:55
Suosikkijoukkue: HIFK

Re: Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja kapula » 19.08.2014 08:55

Joo mielenkiintoista nähdä, ja myöskin se kuinka paljon aikaa miehelle annetaan saada kurssi nousemaan. Tän leirin fanit ainakin on sen verran malttamattomia että muutaman huonon pelin jälkeen jo ollaan huutamassa valmentajan eroa :P

Viestit: 85
Liittynyt: 09.12.2012 18:59
Suosikkijoukkue: Ässät , lukko

Re: Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja sappi444 » 01.11.2014 11:05

IFK tänään, Valmentajan pelikirja on opittu mutta niin ovat oppineet muutkin joukkueet.Nopea pelinkääntö on helppo tukkia kun laittaa keskikentän tukkoon ja pakit hereille niin vastustajan hyökkäykset on kulmissa vääntöä eikä tulosta tule.
Olisiko nyt aika laittaa jotain uutta pesään kun joukkueella on pakkejakin niin paljon että niitä riittää hyökkäykseenkin,taso vaan ei kohtaa vaikka nuoret yrittävät parhaansa ja välillä jopa onnistuvatkin.Husson huono päivä pilaa koko pelin eikä lääkettä löydy vaihtoaitiostakaan sillä Lankinen ei ole vielä onnistunut vähäisen pelikokemuksensa johdosta.Paineet kasvavat nuorelle maalivahdille ja kaikille tulee ns helppoja maaleja sille ei voi mitään.Valmentajan luotto nuoriin pakkeihin on hyvä ja tuottaa varmasti tulosta mutta viiveellä ehkä ensi kaudella.
Nyt ei parane romuttaa heidän itseluottamustaan liialla peluuttamisella.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja Dev » 28.12.2014 12:31

Stögö paljasti millä eilinen ottelu lähti kääntymään.

"− Toisella erätauolla käytännössä haistateltiin pelaajille. Se sitten näköjään tänään auttoi."

Muutenkin huomannut Stögön haastatteluista ja sun muista jutuista, että kaveri tuntuu käyttävän aika paljon tollasia mindgameseja omien pelaajien kanssa. Vähän semmosta käänteispsykologiaakin. Näyttää toimivan ihan helvetin hyvin, koska tämä joukkue on noussut nyt noin 20 kertaa takaa-ajoasemasta tasoihin/voittoon. Selkäranka tällä jengillä on helvetin kova. Se nousee aina vaan uudestaan ja uudestaan, vaikka se olisi lyöty jo kerran kanveesiin.

Enkä tiedä ovatko muut huomanneet, mutta IFK:n peliin tulee koko ajan uusia variaatioita. Nyt on meinaan viimeisimpänä tuotu ne kamalat viivelähdöt messiin. Mä sanoisin että osittain näiden uusien asioiden hakemisista, johtuu tollaset vastustajien hölmöt YV-hyökkäykset ja sun muut.
- Olen aina IFK

Viestit: 85
Liittynyt: 09.12.2012 18:59
Suosikkijoukkue: Ässät , lukko

Re: Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja sappi444 » 13.03.2015 22:28

HUHU KERTOO TÖRMÄSEN SAANEEN TARJOUKSEN SVEITSISTÄ, KUN KUULEMMA PELKÄÄ ETTEI JATKOA TULE ENSI KAUDELLE. Ei ihme sillä koirankopissa on ahdasta ja peli ailahtelee pienestä budjetista huolimatta.Hagiksen torilla kaveri joka on asunut yli 30 v siellä SVEITSISSÄ oli kuullut huhuja ja kertoi tämän totena ?
Ensi kauden alkuun Villen hoivissa veikkaavat jotain tietävät. Huonommin kuin tänä vuonna ei vanha Erkkikään voi hoitaa 3 mllin joukkuetta tai sanotaanko ei ainakaan noin varmasti sääläreihin. Oikeaan aikaan ainakin Ramua kopitti kun Sportille hävittiin ei Ramusta olisi ollut mitään hyötyä. Nuorille pakeilla peliaikaa riittää ja kokeneet saikulla tai kopissa.ETTÄ SILLEEN MEIJÄ TÖRMÄNEN VARMISTAA SÄÄLÄRIT TEILLE 7500 MAKSANEELLE KATSOJALLE.

Avatar
Viestit: 560
Liittynyt: 20.12.2010 14:44
Suosikkijoukkue: Hifk

Re: Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja redcat » 14.03.2015 09:48

hah hah. Ei tänään ole aprilli päivä :laugh:
Hauska viesti, mutta tämä kyseinen "lähde" on tainnut olla apteekki reissulla. :laugh:

Viestit: 85
Liittynyt: 09.12.2012 18:59
Suosikkijoukkue: Ässät , lukko

Re: Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja sappi444 » 21.03.2015 21:15

Tänään taas nähtiin Törmäsen peluutuksen järjettömyys.Generous ja söden peliaika liki 20 m ja pelasivat aivan perseestä.Mooberi kehiin kokemattomana pakkina kehiin kun on kysymys elämästä ja kuolemasta.Miksi ei pelattu 6 pakilla ja otettu 7 joku vaikka nuori hyökkääjä hakemaan kokemusta,
Tyhmyyttään taas hävittiin hyvä peli ja kova yritys meni hukkaan. Vanha Erkkikään ei ymmärrä miksi noin huonoja ratkaisuja Törmänen tekee joukkueen tuhoksi jatkuvasti.
Laittakaa jo mies kesälomalle ettei joukkue kärsi enempää.Mikäli joku on toista mieltä valmennuksesta perustelkaa tänne.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Antti Törmänen HIFK:n päävalmentaja 2014-2017

ViestiKirjoittaja Dev » 02.02.2016 10:12

Nyt seuraavaan otteluun Pelicansia vastaan, odotan Törmäsen korjaavan nämä vaihtovirheasiat. IFK varmaan teki aika lähelle jonkun suomen ennätyksen näissä menneellä viikolla ja jälleen kerran huomasi kuinka keskittyminen ja tommoset pienet asiat eivät olleet kohdallaan, kun vastassa oli vaan HPK, KooKoo ja Blues. Käsittämätöntä, että joukkue sai näiden kuuden back to back pelin aikana kuusi joukkuerangaistusta väärästä vaihdosta. Törmäsellä kanssa paloi päreet lauantaina kotiluolalassa HPK:ta vastaan, kun tuo väärä vaihto tuli. Enpä muista aikaisemmin nähneeni yhtä tuohtuneena miestä ja nimenomaan omille pelaajille.

Aika monelle tuntuu jääneen miehestä sellanen vaikutelma, että hymyilee ja naureskelee, heittää läppää ja on pelaajien kaveri, mutta aika moni pelaaja, joka on ollut Törmäsen tiimissä, on sanonut että se on mediakäyttäytymistä ja kopissa on täysin eri Stögö, joka ei kaunistele pätkääkään asioita ja sanoo suoraan kaiken.

Mutta anyways, se miksi tuli tähän ketjuun, oli tämä Stögön pelaajien lataaminen, tämä on nyt selkeä heikkous ja se on nähty jo monta kertaa. Törmänen muutenkin puhuu aina siitä, että kaikki pitää lähteä pelaajasta itsestään, niin vähän on sellainen aavistus/fiilinki, että Stögö antaa tälläkin alueella liikaa omia vapauksia. Kyllä se on koutsin homma ladata jengi tikkiin, kun vastaan luistelee peräpään porukoita.

Positiivista palautetta annettava siitä, että IFK:n joukkue on isokokoinen ja fyysinen, kuten sen pitääkin olla. Parhaimillaan Törmäsen IFK pelaa aivan fantastista jääkiekkoa ja toivottavasti sitä nähdään sitten playofffeissa. Viime kaudella ainakin IFK rupesi tykittämään kahden ekan puolivälieräottelun jälkeen koko kauden parasta kiekkoa, mutta se ei kuitenkaan riittänyt konemaista Tapparaa vastaan.
- Olen aina IFK

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa