Puolustaja Lauri Taipalus IFK:n riveihin

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Puolustaja Lauri Taipalus IFK:n riveihin

ViestiKirjoittaja Dev » 30.04.2014 11:33

http://www.hifk.fi/uutiset/tiedote-mich ... tyy-ifkhon

IFK tiedotti siis tänään tehneensä 2-vuotisen pelaajasopimuksen Lauri Taipaluksen kanssa. Taipalus löi itsensä tällä kaudella SaiPan puolustuksessa ainakin osittain läpi. Runkosarjassa mies teki 38 otteluun 6+10 tehot, +/- tilaston ollessa +7. Playoffeissa tahti aavistuksen verran sitten hyytyi ja 13 otteluun syntyi tehot 0+2 ja tehotilasto jäi kahdeksan verran pakkaselle.

Taipalusta kuvaillaan pelaajana hyvänä kiekollisena puolustajana, joka pyrkii pelaamaan fyysisesti. Miehen luistelu on myös hyvää. Heikkoutena ainakin SaiPan leiristä on mainittu, että tulee välillä noita käsittämättömiä aivopieruja ja syötöt saattaa lähteä minne sattuu ja kyllähän näitä oli silloin tällöin havaittavissa myös tämän kauden poffeissa.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Puolustaja Lauri Taipalus IFK:n riveihin

ViestiKirjoittaja Dev » 22.10.2014 16:32

Taipalus on pakkien pistepörssin jaetulla ykköspaikalla, mutta mutta...

Minua suoraan sanoen pelottaa joka kerta, kun Taipalus häärii viivassa YV miehenä. En ymmärrä mitä käsittämättömiä aivopieruja tuo saa välillä. Monta kertaa jo tällä kaudella nähty se, että hän lähtee viivassa kiertämään sitä vastustajan kärkikarvaajaa, vaikka toisella puolella on toinen pakki vapaana jolle syöttää. Mihin noi tilanteet johtaa ja joka kerta? Vastustaja yksinläpi tai 2 vs. 1 hyökkäys. Eilenkin jälleen vastaava tapaus ja sen näki samantien että voi vittu, nyt ei hyvää seuraa. Onneksi vastustaja ei rankonut.

Taipalukselta puuttuu jonkin sortin kyky osata nähdä tilanteet, joissa kannattaa lähteä tukemaan hyökkäystä kunnolla. Tekee tätä varsin typerissä paikoissa välillä, jotka johtaa vastaiskuihin ja harmittavan usein maaleihin.
- Olen aina IFK

Viestit: 85
Liittynyt: 09.12.2012 18:59
Suosikkijoukkue: Ässät , lukko

Re: Puolustaja Lauri Taipalus IFK:n riveihin

ViestiKirjoittaja sappi444 » 23.10.2014 18:59

Taipalus on joutunut liiaan suureen rooliin ensin yksin ja nyt Grilforssi on tullut auttamaan ja parantanut peliään huimasti.
Honkaheimo on joutunut pelaamaan nuorten lupaavien pelaajien kanssa ja oma peli on ollut sekaisin.Vierailin pitkästä aikaa jatkoajan sivuilla ja huomasin jonkun lukon kannattajan mollaavan Honkaheimoa ja sitä kuinka kömpelö on ja huono luistelija.Monet nuorten mm kisat ja maajoukkueen pelit pelanneelta mieheltä vaaditaan monta hyvää ominaisuutta tai valinnat jäävät yhteen kertaan.Raumalaisia kai ottaa päähän kun Otto muutti pois ekä ole ketään kotikaupungin pelaajaa jota saa haukkua ja mies ei ole millään vaan viimeksikin syötti voittomaalin sairaslomalaisena Vahalahden lapaan ja pronssia tuli joukkueelle.Moberi näyttää olevan meijän joukkueen pelaaja jota haukutaan vaikka nuorena pelaajana on ollut hyvä.Virheitä tullee nuorille useammin kuin kokeneille ja niistä opitaan.Taipaluksen mokat kun olisi joku nuori tehnyt niin olisi jo erotettu koko seurasta.Temppiä joukkueelle hyvin alkaneesta kaudesta.

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Puolustaja Lauri Taipalus IFK:n riveihin

ViestiKirjoittaja telamiina » 24.10.2014 16:51

Taipalus oli SaiPassa vähän kaksijakoinen. Tekevälle sattuu mutta pleijareissa 13 peliin -8 oli vähän liikaa.

Mutta joo. On edelleen huikean lupaava ja olisin meillä pitänyt vaikka pleijareissa kusikin. Kuitenkin menossa etiä päin.

Taipalus kun saisi pari naksua sitä tilanteen tajua niin jäisi ne tyhmät kikkailut tekemättä.

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Puolustaja Lauri Taipalus IFK:n riveihin

ViestiKirjoittaja telamiina » 22.01.2015 19:49

No niin. Taitaa Taipalus olla sen pari naksua olla siellä varmemmassa päässä.
Hieno pelaaja ja ihan sama missä pärjää.

Kuulin tuossa työkaverilta, että SaiPa olisi halunnut pitää mutta ei voinut kilpailla mitenkään. Taipalus oli nähtävästi Törmäsen listoilla kun uutta HIFK:n tulemista ruvetaan rakentamaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Puolustaja Lauri Taipalus IFK:n riveihin

ViestiKirjoittaja Dev » 06.03.2016 10:10

Kattoko kukaan tovi sitten sitä Taipaluksen haastattelua? Ei tarvitse ihmetellä missä on tehot. Valmennus ilmoitti hänelle kauden alussa, että rooli tulee muuttumaan hyökkäävämmästä puolustavammaksi. Itse en näe tässä mitään muuta järkeä kuin sen, että valmennus on halunut, että jokainen puolustaja pystyy puolustamaan. Late on pelannut viime aikoina itseasiassa yllättävän hyvin puolustuspäässä ja välttynyt ongelmilta, mutta kauden alussa ja ennen joulua mies oli aivan katastrofi, kuten myös viime kaudella. Nyt ottanut parin kuukauden aikana aika isoja harppauksia eteenpäin puolustuspään pelaamisessa.
- Olen aina IFK

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa