HIFK:n peliesitykset 2014-2015

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 11.09.2014 21:18

CHL pelien ja kauden avauksen perusteella voitanee sanoa, että seuraavat herrat muualle pelailemaan: Sami Blomqvist, kun taso ei riitä, niin se ei riitä. Liigauran loppuminen varmaan aika lähellä. Espoot, Lahdet ja Helsingit kierrelty. Juuso Salmi, yrittää olla ilkeä ja ajoittain myös onnistuu siinä, mutta kiekollinen taitotaso on luokkaa nolla. Lisäksi jos vastustaja antaa vähänkin painetta, niin sillä tulee ripuli housuun ja rupee paniikissa lätkimään kiekkoja mihin sattuu. Eemeli "0+0" Heikkinen myös Mestikseen. Sama juttu kuin Blomqvistilla. Taso ei riitä lähellekkään liigaa.

Sebastien Moberg saa jatkaa kokoonpanossa. Pelaa todella hyvin. Tänään oli lähellä tehdä koko kentän soolomaalin, mutta viime hetkellä vedettiin nurin.

E: Huomenna paremmin kommentteja itse avauspelistä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2249
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 11.09.2014 23:05

Sebastien Moberg saa jatkaa kokoonpanossa. Pelaa todella hyvin. Tänään oli lähellä tehdä koko kentän soolomaalin, mutta viime hetkellä vedettiin nurin.

- Ei olisi ollut minusta väärin laittaa Moberg yrittämään soolon päätteeksi rankkariakaan. Tai saati sitten Espoonmiestä itsumaan jäähyä. Mutta ei sotketa tuomareita enempää, kun tuomitsivat erinomaisesti. Pitäen linjansa.

Kyllä Ifk asetti kauteen mielenkiintoa. Maalille mentiin eikä meinattu 1 ja 3 maalit olivat osoitus siintä.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 85
Liittynyt: 09.12.2012 18:59
Suosikkijoukkue: Ässät , lukko

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja sappi444 » 12.09.2014 10:20

Hifkiä on mollattu koko alkusyksyn ja tässä tulos,junnupakeilla Bluusille kuonoon että paukahti.Törmänen on luonut joukkueen joka taistelee ja menee maalille eikä meinaa.Klenkkaosato tyhjenee ja Söde sekä Honkaheimo pelaavat todennäköisesti jo Kärppiä vastaan jolloin nähdään miten vahva se Kätpät on.Nuoret pakit ovat hoitaneet osansa paremmin kuin hyvin.Turha arvostella jos jokunen virhe tulee sillä kokonaisuus ratkaisee ja kokemusta kertyy joka pelistä lisää minkä myötä lapsuudet katoaa.
Temppiä Joukkueelle.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 12.09.2014 11:30

Mistäs sitä alottaisi. Ensimmäinen erä aivan unista paskaa koko jengiltä. Teki mieli lähteä hallilta veks. Toinen ja kolmas erä sitten täysin meidän heiniä. Siitä kiitokset muutamille miehille, kuten Masa Lambergille, joka käytännössä sytytti IFK:n toisessa erässä taklauksillaan. Lamberg sytytti yleisön ja yleisö sytytti IFK:n. Aika pitkälti samaa settiä nähtiin jengiltä mitä CHL-peleissä. Erittäin nopeaa suunnamuutospeliä, alaspäin ei paljoa pelailla ja pyritään ajamaan suoraviivaisesti maalille. Tykkään kovasti.

Eniten petrattavaa jengillä on CHL pelien ja liigakauden avauksen perusteella PAPP:ssa. Puolustusalueen puolustuspelissä. Siellä hajosi paletti välillä aika pahasti, etenkin avauserässä ja maalinedustalle pääsi vastustajat hyppimään. Etenkin herroilla Juuso Salmi ja Eemeli Heikkinen oli suuria vaikeuksia. Tällä hetkellä vaikutelma on se, että Salmesta ei saada Stadissa liigapakkia tekemälläkään ja Heikkinen on täysin raakile vielä ja kuuluisi Mestikseen.

Ylivoima on karseeta schaissea. IFK jauhaa ihan liikaa edes takas ja hakee lähes poikkeuksetta poikittaissyöttöä B-pisteelle tai takatolpalle, jossa Zabo ja Puustinen on ylivoimilla kärkkymässä onetimeria. Ei hyvä. Laukaukset puuttuu ihan täysin. IFK ei laukonut mielestäni eilisten ylivoimien aikana edes kymmentä kertaa kohti maalia ja YV:tä saatiin kuitenkin kohtuu paljon. Todella paljon petrattavaa tällä osastolla. Tosin se on myös sanottava, että ymmärrän YV:n heikkouden. Käsittääkseni viime viikolla harjoiteltu sitä osa-aluetta ensimmäistä kertaa treeneissä. Itse toivoisin myös enemmän vetoja pakeilta viivan tuntumasta. Taipalus taisi olla eilen ainut joka niitä yritti. Auvitu myös muutamaan kertaan, mutta ei oo hääppönen kuti miehellä. Ylivoimasta päästään alivoimaan, joka sekin oli perseestä. Salmi höntyili moneen otteeseen ihmeellisesti ja pelotti katsoa Blegin YV:tä, kun siellä häärii maskimies aivan yksinään maalin edessä ja kukaan punapaita ei ole edes lähellä. Molemmat Bluesin börsät tuli YV:llä, joten parannettavaa on.

Pelaajistoon:

Sebastien Moberg: Loistava peli. Tässä on IFK:n ykköspakki 2-3 vuoden sisällä, ei epäilystäkään. Pelisilmä ja pelikäsitys jo nyt huippuluokkaa. Fyysistä puolta on parannettava vielä ehdottomasti. Liian heppoinen omalla alueella ja tätä myöten tasapainon kanssa ongelmia, kun isot pojat tulee rouhimaan kulmiin.

Matti Lamberg: Sanoin jo kaiken miehen omassa ketjussa. Ykköstähti eilen.

Corey Elkins - Juuso Puustinen: Viime kauden parivaljakko on näyttänyt CHL:ssä vähän uniselta, ei ole oikein kulkenut. Mutta liigakausi kun pyörähti käyntiin, niin kappas vaan, löytyihän se yhteinen sävel. IFK:n paras kaksikko eilen.

Miihkali Teppo: Aika paljon haukutaan junnupakiksi ja saa edelleen paskaa niskaansa, koska ei ole "nimeä" tarpeeksi. Eilen IFK:n pakiston TOP3 mies. Vahvaa suorittamista molemmissa päissä ja pelaa kovalla itseluottamuksella. Teppo ja Moberg taistelee hampain ja kynsin siitä kutospakin paikasta. Salmella ja Heikkisellä ei mitään mahkuja.

Joonas Rask: Lambergin tavoin, taklasi, repi, riisti, raastoi ja oli värkkäämässä yhtä maaliakin. Loistava peli ja vähän väliä erottui kentältä edukseen.

Lauri Taipalus: Kiistatta joukkueen ykköspakki. Eilen ylivoimallakin monta kertaa pelasti tilanteen vielä, kun näytti että vastustaja nappaa nyt kiekon. Itseluottamus kohdillaan. Jos jatkaa samaan tahtiin, niin pelaa itsensä tänä vuonna lopullisesti läpi ja suuren yleisön tietoisuuteen.

Sitten vielä erityismaininnat Matti Kupariselle, Ville Hussolle ja Teemu Ramstedtille. Kaikki hyvässä vireessä.

Miinusta ottaa Micke Åsten, Sami Blomqvist, Eemeli Heikkinen ja Juuso Salmi. Kolmesta viimeisestä olen sanonut jo sanottavani. Åstenista sen verran, että mies näytti umpisurkeita Krefeldiä ja Vojensia vastaan hyvältä Ramun ja Parrun kanssa, mutta nyt kun vastustaja oli luokkaa tsiljoona kertaa kovempi, niin sama Mickehän se oli kuin aikaisemminkin. Taidot on erittäin vajavaiset ja kun ei ole oikein mitään erityisvahvuuksia, niin minkäs teet? Robert Leino ja Nykopp kun palaa kokoonpanoon, niin penkki kutsuu, se on aivan varma.

Jasse Ikosen ulosajo oli muuten aika hämmentävä tilanne. Kaveri ei edes huomaa Kuukkaa ja yhtäkkiä mies makaa maassa. Ulosajo mielestäni aika kohtuuton.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 14.09.2014 18:21

Kärppiä pataan Raksilassa 1-4 vakuuttavan esityksen jälkeen. Kelpaa hymyillä, koska IFK söi Oululaisten eväät, joskin ihan parhaimillaan hekään eivät olleet. Nyt ollaan sitten virallisesti sarjajohtajia! :tuoppi: Todella hienoa nähdä jokaisen pelaajan naamasta, että siellä nautitaan täysin rinnuksin tästä nykyisestä tilanteesta. Varmasti toi Stögön omakin olemus auttaa, kun äijä on niin rentona ja hymyilee jatkuvasti. CHL:stäkin on selkeästi ollut paljon apua, koska edes mestaruuskaudella peli ei ollut näin hyvässä jamassa tässä vaiheessa kautta.

Täytyy nyt itsekkin ottaa tästä kaikki irti, koska sen tietää että niitä vitutusketjupäiviä tulee vielä tällä kaudella ja varmasti aika montakin kertaa vielä.
- Olen aina IFK

Viestit: 85
Liittynyt: 09.12.2012 18:59
Suosikkijoukkue: Ässät , lukko

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja sappi444 » 15.09.2014 09:03

Hieno voitto mestarista.Puolustus toimi todella hyvin koko joukkueella,vain yksi maali omiin sekin alivoimalla ja näytti potkumaalilta.
Hyökkäys ei ole yhden ketjun varassa vaan kolmen mikä lämmittää sielua.Uudet miehet ottavat vastuuta ja onnistuvat maalinteossa kovalla tahdolla.Puolustukseen tuli varmuutta kun Honkkis siivosi mielestäni hyvin maalinedustaa.Valmentajan hymy paljasti taktiikan onnistuneen ja luoton omiin jätkiin.
Maalivahtipeli oli vakuuttavaa ja Husso ohjaili puolustusta kovaäänisesti ja onnistui siinä hyvin.Kolme maalia on mennyt omiin ja vastukset ovat olleet kuitenkin kovia,joten ei ole ihme vaikka piikkipaikka on joukkueen hallussa.Vauhtia lisää niin menestystä saadaan ja nekailijat saavat pysyä pois netistä.Temppiä IFK

Avatar
Viestit: 560
Liittynyt: 20.12.2010 14:44
Suosikkijoukkue: Hifk

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja redcat » 15.09.2014 16:27

Hyvin on lähtenyt Liiga käyntiin, todella mukavaa katsottavaa Ifkin peli, ja varsinkin tehokasta. Yv ja Av vielä kunnolla kondikseen!
Huomenna Sport vastassa, toivottavasti fanit heräävät joukkueen tavoin, Blues pelissä oli jo vähän sinnepäin kannatusta mutta turhan paljon hiljaisia taputtajia katsomossa (jopa fani) istuu. Hyvällä pelillä ansaitsee hyvää kannatusta eikö? :shame:

Viestit: 85
Liittynyt: 09.12.2012 18:59
Suosikkijoukkue: Ässät , lukko

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja sappi444 » 17.09.2014 09:22

Voittokulku jatkuu ja jätkät parantaa vauhtiaan koko ajan. Haukuttu puolustus on vuotanut vain 4 maalia omiin.Molari on ollut tosi hyvässä vireessä ja nuoret puolustajat jatkavat hyviä esiintymisiään. Taipalus pelaa huikeat minuutit ja se näkyi eilen välillä hätäsinä kuteina ylivoimassa.Odotellaan kapun paluuta ja katotaan millaisilla pareilla jatketaan.Törmänen teki viisaasti ottaessaan aikalisän kun oltiin lirissä eikä päästy pois omalta alueelta.Hyökkäys on onnistunut 14 maalia tehty monen miehen voimin ja Zapokin on vertymässä joukkueen pelityyliin.Bluusille turpaan ja ollaan hyvissä asemissa jos välillä tulee notkahdus ja muutama tappio.Honkkis pelasi vahvasti ja toi puolustukseen jämäkkyyttä.TSEMPPIÄ JOUKKUEELLE.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 17.09.2014 19:12

7-1 voitto tuli sitten eilen Sportista. Numerot valehtelee itseasiassa tässä aika paljon, koska kuten Stögö sanoi eilisessä haastattelussa, niin Sport oli melkeinpä tämän kauden vastustajista pahin. Pelaavat erittäin tiivistä puolustus ja kamppailupeliä, eikä päästä vastustajaa helpolla maalille. IFK:kin ainakin jossain määrin tuntui eilen vähän tuskastelevan Sportin puolustusvoittosen pelin kanssa (eka erä). Lopulta sitten Vaasalaisten selkäranka sanoi riks raks ja poks siihen Hostikan hörppyyn.

Sport pelasi hyvin, mutta kyllähän kuskinpaikalla oli tosiasiassa koko ottelun ajan IFK. Etenkin ensimmäiset kymmenen minuuttia oli yhtä hyrskyn myrskyä ja Sport ei päässyt kertaakaan edes hyökkäämään IFK:n alueelle. Meidän otteisiin on tällä hetkellä pakko olla tyytyväisiä, koska tuo joukkue pelaa erittäin viihdyttävää lätkää, jossa tosiaan käännetään peliä erittäin nopeasti ylöspäin ja mennään suoraviivaisesti maalille, kuten se on jo varmasti suurimmalle osalle tiedossa. IFK:n otteissa on myös sellanen mukava piirre, että se on tähän mennessä saanut hienosti tylsytettyä Bluesin, Kärppien ja Sportin hyökkäyspelin. Siis aivan täysin. Blues pystynyt pelaamaan tällä saralla parhaiten ja se siinä kauden avauksen ekassa erässä. IFK antaa yksinkertaisesti niin paljon painetta kiekolliselle miehelle jatkuvasti ja onnistuu tätä myöten painamaan pelin kulmiin, josta sitten vastustajan on syystä tai toisesta erittäin hankala päästä sinne maalintekosektorille. Tässä kohtaa on myös hyvä antaa plussat pakistolle, joka on tehnyt hyvää työtä, vaikka se kovin köykänen onkin. Ajoittain tulee edelleen tilanteita jossa etenkin nämä nuoret puolustajat joutuvat pulaan maalinedustalla. Hyökkääjät paikkaa kuitenkin hyvin tilanteita.

Mun mielestä mielenkiintoisin kysymys IFK:n kohdalla tällä hetkellä on se, että jaksaako joukkue pelata tolla energiamäärällä lähes koko kauden, tai suurimman osan siitä? Veikkaan että se on meinaan aika väsyttävää. Joku tuolla toisaalla kirjoitteli, että jonkinlaista pelin tappo variaatiota on pakko kehitellä ja näin näen tilanteen myös itse. Toistaiseksi mä olen yllättynyt siitä, että IFK vaan lisää perkele höyryä koneeseen aina kolmannessa erässä. Just sillon kun luulisi, että piiputtaa jo. Joukkueen kunto vaikuttaa ainakin hyvältä.

Muuta huomioitavaa pelistä:

- Hyvin kulkee, mutta se ei poista sitä faktaa, että kova maalinedustaluuta tarvitaan tonne pakistoon, koska kyllä nämä nuoret kundit välillä on helisemässä oikein kunnolla. Taas kerran muuten pitää nostaa esille tämä Salmi - Heikkinen pari. Joka kerta kun Sport sai pyörityksen eilen aikaiseksi, niin tämä pakkipari oli kentällä. Onneksi ne saatiin kuitenkin painettua aika hyvin kulmiin. Mutta joo, tilanne on siinä mielessä hyvä, että nyt kun Teppo, Moberg, Auvitu, Taipalus ja Grillfors suorittavat odotetulla tasolla, niin ollaan voitettu lisää aikaa pakkien puolella, eikä tarvitse hätiköidä hankintojen kanssa. Voidaan ihan rauhassa katsoa verorajalle asti mitä sieltä markkinoilta löytyy. (Vink, vink se Nathan Oystrick olis kiva).

- Antti Törmänen reagoi pelin sisällä loistavasti ja koko ajan. Heti kun itse saa todettua esimerkiksi, että nyt ei oikein toimi toi Blomqvist tossa ja tossa ketjussa, niin ei mene aikaakaan, kun Stögö on ottanut miehen sivuun. Toisekseen, Kärpät ottelun lopussa tuli pitkä kiekko ja IFK ei päässyt vaihtamaan, Antti ottaa kylmän viileästi aikalisän ja antaa jätkien levätä. Eilisessä Sport pelissä, vastustaja sai ensimmäistä kertaa ottelussa kaksi vaihtoa putkeen pyöritettyä peliä IFK:n päädyssä --> aikalisä ja paketti kuntoon. Homma toimi taas. Tämä on mun mielestä erittäin hieno asia, koska tässäkin liigassa ja ylipäätänsä Suomalaisessa lätkässä on näitä valmentajia jotka eivät vittu älyä kirveelläkään ottaa aikalisää, tai reagoida pelin sisällä, kun hommat rupee kusee.

Pelaajistosta:

- Tomas Zaborsky: Tämän kauden paras peli ja jätkä alkaa päästä selkeästi vireeseen. Näkee kauas kuinka mies janoaa sitä kauden avausmaalia. Ei toi pelinrakentajanakaan mikään huono ole, vaikka sellanen käsitys oli. Tähän mennessä kasassa 0+5 tehot ja parempaa tulee koko ajan.

- Jasse Ikonen: Jos en nyt ihan väärin muista (en jaksa tarkistaa), niin Ikonen iski jo CHL + harjoituspeleissä 3+0 tehot. Eilen sitten 2+2 pisteet. Näkee kaikesta tekemisestä, että on ottanut aimoharppauksia eteenpäin kiekkoilijana toivottavasti tässä on sitten se Iiro Pakarisen mantelinperijä. Loistavasti on joka tapauksessa aloittanut kauden 14-15. Iskekää tää kalakukko Elkins ja Puden viereen!

- Juuso Puustinen: Jotenkin on ollut alkukausi vaisua pelillisesti, mutta ei se jostain kumman syystä tehoissa näy. Eilenkin 2+0 ja olihan toi tämän kauden paras peli mieheltä. 20 maalia menee rikki helposti, sanon mä.

- Otto Honkaheimo: Just eikä melkein sellanen ukko jota tonne on tarvittu. Loistava peruspakki joka osaa tarpeentullessa olla myös ilkeä. Diggaan. Eilisessäkin pelissä minun silmissä alakerran kingi. Työskentelee ihailtavan rauhallisesti ja ei joudu paniikkiin, vaikka vastustaja karvaisi kovaa. Kiitokset Raumalle tästä kaverista.

- Matti Kuparinen: Nyt alkaa lunastamaan niitä odotuksia mitä häneä kohtaan oli. Itseasiassa on tehnyt niin jo koko alkukauden. Ihanan fyysinen ukko sentteriksi ja maaliverkot pöllyää!!

- Ville Husso: Ottaa tällä hetkellä kaikki ne mitä pitää ottaa. Työskentely mukavan rauhallisen oloista maalilla. Pakko ihailla myös sitä kuinka kovasanasesti ja paljon nuori mies neuvoo kenttäpelaajia maaliltaan.

- Nelosketju kokonaisuudessaan: No mä mainitsin jo Jasse Ikosen, mutta nostetaan nyt esille myös Naikoppi ja Lambergin Masa. Kyllähän kemiat natsas tällä ketjulla samantien. Nykopp kehittynyt jälleen vähän lisää myös kiekollisella puolella. Pienin askelin menee koko ajan eteenpäin.

Elkinsille ja Auvitulle myös plussat eilisestä pelistä. Kyllä se Auvitun pyssy kohta kolisee verkossa. Eilen joku kymmenen vetoa kohti maalia ja about kaikki ohi. :mrgreen:

Sitten jos pitää niitä miinuksia vähän annella.

- Lauri Taipalus: Eilen huono peli. Laukoi välillä ihan ihmeellisistä paikoista, mistä näki jo kilometrien päähän että ei toi mene maalille asti. Yleensä ne sitten päätyivät kärkikarvaajaan.

- Teemu Ramstedt: Moni kehuu ja ylistää Ramua jatkoajassa ja ohan se totta, että kundi pelaa vakuuttavasti molempiin suuntiin, mutta häiritsee se kiekonjauhaminen. Miksi ei lähde vetoja? Menee vielä vähän liikaa sellaseksi pikkunäpertelyksi ja liian hienon hakemiseksi. Ramu suoraviivaisuutta, suoraviivaisuutta, kiitos!

- Robert Leino: CHL:ssä hommat pelitti Ramstedtin kanssa, mutta nyt ei jostain syystä toimi. Partanen istuu ketjuun paremmin ja näen että Leino on väärä palanen kolmanneksi lenkiksi tuohon. Liian hepponen kulmissa ja kaksinkamppailupelaamisessa, eikä pysty täten tekemään tilaa Partaselle ja Ramulle.

Huomenna Espooseen. Vähän pelottaa jo peli, jotenkin meinaan haiskahtaa mun nokkaan kauden avaustappiolta.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 27.09.2014 10:23

IFK pelaa kauden huonoimman pelinsä ja jengistä ollaan potkimassa vittuun lähes kaikki. :laugh: Only in IFK.

Vähän kyllä korpeaa vieläkin tuo eilinen esitys. Täydet pisteet oli otettavissa, koska TPS pelasi hyvin ainoastaan ensimmäiset 10 minuuttia ja sen jälkeen taso romahti totaallisesti. IFK ei onnistunut kuitenkaan hyödyntämään tilaisuksiaan ja lopulta sitten Mr. Juuso Salmi ratkoi henkilökohtaisella panoksellaan ottelun. Ensin 3-2 maaalissa ja sitten 4-3 maalissa. Voisiko tämän jätkän lähettää nyt vihdoin ja viimein sinne Mestikseen? Juuso Salmen taso ei riitä liigatasolle ja nyt sitä on katsottu ihan tarpeeksi. Kohta itseasiassa jo viisi vuotta ja liigataso häämöttää edelleen kaukana.

- Ylivoima on ihan hanurista. Kiekko liikkuu lavasta lapaan, mutta kukaan ei ammu. Eilenkin pari huvittavaa YV:tä kerrassaan. Laukauksia tasan 0 kappaletta. Miksi siellä ei sitten lauota, noh jengistä puuttuu se rightin pakki.

- Taipalus, Moberg, Auvitu, nyt petraamista! Honkaheimolta kanssa selkeästi huonoin peli. Ainoat jotka pysyivät omalla tasollaan olivat liigan +/- tilaston kärkimies Miihkali Teppo ja Daniel Grillfors.

- Nyt rupeaa pikkasen huolestuttamaan tämä Tomas Zaborsky. Mä en ymmärrä miksi suurin osa haluaa pitää Zaborskyn ja Kuparisen yhdessä. Mielestäni tämä parivaljakko ei toimi, mikä nyt ei sinäänsä tule yllätyksenä, koska se ei toiminut Ässissäkään vaikka sitä kokeilivat. Viime matseissa on meinaan alkanut mennä vähän huolestuttavaksi sekin asia mistä Zaborsky puhui jokunen aika sitten. Niin kauan ei ole hätää, kun pääset maalipaikoille, mutta sitten on tehtävä jotain, jos et pääse niillekkään enää. Etenkin 5-5 pelissä Zaborskylla on ollut todella vähän paikkoja viime aikoina.

- Joonas Rask tappoi eilen muutamaan kertaan omalla hienolla oivalluksellaan IFK:n hyökkäykset.

- Plussaa eilisestä pelistä Elkinsille, ai että mä tykkään tosta kaverista. Mun seuraava paitaostos, ehdottomasti #91! Lankinen petrasi loppua kohden, vaikka vaikuttikin koko ottelun ajan jotenkin epävarmalta. Ja nelosketjulle myös peukkua, Ikonen, Nykopp kovassa tikissä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Jyri » 28.09.2014 17:33

En ymmärrä, miten Eemeli Heikkinen on voinut päästä jo tässä vaiheessa pelaamaan Liigassa. Oli meinaan aika heikko tänään A-nuorten häviössä JYPiä vastaan. Kiekollinen peli oli huonoa ja vedot jäivät ensimmäisiin pelaajiin. Ihan ok pakki, muttei mitään erityistä mielestäni.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 29.09.2014 09:52

Joo emmä ymmärrä miten joku on edes nähnyt jotain tuossa Heikkisessä. Eikös se viime kaudellakin paukuttanut tehot 0+0? Kaveri on valovuoden päässä liigatasosta ihan joka osa-alueella. Iso jämpti kaveri, mutta fysiikka ensinnäkin aivan paska miesten peleissä. Lentelee kuin märkä rätti. Kiekollinen pelaaminen on olematonta, puolustuspäässä sijoittuu päin helvettiä jatkuvasti, eikä kerkiä tekemään oikein mitään ratkaisuja omalla alueella.

Kait tää on sitten jonkinlainen kehitysprojekti? Saattaa tuottaa hedelmää joskus vuonna 2020.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Jyri » 17.10.2014 11:39

Juuso Salmi on ollut muutamassa nähdyssä pelissä umpisurkea. Joko antaa käsittämättömiä avauksia, sutii ohi kiekosta tai häviää kaksinkamppailuja. Toisin sanoen korkeintaan Mestis-tasoa. Mutta ei se ole Salmen vika, että hän on vuodesta toiseen kokooonpanossa. Ei ole toisaalta osoittanut kehitystä, mikä on tietenkin huono merkki kun kyse on kuitenkin 23-vuotiaasta pelaajasta. Tosin HPK-pelissä muutama muukin puolustaja oli huono eikä Salmi ollut siinä pelissä ainoa.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 04.11.2014 23:26

Mä en jaksa uskoa että IFK taistelee vielä tänä vuonna mestaruudesta. Pakiston suhteen on liikaa kysymysmerkkejä tällä hetkellä.

- Auvitu ja Honkaheimo, nouseeko taso sen kymmenen pykälää (kymmenen pykälää = edes välttävä liigapelaaja) kun peliaika pienenee Söden ja Taipaluksen paluun myötä?

- Löytääkö Miihkali Teppo tekemiseensä sen kultaisen keskitien? Otteet heilahtelee ihan laidasta laitaan. Hyvää peliä seuraa huono peli jne. Enemmän tulee vieläkin jälkimmäisiä.

- Jos Söderholm palaa kuukauden päästä kaukaloon, hän on ollut sivussa lähes 4kk. Pitää osata varautua siihen, että vanha Toni ei tule tällä kaudella ollenkaan takaisin, vaan koko loppukausi menee tatsin etsimiseen ja pelikunnon saavuttamiseen.

- Jos Hank vetää koko loppukauden täällä, lipsuuko ote hyvän alun jälkeen?
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: HIFK:n peliesitykset 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 13.11.2014 10:29

Sen verta kysymyksiä heräsi tuosta tiistain ottelusta, että onkohan tauon aikana treenattu kovaa? Pikkasen haiskahti siltä tuon Fribourg pelin perusteella. IFK:lla oli meinaan jalat tukossa oikeastaan koko ottelun ajan ja pelinopeudessa Fribourg oli selvästi edellä meitä, toisin kuin siellä Sveitsissä pelatussa ottelussa.

Tänään vastassa kotona TPS ja meikäläinen heittää ainakin ihan suruttu kakkosta lapulle. Siellä on tapahtunut koutsin vaihdos ja honey moon alkanut ja IFK kun ei tosiaan ollut terävimillään tiistaina niin... Kaiken lisäksi täytyy muistaa, että TPS on pelannut oikeasti hyvää lätkää tällä kaudella IFK:ta vastaan. Todella hankala nippu voitettavaksi.

Positiivista ottelussa oli se, että Söderholmin paluu toi tietynlaista jämäkkyyttä heti touhuun. Oli hienoa nähdä kuinka vanha konkari palasi kaukaloon juuri niin kuin sen pitääkin palata. Varmat avaussyötöt perille, peruspuolustamista ja ei mitään hienouksia. Juuri näin se pitääkin tehdä, kun alla on lähes 3kk saikku.

Toivottavasti tänään kun Edarikin saa pelata, niin Heikkinen tippuu kokoonpanosta.
- Olen aina IFK

Seuraava

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa