HIFK:n ketjuruletti 2015-2016

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

HIFK:n ketjuruletti 2015-2016

ViestiKirjoittaja Dev » 01.08.2015 10:43

Pientä pohdintaa jo ketjusommitelmista, kun harjoituspelit lähenee.

Tomas Zaborsky - Teemu Ramstedt - Joonas Rask
Robert Leino - Corey Elkins - Juuso Puustinen
Arttu Luttinen - Roope Hintz - Jasse Ikonen
Matti Lamberg - Thomas Nykopp - Micke Åsten

- Ykkösketju todettu erinomaiseksi playoffeissa. Edelleen ihmettelen miksi Stögöllä kesti koko kausi pistää Ramu ja Zabo yhteen. Kakkosessa Leino nousee uudelle tasolle ja Elkins - Puustinen parivaljakko on jo tuttu parilta vuodelta. Kolmosessa Hintzille mahis nousta sentteriksi ja viereen yksi sarjan parhaista maalinedustapelaajista ja suoraviivainen voimahyökkääjä Ikonen. Nelonen on sitten puhdas rymistelyketju, jolta onnistuu myös maalinteko.

Yohann Auvitu - Daniel Grillfors
Tommi Taimi - Joonas Järvinen
Lauri Taipalus - Matt Generous

Husso/Lankinen'

Pakistossa Auvitu - Grillfors pari itsestään selvä. Yksi viime kauden parhaimpia pareja. KHL-vahvistukset ottaa kakkosparista paikat ja Taipalus saa Generousin varmistamaan vierelleen.

Ps. Joukkueessa on hirveä määrä hyökkääjiä jotka pelaavat myös sentterin paikkaa. Ramu, Elkins, Leino, Hintz, Ikonen, Nykopp, Åsten ja Luttinen. Hyvä asia.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: HIFK:n ketjuruletti 2015-2016

ViestiKirjoittaja Dev » 08.02.2016 10:17

Minua ehkä vähän huoletuttaa toi, että IFK:lla ei ole tällä hetkellä oikein kunnon nelosketjua. Koko kausi pyöritelty erinnäisiä nimiä ja mikään ei tunnu kelpaavan Stögölle, tai sitten ukot hajoaa. Nyt tämä viimeisin kokeilu, on ainakin paperilla hyvä, mutta kentällä jäi toistaiseksi toteutus puolitiehen. Johtunee tosin siitäkin, että siinä oli kaikilla pikku pelitauko, niin kenties oli tatsi vähän hakusessa. Pitää antaa muutama peli lisää aikaa Nykoppille, Liivikille ja Leinolle.

On kyllä vähän paskamainen tilanne hyökkäyksen osalta, siis positiivisessa mielessä. Haluaisi tunkea Åstenia ja Lambergia kokoonpanoon väkisin, mutta kun ei vaan ole tilaa, vaikka esim. ensimmäinen näistä on pelannut loistavan kauden ja noussut vihdoin kunnon nelosketjun rymistelijäksi.

Tomas Zaborsky - Teemu Ramstedt - Juuso Puustinen
Mika Partanen - Roope Hintz - Joonas Rask
Arttu Luttinen - Corey Elkins - Jasse Ikonen
Siim Liivik - Thomas Nykopp - Robert Leino

+ Micke Åsten, Matti Lamberg, Henri Tamminen, Miro-Pekka Saarelainen

Tommi Taimi - Joonas Järvinen
Yohann Auvitu - Daniel Grillfors
Lauri Taipalus - Keith Aulie
Miihkali Teppo

+ Matt Generous, Juuso Salmi, Eemeli Heikkinen

Tossa on nyt se ideaali kokoonpano mitä Antti Törmänen on selkeästi hakenut. Lauantaina kun pääsi Taimia lukuunottamatta kasailemaan parhaista palikoista, niin tolta se näytti.

Itse pistäsin kasaan sen Liivik - Nykopp - Ikonen ketjun. Se on parhaiten toiminut nelonen tällä kaudella ja Ikosella ei nyt varsinaisesti ole toiminut Elkinsin kanssa homma. Leino sitten Coreyn ketjuun.

Onpa muuten ekaa kertaa neljän kauden aikana sellainen tilanne, että tämä meidän jenkkipoika Corey Elkins on aivan syväjäässä. Pitäisi saada apinat ja gorillat pois niskasta ennen playoffeja. Niissähän Corey on tunnetusti joka vuosi pelannut parhaat pelinsä.
- Olen aina IFK

Paluu HIFK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa