Jukka Rautakorpi

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Jukka Rautakorpi

ViestiKirjoittaja Dev » 24.02.2008 12:52

Rautakorpi toimii ensikaudella HPK:n päävalmentajana. Mielenkiintoista nähdä saako Rautakorpi HPK:n uuteen nousuun, sillä tästä kaudesta saattaa jäädä todella pahat arvet HPK:lle. Toki ensikaudelle on tulossa uusia pelaajia ja aika varmasti huippu sellaisia, mutta pääseekö HPK yli kriisistään?

Jukka nostaa varmasti näitä junnuja liigakehiin ja alkaa kehittämään heitä. Kyllä HPK on varmasti ensikaudella yksi mestarisuosikeista.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Jukka Rautakorpi

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 05.04.2008 20:45

Jotenkin mietityttää se että rakentaako HPK nyt oikein Rautakorven näköistä joukkuetta. Kerhossa on vuosikausia ollut tapana hankkia lupaavia pelaajia ympäri maata ja tehdä heistä SM-liigan tähtiä. Tässä hommassa Rautakorpi olisi kyllä loistava. Onhan sinne nytkin tulossa Syväsalmea, Muhosta, Kolehmaista ja Kemppaista. Mutta mikäli kaikki nämä Virta, Viitaluoma yms. huhut, tai edes osa niistä, pitää paikkansa, niin Rautakorvella on edessään raskaan sarjan materiaali joka on jo näyttönsä antanut. Ja Rautakorven tehtävänä olisi vain pitää huolta että tuo materiaali ei saa alisuorittaa. Siinä ei välttämättä nämä kyvyt ajaa sisään nuoria pelaajia paljoakaan auta.

Rautakorpi kuitenkin osoitti edellisllä kerralla SM-liigassa vieraillessaan, Tapparassa kaudella 2005-06 ettei ehkä saa kaikkea irti tuollaisesta pitkin poikin rakennetusta raskaan sarjan liigamateriaalista.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Hank

Re: Jukka Rautakorpi

ViestiKirjoittaja Hank » 25.10.2008 15:13

Vaikka Tukkaa onkin arvosteltu paljon, tai siis arvosteltiin kun oltiin tiukoilla. Silti jokaisella on ollut vielä jossain kuitenkin se tunne että vielä noustaan. Sen on huomannut, eli kyllä on Jukkaa kohtaan kaikilla vielä ollut se luotto ja arvostus. Rautakorpi ei ehkä ole aivan sen tyylinen valmentaja kuin esim Jukka Jalonen että seuloo lähes kenestä tahansa 1-2 ketjun pelaajan hetkessä. Mutta Rautakorpi on saanut koko joukkueen lisäksi huimaan liitoon esimerkiksi Jussi Makkosen josta siis kultainen kypärä kertookin miehen päässä. Mies sopii Rautakorven palettiin kuin nakutettu, vielä kun pääsee rutiiniin isolla peliajalla ja vastuulla on mies pelaamassa ja tuleekin pelaamaan elämänsä kauden. Rautakorpi on myös saanut puolustuksen uomiinsa, ja johtavaksi pelaajaksi on kyllä nyt noussut hyökkäävä puolustaja Mikko Mäenpää. Jotenkin tuntuu että Laamasesta ja Tuulolasta ei tähän ole, Tikkanen ja Mäenpää sen sijaan ovat pelanneet mallikkaasti. Enkä edes ala puhua uudelleen heränneestä Lassilasta...ja sehän onkin osittain Kaarelan taidonnäyte.

Hank

Re: Jukka Rautakorpi

ViestiKirjoittaja Hank » 09.12.2008 19:43

Jukka Rautakorvelle tämän päivän HIFK-HPK ottelu on 500. ottelu valmentaja. Onnea.


Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa