Harri Rindellistä HPK:n uusi päävalmentaja

Kuva
Avatar
Viestit: 1723
Liittynyt: 17.02.2008 14:48
Suosikkijoukkue: KooKoo, Minnesota Wild, Leijonat, Juventus & Les Bleus

Harri Rindellistä HPK:n uusi päävalmentaja

ViestiKirjoittaja Dethis » 27.01.2010 07:39

Urheilulehden tietojen mukaan HPK:n uudeksi päävalmentajaksi nousee HIFK:n ja MoDon entinen päävalmentaja Harri Rindell.

Rindell ja HPK ovat neuvotelleet asiasta viimeiset viikot. Välillä neuvottelut näyttivät ottavan jo takapakkia, mutta nyt neuvottelut ovat edenneet jo niin pitkälle, että sopimuksessa hiotaan vain viimeisiä nyansseja. HPK saattaa tiedottaa asiasta nopeimmillaan vielä tällä viikolla. Rindellin kakkosvalmentajaksi on tulossa HPK:n A-nuorten päävalmentaja Antti Pennanen.

56-vuotias Rindell on valmentanut aiemmin urallaan mm. HIFK:ta, Kiekko-Espoota ja Moraa. Hänet nimitettiin kaudella 2007-08 MoDon päävalmentajaks. MoDo ei kuitenkaan käyttänyt Rindellin sopimuksessa ollutta optiopykälää kaudeksi 2009-2010, vaan Rindell palasi takaisin Suomeen. Viime syksynä Rindell nimitettiin Oulunkylän Kiekko-Kerhon nuorisopäälliköksi.

Urheilulehti

Avatar
Viestit: 1723
Liittynyt: 17.02.2008 14:48
Suosikkijoukkue: KooKoo, Minnesota Wild, Leijonat, Juventus & Les Bleus

Re: Harri Rindellistä HPK:n uusi päävalmentaja?

ViestiKirjoittaja Dethis » 03.02.2010 17:12

HPK vahvisti uudeksi päävalmentajakseen Harri Rindellin

Rindell on allekirjoittanut HPK:n kanssa siis 1+1 -mallisen sopparin. Oli kyllä paska veto ottaa Rindell valmentajaksi, jos HPK meinaa nousta edes hieman paremmille sijoille ensi kaudella.. :thumb_down:

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Harri Rindellistä HPK:n uusi päävalmentaja?

ViestiKirjoittaja Lehväs » 03.02.2010 17:37

Kyllähän tälle HPK:n valmentajavalinnalle naurettiin myös vuonna 2001, kun peräsimeen tuli muuan Jukka Jalonen. Jalonen oli kuitenkin melko nimetön valmentaja liigaan tullessaan, mutta niin vaan hän valmensi HPK:n siellä työskennellessään joka kevät mitalipeleihin ja vain kerran HPK jäi kokonaan ilman mitalia.

Eli ei tämä välttämättä ole paha veto. Saattaa hyvinkin tulla puskista ja yllättää kaikki. Kuka tietää.
...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Harri Rindellistä HPK:n uusi päävalmentaja?

ViestiKirjoittaja Dev » 03.02.2010 21:18

Ei Jukka Jalosesta ja Harri Rindellistä kannata puhua edes samassa lauseessa. Siinä on kaksi valmentajaa, jotka ovat kuin päivä ja yö. Rindell kuuluu niihin harvoihin valmentajiin joita en ikäpäivänä ottaisi takaisin IFK:hon. Täysin munaton lusmu, jolla ei ole mitään otetta pelaajin. Jotain kertoo herran lempinimikin "Kiva-Harri". :laugh: Jos HPK on tällä hetkellä konkurssikypsä, niin ei tilanne kyllä parane yhtään tällä valmentaja hankinnalla. Ajavat itseään vaan syvemmäs suohon. Nyt pitäisi nimenomaan lähteä rakentamaan uudestaan pohjaa HPK:n organisaatiolle ja siihen kuuluu hyvä vaativa valmentaja, Rindell ei sellainen ole. Eikä Rindellin tilastotkaan viime vuosilta mitkään hyvät ole, ruotsissa ei homma toiminut, IFK:ssa ei saanut edes kakkosvalmentajan pestille jatkoaan.

Kyllä tässä käy sääliksi HPK:n kannattajia. Nyt pitäisi tehdä täysin oikeita ratkaisuja kokoajan, koska joukkueen taloustilanne on ilmeisesti liigan huonoin. Tämä nyt ei ainakaan ollut hyvä aloitus.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Harri Rindellistä HPK:n uusi päävalmentaja?

ViestiKirjoittaja Multi » 03.02.2010 22:15

Jep taas samaa mieltä kuin Dev, munaton ratkaisu ja varmaan ei helpota HPK:n tilaa yhtään. Olisin itse vaikka sitten mielummin valinnut valmetajaksi Petteri Sihvosen joka on HPK- junnujen koutsi, Sihvonen olisi varmasti valmiimpi valmentaja kuin viimeksi yrittäessään. Ratkaisu olisi voinut onnistua ja komeasti, mutta nyt mennään Harrilla ja se ei ole kerhon kannalta hyvä juttu.

Harri on oikeastaan köyhän miehen Alatalo, Rindell on nimittäin samantyylinen valmentaja, mutta huonommilla avuilla. Se kertoo jo olennaisen jos on kyöhän miehen Matti, niin ei tulostakaan varmaan hirveästi synny. Eli HPK tällä ratkaisulla vie itsensä syvemmälle suohon ja kukapa tietää pelataanko Hämeenlinnassa enään parinvuoden päästä liigatasolla...

Kuitenkin eikös sopimus ollut mallia 1+1, joten varmaan tämä on sellainen välivalmentja ratkaisu, jos onnistuu jatketaan jos epäonnistuu niin ulos. Eikö kuitenkin kerhon olisi kannattanut palkata vaikka Timo Lehkone päävalmentajaksi, hänessä on potentiaalia ja tulevaisuuden jatkumoa toisin kuin Kiva-Harrissa.

Yleisä pääsee onnittelemaan uusien valmetajien tullessa, mutta nyt kyllä lähinnä itken puolestanne. HPK ensi kaudella on luultavasti armotonta paskaa, ja Rindelille vaaditaan monoa. Sitähän ei saa vaal valmentaa kautensa loppuun ja pahimmassa tapauksessa optiokin käytetään...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Harri Rindellistä HPK:n uusi päävalmentaja?

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 04.02.2010 01:45

Dev kirjoitti:Rindell kuuluu niihin harvoihin valmentajiin joita en ikäpäivänä ottaisi takaisin IFK:hon.

Rindell on kuitenkin yksi niistä harvoista valmentajista jotka ovat valmentaneet HIFK:n mitaleille viimeisen 20 vuoden aikana. Onnistuivat vielä puolivälierissä tuolloin kaatamaan "voittamattoman" Jortikan TPS:n. Pronssipelin jälkeen HIFK:n kannattajat huusivat kuorossa "Kiitos Harri!".
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Harri Rindellistä HPK:n uusi päävalmentaja

ViestiKirjoittaja Dev » 02.01.2011 21:19

HPK:n valmennuksella vuoden jatkopesti

Tuossa ylempänä on tullut lytättyä kyllä ihan täysin Rindellin HPK-pesti ja nyt on aika vetää sanoja takaisin. Hyvin on Kiva-Harri hoitanut hommansa HPK:ssa ja ainakin meikäläisen hän on yllättänyt täysin. Äijä on näköjään ottanut oppia Elitserien reissulta ja saanut homman toimimaan erinomaisesti Hämeenlinnassa. Osittain tähän hyvin sujuneeseen kauteen vaikuttaa varmasti myös tuo, että Harri on ilmeisesti itse saanut valita apuvalmentajat joukkueeseen ja jokaisella on selvä rooli mitä tehdään.

Runkosarja on mennyt hyvin HPK:lta, mutta kun HPK1929 tuolla aiemmin jo hehkutteli Hämeenlinnalaisten tappelevan mestaruudesta tällä kaudella, niin siihen en jaksa vielä uskoa. Materiaali on kuitenkin sen verran heikompaa kuin esimerkiksi JYP:llä, IFK:lla, Jokereilla, Lukolla ja jopa Ässillä, että en usko rahkeiden riittävän ihan siihen hommaan. Toki jos sieltä taas saadan HIFK - HPK pari poffeissa, niin eihän sitä tiedä. HPK:sta on muodostunut aikamoinen mörkö IFK:lle. Toisaalta, nyt on kyllä vähän sellanen fiilinki, että tämän kauden IFK ei tule olemaan kiva vastus poffeissa.
- Olen aina IFK

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa