Kerholle viisi uutta pelaajasopimusta

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Kerholle viisi uutta pelaajasopimusta

ViestiKirjoittaja Legenda » 11.05.2010 11:18

HPK tiedotti äskettäin tehneensä peräti viisi uutta pelaajasopimusta tulevaa kautta koskien. Nimensä seuran sopimuspapereihin raapustivat puolustajat Joni Haverinen & Mathias Porseland sekä hyökkääjä Juuso Puustinen, Antti Roppo & Kaspars Saulietis.
Puustisen ja Ropon sopimukset ovat kaksivuotisia, Haverisen yksivuotinen. Ulkomaalaispelaajista Saulietisin sopimus on yksivuotinen, mutta sisältää elokuuhun kestävän tryout-pykälän. Porselandin sopimus on 1+1 vuotinen.

Erinomaiset haut Kerholta. Puustinen nousee varmasti isoon rooliin kuten myöskin Porseland. Saulietis sekä Roppo taasensa ovat pelaajia joissa piilee suuri yllätyksen mahdollisuus. Haverinen on sellainen peruspakki. Saulietisin otteita voitte muuten seurata Latvian MM-joukkueen mukana sillä herra pelailee siellä.

Uutinen: http://www.hpk.fi/ajankohtaista/uutiset ... musta.html
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Kerholle viisi uutta pelaajasopimusta

ViestiKirjoittaja Dev » 11.05.2010 11:47

Porseland ja tämä Saulietis tulivat kyllä aikamoisena yllätyksen meikäläiselle. Justiinsa muutama päivä sitten joku Ruotsalaislehti kirjoitteli, että Porseland olisi siirtymässä Jokereihin Ruotsista, mutta taisi se homma mennä pieleen? Ihan hyvä vaan miehen oman uran kannalta. HPK:ssa on niin paljon paremmat mahdollisuudet nostaa tasoaan vielä paremmmaksi, koska peliaikaa on tulossa ja paljon, sen voi jo melkein taata. Porseland on todennäköisesti Mäenpään korvaaja ja olisi kyllä kelvannut meikäläiselle myös Stadiin.

Saulietis vaikuttaa kyllä googlen perusteella helvetin mielenkiintoiselta pelaajalta. Viime vuosina ottanut muutamia tappeluita ja iskenyt tuossa pari kautta takaperin ihan kelpo tehot Latvian liigassa. Vaikuttaa ihan mukavalta haualta, tuo varmasti fyysisyyttä Kerhon jengiin. Maajoukkuetason pelimies.

Haverisen siirto Hämeenlinnaan on ollut jo jonkin aikaa tiedossa ja tavallaan tämä vähän harmittaa, mutta tavallaan ei harmita. Haverinen oli toissa kaudella IFK:ssa täysin paska, sai lempinimekseen hasardi Haverinen. Viime kausi oli kuitenkin jo hyvä ja otti selviä askeleita eteenpäin, nousi vakiokokoonpanoon, eikä sieltä enää tippunut pois. Haverisen vahvuuksia ovat ehdottomasti likkuminen. Luistin kulkee yllättävän hyvin noin isoksi mieheksi. Ei ole mikään kädetön myöskään kiekollisessa pelissä. Viime kaudella nähtiin muun muassa pari kertaa Have show, jolloin äijä tulee koko kentän läpi ja pistää kiekon verkkoon. HPK on todennäköisesti täysin oikea paikka Jonille, saa lisää vastuuta ja pääsee sitä kautta kehittymään. Uskon, että muutaman vuoden päästä ihan kelvollinen liigapakki. Onnea matkaan!

Puustisen soppari myös hyvä HPK:lle. Bluesissa ei lähtenyt ura sellaiseen lentoon mitä odotettiin, joten josko nyt sitten Hämeenlinnasta ottais ura uutta tulta siipien alle? Uskon, että tulee onnistumaan varsin hyvin tuossa Viitaluoman vierellä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Kerholle viisi uutta pelaajasopimusta

ViestiKirjoittaja Kauppila » 11.05.2010 13:32

Todella kiinnostavan tuntuisia ukkoja siirtyi Kerhoon. Etenkin ulkkarivahvistukset menee itselläni luultavasti kovaan seurantaan.

Puustinen pääsee Kerhossa nyt ottamaan todella isoa viittaa ja korvailee todennäköisesti Joonas Vihkon, joka vaihtaa maisemaa. Puustinen on näyttänyt Blegissä jo pystyvänsä nakuttamaan ihan kivoja tehopisteitä ja osoittanut, että ei ihan helposti kumartele jätkiä kaukalossa. Mieleen muistuu hyvin viime kauden tappelu, jossa Puustinen ronkki Uotilaa ja tämän jälkeen sitten Puustinen vastasi kutsuun ja tappeli kohtalaisesti. Kyseessä on siis kaveri, joka osaa myös taistella loppuun saakka. Veikkaanpa, että Puustinen tekee lopullisen läpimurtonsa HPK:ssa. Tarvitsee kuitenkin hyvin kiekkoa jakavan sentterin, jotta tämä onnistuu. 40 pisteen kausi on mahdollinen Puustiselle ensi kaudella.

Porseland näyttää tilastojen valossa olevan ihan hyvän tason puolustaja. Miestä kuvaillaan kiekon kanssa rauhalliseksi ja osaa pelata YV:llä hyvin, joten kyseessä on siis luultavasti Mäenpään korvaaja, kuten Dev mainitsi tuossa. Ei tietenkään ole saman tason tekijä, mutta potentiaalia nousta selkeäksi liideriksi on varmasti. Ura on ollut näköjään nousussa kokoajan ja ikää on vasta 23v, joten eiköhän Porselandista voi Kerho saada ihan kelpo korvaajan Mäenpäälle. Kiinnostava haku HPK:lta.

Saulietis vaikuttaa ihan kelpo kokeilulta ja jos menee try-outin läpi, niin HPK voi saada hänestä OK-tason power forwardin kolmosketjuun. Aikalailla samantyylinen haku kuin Porseland. Omaa ison rungon, on vielä nuoressa iässä, mutta todistanut jo jotain nousemalla maajoukkueeseen asti.

Nämä ovat Kerholle ihan mukavia hankintoja varmasti. Onnittelut H-Linnaan. :peukkuylös:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 653
Liittynyt: 09.11.2009 21:28
Suosikkijoukkue: HPK, sympatiat HIFK:lle

Re: Kerholle viisi uutta pelaajasopimusta

ViestiKirjoittaja HPK1929 » 11.05.2010 14:18

Loistavat hankinnat mielestäni. Voisin arvioida tässä pelaajia yksitellen:

Kaspars Saulietis: Hyvä pelaaja 3-kenttään. Vastustajille pelote kiekollisena, kiekottomona ja hanskahommissa. Korvaa Sailion todella hyvin ja taidosta osoittaa MM-kisa paikka. Loistava haku!
9+

Mathias Porseland: Hyvä pelaaja ylivoimaan ja muutenkin paikkaa ihan ok:sti Mäenpään aukon. Ei kuitenkaan aivan Mikon tasoinen YV-pelote, mutta potentiaalia siihen löytyy. Ihan hyvä haku.


Juuso Puustinen: Erittäin hyvä pelaaja taistelemaan Männikön kanssa ykkös-sniperin paikasta. Sopii varmasti hyvin Viitaluoman viereen 1-2 ketjuun. Hyvä haku!
9

Joni Haverinen: Ihan hyvä fyysinen ja isokokoinen pelaaja tuohon puolustukseen. Mäkelän kanssa pitävät kyllä kuria vastustajille. Korvaa hyvin Honkasen. Ihan ok haku.
8-

Antti Roppo: Mielestäni ihan hyvä haku 3-4 kenttään tekemään reppuja. Tarkkaa tietoa kaverista ei ole, mutta potentiaalia on. Jos Muhoselle ei jatkoa tule, niin tässä hyvä kaveri korvaamaan. Ihan hyvä haku.

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa