Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

Kuva
Avatar
Viestit: 3294
Liittynyt: 17.02.2008 21:25
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tampereen Pyrintö

Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Zubru » 12.04.2011 14:13

Järvinen ja Laakkonen Kerhoon

HPK.fi kirjoitti:HPK sai tiistaina huimat vahvistukset, kun se teki sopimukset maalivahti Mika Järvisen ja hyökkääjä Janne Laakkosen kanssa. SM-liigassa kaudella 2010–2011 Jokereissa torjuneen Järvisen sopimus on kaksivuotinen ja paluumuuttaja Laakkosen sopimus kattaa kauden 2011–2012.

Järvinen on tavallaan myös paluumuuttaja. B-juniori-ikäiseksi Järvinen torjui Ritaripaidassa. KalPassa ja Jokereissa SM-liigaa torjunut Järvinen on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut liigatason maalivahti.

Lisäksi Järvisestä mainittakoon, että 22-vuotias nuorukainen on jopa ansioitunut maalintekijänä SM-liigassa kaudella 2008–2009.

Laakkonen palaa kotiin

KalPassa kiekkouransa aloittanut ja siellä myös viime kauden pelannut Janne Laakkonen palaa Hämeenlinnaan. HPK:ssa Laakkonen on pelannut yhteensä kuusi kautta. Tällä kaudella KalPassa Laakkonen tehtaili 7+19=26, ja lisäksi playoffeissa 1+2=3.

Risto Korpela sanoo Laakkosen sopimuksen olevan sekä fanien, että seurajohdon mieleinen.
- Laakkonen tuo ehdottomasti paljon taitoa ja juonikkuutta hyökkäyspäähämme. Ja kuten tiedetään, Laakkonenhan tuppaa syttymään kevään otteluihin kovalla tunteella, kertoo Korpela.

Viime kerran HPK:ta edustaessaan Laakkonen oli playoffien 2010 paras pistemies HPK:n saavuttaessa hopeaa. Pisteitä kertyi tuolloin 5+11=13.


Hienot hankinnat Kerholta! Tarkemmat mietteet mahdollisesti myöhemmin.
On parempi olla vakavasti PA ku Timo T.A.

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Unknown » 12.04.2011 14:47

Laakkonen on tuttu mies Kerholle, ja hyvin on homma ennen siellä luistanut. Eiköhän Laakkonen tule taas kerran tekemään tasaisen runkosarjan, vaikka ketjukaverit Viitaluoma & Vihko ovatkin muilla vesillä. Varmasti Kerho-fanit ovat hänen takaisinsaamisestaan riemuissaan.

Mika Järviseltä puolestaan odotettu ratkaisu, paskareissu Helsinkiin ja Jokereihin, joten ymmärrettävää, että haluaa HPK:sta enemmän vastuuta. Hänen uran kehityksen kannalta fiksu teko, ja jos HPK saa haalittua jonkun kokeneen kakkosveskan, joka ei varsinaisesti uhkaisi Järvisen ykkösstatusta, niin ihan hyvältä näyttää sen suhteen.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

ViestiKirjoittaja InFlames » 12.04.2011 14:59

Mielenkiintoiset hankinnat. Laakonenhan oli viime kauden hopeajoukkue HPK:ssa jo isossa roolissa ja nyt Kuopion visiitin jälkeen palaa takaisin Hämeenlinnaan. Laakkosella on taitoa, mutta vähän turhan pehmeä hyökkäjä. Ehdottomasti kuitenkin hyvä vahvistus HPK:lle.

Järviseen ei narreilla ollut luottoa, vaan piti hankkia Lasak kesken kauden, joten Järviseltä aika odotettu siirto, kun ei olisi Jokereista saanut tulevallekkaan kaudelle ykkösveskarin paikkaa. Lassila lähtenee Venäjälle, joten Järvisestä ollaan kerhoon leipomassa ykkösveskaria. Hämeenlinnassa ollaan vähän suurimpien valojen takana, joten siellä uskon Järvisestä kehittyvän erinomaisen veskarin liigatasolle, on jo nyt hyvä.

Pelaajille olisi voinut tehdä omat ketjut samaan tapaan mitä Dev loi Tapparan puolelle.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Dev » 12.04.2011 21:10

InFlames kirjoitti:Järviseen ei narreilla ollut luottoa, vaan piti hankkia Lasak kesken kauden, joten Järviseltä aika odotettu siirto, kun ei olisi Jokereista saanut tulevallekkaan kaudelle ykkösveskarin paikkaa.


Mielestäni Jokerit luotti alkukaudesta hyvin Järviseen, mutta eihän sitä voi loputtomiin luottaa. Järän huono puoli on se, että hyvän ja huonon päivän ero on liian suuri. Hyvänä päivänä herra on jopa tämän liigan TOP3 kassari, huonona päivänä taas koko liigan paskin. Menee suorat vedotkin sisään. Tuossa tilassa missä Jokerit oli Jortikan aikana, pitää veskarin pystyä torjumaan niitä voittoja mahdollisimman paljon jopa yksinään. Järvinen ei siihen kyennyt.

Saa nyt nähdä miten lähtee herran pelit käyntiin HPK:ssa. Se on fakta, että jos nyt ei tule tulosta ykkösveskarin tontilla, niin sitten alkaa ura menemään aikamoista laskukierrettä. On yritetty valtaa KalPassa ykkösen paikka, Jokereissa ja nyt HPK:ssa.

Laakkonen saattaa onnistua, tai epäonnistua. Riippuu paljolti siitä ketä saa viereensä. Nyt ei ole enää tuttuja kundeja Hämeenlinnassa, joten vähän epäilen herran onnistumista.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Friiku » 12.04.2011 21:22

Paljon onnea Järälle Kerhoon. Erittäin hyvä veska, mutta ennen kaikkea älyttömän hieno mies!

Jokereissa alkukaudesta joutui liian suureen rooliin, kun meillä oli kakkosveskana Strömberg. Lasakin tultua Järviseen tarttui se tietynlainen rauhuus mikä Lasakissa oli ja peliottetkin oli aivan huikeita. Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin ainoa asia mikä viime kauden valmennuksen ratkaisussa jäi ärsyttämään oli se, että Järälle ei annettu juuri otteluita pelattavaksi. Ne harvat mitkä pelasi, niin pelasi todella, todella loistavasti.

Huikea mies! Toivottavasti loistaa Kerhossa.

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Rocket » 13.04.2011 08:28

Janne Laakkosesta HPK saa hyvän pelaajan, uskokaa pois. Tuttu mies joukkueelle ja hän pystyy pelaamaan niitä tasaisia otteluita illasta toiseen ja myös loistamaan niissä. En ihmettele, vaikka hän olisikin koko joukkueen paras hyökkääjä. Onnittelut tästä hankinnasta Kerholle. Järvinen tulee samaan kyllä HPK:ssa vastuuta ja ykköstontin, mutta hänen pitäisi saada ehdottomasti tasaisuutta pelaamiseensa. Jos floppaa, voi Kerholla olla vähän tukalemmat paikat kuin Jokereilla, jotka hankkivat sitten Lasakin pelastamaan joukkueen.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 14.04.2011 17:48

Kyllähän Laakkone on hyvä päivänä erinomainen pelimies, mutta on ollut noita huonoja päiviä mielestäni hieman useemmin ja saannut allekironneen silmissä "tuuliviiri" maineen :thumb_down:. Tavastehushan on varmasti tuttupaikka herralle ja saattaa taas onnistuakkin, mutta niinkuin tuossa edellä jo mainittiinkin, että on runko Kerholla vaihtunut edellistä kerrasta, joten varmutta ei todellakaan ole, että taas natsaisi? :roll:
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Viestit: 3832
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: Janne Laakkonen ja Mika Järvinen HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Ink » 18.04.2011 08:08

Janne Laakkonen tulee varmasti onnistumaan HPK 'n paidassa ensi kaudella. Tuttu joukkue ja on ennenkin onnistunut ritaripaidassa. En ihmettelisi itsekään yhtään, jos lopulta olisi HPK 'n paras hyökkääjä.

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa