Ossi-Petteri Grönholm Kerhoon!

Kuva
Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Ossi-Petteri Grönholm Kerhoon!

ViestiKirjoittaja Ålemao » 06.06.2011 12:18

"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ossi-Petteri Grönholm Kerhoon!

ViestiKirjoittaja Dev » 06.06.2011 12:30

HPK sen kuin jatkaa näiden keskinkertaisuuksien hankkimista. OPG jätti viimeisellä SM-Liiga kaudellaan todella huonon kuvan itsestään. Oli Kärpissä suoraan sanoen ihan luisteleva katastrofi. Kauheassa pulassa omassa päässä, kiekolliset taidot eivät päätä huimaa ja menettää myös aika usein hermokontrollinsa. Kärppä kannattajat voinevat kertoa paremmin miehestä. Mielestäni hyvänä päivänä ihan ok keskivertopakki liigaan, mutta huonoja päiviä on enemmän kuin laki sallii ja silloin taso on jossain Mestiksen ja SM-Liigan välissä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Ossi-Petteri Grönholm Kerhoon!

ViestiKirjoittaja Micro » 06.06.2011 13:12

Kyllä tämä hankinta pisti miettimään, että meneekö kerholla tosiaan näin huonosti. Jätäse oli vielä jossain määrin ymmärrettävä lottohankinta, mutta tämä se on jo jotain. Vaikea kuvitella, että tuolla Grönholmilla olisi edes hintalappu taitojen mukainen, joten mitään positiivista vaikea löytää. Noh toivotaan parasta.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Ossi-Petteri Grönholm Kerhoon!

ViestiKirjoittaja Nestori » 06.06.2011 15:04

Dev kirjoitti:HPK sen kuin jatkaa näiden keskinkertaisuuksien hankkimista. OPG jätti viimeisellä SM-Liiga kaudellaan todella huonon kuvan itsestään. Oli Kärpissä suoraan sanoen ihan luisteleva katastrofi. Kauheassa pulassa omassa päässä, kiekolliset taidot eivät päätä huimaa ja menettää myös aika usein hermokontrollinsa. Kärppä kannattajat voinevat kertoa paremmin miehestä. Mielestäni hyvänä päivänä ihan ok keskivertopakki liigaan, mutta huonoja päiviä on enemmän kuin laki sallii ja silloin taso on jossain Mestiksen ja SM-Liigan välissä.

Jos pysyy ruodussaan, eli pelaa vain ja ainoastaan peruspakin peliä, niin ihan ok kolmosparin mies (jopa kakkosparin). Valitettavasti omissa muistikuvissani on useita Devin edellämainitsemia tilanteita, joissa OPG kuvitteli olevansa "popiorri" menettäen kiekon alimpana pelaajana vastustajan rankaistessa kovalla kädellä. Tähän kun lisätään turhat jäähyt, avojään pommien epäonnistuneet haut sekä itsensä ulos pelaaminen, niin siinähän se paketti sitten olikin.

Mutta kuten sanottu, niin pysyessään lestissään, niin ihan ok pakki.
Oulun Kärpät

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ossi-Petteri Grönholm Kerhoon!

ViestiKirjoittaja Dev » 06.06.2011 15:57

Niin Grönholm jäi lähinnä mieleen viimeiseltä SM-Liiga visiitiltä pelaajana joka yritti olla kiekollisesti taitava, vaikka avut eivät siihen riittäneet. Tuli juuri näitä Nestorin mainitsemia aivopieruja jossa yritetään jotain "hienoa" ja lopputuloksena on tietenkin karmea kiekon menetys ja omissa kolisee. Kuten Nessu mainitsi, jos pelaa sitä omaa peliään, eli puolustaa omaa päätä, eikä yritä mitään temppuja, niin saattaa jopa onnistuakkin.

Oletusarvoisesti menee tämäkin hankinta miinukselle.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Ossi-Petteri Grönholm Kerhoon!

ViestiKirjoittaja Crick » 06.06.2011 16:30

"Oh my god" on palannut takaisin liigaan! Kärppäfanit heitti itsekin tästä kaverista huulta kun pelasi siellä ja varmasti nyt on mukava katsella miehen koomailua toisessa joukkueessa. Ei mene kyllä pakkihankintojen TOP5:seen.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Ossi-Petteri Grönholm Kerhoon!

ViestiKirjoittaja InFlames » 06.06.2011 18:43

Nestori kirjoitti:Valitettavasti omissa muistikuvissani on useita Devin edellämainitsemia tilanteita, joissa OPG kuvitteli olevansa "popiorri" menettäen kiekon alimpana pelaajana vastustajan rankaistessa kovalla kädellä. Tähän kun lisätään turhat jäähyt, avojään pommien epäonnistuneet haut sekä itsensä ulos pelaaminen, niin siinähän se paketti sitten olikin.

Itellä on jäänyt liiankin hyvin mieleen nuo Grönholmin "tempaukset." Miksi ei voi antaa helppoa syöttöä, vaan pitää kuskailla alimpana ja vetää ihme piruetteja omalla puolustusalueella? Eri asia, jos taidot riittäisivät, niin silloin näitä voisi joskus harrastaa, mutta Grönholm veti näitä hasardeja Kärpissä aivan liikaa ja siitä kärsi joukkueen pistepussikin. Itseluottamusta on hyvä olla, mutta pelaajan pitää tietää omat rajansa. En ole kovin tarkasti HPK:n nykyiseen tilanteeseen perehtynyt, mitä nyt täältä jotain lukenut. Ilmeisesti kuitenkin ensi kaudella tulee olemaan vaikeaa ja materiaalin taso laskee. Grönholm on parhaimmillaan hyvä fyysinen puolustaja, mutta peliä pitää yksinkertaistaa, kun taidot ei muuhun riitä. Ei tämä nyt mikään hirveän heikko hankinta ole, jos Grönholmista kaavaillaan jotain kolmosparin pakkia. Ihan ok hankinta, mutta toivottavasti ei harrasta HPK:ssä niitä "kikkailuja" alimpana miehenä, joista on tullut tunnetuksi.

Toivon todella, että Grönholm onnistuisi HPK:ssa :Thumb up:

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa