Marek Zagrapan HPK:hon

Kuva
Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Marek Zagrapan HPK:hon

ViestiKirjoittaja Snoga » 20.06.2011 18:04

Marek Zagrapan HPK:hon

HPK:n uusin pelaajahankinta on slovakialainen Marek Zagrapan. 24-vuotias keskushyökkääjä viettää Hämeenlinnassa kauden 2011–2012. Kovaa luisteleva ja taidokas sentteri on viime kauden Tsekin Extraliigan mestari. Vuosina 2006–2009 Zagrapan tehtaili AHL:ssä noin 0,65 pistettä per ottelu.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela odottaa Zagrapanilta paljon.

- Marekista odotetaan hyvää peliä tekevää sentteriä. Hänellä on kaikki mahdollisuudet johtaa HPK:n ykkösnyrkkiä ensi kaudella. On hienoa, että Marekin kautta saamme leveyttä lisää sentteriosastoomme, sanoo Korpela.

Zagrapanilla on heinäkuun puoleenväliin asti aikaa tehdä NHL-sopimus, mutta HPK halusi signata hänet kuitenkin. Zagrapanin tavoite on pelata NHL:ssä tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä hän halusi paikan toimivasta organisaatiosta ja suuntasi Hämeenlinnaan.


Ei lähdetty Leavittillä tulevan kauteen liikkeelle, vaan joukkueen ykkössentteri on näillä näkymin Marek Zagrapan. Nopea hyökkääjä, jonka luistelu on korkealla tasolla. Playmaker, joka näkee kentän hyvin ja omistaa hyvän rannelaukauksen. Hyvä hankinta HPK:lta tässä vaiheessa. Hieman jo kummastelinkin, että meinaako HPK oikeasti lähteä liikenteeseen Leavittillä, mutta näin siinä sitten kävi. Toki vielä on mahdollista, että Zagrapan saa NHL-sopimuksen, mutta katsotaan. HPK:n osakkeet nousivat ainakin jonkin verran tämän hankinnan myötä.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Marek Zagrapan HPK:hon

ViestiKirjoittaja Lehväs » 20.06.2011 18:06

Tapahtuuhan Hämeenlinnankin suunnalla sentään jotain. Muutama kausi takaperin AHL:ssä ihan kelpo tehoja tauluun, mutta NHL:ssä ei päässyt kokeilemaan. KHL:ssä meni ihan vihkoon. On ilmeisesti todella nopea luistelija, joka laukoo hyvin ja omaa hyvän pelikäsityksen. Kyseenalaistan hankinnan kuitenkin vielä hiukan, sillä viime kaudet ovat olleet täyttä hakemista. Lähtökohtaisesti kuitenkin hyvä ykkössentteri piskuiselle kerholle.
...

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Marek Zagrapan HPK:hon

ViestiKirjoittaja InFlames » 20.06.2011 18:12

En nyt hyppisi edelleenkään HPK:n kannattajana riemusta. Oli turisti Jugrassa ja sama jatkui SM-liigaa heikkotasoisemmassa Tsekin Extraliigassa. KHL:ssä en mieheltä pelejä nähnyt, mutta Tsekin Extraliigassa ei ollut Trinecin parhaimmistoa niissä muutamassa pelissä mitä mestarijoukkueelta näin. Kyseessä on kuitenkin 24-vuotias pelaaja, joten ei lytätä miestä sillä parhaat pelivuodet ovat varmasti vasta tulossa. AHL:ssä pelannut ihan ok, mutta ei mitenkään todella loistavasti sielläkään. Potentiaalia on nähtyä parempaan, mutta saa nähdä miten SM-liigan fyysinen pelityyli maistuu miehelle. AHL:ssä ainakin maistunut ihan hyvin.

HPK:n kannalta toivottavaa olisi, että Zagrapan todella onnistuisi. Noilla viime kauden näytöillä yksikään NHL joukkue ei miestä pestaa, joten pelaa kauden Hämeenlinnassa.

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Marek Zagrapan HPK:hon

ViestiKirjoittaja Laviols » 20.06.2011 19:36

Snoga kirjoitti: Toki vielä on mahdollista, että Zagrapan saa NHL-sopimuksen, mutta katsotaan. HPK:n osakkeet nousivat ainakin jonkin verran tämän hankinnan myötä.


Taitaa tuo olla kyllä aika kaukaa jo haettua sillä viime vuosien näytöillä eivät ännärikaukalot liene todennäköisiä. KHL:ssä mies oli kyllä täysi turisti ja vaipui lopulta kokoonpanon ulkopuolelle ja SM-liigaa hivenen paremmassa Extraliigassakin oli paha pettymys ja sielläkin oli rikkovassa roolissa loppujen lopuksi. Uskon kuitenkin kaverin sopivan pelityyliltään paremmin SM-liigaan ja sen takia jotenkin on sellainen kutina että kaverista on teille paljon apua ensi kaudella. Tosin eipä tuo Zagran tulo pelasta tuota sentteriosastoa kokonaisesti.

Joko mies on uusi Kamil Piros tai uusi Zaborsky.

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa