Marko Luomala saapuu Kerhoon

Kuva
Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Marko Luomala saapuu Kerhoon

ViestiKirjoittaja Snoga » 22.06.2011 14:46

HPK on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Marko Luomalan kanssa. Kaudella 2009–2010 Ässissä hurjat tehot (27+17=44) nakuttaneen Luomalan sopimus astuu voimaan 26.7.2011, kun HPK palaa omatoimiselta harjoitusjaksolta. Viime kaudella Kärpissä ja Sveitsin Klotenissa pelannut, jo miehen ikään ehtinyt Luomala tulee innoissaan Hämeenlinnaan. KHL-seurojenkin kiikarissa kesän aikana ollut Luomala kertoo myös perhesyiden vaikuttaneen päätökseen.

- Viime kausi oli omalta osaltani hieman repaleinen. Haluan uudelleen huipulle ja tiedän, että se on mahdollista HPK:ssa, vakuuttaa Luomala.

HPK:n päävalmentaja Harri Rindell on tyytyväinen, että sopimus saatiin aikaiseksi.

- Marko on todella hyvä kahdensuunnan pelaaja. Hän pelaa energisesti aina joukkueelle. Marko on isokokoinen voimalaituri, joka sopii joukkueeseemme erittäin hyvin.


HPK on osoittanut piristäytymistä hankintaosastolla ja uusimpana pelaajana haaviin tarttui Marko Luomala. Luomalan sopimus on siis kaksivuotinen ja roolia on tarjolla tulevalla kaudella. Luomala muistetaan yleisesti jääkiekkofanien keskuudessa 09-10 kaudella, jolloin hän paukutti tehot 27+17 ja pelasi muutenkin erinomaisen kauden. Seuraava kausi Kärpissä ei mennyt odotusten mukaan ja kesken kauden Luomalan uusi osoite löytyi Klotenista, jossa tuli 10 peliin 3+1 tehot. Riskihankinta omasta mielestäni, jolta odotetaan tulevalla kaudella maaleja. Viime kausi ei mennyt aivan putkeen, mutta kaikki muistavat Luomalan superkauden Ässissä ja hänellä on kaikki edellytykset pystyä siihen jälleen Kerhossa. Veikkaan, että kauden päätyttyä Luomala on tehnyt +10 maalia.

Lähde
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Marko Luomala saapuu Kerhoon

ViestiKirjoittaja Laviols » 22.06.2011 16:01

Snoga kirjoitti: Riskihankinta omasta mielestäni, jolta odotetaan tulevalla kaudella maaleja. Viime kausi ei mennyt aivan putkeen, mutta kaikki muistavat Luomalan superkauden Ässissä ja hänellä on kaikki edellytykset pystyä siihen jälleen Kerhossa. Veikkaan, että kauden päätyttyä Luomala on tehnyt +10 maalia.
Kivenmäen passeista oli pakkokin tehdä niitä maaleja kun niitä niin hyvin jakeli joista suurimman osan luti teki nimenomaan maalinedustalta. Jos kerho saa luomalan vierelle istutettua jonkun maven kaltaisen namupassin antajan niin ihan hyvin voi rikkoa 20 maalinkin rajan. Kausi 2009-2010 tuskin toistuu. Kysymys nyt vain on että löytyykö kerholta sitä namupasseja luomalan lapaan syöttelevää kaveria? Laakkonen lienee ainut potentiaalinen tuohon hommaan. Muuten luti on se sama kaveri joka ei lukossa saanut kuin joka 100 läpiajon jälkeen tehtyä maalin. Odotin itse että kerho olisi hankkinut jonkun selvemmän maalintekijän sillä sitä tuo porukka olisi kaivannut.

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa