Tuomas Santavuori HPK:hon!

Kuva
Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Tuomas Santavuori HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Snoga » 04.04.2012 14:58

Tuomas Santavuori 2-vuoden sopimukseen HPK:n kanssa


HPK ja Tuomas Santavuori ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Laitahyökkääjä siirtyy Hämeenlinnaan Porin Ässistä. Kaudella 2011–2012 Santavuori teki tehot 14+11=25 ja kaudella 2010–2011 oman upean piste-ennätyksensä 16+26=42. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelan mukaan HPK on tyytyväinen saadessaan Santavuoren oranssiin paitaan.

- Tuomas tuo on erittäin taitava ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy hoitamaan myös erikoistilanteet mallikkaasti. Hän tuo vauhtia ja juonikkuutta joukkueeseen.

Pelicansia ja Ässiä liigaurallaan edustanut 27-vuotias Santavuori tunnetaan hyvästä pelinäkemyksestään ja taidostaan olla vastustajan puolustajien kannalta vaikea pideltävä. Santavuori saapuu Hämeenlinnaan suurin odotuksin.

- Tosi hyvällä fiiliksellä sopimuksesta. HPK:ssa on hyvät puitteet ja hieno organisaatio, jossa kehitetään paljon nuoria pelaajia. Meillä on ensi vuodeksi hyvä valmennus ja uskon, että joukkueesta tulee erittäin kilpailukykyinen. Innoissani tulen Hämeenlinnaan.


Omia mietteitä myöhemmin. Ihan jees hankinta kuitenkin päällisin puolin.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Tuomas Santavuori HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Kauppila » 04.04.2012 15:51

Noniin, nyt on sitten Kerho hommannut molemmat puoliskot kesäterassiveljeksistä. :laugh: Nojoo, tsoukki oli... mutta hankitanahan Tupe on ihan passeli HPK:lta. Santavuorelta löytyy kyllä taitoa ja potentiaalia pelata korkeallakin tasolla joukkueensa ykkösketjussa, mutta sellainen tietty tasaisuus puuttuu otteista. Joskus Tupen peli menee hiukan surffailuksi useammankin ottelun ajaksi, mutta parempina jaksoina jätkä rakentaa hyviä paikkoja ketjutovereilleen ja laittaa itsekin kumilaattaa maaliverkkoihin ihan hyvällä prosentilla.

Ihan OK signaus Kerholta. Jos keskittyy sataprosenttisesti pelaamiseen, vetää hyvän kesätreenin ja saa vierelleen oikeanlaisen sentterin, niin voi nakuttaa hyvinkin sellaiset +40 pistettä. Onnea Tupelle H-linnaan. :tuoppi:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tuomas Santavuori HPK:hon!

ViestiKirjoittaja Snoga » 04.04.2012 19:27

Kyllä itsekin pidän Santavuorea melko hyvänä hankintana Kerhon kannalta ja mielenkiintoista seurata miten maisemanvaihdos vaikuttaa kaveriin. Viimeksi seurauksena oli oman piste-ennätyksen parantaminen uusille kymmenluvuille, joten meneekö ensi kaudella 50 pojon raja rikki? Epäilen.

Kerhon ykkösketju on näin ulkopuolisen silmissä melko riskialtis. Laiturit Santavuori ja Saarinen ovat vireessä ollessaan ykkösketjun kamaa, mutta jos pelaaminen ei maistu, niin se myös näkyy kentällä. Melkoisista taitelijoista tässä siis puhutaan, mutta täällä suunnassa löytyy uskoa siihen, että kaksikko Santavuori-Saarinen pelaa ihan hyvän kauden, mutta heidän jälkeensä maalinteko-osastolla näyttää melko tyhjältä. Uutta sentteriähän tuonne Kerhoon ollaan huhuttu ja saapahan nähdä kuka sieltä tulee. Piispanen nyt ei oikein vakuuta ykkösen keskellä, mutta luulisi ainakin kemioiden toimivan yks yhteen, koska tämä kolmikko muodosti 2000-luvun alkupuolella Suomen U18-maajoukkueen ykkösketjun.

Ihan jees hankinta Kerholta tähän paikkaan, vaikka pieniä kysymysmerkkejä tässä ilmassa liehuu. :Thumb up:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa