Joni Tuominen kaksivuotisella sopimuksella Kerhoon

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Joni Tuominen kaksivuotisella sopimuksella Kerhoon

ViestiKirjoittaja Legenda » 15.05.2012 17:02

HPK ja Joni Tuominen sopimukseen

HPK:n liigajoukkue on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Joni Tuomisen kanssa. 29-vuotias puolustaja on edustanut SM-liigaurallaan SaiPaa ja TPS:ää. Liigakausi 2011–2012 jäi loukkaantumisen takia rikkinäiseksi. Kaudella 2009–2010 puolustaja kirjautti tililleen oman piste-ennätyksensä 8+22=30.

HPK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin saa jälleen kerran jo entuudestaan tutun pelaajan joukkueeseensa.

- Joni on vahva, hyvin liikkuva, kiekollinen rightin pakki. Hän hakee nyt uutta lähtöä uralleen rikkonaisen vuoden jälkeen.

Tuominen itse kertoo tulevansa hyvillä mielin Kerhoon. Kauden 2012–2013 liigajoukkueessa on aiemmilta kausilta muitakin tuttuja kuin vain päävalmentaja Selin.

- Monta tuttua jätkää istuu samassa kopissa. Se helpottaa tietysti asioita. HPK on hyvä seura, tulen Hämeenlinnaan hyvillä fiiliksillä. Kahden vuoden sopimus on tähän väliin aivan täydellinen, kertoo Tuominen.


Näinpä jatkaa siis Tuominen matkaansa eteenpäin ja visiitti TPS:ssä jäi yhden, erittäin rikkonaisen, kauden mittaiseksi. Edellytyksiä olisi kaiken natsatessa paljon parempaan, mutta nyt kävi näin ja täytyy olla tyytyväinen, että TPS ei lähtenyt tarjoamaan kaksivuotista (jatko)sopimusta Tuomiselle. Tälläisen loukkaantumiskierteen jälkeen se voisi olla aikamoinen virhe.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa