Craig Schira, Juho Mielonen ja Antti Bruun HPK:hon

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Craig Schira, Juho Mielonen ja Antti Bruun HPK:hon

ViestiKirjoittaja Legenda » 10.04.2013 15:14

HPK kiinnitti puolustajaryppään
Hämeenlinnan Pallokerho on allekirjoittanut kolmen puolustajan kanssa sopimukset. Puolustajat ovat Juho Mielonen, Craig Schira ja Antti Bruun.

Puolustaja Juho Mielonen kiekkoili jo päättyneellä kaudella HPK:n rivistössä. Mielosen sopimukseen lukeutui optiovuosi, jonka Kerho hyödynsi. Täten Mielonen jatkaa Hämeenlinnassa.

Mielosen lisäksi Pallokerhon kanssa pelaajasopimukset ovat solmineet kanadalainen Craig Schira ja savonlinnalaislähtöinen Antti Bruun.

- Tässä vaiheessa vahvistamme puolustustamme. Halusimme ehdottomasti käyttää Juhon option sopimuksestamme, hänhän kuului parhaimmistoomme kauden loppuvaiheessa.

- Schira ja Bruun tuovat kiekollisuutta ja kokemusta takalinjoille, sanoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Kerhon uusista puolustajavärväyksistä kanadalaispakki Schiran sopimus seuran kanssa on 1+1 vuotinen ja Bruunin sopimus kaksivuotinen.

Schira on 24-vuotias oikealta ampuva puolustaja. Aiemmalla urallaan Schira on kiekkoillut 340 ottelua WHL-sarjassa ja 208 peliä AHL-sarjassa.

Viime kaudella Schira kiekkoili Norjan liigaa Frisk Asker-nimisessä joukkueessa. Norjassa puolustajan tilille kertyi pelejä 45 kappaletta ja niissä hän merkkautti pisteet 17+18=35.

Bruun on puolestaan 33-vuotias kiekkoilija, joka kiekkoili tällä kaudella SaiPassa. Yhteensä Bruunin tilillä on SM-liigan runkosarjaotteluja 450 kappaletta. SM-liigaa Bruun on uransa varrella pelannut Ilveksen, SaiPan ja Lukon riveissä.


Sellaiset puolustajat Kerhon palettiin siis. Bruun nyt olikin odotettu palanen ja ei kai se Mielonenkaan mikään suurin yllätys ollut, mutta tämä Schira kyllä itselläni aiheutti kovaakin kummastusta, johtuen ehkäpä siitä, että ikinä ole kuullutkaan kyseisestä herrasta :D 183 senttinen ja 89 kiloinen Schira pelasi siis kuluneella kaudella Norjassa hyvin tehopistein ja sitä ennen kolme kautta AHL:ssä, mutta noiden kausien tehopisteet kyllä pistävät hieman silmään jos puhutaan kuitenkin kiekollisesta puolustajasta; Kaudella 2009/10 syntyi ihan hyvät 21 (8+13) tehopistettä, mutta kahdella seuraavalla kaudella vain 13 (3+10, 4+9) per kausi.

Noh, saa katsoa mikä Schria on miehiään. Kaiketi Larssonin korvaajaa tässä haetaan, mutta se onkin ihan eri asia pystyykö Schria niitä saappaita täyttämään.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Craig Schira, Juho Mielonen ja Antti Bruun HPK:hon

ViestiKirjoittaja Dev » 15.04.2013 16:03

Onhan toi Schira tehnyt Giantseissa ihan kelpo tehot nuorempana. Miesten tasolle nouseminen onkin sitten ollut vaikeampaa. AHL:ssä yli 200 ottelua ja se vajaa 40 pojoa kasaan kolmessa kaudessa. Eiköhän Kerhollakin ole se kiekollinen liideri edelleen hakusessa ja tämä Schira on vaan tällainen bonus päälle. Parhaimmassa tapauksessa hyvä hankinta ja huonoimmassa tapauksessa huono. Itse en ehkä välttämättä olisi suoraan 1v sopparia tarjonut käteen, vaan try-outin kautta kokeilemaan, mutta kait siellä H-Linnassa tiedetään mitä tehdään.

Bruunin Anan veikkaan olevan floppi. Ainakin sen perusteella mitä mies esitti IFK-sarjassa sääli-playoffeissa. SaiPan huonoimpia puolustajia. Höntyili ja säntäili joka suuntaan ja pelasi itseään tilanteista ulos. Aika vaikea nähdä miestä minkään menestyvän joukkueen puolustuskalustossa.
- Olen aina IFK

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa