Kai Rautio HPK:n päävalmentajaksi

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Kai Rautio HPK:n päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Legenda » 10.06.2013 11:26

HPK:n päävalmentajaksi Kai Rautio

HPK:n päävalmentaja SM-liigakausilla 2013–2015 on Kai Rautio. Raution valmennusryhmässä ovat mukana HPK:ta viime kaudella valmentaneet Pasi Arvonen ja Kari Lehtonen sekä keväällä Kerhoon tullut Vesa Viitakoski.

48-vuotias Rautio on toiminut valmentajana SM-liigassa HIFK:n sekä KHL:ssa Torpedo Nizhny Novgorodin organisaatioissa. Päävalmentajana Rautio on toiminut Mestiksessä ja Nuorten SM-liigassa. HIFK:ssa Kari Jalosen valmennustiimissä Rautio voitti Suomen mestaruuden vuonna 2011 ja Nuorten SM-liigan Suomen mestaruuteen Rautio valmensi Pelicansin vuonna 2005.

Palaajaurallaan puolustajana pelannut Rautio pelasi yhteensä yli 500 SM-liigan ottelua ja niistä 145 HPK:n paidassa. Kaudella 1998–1999 Rautio voitti HPK:n paidassa pronssia.

- HPK on erittäin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Ratu tuntee kaupungin, organisaation ja pelitavan, joten hänen on helpompi hypätä liikkuvaan junaan mukaan. Myös muu valmennus ja joukkue ovat ratkaisusta mielissään, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Rautio oli heti kiinnostunut HPK:n päävalmentajan pestistä, kun kysely tuli.

- Tottakai olin kiinnostunut. Henkilökohtainen pidemmän ajan tavoite on ollut päävalmentajan paikka SM-liigassa. Sen eteen olen tehnyt monta ratkaisua koulutuksessa ja joukkuevalinnoissa. En ole kiirehtinyt asian suhteen vaan olen pyrkinyt kehittämään itseäni niin, että olen valmis hyppäämään mukaan, kun mahdollisuus tulee.

- Otan HPK:n päävalmentajan paikan ja sen tuoman haasteen iloisena ja nöyränä vastaan. Tiedän, että HPK on Hämeenlinnan kaupungille erittäin tärkeä ja ymmärrän vastuuni.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: HPK kaudella 2013-2014 - Jatkosopimukset & pelaajahankin

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 10.10.2013 10:47

Pääruoskija Rautio kuulemma riistänyt kipparin natsat Viitaluomalta veke ja nimennyt Aarnion kyseiseen virkaan. Sama lähde tietää kertoa, että napit olisivat vastakkain ja sukset ristissä pelinäkemyksillisistä syistä. Yks yhteen eli Vihko varjojen mailla ja paraskamu, ykkös-sena Viitaluoma äkäilee hänen puolestaan? Sinänsä ristiriitainen tilanne tuo kipparin virka, koska eikös joukkue nimeä kipparin, eikä koutsi, ainakin yleisesti? Niin ja se lähde ... jompikumpi iltapäiväp*skoista. Kaivelkaan, kapulalla en jaksa, huvita kautta nappaa ..

Korjaan: JA:ssa olikin sitten, että Viitaluoma olisi itse luopunut natsoista ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 3294
Liittynyt: 17.02.2008 21:25
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tampereen Pyrintö

Re: HPK kaudella 2013-2014 - Jatkosopimukset & pelaajahankin

ViestiKirjoittaja Zubru » 10.10.2013 11:34

ArchieBunker kirjoitti:Pääruoskija Rautio kuulemma riistänyt kipparin natsat Viitaluomalta veke ja nimennyt Aarnion kyseiseen virkaan.

Samaan aikaan toisessa näistä laadukkaista iltapäivälehdistä Rautio taas itse totesi, että natsoja ei ole hänen toimestaan liikuteltu mihinkään suuntaan. Ota tästä nyt selvää? :facepalm:

ArchieBunker kirjoitti:Sinänsä ristiriitainen tilanne tuo kipparin virka, koska eikös joukkue nimeä kipparin, eikä koutsi, ainakin yleisesti?

Tämähän on ihan valmentajasta kiinni, mutta yleensä pelaajat saavat yleensä äänestää kapteenistoa, jonka jälkeen tilannne on valmentajan käsissä. Muistelisin ainakin Suikkasen(?) jyränneen Lahdessa pelaajien äänestystuloksen nimittämällä oman valintansa kapteeniksi?
On parempi olla vakavasti PA ku Timo T.A.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Kai Rautio HPK:n päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Dev » 12.10.2013 14:15

HPK yrittää purkaa Raution sopimusta

Aikamoinen härdelli tästäkin tullut. HPK yrittää nyt siis IS:n tietojen mukaan saada purettua sopparia siihen malliin, että se tyydyttää kumpaakin osapuolta. Ilmeisesti pelaajat eivät enää seiso Raution takana ja ovat hylänneet tämän. HPK:n suurimmat ongelmat ovat vaan siinä, että seura painii taloudellisissa ongelmissa ja sillä ei olisi varaa potkia Rautiota ulos ja hommata uutta miestä sisään.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 560
Liittynyt: 20.12.2010 14:44
Suosikkijoukkue: Hifk

Re: HPK kaudella 2013-2014 - Jatkosopimukset & pelaajahankin

ViestiKirjoittaja redcat » 12.10.2013 15:23

Mediassa puhuttu että koko case olisi Vilin ja Raution riitä näin ei ilmeisesti ole, vaan tapaukseen liittyy useita eri henkilöitä.

Viestit: 306
Liittynyt: 25.12.2008 10:05
Suosikkijoukkue: HPk

Re: Kai Rautio HPK:n päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja hpkfani87 » 13.10.2013 11:21

Jos Rautio ei saa nyt potkuja niin sit voi haudata kerhon suora playoff madhollisuus saman tie.
Viitakoski tai joku muu valmentajaks ei mitää väliä :evil:


Koitappa parantaa jatkossa tuota oikeinkirjoitusta jonkin verran. Eli isot alkukirjaimet, pilkut ja pisteet paikoilleen, näin ollen tekstiesi lukeminen ei ole niin raskasta luettavaa.

T. Moderaattorit

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Kai Rautio HPK:n päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 14.10.2013 13:45

HPK ja Rautio purkamassa sopimusta
HPK:n päävalmentajan paikalta siirretyn Kai Raution kohtalosta neuvotellaan tänään kello 15 alkaen Hämeenlinnassa.
Paikalla ovat HPK:n johto ja Rautio itse.

HPK:n valmentajasoppa alkoi kiehua yli viime viikolla, kun joukkueen tähtipelaaja Ville Viitaluoma luopui kapteenin nauhastaan ennen Ässät-ottelua Porissa tiistaina.
HPK hävisi maalein 1-3.

Viitaluoman kerrotaan olleen huolissaan joukkueen pelillisestä suunnasta.

Rautio ei ilmaantunut enää joukkueen harjoituksiin torstaina. Perjantaina Ilves-ottelussa joukkuetta valmensi kakkosluotsi Pasi Arvonen. HPK hävisi 1-5. Viitaluomasta tehtiin uudestaan kapteeni.

Rautio ei jatka HPK:n peräsimessä, ja nyt osapuolet yrittävät sopia päävalmentajan kaksivuotisen sopimuksen purkuehdoista.

Tällaisia uutisia Hämeenlinnasta. Varmasti helpotus ainakin kannattajille.
Here comes the yellow and blue.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Kai Rautio HPK:n päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Dev » 14.10.2013 19:08

HPK vahvisti: Kai Rautio sai potkut

Näinhän siinä sitten kävi. Ei kerinnyt kauaa olemaan herra päävalmentajana, saa nähdä mihin suuntaa tästä. HPK:n päävalmentajana vetää nyt toistaiseksi Pasi Arvonen, apuvalmentajana Vesa Viitakoski ja maalivahtivalmentajana Kari Lehtonen.
- Olen aina IFK

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa