Teemu Rinkinen Pallokerhoon

Kuva
Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Teemu Rinkinen Pallokerhoon

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 30.10.2013 21:36

Teemu Rinkinen Pallokerhoon - Joni Tuominen Bluesiin

Tällaisia uutisia tänään Hämeenlinnasta. HPK ja Blues ovat tehneet pelaajavaihdon, jossa Rinkinen siirtyy HPK-paitaan ja Tuominen vaihtaa maisemaa Espooseen Bluesin nuttuun. Omasta mielestä hyvä vaihto Kerhon kannalta. Tuominen ei täyttänyt odotuksia, eikä ilmeisesti olisi mahtunut joukkueen kokoonpanoon enää loppukaudesta Tuulolan palatessa. Rinkinen ei ole ollut koskaan mikään varsinainen pistelinko, mutta hän tuo kyllä leveyttä hämeenlinnalaisten laituriosastolle. Uran piste-ennätys 24 pistettä, johon hän on kahdesti yltänyt. Jos saa hyvät ketjukaverit, onnistuu kyllä myös pisteenteossa, kuten viime kauden alussa Ramstedtin vierellä.

Mutta mahtaako Kerho hankkia ollenkaan sitä kaivattua kakkossentteriä?
Here comes the yellow and blue.

Avatar
Viestit: 4772
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Teemu Rinkinen Pallokerhoon

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 30.10.2013 22:46

Todella järkevä siirto HPK:lta. Rinkinen saatiin varmasti hyvin edullisesti mukaan joukkueeseen kun tiedetään tämä Kerhonkin raha tilanne. Toivottavasti Rinkinen saa nyt uutta tuulta siipiensä alle ja helpottaa hämeenlinnalaisten tilannetta. Peliä voisi kokeilla vaikka Sallisen ja Kiilholman kanssa?

Ja nyt vähän offtopicia. Mitä mieltä te muut oletta näistä ns. "suorista" vaihtokaupoista kotoisessa liigassamme? Tuolla lätäkön takanahan tämä on arkipäivää. Mutta itse olen todella tyytyväinen siihen, että Kerhokin etsi pelaajaa liigasta ja tarjosi samalla jotain toiseenkin suuntaan. NÄITÄ LISÄÄ KIITOS! Joka perkeleen seuralta. Katsokaa kilpailioidenne rostereita ja tehkää tarjouksia. Eikä aina tarvitse hakea sitä apua muualta. ECHL-arpoja jne. Tästähän alkaa pikku hiljaa tulemaan mieleen muistot vanhoista upeista änäri peleistä joissa pelasi SM-liigaa ja pelaajat liikkuivat seurasta toiseen :Thumb up:

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa