Eero Somervuori palaa Hämeenlinnaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Eero Somervuori palaa Hämeenlinnaan

ViestiKirjoittaja Legenda » 16.06.2014 13:09

HPK vahvistuu Marek Viedenskylla ja Eero Somervuorella – Joni Tuulola kolmen vuoden sopimukseen

HPK:n yhden kaikkien aikojen superkentällisen laituri Eero Somervuori on tehnyt kauden mittaisen sopimuksen Hämeenlinnaan. Somervuori teki läpimurtonsa liigakartalle 2000-luvun alussa HPK:n paidassa ja pelasi kaikkiaan kolme kautta Hämeenlinnassa. Edelliskaudet ovat kuluneet Helsingin IFK:ssa ja Ruotsin SHL:ssa.

Somervuoren kokemus on ensi kaudella valttia.
- Somervuori on hyvin liikkuva, HPK:n pelityyliin sopiva pelaaja, joka tuo rutkasti kokemusta meidän nuoreen ryhmäämme.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Eero Somervuori ja Marek Viedensky HPK:n haaviin!

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 16.06.2014 13:09

Hämeenlinnan Pallokerho ilmoitti tehneensä sopimukset HIFK:ssa pelanneen Eero Somervuoren ja kookkaan slovakkisentteri Marek Viedenskyn kanssa. Viedenskyn sopimus on kahden vuoden mittainen ja Somervuoren sopimus kattaa ensi kauden. Somervuori tehtaili menneellä kaudella HIFK:ssa tehot 7+10 ja Viedensky paukutti AHL:ssä tehot 6+17. Lisäksi Joni Tuulolalle kolmen vuoden jatko!

Samalla ilmoitettiin, että menneen kauden Ruotsissa pelannut Ville Viitaluoma pelaa ensi kauden Ruotsin Örebrossa.

Somervuori on ihan hyvä haku kakkos -tai kolmoskenttään. Viedensky voi olla myös ihan kelpo mies, mutta näin lähtökohtaisesti Kerho jäi miinukselle tässä sentterivaihdossa.

e: Jo toistamiseen liian hidas...
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Eero Somervuori palaa Hämeenlinnaan

ViestiKirjoittaja Dev » 17.06.2014 13:09

Pörrövuori on nykyiseltään sellanen Kimmo Koskenkorva vol 2 vääntäjä. Jalat käy edelleen suht vikkelään ja yritystä on vaikka muille jakaa, mutta liian usein menee touhu sellaiseksi kulmissa pyörimiseksi. Eikä hirveästi voida laittaa Eeron huonouden piikkiin edes sitä, että olisi pelannut huonojen ketjukavereiden kanssa. IFK:ssa sai vääntää ihan tarpeeksi kärkiketjuissa, ilman kunnollista tulosta ja lopulta tie valui sitten alaspäin. Tosin se täytyy ottaa huomioon, että ihan parhaan mahdollisen valmennuksen alaisena ei päässyt pelaamaan. Uskoisin että Eero kuitenkin onnistuu joten kuten HPK:ssa. +10 maalia on jo hyvä tulos. Liian suuria odotuksia ei kannata kuitenkaan miehen harteille iskeä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 560
Liittynyt: 20.12.2010 14:44
Suosikkijoukkue: Hifk

Re: Eero Somervuori palaa Hämeenlinnaan

ViestiKirjoittaja redcat » 17.06.2014 17:24

Eero tulee tekemään 10-15 maalia ensikaudella! Saa ottaa talteen.
Viimekautta ei kannata hirveästi muistella, oli paljon asioita mitkä johti pelaajan alisuorittamiseen, oli erittäin pidetty jätkä Stadissa.
Hyvä hankinta Hpklta, voi yllättää monet varsinkin lukuisat Ifk fanit, aina joukkue ja pelitapa/peliaika ei ole sitä mikä sopii joillekkin pelaajille ja harmi vaan näin kävi stadissa. Ei ollut lähelläkään huonoimpien suorittajien joukossa kolmena viime kautena Ifkssa.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Eero Somervuori palaa Hämeenlinnaan

ViestiKirjoittaja Dev » 17.06.2014 19:12

redcat kirjoitti:Hyvä hankinta Hpklta, voi yllättää monet varsinkin lukuisat Ifk fanit, aina joukkue ja pelitapa/peliaika ei ole sitä mikä sopii joillekkin pelaajille ja harmi vaan näin kävi stadissa. Ei ollut lähelläkään huonoimpien suorittajien joukossa kolmena viime kautena Ifkssa.


Kyllähän SomerEero sai peliaikaa meillä ihan tarpeeksi tässä kahden viimeisen vuoden aikana. Ensimmäisellä kaudella teki 23 häkkiä ja siitä saadaan mielestäni antaa aika paljon krediittiä joukkuekavereille. Kauden 11-12 IFK oli yksi 2000-luvun nimekkäimpiä liiganippuja. Kaksi viimeistä kautta oli aika tuskaista. Sai pelata ylivoimaa Peltosten ja Elkinsien kanssa, mutta ilman tuloksia. Näin jälkikäteen kun pohtii niin Somervuorella on oikeasti yllättävän heikko pelisilmä. Maalin se osaa tehdä, jos on iskussa, mutta maalipaikoille hakeutuminen, ei ole miehen suurimpia vahvuuksia.
- Olen aina IFK

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa