Slovakkisentteri Marek Viedensky Kerhoon

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Slovakkisentteri Marek Viedensky Kerhoon

ViestiKirjoittaja Legenda » 16.06.2014 13:11

HPK vahvistuu Marek Viedenskylla ja Eero Somervuorella – Joni Tuulola kolmen vuoden sopimukseen

Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen slovakialaisen keskushyökkääjän Marek Viedenskyn kanssa. 23-vuotias kookas (192 cm) oikealta ampuva sentteri edusti Slovakiaa Minskin MM-kisoissa. Viime kaudella Viedensky edusti AHL-seura Worchester Sharksia ja tehopisteitä 54 ottelussa kertyi 23 (6+17). Slovakki-sentteri on San Jose Sharksin NHL-varaus vuodelta 2009.

HPK:ssa ollaan tyytyväisiä uuteen keskushyökkääjään.
- Marek Viedensky tuo kaivattua vahvistusta meidän sentteriosastolle erityisesti, kun Viitaluoma halusi siirtyä Örebrohon. Viedensky on isokokoinen rightin sentteri, joka osoitti Minskin MM-kisoissa pystyvänsä pelaamaan myöskin kansainvälisellä tasolla, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Slovakkisentteri Marek Viedensky Kerhoon

ViestiKirjoittaja Laviols » 16.06.2014 22:15

Lukenut ympäri nettiä näitä "osoittanut kykenevänsä pelaamaan kansainvälisellä tasolla" jutut joista tuntuu unohtuvan muutamakin fakta. Kuten se että Slovakialle kohdistui valtava kieltäytymisaalto jonka myötä Viedensky mahtui mukaan ja sen ettei slovakian joukkue ollut järin kaksinen kisoissa .
Silti hyvä haku liigaan ja potentiaalia on mutta viitaluomaa tuskin pystyy korvaamaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Slovakkisentteri Marek Viedensky Kerhoon

ViestiKirjoittaja Dev » 12.07.2015 12:10

Viedensky osoittautui kuin osoittautuikin lopulta loistavaksi hankinnaksi HPK:lle. Nyt on sitten noussut pieni kohu, koska Kerho on mennyt pikkasen ryssimään jatkosopimuksen kanssa, tai no ryssimään ja ryssimään, mutta Viedenskyllä olisi ollut haluja jatkaa seurassa ja vaimo tykkäsi Suomesta, mutta ilmeisesti hintapyyntö on ollut liikaa ja vaikka jo näytti siltä, että mies jatkaa Hämeenlinnassa, niin eivät päässeet sitten sopimukseen. On Iltalehden mukaan kiitellyt faneja facebookissa ja toivoo pelaavansa joskus vielä Hämeenlinnassa, vaikka ei tietysti mitään lupaile.

En usko että miehen hinta on noussut mihinkään ihan pilviin, joten kummallinen temppu Kerholta päästää noinkin hyvä pelaaja menemään. Etenkin kun katsoo tuota rosteria tällä hetkellä. Sehän on suoraan sanoen aivan paska ja voittaa niukin naukin KooKoon.
- Olen aina IFK

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa