Olli Salo ja Marko Tuulola HPK:n valmentajina

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Olli Salo ja Marko Tuulola HPK:n valmentajina

ViestiKirjoittaja Dev » 30.01.2016 09:51

Kuten varmasti suurin osa tietää, niin Pasi "Pantse" Arvoselle tuli kenkää Kerhosta. Ei mikään yllätys, eihän tuo pottunaama oikeasti edes ollut jääkiekkovalmentaja, tai ainakaan ei näyttänyt siltä. HPK:n kannalta helvetin suuri sääli, sillä kyllähän kaikki nyt tietävät että nämä fudut tulivat aivan liian myöhään. Tässä vaiheessa kun playoffeihin pääseminen edellyttää jo voittoputkia ja pitkiä sellaisia.

Loppukauden HPK menee nyt sitten Olli Salon ja Marko Tuulolan voimin. Varmasti ihan ok päätös, koska molemmat lienevät käytännössä ilmasia joukkueen penkin taakse. Tuulolasta olisi kyllä kiva kuulla että miten homma lähtee sujumaan, koska vaikutti U20-kisojen studiossa erittäin fiksulta kaverilta, ukolta joka ymmärsikin jotain pelistä.

Pakko sanoa, että joku pieni osa meikäläisessä toivoo HPK:n helvetillistä nousua playoffeihin, aivan kuten pari vuotta sitten. Tuossa joukkueessa olisi mielestäni kuitenkin erittäin paljon potentiaalia, sitä ei vaan olla saatu mitattua ollenkaan ulos tuollaisen lapatossu päävalmentajan kanssa. Ja ykkösmaalivahti joukkueelle olisi saatava kanssa. Todella huonoa tuuria käynyt Laurikaisen ja Perhosen kanssa.
- Olen aina IFK

Paluu HPK

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa